1402-01-04-sh1.mp3
12.11M
🔰سخنرانی استاد حسن رحیمپور ازغدی با موضوع: کجاییم؟ کیستیم؟ چرا؟
🆔@namiramag 👈 عضویت
•••
🔰 شاید از اصطلاحِ جهانی شدن و یا انسانِ جهانیشده مخصوصا برای ایرانیها، زیاد در این کانال استفاده شده است.
لاجرم برای اینکه روند فعلی تغییرات فرهنگ جهانی مشخص شود و تاکید شود که فرهنگهای #ملی در حال ناپدید شدن هستند، از این اصطلاحات جامعهشناسانه استفاده میشود.
به عکس نگاه کنید. ما با دیدن فرد سمت راست، تعجب میکنیم، لبخندِ تحیر میزنیم و صرفا به عنوان یک نوستالژی، لذت میبریم اما پوشش سمت راست، #عادیسازی شده، نگاه تعجبآمیز نمیکنیم و در برابر روزافزون بودن این پوشش، مقاومت نمیکنیم!
♦️ مهمتر از این تغییرات، پاسخ به این
پرسش است که #معیار این تغییرات کجاست؟! ما برای اینکه چگونه بپوشیم، بنوشیم و روزمرگیهایمان را بگذارانیم و حتی این روزها، جنسیت بچههایمان را بعد از تولد، معین کنیم یا نه، کجا و به چه مرجعی، رجوع میکنیم! پاسخ، غرب است و هر آنچه آنجا به صورت #عرف درمیآید!
نکته مهمتر این است که این عرفهایِ معیار شده و مرجع شده، سیر طبیعی ندارد و با ایجاد قواعد تحمیلیِ جهانشمول، همه جوامع را #کانالیزه و به جهت خاصی هدایت میکنند! جهت خاص از نظر من، به سمت درّه فنا و بدبختی انسانهاست!
_______________ـ
کانال تحلیلی نامیرا
🆔@namiramag 👈 عضویت
6.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پیوست پست قبل. سکانسی از #فیلم درجه یک «هامون»، با بازی مرحوم خسرو شکیبایی و کارگردانی داریوش مهرجویی...
محور اصلی فیلم، جدل و دیالوگ دو نوع جهانبینی است! در اینجا دیالوگ مشهوری و قابل تاملی از طرف شکیبایی گفته میشود: تو میخوای من اونی باشم که واقعن تو میخوای من باشم ؟ اگه من اونی باشم که تو میخوای ، پس دیگه من ، من نیست . یعنی من خودم نیستم …
همسر شخصیت حمید(شکیبایی) جهانبینی غیر ایرانی پیدا کرده است و طبیعتاً سبک زندگی غربی را پس از سالها ازدواج انتخاب کرده است و در واقع جدل بین یک هویت ایرانی یا یک هویت جهانیشده است!
🆔@namiramag 👈 عضویت
11.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 صدای علی شریعتی را میشنوید و تصاویری از #نهضت_سرود؛ که در میانه این دستگاه بزرگ رسانهای عریض و طویل غربی که دعوت به هر چیزی غیر از آگاهی میکند؛ از امید اتصال نسل جوان به عشق علی و اولادش می گوید…
🗣️ حتی در این منجلاب که نسل های پوک می افتند، اگر جرقه ای بر دل جوان بیفتد در چنین مرداب و ظلمتی با تمام وجود آن را تبدیل به عشق می کنند. در شرایطی که همه توطئه ها برای نابود کردن نسل جوان است و به جای همه حق ها و آزادی هایی که #نسل_جوان به آن نیاز دارد فقط به او آزادی جنسی می دهند و تمام رسانه های دنیا همه در تلاش برای تامین این نیاز او هستند، آتش علی و شعله ای که از خانه متروک #فاطمه و #علی جستن می کند همه امید ماست. اگر لیاقت این را داشته باشیم که از این خانه آتشی بگیریم و به این نسل ارمغان کنیم می توانیم امیدوار باشیم که در این رکود و ظلمت نسلی بسازیم که امید هدف و گرما و روشنایی ایجاد می کند و نسلی بسازیم که آغاز کننده باشد با مبنایی که #علی با سکوت و جهاد و رنجش برای ما گذاشته است.
🔻با تشکر نشر دهید لطفاً
🆔@namiramag 👈 عضویت
🔻 واقعا عجیب غریب است. مدحِ مادر مقتول برای قاتل پسرش!
ما اینجا با یک فیلم سینمایی مواجهیم. صحنه آرایی را ببینید. عکس پروفایل مقتول و یک شعر مربوط به انقلاب اسلامی بر روی عکس قاتل توسط مادر مقتول. «ای گذشته ز جان در ره هدف»، کدام هدف؟!
کدام شرف؟!
آدم از این حجم از پیچیده بودن حماقت، در عجب میماند و از پیچیدگی کارِ کارگردان متحیر میشود!
نام این فیلم سینمایی، «قتل خانوادگی» است و مادرِ مقتول، مجسمه بلاهت، از پدر، بخاری بلند نمیشود و قاتل به اسطوره تبدیل شده است!
🆔@namiramag 👈 عضویت
•••
🔰 موجودیت، پاشنه آشیل آنها!
اینجا منظور از پاشنه آشیل، چیزی است که
هر جامعه روی آن حساس است و برای حفظ آن هزینه میدهد.
پاشنه آشیل ما یعنی جمهوری اسلامی ایران، فرهنگمان است که دائما در هر حال ضربه خوردن است و برای از پا در آمدنمان، آن را هدف قرار دادهاند.
پاشنه آشیل آنها یعنی رژیم صهیونسیتی، موجودیتش، است. اگر ما با افتادن حجاب زنان و یا کم رنگ شدن فرهنگ ملی، عزا میگیریم، آنها با کشته شدن حتی یک شهروندِ! عادی خود، خون گریه میکنند.
🔻از زمان تاسیس این رژیم، که البته بیشتر یک پایگاه نظامی بزرگ و یا سگ امپریالیسم در غرب آسیا بوده، به وصله نچسب این منطقه تبدیل شده و برای کشور حساب شدن و معمولی بودن، دست به هر کاری زده که تا الان هم موفق نبوده است و با توافقنامهها، عملیاتهای میدانی و دیپلماتیک، همیشه در پیِ اثبات این بوده که ما هم کشور هستیم!
🔻 هرچه جلوتر میرویم پاشنه آشیلها بیشتر صدمه میبینند، بیشتر هدف قرار میگیرند و تلفات سنگینتر خواهد شد! آنها مشغول هستند و ما در این روزها، از چپ و راست، با هماهنگی تمام نیروهای مقاومت در حال حذف این وصله نچسب هستیم.
🆔@namiramag 👈 عضویت
هدایت شده از بانو امین
#خود_دوستی
#حب_ذات
میل به پیرنشدن، میل به مقهور طبیعت و گذر زمان نشدن، میل چیرگی بر جبر طبیعت در گذر عمر، میل به بقا در همه انسانها وجود دارد.
اما، بروز آن ذیل انسانشناسی مادی در بُرش زنانه میشود مظاهر زنانگی مدرن، مثل انواع و اقسام جراحیهای زیبایی، تبرجهای خودتخریبگر، فرارهای ناکام از جبر گذر عمر و به تباهی کشاندن سرمایههای فطری و بروز زنانگی در قامت امامت خشم و شهوت
و در مقابل
بروز آن میل همگانی، ذیل انسانشناسی حقیقی در بُرش زنانه میشود مصداق بنتالهدی صدر که با ورود به عرصه اندیشهورزی و مسئولیت سیاسی اجتماعی توانست نقشی تاریخی و فرازمانی ایفا کند و اینگونه خود را از مقهور زمان شدن، رهایی بخشید.
نکته اینجاست که برای بیان بروز زنانگی ذیل مکاتب مدرن فارغ از مصادیق، میتوانیم به مولفههای فرهنگی و رفتاری عام هم اشاره کنیم، اما بروز زنانگی ذیل مکتب الهی هنوز به ساخت مولفههای فرهنگی و رفتاری نرسیده است و دست ما جز اشاره به برخی مصادیق مانند #بنت_الهدی به جایی بند نیست.
@BanooAmin
14.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ مجانی ببخش!
خاطره آیت الله مصباح یزدی (قدسسره) از مرحوم آیت الله میرزا عبدالعلی تهرانی (ره) در شب قدر ...
🆔@namiramag 👈 عضویت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•••
📌 چرا به مصباح یزدی حمله میکنند؟!
آیتالله مصباح یزدی:
بارها به آمریکا رفته اید، سالها در #انگلیس بوده و آنجا دکترا گرفتهاید؛ با آنها همپیاله بودهاید و اکنون نیز آشکارا یا پنهان ارتباطاتی با آنها دارید!
🆔@namiramag 👈 عضویت
•••
در این چند سال اخیر به طرز عجیبی به
آیتالله مصباح یزدی حمله و رسما افکار و اندیشه او را تحریف میکنند و از او فردی ضد مردمی و ضد جمهوریت ساختهاند و در هر مسئله پای وی را وسط میکشند!
همانها که برای پایین کشیدن آیتالله مصباح یزدی، میگویند در دوره پهلوی مبارزه نکرده و انقلابی نبوده و در گزارهی دیگر، در زمان دیگر میگویند دوره پهلوی آنقدر فضا باز بوده که امثال شهید مطهری، در دانشگاه تدریس میکرده ...
🆔@namiramag 👈 عضویت
1_5751276094871306243.mp3
4.94M
🔻علی ع خلیفه شود...
🔹قطعه "سکوت علی(ع)"
🎙حمیدرضابرقعی
@m_amin_rezai
هدایت شده از Mojtaba In France
شب نوزدهم ماه رمضان ۱۳۹۱.mp3
21.21M
سخنرانی و مراسم احیای شب نوزدهم در آخرین ماه رمضان حیات مرحوم آیت الله مجتبی تهرانی در سال ۱۳۹۱