♦️[دو از دو ]
«شبکه شمال» که کارش جمعآوری اطلاعات از سازمانهای لشگری و کشوری عراق بود، از سال ۴۶ هدایت اسرائیل و ایران زیر نظر مسعود بارزانی، فرزند ملامصطفی فعال بود.علاوه بر این مستشاران اسرائیلی نیز در کنار بارزانیها در کردستان عراق مستقر بودند. همچنین سالها بود موساد با استقرار یک پایگاه عملیاتی در آبادان، توانسته بود چرخهی امنی برای خروج غیرقانونی یهودیان عراق از خاک آن کشور، ورود به ایران و اعزامشان به اسرائیل ایجاد کند. این کار از طریق پایگاه آبادان که در ادبیات امنیتی ساواک و موساد، پایگاه جنوب نامیده میشد صورت میگرفت. این پایگاه اواخر دهه ۱۳۳۰ ایجاد شد و هدفش آموزش فعالیت جمعآوری اطلاعاتی برونمرزی به ساواک بود. موساد علاوه بر این پایگاه، دو پایگاه دیگر در کردستان و ایلام در اختیار داشت. ساواک علاوه بر تامین پشتیبانی و امور مالی این پایگاهها، مدارک جعلی ایرانی برای تردد افسران موساد را نیز در اختیار آنان قرار میداد.
📷 عکس: تیمسار کاوه رئیس ادارهکل هفتم ساواک و عزری
🆔@namiramag 👈 عضویت
🔰 مغالطهی شیادانه اینطوری است دوستان ...
♦️مثل این است که به یک راننده تریلی که در تصادف، موجب مرگ ۴۴ نفر سرنشین اتوبوس شده، حکم اعدام دهند!
اما اگر ۴۴ نفر، مادر ایشان را مورد قتل و جنایت قرار دادند، چون ۴۴ نفر بودهاند و مقابلشان یک نفر مرده نباید اینها را اعدام کرد!
اینها احمق نیستند، شیادند!
🆔@namiramag 👈 عضویت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 دکتر باقر ساروخانی پدر جامعهشناسی ارتباطات در ایران:
چرا فرزندان این سرزمین از حقوق طبیعی خودشان از جمله فرصت تحصیل و ارتقا باید محروم باشند؟! این بیگانهسازی از فرهنگ را خطر بزرگ میبینم؛ یعنی جوان ایرانی از نعمات ایران ارتزاق کند، اما حواسش به آمریکا و اروپا باشد و از آنها الگو بگیرد و نسبت به الگوهای ایرانی نه تنها بیتفاوت باشد، بلکه #تحقیر هم کند.
_____________ـ
کانال تحلیلی نامیرا
🆔@namiramag 👈 عضویت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ هیچ راهی برای آنکه از آینده باخبر شویم وبدانیم که چه در انتظار ماست وجود ندارد. پس ای نفس ...
#شهید_آوینی
_____________ـ
🅰️کانال تحلیلی نامیرا
🆔@namiramag 👈 عضویت
•••
_ شما نمیتوانید بگویید، بگذارید #مردم
خودشان انتخاب کنند و یا اصل، خواست
مردم است و در عین حال معتقد باشید
ذائقه مردم در انتخاب فیلم و یا شنیدن
موسیقی، مبتذل شده و از شجریان به تتلو رسیدیم و بگویید چه بودیم و چه شدیم ...
این دو متناقض است و شما متهم به
عوامفریبی و #شارلاتانیسم میشوید!
🆔@namiramag 👈 عضویت
♦️ هرچند که نمیشود برای شهدا ارزش گذاری کرد اما حقیقتا هر شهید مظلومتر،
شهیدتر و هر چه جلوتر میرویم شهدا، شهیدتر هستند!
آنچه که موجب شد شهدای جنگ تحمیلی بین همه اقشار مردم عزیز شوند و مانند دهه هفتاد و هشتاد کمتر نگاه منفی شود، شهدای مدافع حرم بودند و انگار این قانون روزمرگی ما در ایران شده که شهدای متأخرتر، باعث محبوبیت شهدای متقدم میشوند و از مظلومیت بیرون میآیند!
#شهید_روحالله_عجمیان
🆔@namiramag 👈 عضویت
•••
🔰در توییتر، تخیلات و تقاضاهای بخشی از جامعه ما به صورت توییت بیان میشه، جایی که یک مشت پر ادعا اما تو خالی، بلند بلند فکر میکنن و با نشون دادن خودِ واقعیشون موجب خنده بقیه میشن که البته مایه نگرانی هم هست ...
در کانال، هشتگْ توییتر رو برای زدن خنده تلخ، دنبال کنید
👇👇👇ـ
🔰 ادعای متخصص بودن و گندهگویی
در توییتر موج میزنه
_ میگه بحث علمیه 😄
#خنده_تلخ
🆔@namiramag 👈 عضویت
22.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بابت هرچی دادی و ندیدیم شکرت...❤️
🎹گرگ و میش |سدخارجی
@sedkhareji✔️
•••
هوالحکیم
بسیاری، روز و شب، ما را به تحولات عظیم در مناسبات اجتماعی و سیاسی دعوت میکنند و ساخت آیندهای را به ما وعده میدهند. نقطه آغاز تحولات و شکلگیری مناسبات در چارچوب ذهنی آنان غالبا آن "بیرون" است. سیاست و مدنیتِ ایدهآل و آرمانشهر در نگاهشان آن "بیرون" سامان مییابد؛ حتی اگر به الهیات دینی مجهز باشند، "حتی یغیّروا ما بانفسهم" را بیرون از خود و در شکلگیری اجتماعیات و "کمپین" محدود میکنند. عموما تربیت و #تهذیب_نفس و به تعبیری "درون" یا از نگاهها غایب است یا "نقطه آغاز تحولات" نیست. نگاهی به اطرافمان بیاندازیم. پر است از این گروهها و طیفها با چنین نگاهی. اما زهی خیال باطل! از نگاه بزرگان وام میگیرم. جایی که نقطه آغاز عدالت اجتماعی را تحقق عدالت فردی معرفی میکنند. رهبری اخیرا فرمودند: "حالا فرض کنید در مورد #عدالت؛ البتّه یک مصداق مهمّ عدالت رفع نابرابریهای اقتصادی و اجتماعی و مانند اینها است امّا فقط این نیست؛ این یک قلم عمدهاش است. عدالت از قضاوتهای شخصی ما شروع میشود؛ عدالت از عمل شخصی ما، حرف زدن ما، داوریهای ما در مورد اشخاص، در مورد کارها شروع میشود. وَ لا یَجرِمَنَّکُم شَنَآنُ قَومٍ عَلی اَلّا تَعدِلوا اِعدِلوا"(مائده ۸) ؛ یا جایی دیگر درباره #آزادی تعبیری دارند: "آزادی خیلی مهم است. [اما] مهمترین بخش نظریّهی آزادی در اسلام، آزادی از این چهارچوب مادّه است". تعبیر مشابهی از شهید آوینی هم هست که نوشته بود: "آزادی در نزد ما به معنی قطع تعلق است نه نفی حدود". انقلاب اسلامی نیز در کلام امام، انقلابِ توامانِ آفاقی و انفسی است. شخص امام بیش از شصت سال مشغول جهاد اکبر و عدالت شخصی است آنگاه عَلم مبارزه اجتماعی برمیدارد. انقلاب اجتماعی پس از گذشت هشتاد سال از عدالت شخصی امام رخ میدهد. البته او منحصر به فرد نبود بلکه تُراث شیعه را در عصر غیبت اندوخته بود. الغرض! اولا در این بازار مکاره سیاست و عدالت و آزادی، و در این ساعات و لحظات پایانی رمضان، پیش و بیش از هرچیز، این نفس سرکش را دریابیم. ثانیا به شطحیات برخی گوش مسپاریم که این اجتماعات عظیم در مناجات و شبزندهداریها و عبادات را پوسته دین و مناسکزدگی معرفی میکنند. این شببیداریها از قضا مغز دین است و پیشنیازی لازم برای "حتی یغیّروا ما بانفسهم".
✍️ امید رامز
🆔@namiramag 👈 عضویت