هنگامهی جنگ که فرا برسد، ما از حیات خویش در برابر نابودگر جباری که همهچیز را به کام خویش خواهد بلعید دفاع خواهیم کرد؛
اما من شمشیر درخشان را بهخاطر تیزی تیغش دوست نمیدارم...
تیر را بهخاطر چالاکیاش نمیپسندم و نه جنگاور را بهخاطر شکوهش...
من تنها به چیزی عشق میورزم که اینان به دفاع از آن برخاستهاند.
مسیر رسیدن به صبح، از دل سایهها میگذرد.
🆔 @namiramag
🔰 غلبۀ اولیگارشی نوکیسه در قدرت و انقلابیزداییِ انقلابیها!
•| ساختار قدرت در ایران بهواسطۀ خون شهدای دفاع مقدس، در سودای اقتدار شرع اسلامی بود. سالهاست روایت انقلاب اسلامی و جنگ در سینما، رسانه و تا حدّی حوزۀ نشر از «جنگ جنگ تا پیروزی» به «جنگ بد است» و «صلح، جایگزین خشونت» تغییر پیدا کرده است. نیروهای مکتبی یا انقلابی شبهنظامی عامدانه از ساختار سیاسی کنار گذاشته شدند و یا جذب اُلیگارشی شدند، نهادهای سیاستگذار فرهنگی تبدیل به لابی سلبریتیها شدند، نهادهای رفاه عمومی تعطیل شدند و عملاً مافیای اقتصادی از اتاق بازرگانی تا هلدینگهای خصوصی دستپرودۀ اصحاب سیاسی-امنیتی کشور را قبضه کردند.
•| در چند دهۀ گذشته فاسقین داخلی یکبهیک این ساختار مقتدر را به چالش کشیدند تا میزان نفوذپذیری آن را تخمین بزنند. از کودتای مخملی سال 88 که به جای سرکوب آن مجدداً به داخل بدنۀ تصمیمگیری دعوت شدند، تا اجرای سیاستهای خصوصیسازی که نهایتاً دولت را به یک عامل سیاسی بیخاصیت و بیاقتدار تبدیل کرده است، بدون خنثیسازی نیروهای مذهبی و بازتعریف نقش آنان بهعنوان نیروی توسریخور و «متحجر» و سوپرانقلابی ممکن نبود.
•| خبرهای هفتههای اخیر، از تضعیف نقش شیعه در ساختار قدرت، بیخبری از علما و عدم واکنش به این موضوع و احتمالاً خبرهای ماههای آتی از این نظر قابل توجه است که منشاء قدرت در سیاست امروز ایران را میتوان شناخت. خبرهایی که با انتشار آن در دهۀ 60 یا 70 با حضور کفنپوشان در خیابان همراه میشد، حالا به خبرهای عادی روزمره تبدیل شده است و افراد متدین حتی در ایران «اسلامی» احساس امنیت نمیکنند. سرخوردگی امت حزبالله ناشی از خنثیسازی و تحمیل شوکهای گسترده دهۀ اخیر جهت بیاثر کردن قوای ایمانی و غیرتشان بوده است. عادیسازی این وضعیت به منظور غلبه کامل بر نظام سیاسی توسط اولیگارشی نوکیسه در ائتلاف با سیاسی-امنیتیها ادامه خواهد یافت.
🆔 @namiramag
🔰 تلاش برای پایان «منطق عقلانیت» و افشای منطق صلح خشن!
•| روایت دانشگاه ایرانی از نظم جهان این است:
دنیای جدید دنیای حق و باطل نیست، دنیای مصالحه، دموکراسی، عقلانیت، همگرایی و توسعه است. هر کشوری که از «منطق» دنیای نو پیروی کند و رفاه برای مردم کشورش به ارمغان بیاورد، ایدئولوژیک نیست. یعنی بهجای آرمانهای خیالی از «واقعگرایی سیاسی» استفاده کند. در واقع همان «عقلانیت محض» دوران جدید که نتایج آن چیزی جز تباهی نبوده است و تکنولوژی و زرق و برق دوران جدید روی آن سرپوش گذاشته است!
•• اما در واقع آنچه که اینان بهعنوان ایدئولوژی به مرتجعین نسبت میدهند، اولاً یقۀ خودشان را گرفته است. زیرا کارکرد اجتماعات جدید بر اساس فرارَوی از حدود انسانی و طبیعت عالم خود است. طبیعت نیز اینگونه عمل میکند که اگر پا از قوانین آن بیرون نهید، شما را مجازات میکند. اما یک نکتۀ بسیار اساسی در مدرنیته وجود دارد که خطایابی آن را از دوران گذشته جدا میسازد. از آنجا که مدرنیته یک مشکل جهانی و سراسری است، بازخورد طبیعی آن نیز سراسری است. یعنی بُحران در شکل جهانی آن بروز پیدا خواهد کرد.
•| از مهمترین بحرانهای مدرنیته جنگهای «جهانی» بود که در طول تاریخ گسترۀ این نوع جنگها بیسابقه است. انسان مُدرن خیلی زود فهمید که جهان کنونی شکنندهتر از آن است که بتوان در سطح محلّی آن را کنترل نمود. بنابراین سطح تنش جهانی با غلبۀ اُلیگارشی اقتصادی حاکم در جهان غرب آغاز شد و امنیت آن را خود نیز به عهده گرفت. از این پس هر خللی در این سیستم جهانی، «خطر» و یادآور شکنندگی جهانی بود. شما یا در این جهان نو، هضم میشوید یا برچسب «استبدادی»، «ایدئولوژیک» و غیره میخورید. در واقع جهان کنونی منطبق با خیر و شر از منظر منافع اقتصادی و «رفاه» مردمی بود. چیزی که بسیار شکنندهتر از تعصبات قومی و مذهبی است. زیرا رفاه امری مقطعی است. به این دلیل ساده که جنگ اصالت دارد و نمیتوان آن را به تأخیر انداخت. جنگ اوکراین نمونۀ واضح آن است.
•| به زعم اینان هر کشوری در جهان که در پی تعریف «جدیدی» باشد و راه جایگزینی را طی کند، میخواهد از منطق آن فرار کند. حال افرادی در این جهان هستند که حق و باطل این نظام جهانی را نمیپذیرند؛ چون خانواده را به محاق بُرده؛ دیوانگی و هرزگی را سکۀ رایج کرده؛ انسان را از معنا تهی نموده؛ تلاش برای زندگی سالم را از میان بُرده؛ کارکرد را جایگزین زیبایی کرده؛ زندگانی بشر را عاری از آرمان کرده؛ تکنیک و صنعت را اولویت قرار داده است و به معنای واقعی کلمه «زندگی» را از بشر گرفته و آن را در یک سیرک نهیلیستی رها کرده است. اگر مخالفت و مبارزه با چنین دستگاهی که تنها ارزش انسانی بشر را از او ربوده است و او را به سمت قهقرا و چه بسا جنگهای جهانی دیگر میبرد ارتجاع و واپسگرایی است، هیچ ابایی از آن نیست.
•| پذیرش منطق دنیای اینان و یکیشدن با همگرایی جهانی ایشان یعنی پایان بشریت. آنانی که اندکی از بهرۀ هوشی برخوردار باشند متوجه خواهند شد که دیگر اسطورههای سیاسی، هنری، نظامی و دیگر شخصیتهای برجستۀ تاریخی در دوران ما ظهور نمیکنند. دلیل آن مرگ آرمان انسانی و امید به بالا رفتن الوهی در بشریت است. این یعنی غلبۀ میانمایگی و سیطرۀ انسان صنعتی و رباتی که همهچیز او بر پایۀ «عقل» و «کارکرد» است. ابتدا این الگو و منطق را درک و سپس افشا کنید!
🆔 @namiramag
🔰 دانشگاه سقوط کرده است!
احمد نقیبزاده استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران که کتاب جامعه شناسی سیاسیِ او، از منابع مهم مقاطع مختلف تحصیلی علوم سیاسی است.
اینها رسما دچار جنون پیش از حمله ایران به سرزمینهای اشغالی شدهاند و به یاوهگویی افتادهاند!
🆔 @namiramag
https://harfeto.timefriend.net/17229737750633
لینک پیام ناشناس ایجاد شد ☝🏼
*همین حالا به لینک بالا به صورت ناشناس پیام، پیشنهاد، توهین، نقد و نظرتونو بفرستید 🤝
🔰 شریعتستیزی و پایان ملتها در همهجا!
اولین جرقههای اباحیگری با نفی قوانین طبیعی-الهی آغاز شد. همچنین با این ایده که افراد میتوانند سبک زندگی خاص خودشان را داشته باشند و در عین حال یک جامعه را تشکیل بدهند، بدون اینکه عواقب آن را ببینند. آنچه آزادیخواه یا لیبرال، توان درک آن را ندارد این است که قوانین طبیعی-الهی، قوانین #قراردادی نیستند که بتوان آنها را تغییر داد و در هر مرحله تاریخی، شکل عرفیِ قوانین را برای تنظیمات اجتماعی تنظیم کرد!
•| نمیتوان در جامعه، رفتار جنسی و بدننمایی را آزاد گذاشت و هیچ تغییری در روابط اجتماعی اتفاق نیفتد. نمیتوان همهچیز را مادی نظاره کرد و روح جامعه را نخشکاند. قوانین طبیعی، ثابتاند و نتیجه دستکاری در آن در همه جا، منجر به تغییرات منفی خواهد شد و با وجود مستیِ پس از پیشرفتهای تکنولوژیک و رفاه، دیری نخواهد پایید که سیاهچالۀ پوچگرایی و انقراض زیستی را در برابر شما قرار میدهد!
•| شریعت قوانین ثابت و آزموده شده هستند که اجتماع متمدن را از خطر فروپاشی نجات میدهد. حذف عناصر نامطلوب که خاطر لیبرالها را آزرده میکند، خطر نابودی تمدن را میکاهد!
پا را باید فراتر گذاشت. شریعت، تکثرآفرین است و به حفظ آداب و رسوم، رنگها، تنوعات قومی، نژادی، زبانی و ... تاکید دارد و در عین حال، حول محور #توحید، ملتها یا جوامع را بهم نزدیک و از تضادها جلوگیری میکند. آنچه باعث میشود، فرانسه، فرانسه نباشد و آلمان، تمایزهای خود را از دست دهد و دیگر آلمان نباشد و همچنین ایران، ایران نباشد و در نهایت همه در یک کلِ خنثی و یکدست، حل شوند، وجود عناصر نامطلوب به واسطه شریعتستیزی است.
شریعتستیزی، ملتزدایی و در نهایت، انسانزدایی را رقم میزند!
🆔 @namiramag
سلام
میخوام به پیامهای ناشناس پاسخ بدم.
بعضی از پیامها، دلگرم کننده بود و لطف شما رو میرسونه. تشکر. اما در خصوص بعضی از پیامها، چند تاش رو در چند پست، جواب میدم...
باز هم تشکر و سپاس بابت ارسال پیامها