هدایت شده از .
🔘 مردَک، کاسه و کوزه ما را در ضِدیتمان با علم بهم ریخته و نظریه داروین را اثبات کرده!
با چشم غیر مسلحِ برزخی هم میشود فهمید، حاصل تکامل بوزینه است که از پستان گوساله سامری شیر خورده و گاز هم گرفته ...
مردک هنوز شَلوم نگفته، میخواهد جلوی کمانه شدن تاریخ بشر را بگیرد و سرعت آن را کم کند که مبادا فرمان تاریخ بیفتد دست شیربچههای حیدرِ خیبر شکن که قوت لایموتشان، ساندیسِ سیب بوده ...
هنوز نمیداند که با کسانی طرف است که همیشه در لحظه حساس کنونی زندگی کردهاند و خواهند کرد تا وقتی که پرچم حق را در آنجا که باید بنشانند و پرچم رنگینکمانی حیوانات را به آتش بکشند و میخ اسلام را بکوبند...
بوزینه! هنوز نمیداند که نقطهزنی موشکهایمان، با امضای ضامن آهو بود.
برای اینکه ما آدمیم، آدمهایی از نسل آدم و حوا هستیم که با فریب پدر شما! کمی سیب ممنوعه را گاز زدند!
ما حتی دلمان برای تولههای شما هم میسوزد. میخواهیم موشکها، صاف بخورد به آنجا که باید!
صاف بخورد به دست قابیل و سنگش را از دستانش بیاندازد تا دیگر داستان هابیل تکرار نشود!
#گلآقا
Namiramag || عضویت در کانال
🔻
من از اهالی لبخندهای پرخونم
من از قبیلهٔ لیلاتبارِ مجنونم
من از اهالی روزم اگرچه شبسفرم
شریک غربت عصرم، ملازم سحرم
فریب جلوهٔ قرآن به نیزهها دیده
منم که راس هزاران به نیزهها دیده
هزار فتنه به تیر دعا سپر کرده
هزار غصه به پای بکا گذر کرده
اگرچه دیده که گرد و غبار در راه است
دلش خوش است که آن تکسوار در راه است
چقدر روضهٔ کربوبلا به گوش من است
منم که ارثیهای زینبی به دوش من است
نبین که تشنگی و خون و خاک... زیبایی است!
نگو که موسم غربت، که فصل شیدایی است!
گذشته از همهٔ روزگار بغضآلود
قرین زمزمهٔ هرچه یار میفرمود
که راه، راه خدا، گرچه سخت سنگین است
اگر تو فرهادی، طعن سنگ شیرین است
نگو که خاطرت آزردهاند هلهلهها
نگو که ترسیدی از هجوم ولولهها
مباد خاطرت آزرده، پات لرزیده
عبور باید از این طعنههات، نشنیده
اگر که از بر تو اهل رازها رفتند
و سر که چرخاندی بانمازها رفتند
اگر صدای تو در های و هویشان گم شد
اگر که تشنگیات در گلویشان گم شد
و صلح حنجرهات پاسخش اگر تیر است،
سزای پاسخ دعوت به لطف، شمشیر است،
اگر به مرکبشان نعلهای تازه زدند
به جای نیزه و شمشیر اگر گدازه زدند
یکی یکی همه یاران اگر که رفتند و
به سینه، یا که به پا، یا به سر که رفتند و
نوازش لب خنجر که بر گلویت بود
دوبارهدیدن یارانت آرزویت بود
به خون اگرکه نشست آسمان زمین لرزید
شک آمد از همهسو قامت یقین لرزید
سیاهی از همهسو بر جهان فرود آمد
و بر سر تو عذابی چنان ثمود آمد
اگر جهان همه سرما اگر که سوزت رفت
شب از چپ آمد و از راست، راست روزت رفت
بکوب پای برادر به سنگ و بیغم، باش
گسست کوهی اگر از میان تو محکم باش
ندای جنگ، اذان عزیز مردان است
ندای جنگ که نه، این تمیز مردان است
بیا برادر من عاقبت در این راه است
بیا که تاریکی راز جلوهٔ ماه است
بیا اگرچه جهانی اسیر تاب و تب است
بیا که تاریکی فرصت نماز شب است
مگر به خون، نکند فاش، خاک، رازش را
و عاقبت به غریبان دهند سازش را
- محمدرضا معلمی
۱۴۰۳/۰۵/۱۲
🔰 نوکیسگی اجتماعی و جنگ بزرگ آینده!
آیا برای جنگ بزرگ آمادهایم؟!
•| هرقدر میانمایگان تلاش کنند تا تقلید کورکورانه از نجیبزادگی را پنهان کنند، رفتارها و اطوارهایی مثل تاکید بر تماشای فیلمهای اصغر فرهادی، خواندن کتابهای موفقیتِ بیچارهکننده، کافهنشینیهای تهوعآور، شجریانستایی تغلبی، پاساژگردی شب جمعه، وسواس برند پوشی، مصرفگرایی، وابستگی جنونآمیز به اینترنت، حیوانپرستی و لذتگرایی این قشر، دستشان را رو میکند. رو شدن دستشان، مسئله دیگری را برملا میکند اینکه این قشرِ ساخته شده، با کوچکترین بادی، به لرزه میافتد و پرچم سفید را بالا میبرد!
•| هرچند که سگ و گوشی اپل تازهبهدورانرسیدۀ ایرانی را ترفیع درجه نخواهد داد اما بی شک، ملتی را تنزیل درجه میدهد. اینجا علاوه بر نقد تیز به این طبقه مطلقا گیج، باید به آنچه که ریشهها را سوزانده پرداخت. مشخصاً ما در جنگیم! و مشخصاً در این ۴۵ سال، این جنگ، کاملا شفاف شده است اما چه چیزی باعث میشود که طبقه گیج، گیج باشد و تمایلی به بازی در این جنگ نداشته باشد؟!
پاسخ این است که این بیمیلی از بیمیلی خواص و سیاستمداران ما، سرچشمه میگیرد. ملت از خواص، نه تنها احساسِ در جنگ بودن را دریافت نمیکند که احساس مصرفزدگی و عافیت میگیرد. ملت، میبیند که نجیبزادگان، آقازاده شدهاند و این موجب کاهش مقاومت ملی و در نتیجه سخت شدن تصمیمگیری (توسط تهمانده خواص مبارز) برای آینده جنگ میشود.
آیا ما برای نبرد بزرگ آمادهایم؟!
آیا پذیرفتهایم که جنگ بزرگی در کار است؟!
🆔 @namiramag
مکان : پارک لاله تهران!
خواهرم شلوارت!
•| همزمان که تنش امنیتی_نظامی در منطقه بالا میرود، فعالیت نیروهای ضدفرهنگیشان هم شدت گرفته است.
•| طبیعی نبودن و استثنا نبودن شورتپوشی دختران، کاملا مشخص است!
🆔 @namiramag
هنگامهی جنگ که فرا برسد، ما از حیات خویش در برابر نابودگر جباری که همهچیز را به کام خویش خواهد بلعید دفاع خواهیم کرد؛
اما من شمشیر درخشان را بهخاطر تیزی تیغش دوست نمیدارم...
تیر را بهخاطر چالاکیاش نمیپسندم و نه جنگاور را بهخاطر شکوهش...
من تنها به چیزی عشق میورزم که اینان به دفاع از آن برخاستهاند.
مسیر رسیدن به صبح، از دل سایهها میگذرد.
🆔 @namiramag
🔰 غلبۀ اولیگارشی نوکیسه در قدرت و انقلابیزداییِ انقلابیها!
•| ساختار قدرت در ایران بهواسطۀ خون شهدای دفاع مقدس، در سودای اقتدار شرع اسلامی بود. سالهاست روایت انقلاب اسلامی و جنگ در سینما، رسانه و تا حدّی حوزۀ نشر از «جنگ جنگ تا پیروزی» به «جنگ بد است» و «صلح، جایگزین خشونت» تغییر پیدا کرده است. نیروهای مکتبی یا انقلابی شبهنظامی عامدانه از ساختار سیاسی کنار گذاشته شدند و یا جذب اُلیگارشی شدند، نهادهای سیاستگذار فرهنگی تبدیل به لابی سلبریتیها شدند، نهادهای رفاه عمومی تعطیل شدند و عملاً مافیای اقتصادی از اتاق بازرگانی تا هلدینگهای خصوصی دستپرودۀ اصحاب سیاسی-امنیتی کشور را قبضه کردند.
•| در چند دهۀ گذشته فاسقین داخلی یکبهیک این ساختار مقتدر را به چالش کشیدند تا میزان نفوذپذیری آن را تخمین بزنند. از کودتای مخملی سال 88 که به جای سرکوب آن مجدداً به داخل بدنۀ تصمیمگیری دعوت شدند، تا اجرای سیاستهای خصوصیسازی که نهایتاً دولت را به یک عامل سیاسی بیخاصیت و بیاقتدار تبدیل کرده است، بدون خنثیسازی نیروهای مذهبی و بازتعریف نقش آنان بهعنوان نیروی توسریخور و «متحجر» و سوپرانقلابی ممکن نبود.
•| خبرهای هفتههای اخیر، از تضعیف نقش شیعه در ساختار قدرت، بیخبری از علما و عدم واکنش به این موضوع و احتمالاً خبرهای ماههای آتی از این نظر قابل توجه است که منشاء قدرت در سیاست امروز ایران را میتوان شناخت. خبرهایی که با انتشار آن در دهۀ 60 یا 70 با حضور کفنپوشان در خیابان همراه میشد، حالا به خبرهای عادی روزمره تبدیل شده است و افراد متدین حتی در ایران «اسلامی» احساس امنیت نمیکنند. سرخوردگی امت حزبالله ناشی از خنثیسازی و تحمیل شوکهای گسترده دهۀ اخیر جهت بیاثر کردن قوای ایمانی و غیرتشان بوده است. عادیسازی این وضعیت به منظور غلبه کامل بر نظام سیاسی توسط اولیگارشی نوکیسه در ائتلاف با سیاسی-امنیتیها ادامه خواهد یافت.
🆔 @namiramag
🔰 تلاش برای پایان «منطق عقلانیت» و افشای منطق صلح خشن!
•| روایت دانشگاه ایرانی از نظم جهان این است:
دنیای جدید دنیای حق و باطل نیست، دنیای مصالحه، دموکراسی، عقلانیت، همگرایی و توسعه است. هر کشوری که از «منطق» دنیای نو پیروی کند و رفاه برای مردم کشورش به ارمغان بیاورد، ایدئولوژیک نیست. یعنی بهجای آرمانهای خیالی از «واقعگرایی سیاسی» استفاده کند. در واقع همان «عقلانیت محض» دوران جدید که نتایج آن چیزی جز تباهی نبوده است و تکنولوژی و زرق و برق دوران جدید روی آن سرپوش گذاشته است!
•• اما در واقع آنچه که اینان بهعنوان ایدئولوژی به مرتجعین نسبت میدهند، اولاً یقۀ خودشان را گرفته است. زیرا کارکرد اجتماعات جدید بر اساس فرارَوی از حدود انسانی و طبیعت عالم خود است. طبیعت نیز اینگونه عمل میکند که اگر پا از قوانین آن بیرون نهید، شما را مجازات میکند. اما یک نکتۀ بسیار اساسی در مدرنیته وجود دارد که خطایابی آن را از دوران گذشته جدا میسازد. از آنجا که مدرنیته یک مشکل جهانی و سراسری است، بازخورد طبیعی آن نیز سراسری است. یعنی بُحران در شکل جهانی آن بروز پیدا خواهد کرد.
•| از مهمترین بحرانهای مدرنیته جنگهای «جهانی» بود که در طول تاریخ گسترۀ این نوع جنگها بیسابقه است. انسان مُدرن خیلی زود فهمید که جهان کنونی شکنندهتر از آن است که بتوان در سطح محلّی آن را کنترل نمود. بنابراین سطح تنش جهانی با غلبۀ اُلیگارشی اقتصادی حاکم در جهان غرب آغاز شد و امنیت آن را خود نیز به عهده گرفت. از این پس هر خللی در این سیستم جهانی، «خطر» و یادآور شکنندگی جهانی بود. شما یا در این جهان نو، هضم میشوید یا برچسب «استبدادی»، «ایدئولوژیک» و غیره میخورید. در واقع جهان کنونی منطبق با خیر و شر از منظر منافع اقتصادی و «رفاه» مردمی بود. چیزی که بسیار شکنندهتر از تعصبات قومی و مذهبی است. زیرا رفاه امری مقطعی است. به این دلیل ساده که جنگ اصالت دارد و نمیتوان آن را به تأخیر انداخت. جنگ اوکراین نمونۀ واضح آن است.
•| به زعم اینان هر کشوری در جهان که در پی تعریف «جدیدی» باشد و راه جایگزینی را طی کند، میخواهد از منطق آن فرار کند. حال افرادی در این جهان هستند که حق و باطل این نظام جهانی را نمیپذیرند؛ چون خانواده را به محاق بُرده؛ دیوانگی و هرزگی را سکۀ رایج کرده؛ انسان را از معنا تهی نموده؛ تلاش برای زندگی سالم را از میان بُرده؛ کارکرد را جایگزین زیبایی کرده؛ زندگانی بشر را عاری از آرمان کرده؛ تکنیک و صنعت را اولویت قرار داده است و به معنای واقعی کلمه «زندگی» را از بشر گرفته و آن را در یک سیرک نهیلیستی رها کرده است. اگر مخالفت و مبارزه با چنین دستگاهی که تنها ارزش انسانی بشر را از او ربوده است و او را به سمت قهقرا و چه بسا جنگهای جهانی دیگر میبرد ارتجاع و واپسگرایی است، هیچ ابایی از آن نیست.
•| پذیرش منطق دنیای اینان و یکیشدن با همگرایی جهانی ایشان یعنی پایان بشریت. آنانی که اندکی از بهرۀ هوشی برخوردار باشند متوجه خواهند شد که دیگر اسطورههای سیاسی، هنری، نظامی و دیگر شخصیتهای برجستۀ تاریخی در دوران ما ظهور نمیکنند. دلیل آن مرگ آرمان انسانی و امید به بالا رفتن الوهی در بشریت است. این یعنی غلبۀ میانمایگی و سیطرۀ انسان صنعتی و رباتی که همهچیز او بر پایۀ «عقل» و «کارکرد» است. ابتدا این الگو و منطق را درک و سپس افشا کنید!
🆔 @namiramag
🔰 دانشگاه سقوط کرده است!
احمد نقیبزاده استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران که کتاب جامعه شناسی سیاسیِ او، از منابع مهم مقاطع مختلف تحصیلی علوم سیاسی است.
اینها رسما دچار جنون پیش از حمله ایران به سرزمینهای اشغالی شدهاند و به یاوهگویی افتادهاند!
🆔 @namiramag
https://harfeto.timefriend.net/17229737750633
لینک پیام ناشناس ایجاد شد ☝🏼
*همین حالا به لینک بالا به صورت ناشناس پیام، پیشنهاد، توهین، نقد و نظرتونو بفرستید 🤝
🔰 شریعتستیزی و پایان ملتها در همهجا!
اولین جرقههای اباحیگری با نفی قوانین طبیعی-الهی آغاز شد. همچنین با این ایده که افراد میتوانند سبک زندگی خاص خودشان را داشته باشند و در عین حال یک جامعه را تشکیل بدهند، بدون اینکه عواقب آن را ببینند. آنچه آزادیخواه یا لیبرال، توان درک آن را ندارد این است که قوانین طبیعی-الهی، قوانین #قراردادی نیستند که بتوان آنها را تغییر داد و در هر مرحله تاریخی، شکل عرفیِ قوانین را برای تنظیمات اجتماعی تنظیم کرد!
•| نمیتوان در جامعه، رفتار جنسی و بدننمایی را آزاد گذاشت و هیچ تغییری در روابط اجتماعی اتفاق نیفتد. نمیتوان همهچیز را مادی نظاره کرد و روح جامعه را نخشکاند. قوانین طبیعی، ثابتاند و نتیجه دستکاری در آن در همه جا، منجر به تغییرات منفی خواهد شد و با وجود مستیِ پس از پیشرفتهای تکنولوژیک و رفاه، دیری نخواهد پایید که سیاهچالۀ پوچگرایی و انقراض زیستی را در برابر شما قرار میدهد!
•| شریعت قوانین ثابت و آزموده شده هستند که اجتماع متمدن را از خطر فروپاشی نجات میدهد. حذف عناصر نامطلوب که خاطر لیبرالها را آزرده میکند، خطر نابودی تمدن را میکاهد!
پا را باید فراتر گذاشت. شریعت، تکثرآفرین است و به حفظ آداب و رسوم، رنگها، تنوعات قومی، نژادی، زبانی و ... تاکید دارد و در عین حال، حول محور #توحید، ملتها یا جوامع را بهم نزدیک و از تضادها جلوگیری میکند. آنچه باعث میشود، فرانسه، فرانسه نباشد و آلمان، تمایزهای خود را از دست دهد و دیگر آلمان نباشد و همچنین ایران، ایران نباشد و در نهایت همه در یک کلِ خنثی و یکدست، حل شوند، وجود عناصر نامطلوب به واسطه شریعتستیزی است.
شریعتستیزی، ملتزدایی و در نهایت، انسانزدایی را رقم میزند!
🆔 @namiramag
سلام
میخوام به پیامهای ناشناس پاسخ بدم.
بعضی از پیامها، دلگرم کننده بود و لطف شما رو میرسونه. تشکر. اما در خصوص بعضی از پیامها، چند تاش رو در چند پست، جواب میدم...
باز هم تشکر و سپاس بابت ارسال پیامها
سلام وقت شما بخیر.
قبول!
فقط من به شما پیشنهاد میدم، انقدر به دیگران اسراییلی بودن رو نسبت ندین، چون به مرور کارکردش رو از دست میده و اون وقت کسایی که واقعا خط و ربطی با اونور دارن، شناسایی نمیشن...
در ضمن شخصا هیچ ارتباطی با هیچ ارگان و نهاد و گروه سیاسی ندارم و در اصل از افرادِ از همه جا رونده و از همه جا مونده هستم خدا رو شکر...باز هم تشکر
🔰 تلاش شد در قضیه اخیر تکواندو زنان، خیانت، ماله کشی شود و خائن، خودخواه و بی وطن از زیر فشار و هجمه بیرون بیاید تا هرکس دلش خواست باز هم خیانت کند و آب از آب تکون نخورد و چرخه خیانت ادامه پیدا کند!
شبکه خاص و خطرناکی به سرکردگی آذریجهرمی، به ضربهگیر خائنان در این کشور تبدیل شده تا شدت ضربه، کاهش و این چرخه ادامه پیدا کند!
🆔 @namiramag
پیام این تیتر اینه:
از امکانات مملکت استفاده کن، در بزنگاه سیاسی اجتماعی وطن فروشی کن اما ما نمیگذاریم نه تنها هیچ خدشهای و هیچ هجمه ای به تو وارد شود که تو را مظلوم قهرمان جلوه میدهیم... پس هرکه خواست خیانت کند!
🆔 @namiramag
هدایت شده از سیاره رنج - یوسف عزیزی
«ایران میتوانست بعد از ۷ اکتبر با آمریکا همکاری کند برای رفتن نتانیاهو»
«ایران میتواند بعد از ترور هنیه با تیم هریس برای دقیقشدن برآورد رفتن نتانیاهو کار کند»
این مهملات، جوک نیست، افاضات یا بهتر بگویم توصیههای سیاستی مشاور اقتصادی آقای قالیباف در انتخابات ریاست جمهوری است!
@yousofazizi23
🔰 دکتر وحید یامینپور که با اوجگیری درگیریهای سیاسی در این سه چهار ماهه، به فلسفهورزی پرداخته و هر از گاهی هم یادگاری مینویسند، به درستی درباره یافتن نقاط مشترک هویتی برای همگرایی و انسجام اجتماعی نوشتهاند. پرسش اینجاست که آیا متلک انداختن با استفاده از اصطلاح خلوصگرایی که مشخصا از علی لاریجانی برای اطلاق به جریان انقلاب درآمد، موجب واگرایی و گسست اجتماعی و آزرده خاطری گروهی از مردم و نخبگان نخواهد شد؟!
کجاست یامینپوری که پس از حوادث ۸۸، سیاستمداران را در برنامه زنده رسما بازجویی میکرد و آنها را مجبور به موضعگیری نسبت به فتنه ۸۸، میکرد ؟!
🆔 @namiramag
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
زیارت اربعین و امتسازی.mp3
24.25M
📹 سخنرانی آیتالله میرباقری در همایش ملی کنگرۀ عظیم اربعین حسینی، ۱۲ آبان ۱۳۹۵
⚡️ زيارت، تجمّع ارواح بر حول امام است؛ زیارت، هجرت قلوب بهسوی امام و تجديد عهد با امام است؛ زیارت، عبور از حجب ظلمانیِ تاريخی و عصری است که پرده بر حقيقت ولايت انداخته است.
فلسفۀ زیارت، رسيدن به وادی ولايت امام و امّتسازی در تاريخ بر محوریت ایشان است.
⚡️ همچنانکه توریسم غربی، انتقال فرهنگ غربی میدهد، زیارت هم فرهنگ تمدن الهی را انتقال میدهد.
🖇 فیلم
☑️ @mirbaqeri_ir
اگر اجازه دهید ما هم نقد کنیم!
اجازه دهید از همه سوال کنیم!
بگذارید خودیهایِ بوروکراتشده را بازخواست کنیم...
شما هم سعی کنید پرسشگر باشید و از کوچکترین حرکت و رفتاری غافل نشوید.
به خودمان لطف کنیم و آدم باشیم و مثل عروسکهای نظمپذیر و رباتهای برنامهریزیشده نباشیم!
🆔 @namiramag
.
🔴 گویا بی اراده و قابل کنترل بودن مسعود پزشکیان، دارد روی دیگر خود را نشان میدهد... روی مثبت... الب
•|
🔴 این مطلب سه روز پس از انتخاب شدن پزشکیان را در کنار دعوای اینروزهای اصلاحطلبان و اختلاف بر سر لیست وزرا و قهر ظریف بگذارید...
🆔 @namiramag
🔰 وضعیت ساختار قدرت در حکومت جمهوری اسلامی؛ نیروها و نزاعها!
•| اساسأ لیبرال بودن یا مدرن بودن و همچنین سلطنتطلب بودن، #سلطهطلب بودن است و مردم، در این دو آیین، #صغیر هستند و نیاز به یک یا تعدادی مستکبر در قالبِ مستبد (شرق) و دیکتاتور (غرب) دارند تا #مدیریت شوند و یا به سمتی کوچانده شوند. دموکراسیهای معدود جهان نیز به ناچار به دلیل استیلا و نفوذ بالای سرمایه و سرمایهداران به سوی آریستوکراسی (حکومت اشراف و اعیان) و در نهایت دیکتاتوری خواهد رفت!
•| طرح جمهوری اسلامی با محوریت #مردم و ولی فقیه، چنان طراحی شده است که مردم باید در ساختار قدرت و تصمیمگیریها، دخیل باشند و ولی فقیه نیز باید از این مداخله، نگهبانی کند تا یک، اینکه زور و ضرب اشراف گرفته شود و دو، منجر به استبداد نگردد.
مصداق نگهبانیِ ولی فقیه از حضور مردم حداقل در عرصه #انتخابات، پس از انقلاب اسلامی، مشخصاً جلوگیری از ریاست جمهوری مادام العمریِ هاشمی رفسنجانی، دفاع از رای مردم در انتخابات ۱۳۸۸، و حتی جلوگیری از به زیر کشیدن حسن روحانی از مقام خود خارج از ساز و کار قانونی بوده است!
•| در طرح جمهوری اسلامی، مردم #هدایت میشوند، نه مدیریت، کنترل و یا کوچاندهشدن!
در حال حاضر حکومت جمهوری اسلامی ایران از سه قسمت یا سه نیرو مهم تشکیل شده است: نیروهای مکتبی یا انقلابی، نیروهای لیبرال مدرن و نیروهای مدیریتکننده!
•| آیتالله خامنهای به عنوان مهمترین نظریهپرداز حکمرانی انقلابی، در مباحث خود در خصوص مراحل تمدنسازی از آن با عنوان «دولت اسلامی» یاد میکنند که در دوران دوم خرداد در گفتار ایشان تئوریزه شد و با برآمدن دولت نهم و مشخصاً در سال 1384 به اوج خود رسید و اساساً دولت محمود احمدینژاد جز در پرتو ظرفیتی که گفتار «دولت اسلامی» فراهم کرد امکان ظهور نداشت. مراحل رسیدن به دولت اسلامی را میتوان در بعد سیاسی از تفکر مصباح یزدی، ایده تعاون در اندیشه شهید بهشتی و همچنین در نظرات شهید مطهری، صدر و ... یافت و در هر زمینهای الگوی خاص و خلاقیت جدید دینی و غیر مدرنی را ایجاد کرد!
در این ایده، مردم حول محور نقطه پرگار ولایت فقیه دست به کنشگری سیاسی و اجتماعی میزنند و ولیفقیه هدایتگر و راهنمای مسیر است...
ادامه دارد
🆔 @namiramag 👈 عضویت