👆اولاً پیشرفت های بسیار چشمگیر جمهوری اسلامی را نیز در کنار مشکلات و نقاط ضعفش ببینید و ثانیاً زاویه دیدتان را اصلاح کنید و با "نگاه انقلابی" کمبودها و ضعف ها را تحلیل کنید نه با "نگاه ارتجاعی"
⤵️ ✍️ و اما بخش هایی از بیانات رهبر انقلاب
♦️ ⬅️ گاهی با دروغ آشکار می گویند: نظام رو به قهقراست در حالی که کشور با وجود مشکلات، با دو سه دهه قبل کاملاً متفاوت است و خیلی جلو رفته است، گاهی هم می گویند جمهوری اسلامی به بن بست رسیده، اگر این ادعا درست است، کسی که به بن بست رسیده خودش از پا می افتد و به زمین می خورد پس چرا این همه برای به زمین زدن او هزینه می کنید؟
♦️ ⬅️ حضرت آیتالله خامنهای پیشرفتهای کشور را یک واقعیت نشاط آفرین و تحسینبرانگیز خوانده و خاطرنشان می فرمایند: البته ما در تبلیغات و کار رسانهای ضعیف هستیم و به مهارت لازم برای نشان دادن این پیشرفتها دست نیافتهایم؛ اما بازدیدکنندگان از نمایشگاهها یا دستاوردهای ایران، از دستیابی به این سطوح پیشرفت آن هم در شرایط تحریم اظهار شگفتی میکنند.
♦️ ⬅️ ایشان تأکید بر پیشرفتها را به معنی انکار ضعفها نمی دانند و می فرمایند: ضعفها و کمبودهای زیادی به دلایل مختلف در کشور وجود دارد که بعضی از آنها مانند گرانی، تورم و کاهش ارزش پول ملی برای مردم محسوس است و در بخشهای دیگر مانند بخشهای اداری هم ضعفهایی وجود دارد اما در مقابل این ضعفها، دو نوع نگاه ✌️میتوان داشت.
رهبر انقلاب اسلامی می افزایند: نگاه و رویکرد اول ☝️این است که با نگاه به دستاوردها، بفهمیم این توان وجود دارد که با همان همتی که به این پیشرفتها دست یافتهایم، امکان برطرف کردن ضعفها نیز وجود دارد که این نگاه، "نگاه انقلابی" است.
ایشان در تبیین نگاه دیگر که از آن به «نگاه ارتجاعی» تعبیرمی کنند، می فرمایند: 👈👈با نگاه ارتجاعی به ضعفها، این گونه نتیجه گرفته میشود که فایدهای ندارد و نمیشود کاری کرد. بنابراین باید دست روی دست بگذاریم یا نِق بزنیم و ضعفها را با صدای بلند مطرح کنیم و حتی مثل برخیها اصل انقلاب و جمهوری اسلامی را انکار کنیم.
♦️ ⁉️ ایشان با طرح این سؤال که «اگر ملتی ضعفی داشت آیا باید دستاوردهایش را انکار کند؟ و کدام ملتی است که ضعف ندارد؟» به وجود ضعفهای مهم در کشورهای بزرگ و پیشرفته دنیا مانند آمریکا، انگلیس و فرانسه از جمله در زمینه فقر و بیماری و تبعیض و نبود عدالت اجتماعی، اشاره می کنند و می فرمایند: در این کشورها نیز چندین برابر ایران ضعف وجود دارد اما راهحلِ برطرف کردن ضعفها، تخریب اصل و ریشهها نیست بلکه رویکرد درست، رفع ضعفها بر اساس "نگاه انقلابی" است.
♦️ ⬅️ رهبر انقلاب با اشاره به دستیابی کشور به پیشرفتهای غیرقابل باور، خاطرنشان می کنند: در سالهای اول انقلاب دستیابی به پیشرفتهایی مانند تولید چند ده میلیون تن فولاد حتی به ذهن کسی خطور نمیکرد اما اینگونه دستاوردها با همت مردم و جوانان و مسئولان خوبی که داشتیم، ایجاد شد و امروز نیز این همتها وجود دارد.
♦️ ⬅️ ایشان رشد اقتصادی و مهار تورم را مهمترین کارها می خوانند و با تأکید بر اینکه همه بخصوص مسئولان موظف به فعالیت جهادی و کار و پیگیری شبانهروزی هستند، می فرمایند: امور اقتصادی، امروز مهمترین کارهاست زیرا بدون رشد اقتصادی کار کشور پیش نمیرود و لازمه رشد اقتصادی هم ثبات و مهار تورم و ثبات قیمتها است. مسئله تورم نیز علاجپذیر است و باید مسئولان بخشهای مختلف آن را علاج کنند.┅═✧❀💠❀✧═┅┄ ✍️ اشتباه محاسباتی شما که در مباحث خود" مطلق گویی " رقیب خود را نقد می کنید در این جا خود در دام مطلق گویی و بلکه سیاه نمایی و بی انصافی افتاده اید. توصیه ما این است که به دامان انقلاب بازگردید تا به جای تنفس در هوای مسموم و غبارآلود بدبینی به انقلاب بتوانید در فضای دلپذیر و زلال انقلاب نفسی تازه کنید و واقعیات را آن گونه که هستند، ببینید. #نقدی بر مباحث #فقه_سیاسی حجت الاسلام #اکبرنژاد ( پاسخ به شبهات )⁉️
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻https://eitaa.com/naqd_nazar ⏮
22.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخ به شبهات حجت الاسلام اکبرنژاد
قسمت دهم
❌ کشور اسلامیِ نیمه کاره با نزدیک شدن به قله چگونه همخوانی دارد؟!!! ❌ ┅═✧❀💠❀✧═┅┄
⤵️ ✍️ پاسخ
رهبر انقلاب: "همهی مسئولان کشور امروز موظفند کار جهادی کنند، شبانهروزی کار کنند، خستگی نشناسند. ما فصل مشبعی را حرکت کردیم. این سربالایی، این شیب تند را عبور کردیم، به قلهها نزدیک شدیم. . نباید خسته بشویم. امروز روز خسته شدن نیست، روز ناامید شدن نیست. امروز روز شوق است، روز امید است، روز حرکت است. مسئولین کشور در بخشهای مختلف باید با این روحیه حرکت کنند. ۱۴۰۲/۵/۲۶
✍️ تحلیلی از قله و کیفیت نزدیک شدن به آن
در ویدیوی فوق منظور از این قله و مراحل لازم برای صعود به آن توضیح داده شده است و اما اجمال بحث:
1️⃣ 👈منظور از این قله، قله ای است که قدرت ها یی– مثل آمریکا، هلند، آلمان و انگلیس- از ته دره به نوک آن رسیدند و مشکلاتشان تمام شد.
2️⃣ 👈برای صعود به این قله باید هشت مرحله را طی کنیم.
3️⃣ 👈شش مرحله اولی، دوران سرمایه گذاری و هزینه کرد است و از مرحله هفتم به بعد "دوران سودآوری" آغاز می گردد.
4️⃣ 👈ریل گذاری ما صحیح و اصولی است و ما هم اکنون مرحله ششم را پشت سر می گذاریم و به دوران سوددهی وارد می شویم.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
🗻✍️ مراحل هشتگانه صعود تا قله
1️⃣ 👈 مرحله اول: دوران انقلاب
2️⃣ 👈مرحله دوم: دوران تقویت نظامی و عبور از بحران ها (دفاع از موجودیت خود در برابر حمله ابرقدرت ها و ترورها)👇
👆 3️⃣👈 مرحله سوم: دوره انقلاب علمی، تقویت بنیه علمی و رشد علمی
4️⃣ 👈 مرحله چهارم: دوره ورود به فناورمحوری
5️⃣ 👈مرحله پنجم: دوره حمایت از تولید داخلی
6️⃣ 👈مرحله ششم: دوره اصلاح ساختاری
7️⃣👈 مرحله هفتم: دوره صادرات محوری
8️⃣👈مرحله هشتم: دوره ذخیره ی جهانی شدن ارز کشور توضیحات را در ویدیو دنبال کنید. ┅═✧❀💠❀✧═┅┄ #اکبرنژاد #نقد #دگراندیشی نقدی بر مباحث فقه سیاسی حجت الاسلام اکبرنژاد
🆔 @Hassanzadeh_ALI ( پاسخ به شبهات )⁉️
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻https://eitaa.com/naqd_nazar ⏮
6.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخ به شبهات حجت الاسلام اکبرنژاد
قسمت یازدهم
❌ قضاوت غیر منصفانه در باره ملت ایران
ما ملت ایران در پذیرش مسئولیت های رده پایین مدیریتی تا ریاست جمهوری و امامت جمعه به توانایی های خود توجه نمی کنیم و هر پست پیشنهادی را می پذیریم؛ این در باره افراد متدین و متقی است و اما افراد غیر متقی که ناگفته پیداست!!!! ❌
┅═✧❀💠❀✧═┅┄
┅═✧❀💠 ابتدا ویدیوی کوتاه فوق را چند بار به دقت گوش کنید و بعد به این نکته ها توجه فرمایید. ┅═✧❀💠❀✧═┅┄
⤵️ ✍️ پاسخ
1️⃣ 👈 این قضاوت ناعادلانه است؛ همه ملت ایران این گونه نیستند؛ شما مطلبی را که در برخی افراد وجود دارد به همه ملت نسبت می دهید و این خلاف واقع و خلاف وجدان عمومی ملت است.
2️⃣ 👈 ملت احساس می کنند با این سخنان به شعور آنان توهین می شود؛ به ویژه که شما این را در باره قشر مذهبی و متدین جامعه هم می گویید.
3️⃣ 👈 در بیان نمونه ها مواردی انتخاب می کنید که به گونه ای محسوس، حاکمیت و نظام و ارکان آن زیر سؤال بروند؛ لذا نمونه های دیگر را ارائه نمی دهید؛ مثل معلمی که به او پست معاونت مدرسه یا مدیریت مدرسه را پیشنهاد بدهندو نمونه های دیگر. 4️⃣ 👈 در باره پست ریاست جمهوری اگر به طور مثال به آمار مربوط به سال 1400 مراجعه کنید، مشاهده می کنید مجموع افرادی که ثبت نام کرده بودند فقط 592 نفر بودند فارغ از این👇👇
👆 که به آنها پیشنهاد داده شده بود یا پیشنهاد داده نشده بود و صرف نظر از این که انگیزه الهی داشتند یا نداشتند؛ پس ملت ایران این گونه که می گویید، نیستند وگرنه می بایست حداقل ده ها هزار نفر ثبت نام می کردند.
5️⃣ 👈 ما قبول داریم در بدنه حکومت افرادی ضعف مدیریتی دارند ولی اولاً همه مسئولین این گونه نیستند وگرنه این پیشرفت هایی که تاکنون داشته ایم، محقق نمی شد و ثانیاً بعضی از ضعف ها به تدریج که انسان وارد صحنه های عمل می شود، خودشان را نشان می دهند و از ابتدا پیدا نیستند.
6️⃣ 👈 و اما در باره امامت جمعه اولاً به هر روحانی - ولو این که معروف باشد- پیشنهاد امامت جمعه نمی دهند بلکه به کسی این پیشنهاد را می دهند که توانمندی های لازم را تا اندازه ای در او دیده باشند و بعد از قبول اولیه، او بدون پیمودن هیچ مرحله ای امام جمعه نمی شود بلکه باید طبق موازین تعریف شده در شورای سیاست گذاری ائمه جمعه - که زیر نظر ولی فقیه است- مراحل گزینش را طی کند تا توانمندی او تا اندازه قابل قبولی احراز شود و ثانیاً روحانیون هر شهرستان بهتر می دانند که برای گذاشتن بار مسئولیت امامت جمعه بر دوش یک روحانی، چقدر باید نزد افرادی که در مظان صلاحیت هستند، بروند و اصرار کنند تا یکی بپذیرد و این گونه که شما وانمود می کنید نیست که فوری او بپذیرد.
7️⃣👈 این که می گویید: اگر به یک خطیب و منبری عادی بگویند بیا امام جمعه تهران شو، نه نمی گوید اولاً این بی انصافی و خلاف واقع است ثانیاً امامت جمعه تهران زیر نظر مستقیم رهبری است و پیشنهاد آن را به هر کسی نمی دهند و ثالثاً این اندازه از سیاه نمایی که حتی امامت جمعه در پایتخت کشور اینقدر سطحش پایین باشد نه تنها ملت شریف ایران که حتی معاندین هم از شما نمی پذیرند. ┅═✧❀💠❀✧═┅┄
👈 و اما یک توصیه: شما که رهبران نظام و انقلابیون و ارکان حکومتی را با سخنان خود مورد حمله - و به ادعای خود مورد نقد دلسوزانه- قرار داده اید لااقل به مقتضای "حافظاً لِلِسانه" که از حکمت آل داود نقل می کنید، فعلاً از نقد ملت بپرهیزید تا شاید عده ای – هرچند اندک- شما را منجی خود قلمداد کنند و مخاطب سخنان شما باقی بمانند. ┅═✧❀💠❀✧═┅┄ #اکبرنژاد #نقد #دگراندیشی نقدی بر مباحث فقه سیاسی حجت الاسلام اکبرنژاد
🆔 @Hassanzadeh_ALI ( پاسخ به شبهات )⁉️
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻https://eitaa.com/naqd_nazar ⏮
هدایت شده از حوزه انقلابی
🖼مجموعه «گله دارم [داشتم] اما رای میدهم»
✍ طراحان : حامد مغروری، توحید بایرامی
#انتخابات
🌹 حوزه انقلابی
╭┅───────────┅╮
🕌 @howzehenghelabi
╰┅───────────┅╯