eitaa logo
انقلاب اسلامی در آذربایجان
462 دنبال‌کننده
1.5هزار عکس
2هزار ویدیو
71 فایل
آشنایی با مبارزات حق طلبانه مردم مسلمان جمهوری آذربایجان ارتباط با مدیر : @elahana1
مشاهده در ایتا
دانلود
بله برنامه هم تعطیل شد امام شهید چندروز قبل از شهادت فرمودند که ملت ایران با یزید زمانه بیعت نخواهند کرد. رهبری سوم در پیام به مجلس گفتند که مجلس خودش را با تنظیم کند اما ظاهراً همه باید خودشان را با مذاکرات تسلیم هماهنگ کنند تا مسیر عده‌ای پیش برود؟! ✍️داود مدرسی یان
مذاکرات برای رسیدن به توافقی مطابق با طرحی که ظریف در فارن افرز منتشر کرد، از برجام مخرب تر است! جالب آنکه برخی افراد نزدیک و رسانه های حامی رییس محترم تیم مذاکره کننده، آن زمان را ارتجاع نامیدند.
نبرد فرامنطقه‌ای یعنی بازشدن دروازه جبهه‌ای در دوردست. دوردست یعنی پانتاگونیا پانتاگونیا یعنی مرکز تجمع ۳۰۰هزارصهیونیست در قلب آب شیرین آرژانتین یعنی عملیات در حیاط خلوت نئومونروها
برای دفع شر رژیم کودک‌کش و رهایی مردم عزیز لبنان از وضعیت اسفناک کنونی، باید: اولا، ایران با همراهی گروه‌های مقاومت در منطقه، علیه رژیم خونخوار صهیونیستی وارد عمل شود ثانیا، تنگه‌ی باب‌المندب مسدود شود و ثالثا، آسمان پایتخت اسرائیل در منطقه ( امارات) ستاره‌باران شود. ✍️سید محمود نبویان
متروی تهران از متروی لس آنجلس، شیکاگو، واشینگتن، پاریس، مونیخ، برلین، بارسلون، مادرید، رم، استکهلم، کپنهاگ، آمستردام، وین، بروکسل، سنگاپور…بزرگتر است. متروی تهران از مجموع مترو تورنتو+ونکوور+مونترئال+کلگری، یعنی کل طول مترو شهرهای اصلی کانادا هم بزرگتر است! نساختن!!
چند ماه پیش از اغاز جنگ، بانک مرکزی ایران به بهانه تقویت ارزش ریال و دور زدن تحریم ها، اقدام به خرید استیبل کوین ها و عمدتا تتر کرد! در سال ۱۴۰۴نیم میلیارد دلار استیبل کوین تتر(که کاملا در کنترل هوارد لاتنیک وزیر تجارت صهیونیست ترامپ و پسر نتانیاهو است) خریداری شد! این خرید ها عمدتا با درهم امارات صورت گرفت! در ابتدای تجاوز نظامی امریکا و اسراییل به ایران، اسکات بسنت -در راستای جنگ ارزی و نابود کردن ریال-یک میلیارد از ذخایر کریپتویی ایران را به نفع امریکا ضبط کرد! یک مشاور یا انسان عاقل در کل سیستم اقتصادی نبود که در مورد خطر خرید تتر و دیگر استیبل کوین ها به بانک مرکزی هشدار بدهد؟ ترسناک تر اینکه همین کودن های اقتصادی، هم اکنون در حال مذاکره با امریکا برای حفظ منافع ایران هستند! پ.ن امریکا و بسیاری از دولت ها امکان دست درازی به هر رمز ارزی مگر Bitcoin in self custody را دارند!
جناب اقای اژه‌ای @ejei_org آقای با ۲۸۰ میلیون دلار بدهی ارزی کیست؟؟؟؟ آیا میخواهید با آقای و در بازگشت از سفر قطر یک سر هم به دفتر عزیز بزنید البته اگر مزاحمتی نیست!!!
9.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌️وقتی سخنگوی دولت توجیهی برای کار غیر قانونی دولت نداشت! بحث چالشی مجری صداوسیما و سخنگوی دولت درباره تشکیل ستاد فضای مجازی و موضوع اینترنت! ـــــــــــــــــــــــ
2.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨تصاویر اختصاصی از حملات وحشیانه رژیم صهیونی به شهر بندری صور در جنوب لبنان «اندوه لبنان کُشت ما را…» 🆔 @ofogh_tv