eitaa logo
انقلاب اسلامی در آذربایجان
460 دنبال‌کننده
1.5هزار عکس
2هزار ویدیو
71 فایل
آشنایی با مبارزات حق طلبانه مردم مسلمان جمهوری آذربایجان ارتباط با مدیر : @elahana1
مشاهده در ایتا
دانلود
گزارش راهبردی در روز 100 جنگ.docx
حجم: 24.6K
🔴تثبیت معادله ضاحیه با آتش راهبردی، تله پیام پاکستانی و خفه‌کردن شریان انرژی جهان در دریای عمان - طلال نحله 🔹چشم‌انداز کلی ژئوپلیتیکی و شوک روز صدم درگیری آمریکا و اسرائیل با ایران و محور مقاومت وارد صدمین روز خود شده است؛ آن هم در شرایطی که شاهد یک تغییر عملیاتی بسیار خطرناک هستیم. این تحول با بمباران ضاحیه جنوبی بیروت توسط ارتش اشغالگر اسرائیل نمایان شد؛ اقدامی که تفاهمات محدود پیشین را در هم شکست و تلاشی بود برای تحمیل یک معادله امنیتی جدید که امنیت پایتخت لبنان را به توقف حملات مقاومت در شمال فلسطین اشغالی گره می‌زند. متن کامل در فایل بالا👆 ✅انقلاب اسلامی در آذربایجان ✅@Nardaran313
اگر صداوسيما با رویکرد مستقل به مردم نشان می‌داد که تصمیمات دولت مسعود پزشکیان باعث: 1. سه برابر شدن قیمت خودرو 2. دو برابر شدن قیمت مسکن 3. احتکار عمدی زمین توسط خود دولت و ناامیدی مردم از خانه دار شدن 4. پولی سازی بودجه و جهش تورم به کانال 70 درصد 5. ویژه خواری در تجارت و حذف عملی مردم از تجارت خارجی 6. فساد در وام‌های بانکی 7. مخالفت با هدفمند‌سازی یارانه‌ها شده است، اینگونه تهدید نمی‌شد! به مصلحت رسانه ملی است که مستقل و شجاع باشد و به صلاح دولت است که حاشیه سازی و عملیات روانی نکند و به فکر خدمت به مردم باشد.
هدایت شده از ابرجاسوس
11.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حجت‌الاسلام قاسمیان خطاب به ظریف: «تو غلط میکنی میگی تنگه هرمز را رها می‌کنیم! به تو چه ربطی داره؟!» حکم قطعی قرآن، اعدام ظریف و روحانی است. قوه قضائیه باید قاطع برخورد کند.
🔴ایران معادله‌ای جدید برای اسرائیل تعریف کرده است؛ معادله‌ای که اسرائیل نمی‌تواند با آن زندگی کند. آنچه نیروهای مسلح ایران دیشب انجام دادند، صرفاً یک واکنش نظامی گذرا نیست، بلکه یک جابه‌جایی بزرگ راهبردی است که ممکن است به‌عنوان یکی از مهم‌ترین نقاط عطف تاریخ منازعات منطقه در چند دهه اخیر ثبت شود. برای نخستین بار از زمان تأسیس اسرائیل، یک قدرت منطقه‌ای در تلاش است تا محدودیتی مستقیم بر آزادی تصمیم‌گیری نظامی اسرائیل در خارج از مرزهای فلسطین اشغالی تحمیل کند. جوهره استقلال هر دولت نه با شعارها و پرچم‌ها، بلکه با توانایی آن در به‌کارگیری نیروی نظامی هرجا که برای حفظ منافع خود لازم بداند، سنجیده می‌شود. هنگامی که هزینه اقدام نظامی از توان تحمل یک دولت فراتر رود، در عمل بخشی از حاکمیت آن از دست رفته است. آنچه تهران امروز در پی تحمیل آن است، تنها به اسرائیل محدود نمی‌شود، بلکه کل منطقه را در بر می‌گیرد. پیام روشن است: خطوط قرمز جدیدی تعریف شده‌اند و هر کس از آن‌ها عبور کند، مستقیماً هزینه آن را خواهد پرداخت. به همین دلیل، موضوع صرفاً به ضاحیه جنوبی بیروت یا خود بیروت محدود نمی‌شود. مسئله، تلاش برای تحمیل یک ممنوعیت سیاسی و نظامی بر اراده اسرائیل در لبنان است؛ تلاشی که مستقیماً هسته دکترین امنیتی اسرائیل را هدف قرار می‌دهد؛ دکترینی که از زمان تأسیس این کشور در سال ۱۹۴۸ بر پایه آزادی عمل و آزادی جابه‌جایی در هر زمان و مکانی که خود انتخاب کند، بنا شده است. تاریخ به ما نشان می‌دهد که قدرت‌های بزرگ معمولاً شدیدترین جنگ‌های خود را زمانی آغاز می‌کنند که احساس کنند آزادی راهبردی حرکت و عمل آن‌ها در معرض تهدید قرار گرفته است. جنگ‌های بزرگ اروپا به همین شکل آغاز شدند و بحران‌های محدود نیز به درگیری‌هایی تبدیل شدند که چهره قاره‌ها را دگرگون کردند. دولت‌ها ممکن است خسارت‌ها را تحمل کنند، اما به‌ندرت محدودیت‌هایی را که بر اراده‌شان تحمیل شود، می‌پذیرند. دقیقاً به همین دلیل، اگر این معادله تثبیت شود، اسرائیل نمی‌تواند با آن همزیستی کند. و اگر تهران واقعاً روند تغییر قواعد درگیری در منطقه را آغاز کرده باشد، تل‌آویو خود را ناگزیر خواهد دید که پیش از آنکه این وضعیت به یک واقعیت دائمی تبدیل شود، با تمام توان برای شکستن این معادله تلاش کند. آنچه در حال رخ دادن است، صرفاً تبادل ضربات نظامی نیست، بلکه نبردی بر سر این است که چه کسی حق ترسیم مرزهای سیاسی و نظامی خاورمیانه در دهه‌های آینده را در اختیار خواهد داشت.
تقریباً تمام کسانی که در انتخابات ۱۴۰۳ کاندید ریاست جمهوری بودند الان مسئول مملکت هستند به جز جلیلی! و جالب اینجاست مقصر تمام اتفاقات داخل کشور کسی نیست به جز جلیلی زیبا نیست :))) ؟؟؟
کشف تجهیزات پشتیبان هدایت جنگنده‌های صهیونیستی در جنگل‌های تنکابن مجموعه‌ای از تجهیزات فنی و سامانه‌های زمین‌پایۀ مورد استفاده در پشتیبانی و هدایت جنگنده‌های مهاجم، در ارتفاعات جنگلی شهرستان تنکابن در استان مازندران کشف و جمع‌آوری شد. این تجهیزات در یکی از مسیرهای اصلی ورود جنگنده‌های دشمن به حریم هوایی پایتخت مستقر بوده‌اند. این منطقه در جریان «جنگ رمضان» یکی از کریدورهای اصلی ورود جنگنده‌های اسرائیلی برای اجرای حملات علیه تهران و مناطق شمالی کشور محسوب می‌شد
2.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رجزخوانی طوفانی فرزند شهید تنگسیری در شب شهادت سردار تنگسیری و شب صدم
16.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴من که از نسل سلمانم 🎤 مداح اهلبیت(ع) کربلایی محمد فکوری ✊ 🇮🇷 ✊ 🇮🇷
1.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انصافا بدون سوگیری و هیجان بفرمایید آقای نبویان بی‌سواد است؟! عناد و لجاجت دارد؟! اگر نه چرا اجازه طرح این سوالها را نمیدهید؟! چرا مثل برجام هرکه سوال دارد را تحقیر و مذمت می‌کنید؟!
2.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صحبتهای مهم مدیر شبکه افق: به صدا و سیما فشار آوردند که چرا دست نوشته‌های مردم را نشان می‌دهید، چرا شعارهای مردم در خیابان را پخش می‌کنید؟ غربگرا و ترسوها که در همه جا هم نفوذ کردند، دنبال این هستند که میدان را خلوت کنند. علیرغم فشارها تا زمانی که شما مردم در خیابان باشید
تو جنگل‌های تنکابن تجهیزات مورد استفاده جنگنده‌های مهاجم کشف شده.یعنی یه عده رفتن شمال ویلا ساختن، بعد یهو معلوم میشه مختصات و اطلاعات برای جنگنده‌ها میفرستادن بیاد بمباران کنه! اینارو از درختای همون جنگلا باید آویزون کرد این مسیر جنگنده از کجا بوده که باید در تنکابن تجهیزات راهبری وصل شود؟! از استان باکو که احتمالاً نمی‌آمدند؟
3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آخرالزمان این‌گونه است که کارگردان سینما در تجمع تندروها شرکت می‌کند، آن خطیب و مداح که سال‌ها وجهه‌ی حزب‌اللهی داشتند در تجمع وفاقی‌ها! یعنی خدا به هرکه بخواهد بصیرت می‌دهد..