eitaa logo
نرجس خاتون (س)
250 دنبال‌کننده
6.8هزار عکس
5.7هزار ویدیو
205 فایل
اللهم عجل لولیک الفرج🌸🪴 『﷽』 دعا‌کنید خدا‌ بَصیرت‌ دهد‌ مـٰارا ؛ بصیرت‌است‌ کھ میزان‌ ڪفر‌ وایمان‌است🪴 • @Asmane313 برای ارتباط با ادمین کانال ☝️ نشرِ پیام ھا صدقه جاریھِ است 🪴 باارسال مطالب کانال در روشنگری جامعه سهیم باشید 🪴.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
امام زمان 056.mp3
2.17M
❓ما چه فشاری تو زندگیمون بخاطر حضرت تحمل کردیم؟ 🎙 استاد شجاعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 وزیر اطلاعات: از نظر فناوری و شگردهای اطلاعاتی موفقیت‌هایی را به‌دست آوردیم که شبیه پهپادهای جمهوری اسلامی در دنیا مشتری زیادی دارد.
❌هوشمندی و درایت جمهوری اسلامی در برچیده شدن قائله ززآ از طریق ژئوپولیتیک و سیاست خارجی بود. ✖️این جنبش ریشه ای در خارج از مرزها داشت و جمهوری اسلامی به درستی در خارج از مرزها آن را جمع کرد. 🔷🔶 آن موقعی که پیمان منطقه ای امضا و ایران به شانگهای و بریکس پیوست و هفت میلیارد دلار آزاد شد فاتحه ززآ خوانده شد.
10.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رئیسی: پول‌های آزاد شده برای نیاز مردم مصرف می‌شود ▪️آمریکا باید پاسخگوی چرایی تحریم ایران باشد رئیس‌جمهور در پاسخ به مدیران رسانه‌های آمریکایی: 🔹مبالغی که تاکنون ظالمانه مسدود شده بود و اکنون در اختیار جمهوری اسلامی قرار گرفته، متعلق  به مردم است و ما در جهت رفع نیاز مردم استفاده خواهیم کرد. 🔹در موضوع هسته ای آمریکا، اروپا و جمهوری اسلامی ایران تعهداتی را برعهده داشتند که براساس گزارش آژانس ایران به تعهدات خود پایبند بوده و در مقابل آمریکا نقض پیمان و میثاق شکنی کرده است و اروپا نیز به تعهدات خود عمل نکرد.
7.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹🍃🌹🍃🔹 خدا با بعضی از ماها، روز قیامت حرف نمی‌زنه! حتی آدمای دیندار !
🇮🇷 📝 رمز پیروزی⁉️ 🍃🌹🍃 🔻اگر نگاهی دقیق به موضع گیری های رسانه های معاند قبل و بعد از سالگرد فوت مهسا امینی داشته باشیم متوجه سرخوردگی و شکست دشمن در این مرحله از جنگ ترکیبی با نظام جمهوری اسلامی خواهیم شد. 🔹دشمن از این شکست در بُهت و شوک است و این بی اعتنایی مردم به فراخوان هایش را با دلایلی مضحک توجیه می کند. اما این شکستها سابقه ای چهل و چند ساله در طول تاریخ انقلاب اسلامی دارد که دشمن را مات و مبهوت کرده است. 🔸بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در مجمع سالیانه یهودیانِ آمریکا می گوید: من از بقای جمهوری اسلامی ایران در شگفتم. بودجه ای که در اینجا (آمریکا) برای سرنگونی جمهوری اسلامی ایران تصویب شده است، تنها یکی از صدهاطرح و برنامه ای است که ما و آمریکا به کار بسته ایم. 🔹اگر بخواهیم نگاهی ژرف اندیشانه به دلایل این شکستها داشته باشیم میتوان به مؤلفه هایی از قبیل رهبری داهیانه ی امامین انقلاب، اتحاد و مردم و روشنگری رسانه ها و جریان انقلابی اشاره نمود. ولی با یک دید کلی تر میتوان همه موارد یاد شده را ذیل کمک و نصرت الهی تقسیم بندی کرد. یعنی آن چیزی که بارها و بارها مورد تأکید امام خمینی و امام خامنه ای قرار گرفته است. 🔹خداوند متعال در سوره محمد آیه ۷ میفرماید: «يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ يَنْصُرْكُمْ وَيُثَبِّتْ أَقْدَامَكُمْ» و همچنین در سوره حج آیه۴۰ میفرماید:« وَلَيَنْصُرَنَّ اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ» 🔸در همین راستا امام زمان(عج) درحدیث توقیع مراعات شیعه به شیخ مفید میفرماید: «اِنّا غَیْرُ مُهْمِلینَ لِمُراعاتِکُمْ، وَلا ناسینَ لِذَکْرِکُمْ، وَلَوْلا ذلِکَ لَنَزَلَ بِکُمُ الَّلاْواءُ وَاصْطَلَمَکُمُ الاَْعْداءُ». ما در رسیدگی و سرپرستی شما کوتاهی و اهمال نکرده و یاد شما را از خاطر نبرده‌ایم که اگر جز این بود، دشواری‌ها و مصیبت‌ها بر شما فرود می‌آمد و دشمنان، شما را ریشه کن می‌نمودند. و این، آن چیزی است که دشمن توانایی درک آنرا ندارد. 🔺ولی نکته مهم اینجاست که این یاری خداوند تا زمانی است که مردم هم دین خدا را یاری کنند و در خط خدا و اهلبیت(ع) باقی بمانند، یعنی آن چیزی که مردم در دوماه محرم و صفر به خوبی نشان دادند و البته در طول تاریخ انقلاب بارها و بارها در بزنگاهها با شایستگی اثبات کرده اند وگرنه خداوند متعال با هیچ امتی عقد اخوت نبسته است. ✍ مهدی یزدان پناه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✍ در سوره دو معجزه زیباست : 1️⃣ اول چرا عنکبوت در قرآن به صیغه مونث ياد شده در حالی كه عنكبوت مذكر است⁉️ 📖آيه ميگويد مَثَلُ الَّذِينَ اتَّخَذُوا مِن دُونِ اللَّهِ أَوْلِيَاء كَمَثَلِ الْعَنكَبُوتِ بَيْتاً... (العنكبوت 41) آيا متوجه،،، تاء،، مونث در كلمه ،،،اتخذت،،، شديد⁉️ 🕷عنكبوت مذكر يا مونث است؟آيا هذا عنكبوت يا هذه عنكبوت گفته ميشود؟ درستش هذا عنكبوت است چونکه مذکر است پس چرا تاء مونث دركلمه اتخذت امده؟؟ منكرين و شكاكان به قرآن ايراد گرفتن و گفتن كه اين خطايی از قرآن است العياذ بالله گفتن كه بايد كمثل العنكبوت اتخذ بيتا گفته بشه چونکه عنکبوت مذکره ولی پروردگار اراده کرد معجزه ای در این مورد بیاورد، نشانه ای برای تقویت قلبمان، و کافران را ذلت خواری بیفزاید. 🔬 تکنولوژی امروزی ثابت كرد كه فقط عنكبوت ماده ميتواند تار بتند، در حالي كه عنكبوت مذكر(نر) از تارهای خود فقط برای جابجايی بين درختان و اماكن استفاده ميكند و قادر به تنيدن تار نيست اگر خداوند متعال در آیه خود می فرمود کمثل العنكبوت اتخذ بيتا، آيه از نظر علمی خطا واشتباه میشد ولی خداوند متعال تاء مونث را در آيه آورد تا ايمان در دلهايمان تقويت گردد و بدانيم كه كلام حق است 2️⃣ دوم 🕷عنكبوت مونث بعد از به دنيا آوردن فرزندان، عنكبوت مذكر را ميكشد و به خارج از منزل می اندازد‼️ و بعد از اينكه فرزندان عنكبوت بزرگ شدن، مادر خود را مي كشند و به خارج از خانه می اندازند‼️ خانواده عجيبی ست از بدترين خانواده ها به معنای واقعی ست‼️ 📝خداوند در قرآن كريم وصف كرده خانواده را (وَإِنَّ أَوْهَنَ الْبُيُوتِ لَبَيْتُ الْعَنكَبُوتِ لَوْ كَانُوا يَعْلَمُونَ : و البتّه سست ترين خانه ها خانه ى عنكبوت است اگر مى دانستند.) ✅منظور سوره از ذکر داستان خانواده و تار عنکبوت این است که فتنه ها همچون تار عنکبوت پیچیده و گرفتار کننده هستند و اهل فتنه خودشان قربانی می شوند.
ثبت دو تصویر ماندگار از رئیس‌جمهور ایران در سازمان ملل متحد طی دو سال متوالی.. 🔶سال ۱۴۰۱: تصویر حاج قاسم سلیمانی 🔷سال ۱۴۰۲: یک جلد قرآن کریم
1402-06-29 سخنرانی رئیسی در سازمان ملل-.mp3
10.84M
🎙 رئیسی در سازمان ملل چه گفت؟؟ سخنرانی شنیدنی رئیس جمهور در هفتاد و هشتمین نشست مجمع عمومی 📅 چهارشنبه ۲۹ شهريور۱۴۰۲ 💯انتشار این صوت صدقه جاریه است.