👈👈:25 آبان 1398 یادآور خاطرات تلخی برای مردم ما بود. اعتراضی که با حضور اشرار و اراذل به آشوب کشیده شد و جان چندین نفر از مردم عزیزمان را گرفت. یک سال پیش هنگامیکه مردم در خیابانها خواستهشان را مطرح میکردند و رسانهها در پی ضبط تصاویر این تجمعات بودند، افرادی در تصاویر مشاهده میشدند که از لابهلای درختها و پشت موانعی مخفی شده و به سمت مردم شلیک میکردند.
گزاره خبری: سازمان عفو بینالملل وبسایتی با بارگذاری 100 فیلم که در آن ادعا میشود تیراندازی نیروهای نظامی و انتظامی به مردم تأیید شده است، راهاندازی کرده است؛ رسانههای خبری معاند و برخی رسانههای غیر مطرح جهانی نیز این خبر را پوشش دادند و ساعتها با کارشناسان متعدد در مورد این سایت و فیلمهای آن گفتگو کردند. چند ساعت پس از انتشار این خبر، سازمان عفو بینالملل به اعدام نیروهای کمکی داعش در عراق اعتراض کرد.
گزاره تحلیلی: نکات قابلتأملی در رصد فعالیتهای سازمان بهاصطلاح عفو بینالملل و اقدامات آن وجود دارد: 1- سازمان عفو بینالملل وابستگی و سوگیری مشخصی از سردمداران کاخ سفید دارد و همین نکته بر طنز گزارشهای یکجانبه آن میافزاید. 2- این سازمان در ادعای جدید خود بسیاری از فیلمها را با توضیح «صدای شلیک میآید»، «فیلمبردار گفت شلیک کردند»، «ظاهراً گاز اشکآور پرتاب شده» و ... نمایش داده و در معدود فیلمهایش تصاویری نامشخص و نامفهوم از شلیک وجود دارد؛ حال آنکه همان سال قبل اهل رسانه چندین فیلم را بررسی کردند که اتفاقاً ماجرا را برعکس نشان میداد؛ فیلمهایی که رسانههای معاند تقطیع کرده بودند، اما بازهم مشخص بود این نیروهای انتظامی نبودند که شلیک میکردند...
👈👈👈سوال:گاهی از بعضی از مسئولین، مسئلهای به عنوان «ولایت اداری» شنیده میشود که به معنای لزوم اطاعت از دستورات مقام بالاتر بدون حق اعتراض است. نظر جنابعالی دراینباره چیست؟ و وظیفه شرعی ما کدام است؟ آیا منصوبین رهبری در مراکز اداری مانند خود ایشان دارای ولایت هستند؟ پاسخ: مخالفت با او در امر ادارى که بر اساس ضوابط و مقررات قانونى ادارى صادر شده باشد، جایز نیست. ولى در مفاهیم اسلامى چیزى به عنوان ولایت ادارى وجود ندارد. در مورد منصوبین رهبری، اگر دستورات خود را بر اساس قلمرو صلاحيت و اختياراتى که از طرف ولیفقیه به او واگذار شده است، صادر کرده باشند، مخالفت با آنها جايز نيست.
♦️ نقش آمریکا در جهان در دولت بایدن
#گزارش_کوتاه
🔷 اندیشکده شورای آتلانتیک در گزارشی به قلم جمعی از نویسندگان، سیاست خارجی دولت آتی آمریکا تحت ریاستجمهوری بایدن در قبال دیگر دولتها و مناطق ژئوپلتیک جهان را مورد ارزیابی قرار داده است:
✅ اروپا: بازگشت به سرمایهگذاریهای چندجانبه گرایانه و تقویت اتحاد دو سوی اقیانوس اطلس با هدف احیای نظم جهانی و هنجارهای بینالمللی مطلوب غرب و آغاز مذاکرات دوستانه در راستای حل اختلافات تجاری.
✅ چین: تداوم تؤامان رقابت و همکاری با چین. رقابت در حوزه رهبری جهانی و وادارسازی نسبت به پذیرش معیارهای دموکراسی و همکاریهای اقتصادی در منطقه اقیانوس آرام با ملاحظه منافع متحدان غرب در محدوده اقیانوسیه.
✅ روسیه: تقویت ناتو در برابر سیاستهای تجدیدنظرطلبانه مسکو در منطقه اوراسیا بهویژه تسلیح و تجهیز اکراین و گرجستان در برابر نیروهای مورد حمایت روسیه.
✅ آفریقا: افزایش قدرت نرم آمریکا با هدف بهبود روابط دیپلماتیک بهویژه با آفریقای جنوبی، نیجریه و اتیوپی و تقویت «برنامه تجاری و سرمایهگذاری آفریقا» برای مبادلات تجاری و مالی.
✅ آمریکای لاتین: مقابله هوشمندانه و چندجانبه با ونزوئلا، تقویت پیمانهای تجاری مبتنی بر حمایت از مشاغل داخلی با مکزیک و پیگیری توسعه جامع اقتصادی کشورهای این حوزه برای جلوگیری از روند روبهرشد مهاجرت آنان به آمریکا.
✅ عربستان: تنظیم مجدد روابط با هدف مقابله با تهدیدات ایران علیه متحدان عرب آمریکا و در عین حال همراهی بیشتر با رژیم صهیونیستی.
✅ ترکیه: مدیریت نقش منطقهای آنکارا در سوریه، لیبی و مدیترانه شرقی در کنار ترغیب آن به نقشآفرینی توازنبخش در برابر نفوذ منطقهای روسیه و ایران.
🔹به نظر میرسد تمایز اصلی سیاست خارجی بایدن در مقایسه با ترامپ را باید بازگشت به رفتارهای جمعی و کنشهای چندجانبهگرایانه آمریکا و متحدانش علیه روسیه، چین و ایران قلمداد کرد. نکتهای که میتواند کشورهای رقیب را نیز به صرافت رفتاری جمعی و گروهی برای مقابله با فشارهای جدید بیندازد.
⭕️ آیا «سیستم سلامت» و «سیستم سیاست» آمریکا رو به زوال است؟
👤 استاد رحیم پور
🔻 کرونا و عواقب جهانی آن که چهره بشر را کبود کرده و بسیاری محکمات جهان مدرن را درهم شکست، موضوع نخستین پرسش و پاسخ در توئیت جدید آقای رحیم پور ازغدی است:
➕ ۱. محصول «مردمسالاری کرونایی» و نفی اقتدار حاکمیتی، روزی ۵۰۰ کشته رو به تصاعد است. ارزش تعادل میان «قانون» و «آزادی» اگر در اقتصاد و سیاست، هنوز مجهول مانده باشد اما وقتی بحث مرگ و زندگی است، بهسرعت تصدیق میشود. به میانگین شعور مردم در هر جامعه در چنین مواردی میتوان بدون شرمندگی نمره داد.
🔻 وقتی تابوتها به حرکت درمیآیند، میبینید چگونه مردمسالاریها در همه جهان به قیدهای محکم تن میدهند؟
➕ ۲. چرا کرونا نهتنها استاندارد بهداشت و سلامت بلکه اغلب معیارها در اقتصاد و بهتدریج سیاست جهانی و حتی مشهورات نظام حقوقی و اولویتهای اخلاقی را در بخش مثلاً توسعهیافته جهان، مشکوک و عقبوجلو کرد؟
🔻 آبروداری گاه تف سربالاست. ظاهراً تاکنون کرونا ضعیفکش نبوده و ضد سرمایهداری عمل کرده! بیشترین تلفات و صدمات به آمریکا و اروپا و کمترین تلفات در آفریقا؟
🔻 اگر یکیدو کشور آسیایی را استثنا کنیم، عجز جهان سرمایهداری با بیشترین تلفات، یک شکست آشکاراست. واقعاً چرا ضعیفترین کارکرد و بیشترین تلفات در آمریکا، انگلیس و فرانسه؟
🔻 آیا «سیستم سلامت» و «سیستم سیاست» آمریکا، رهبر غرب همزمان در زوال است؟ دموکراسی مسخره آمریکایی، هر ایالت یکروال و بهشدت غیر شفاف و کوچه خیابانی، تعیین سرنوشت صندوقها با رأی مردگان، تعداد آرای بیشتر از تعداد شهروندان، زدوخوردهای خونین خیابانی، اردوکشی مسلحانه در ایالتها و... همزمان سیل مردگان کرونایی و بالاترین رکورد نعشکشی در جهان چه معنا دارد؟ ظاهراً دیگر شاه برهنه است ولی کسی جرأت نمیکند با صدای بلند اعلام کند.
🔸 کارآمدی سیستم بهداشت چین و شرق آسیا و ناکارآمدی آن در غرب و جهان سرمایهداری به چه معناست؟
🔻 آیا عصر دیگری در تمدن جهانی آغاز شده و این بار شرق در اقتصاد و علم و مدیریت، جلودار میشود؟ در این پیچ تاریخی، مسئولیت نهادهای علمی و مدیریتی ایران در ابعاد ملی و بینالمللی چیست و آیا پتانسیل فروخورده جوانان ما شکوفا خواهد شد یا چشم رأس تصمیم گیران همچنان به غرب است؟
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ نخستین بار منتشر شد
🔹عبدالمالک ریگی از چگونگی دستگیریاش گفت: بسیار پیچیده بود!
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀#موشن_گرافی
✅موضوع: فرصت تجارت با همسایگان یا مذاکره با آمریکا؟
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#مذاکره
#تجارت
🔴 پیامدهای راهبردی ناو اقیانوس پیما
🔻 شناور جدید اقیانوس پیمای سپاه پاسداران با نام شهید رودکی رسما عملیاتی شد. در خصوص این دستاورد استراتژیک ذکر چند نکته لازم است:
1️⃣ این شناور در واقع یک پایگاه و فرودگاه عملیاتی متحرک برای سپاه پاسداران ایران در هر کجای دنیا خواهد بود. زیرا با استفاده از آن ، ضعف ایران در نداشتن پایگاه های دریایی در نقاط فرامنطقه ای و اقیانوس های دوردست جبران خواهد شد.
2️⃣ سلاح هایی که این شناور آنها را حمل می کند جالب توجه است؛ از قایق های تندروی موشک انداز سپاه گرفته تا هلیکوپترهای نظامی و ترابری و سیستم پدافند هوایی.
🔹 با التفات به شعاع عملیاتی قایق های موشک انداز سپاه که حداکثر چند صد کیلومتر بوده و پس از انجام عملیات مجددا نیاز به سوخت گیری پیدا می کنند ، این کشتی وظیفه پشتیبانی و لجستیک آنان را در نقاط دوردست ایفا خواهد کرد. خطر اصلی برای دشمنان رقبای ایران در عرصه دریایی ، خود این شناور عظیم الجثه نیست بلکه تجهیزات پرسرعت و منعطفی ست که حمل کرده و یگان هایی که در زمان بسیار کمی می توانند علیه آنان وارد عمل شوند. به عبارت دیگر محدوده عملیاتی سپاه از امروز صرفا خلیج فارس نخواهد بود ، بلکه هر کجای دنیا که لزوم عملیات در آن برای منافع ملی ایران احساس شود ، شناورهای تندروی سپاه مجهز به موشک های کروز دوربرد حاضر خواهند بود.
3️⃣ پیام اصلی حرکت این شناور پیام صلح و امنیت برای کشورهای منطقه است ولی زین پس برای دشمنان ایران معادلات دریایی پیچیده تر می شود ، زیرا در گذشته به محض وقوع خطر درگیری، ناوهای بزرگ متخاصم از محدوده آب های سرزمینی ایران بسیار دور می شدند تا از شعاع عملیاتی موشک های این کشور در امان باشند. با به کار افتادن این شناور ، دیگر هیج نقطه ای برای استقرار ایمن آنان وجود نخواهد داشت و قایق های ۱۳ متری سپاه که محمول آن هستند ، با سرعت بالای ۸۰ نات و قابلیت موشک اندازی ، مین ریزی و اژدر افکنی می توانند کابوس هر کشتی متخاصمی باشند.
4️⃣ این ناو بزرگ از تجهیزات پدافندی برد بلند و کوتاه مختلفی بهره می برد که توانایی آن برای دفاع و پایداری در مقابل حملات هوایی و موشک های کروز دشمن احتمالی را به نحو محسوسی بیشتر می کند .
5️⃣ کمک به متحدان ایران یکی از کارویژه های اصلی این کشتی و قایق های تندروی آنست .
اقیانوس هند و دریای عربی( نزدیک به یمن ) ، مدیترانه ( لبنان ، فلسطین و سوریه ) و اقیانوس اطلس و دریای کارائیب ( ونزوئلا ) می تواند گستره فعالیت این پایگاه متحرک باشد.
🔹 در نهایت از شواهد و قرائن اینگونه برمی آید که جمهوری اسلامی قصد گذار از یک قدرت منطقه ای به سمت یک بازیگر بزرگ بین المللی را دارد و به همین علت در سال های اخیر از تجهیزاتی رونمایی می کند که شعاع عملیاتی آنان فراتر از خاورمیانه است.
🔹مطمئناً مقاومت مردم ایران در برابر شدیدترین تحریم های همه جانبه آمریکا و پیروزی در برابر آن ، مکمل قدرت نمایی های نظامی ست و پرستیژ و اقتدار جمهوری اسلامی در صحنه بین الملل را افزایش داده و دست آن را برای تحصیل منافع ملی می گستراند.
🖌 #علیرضا_تقوی_نیا
م علی:
📍پاسخ عاقلانه فیدل کاسترو به حرفهای امروز ظریف..
🔷 در انتخابات 1960 آمریکا از فیدل کاسترو رهبر کوبا پرسیدند: بین نیکسون از حزب جمهوریخواه و کندی از حزب دموکرات، کدامیک را ترجیح میدهد؟
کاسترو پاسخ داد: مقایسه بین دو لنگه کفش که یک شخص به پا دارد غیر ممکن است.
آمریکا را یک حزب اداره میکند و آن حزب صهیونیست است که دو بال دارد، بال جمهوریخواه که جناح افراطی صهیونیست هاست و جناح دموکرات که قدرت نرم صهیونیست هاست.
هیچ تفاوتی بین اهداف و راهبردهای این دو وجود ندارد. اما امکانات، ابزار و روشهای آنها متفاوت است.
🔹حقیقتی را که کاسترو 60 سال پیش فهمیده بود، امروز عده ای باوجود مشاهده 60 سال دشمنی علنی آمریکا با ملت ایران، هنوز نفهمیده اند !!!
✍️:به نظر می¬رسد شرایط موجود کشور در بخش اقتصادی و معیشتی، خود بهترین دلیل باشد برای اینکه همه بخش-های کشور دقیقاً بر مسائل اصلی کشور تمرکز یابند و از حواشی دوری کنند؛ اما شواهد گویای رخ دادن اتفاقاتی دیگر است.
نکات تحلیلی: رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور به رئیس مجلس نامه مینویسد و مدعی می¬شود که مردم اعانه نمیخواهند، بلکه منتظرند تحریمها رفع شود! دولت نیز مدعی است منابع کافی برای مصوبه مجلس درباره الزام دولت به پرداخت یارانه کالاهای اساسی را در اختیار ندارد، اما در چهارشنبه هفته¬ای که گذشت رئیسجمهور محترم از تصمیم دولت به پرداخت یارانه معیشتی به یک¬سوم جامعه و نیز پرداخت وام یکمیلیونی خبر می¬دهد. اینها یعنی اوضاع دارد رنگ و بوی سیاسی پیدا می¬کند و در این میان و مطابق با وضعیت همیشگی، مردم متضرر اصلی خواهند بود. مطلوب آن است که همه به قانون برگردند. مطلوب چیست؟ شورای نگهبان مصوبه مجلس را به تأیید رسانده است؛ معنای آشکار آن نیز این است که دولت بدون بهانه¬گیری و نیز طرح موضوعات حاشیه¬ای، به اجرای دقیق و بیکموکاست قانون بپردازد. چنانچه این تحلیل درست باشد که راز مخالفت دولت با مصوبه مجلس به وقایع آینده کشور و انتخابات 1400 برگردد و اینکه چنین مصوبه¬ای به تقویت جریان سیاسی رقیب کمک میکند، در این صورت حتماً دولت راه به خطای فاحش و پرهزینه می¬رود.
از آن سو رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی می¬نویسد مردم رفع تحریم می¬خواهند، نه اعانه! حقیقتاً جای تأسف و تعجب دارد. دولت مستقر از زمان شروع به کار با چنین شعاری برنامه سیاست خارجی خود را تنظیم کرد. بخش بسیار زیادی از فناوری و صنعت هسته¬ای بر روی میز مذاکره و معامله گذاشته شد که تحریم¬ها برود. قسمت-های مهمی از ظرفیت¬ها و امکانات هسته¬ای رفت؛ تحریم¬ها نه اینکه نرفت، بیشتر نیز شد و حالا بعد از گذشت 7 سال رسیده¬ایم به سال پایانی دولت و معاون رئیسجمهور همچنان از برداشتن تحریم¬ها سخن میگوید!
نکته پایانی: نقطه کانونی هم¬افزایی همه مسئولین کشور باید حل مسائل معیشتی و اقتصادی مردم، هم با نگاه کوتاهمدت و هم بلندمدت، باشد. بسیار مخاطره¬آمیز است که هر چه به انتخابات 1400 نزدیک میشویم حواشی جای متن بنشیند و درنهایت دودش به چشم مردم برود و مشکلات معیشتی مردم حل ¬ناشده انباشته شود. راهکار اما دشوار نیست؛ همه مسئولان، بی حاشیه و بیکموکاست به آنچه قانون برایشان معین کرده عمل کنند.
💢 آغاز هفته بسیج بر بسیجیان سلحشور و دریادل مبارکباد
🔹-🔸🌹🔹-🔸
💠#عکس_نوشت
💯#بسیج #تمام_نشدنی است
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#بسیج
18.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀بسيجي يعني دل باايمان، مغز متفكّر - داراي آمادگي براي همه ميدانهايي كه وظيفه اين انسان را به آن ميدانها فرا مي خواند، اين معناي بسيجي است. مقام معظم رهبري 78/9/3
🔹-🔸🌹🔹-🔸
🎥#موشن_گرافی
💢شانزده تحول سیاسی- تشکیلاتی برای ارتقای منزلت اجتماعی بسیج- ❌قسمت اول
🔻گفتار یکم؛ فهم به موقع
🔹گفتار دوم؛ بسیج متکفل قدرت نرم نظام
🔸گفتار سوم؛ روشنگری و گفتمانسازی
🔺گفتار چهارم؛ امید آفرینی
❌و...
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#بسیج
2653768.mp3
1.07M
🌀ملتهايي كه مردم در آن از نظر مسئولان آن كشور نقشي دارند، همه جا چيزي شبيه بسيج هست منتهي به اين درخشندگي، به اين فراگيري، به اين زيبايي، به اين فداكاري، من در جايي سراغ ندارم... مقام معظم رهبري 77/9/2
🔹-🔸🌹🔹-🔸
💢#کلیپ_صوتی
❇️از بیانات رهبر فرزانه انقلاب به مناسبت #هفته_بسیج
💫#بسیج متکی است، بر فکر و اندیشه و بصیرت ...
💫#بسیج صرفا یک حرکت احساسی نیست...
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#بسیج
✅سلسه نشستهای علمی "تحول در بسیج"
✔️ نشست تخصصی «بازطراحی پایگاه بسیج آینده»
🔹به مناسبت هفته بسیج
🎙 سخنران:
دکتر حسین عرب اسدی
📆 یکشنبه 2 آذر ماه ۹۹
🕚 ساعت 14
📡 پخش زنده نشست به صورت وبینار از طریق آدرس زیر:
https://www.skyroom.online/ch/sadr/basij
16.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 مجموعه موشن گرافیک "به دست مردم"
🔸قسمت اول
#بسیج_سازندگی
#هفته_بسیج_گرامی_باد
📌نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی استان یزد به مناسبت هفته بسیج برگزار می کند:
⭕️ نشست مجازی با موضوع «واکاوای نقش شبکه های اجتماعی در تغییرات سبک زندگی»
سخنران: دکتر معصومه نصیری
«مدرس و پژوهشگر سواد رسانه ای»
⏳زمان: سه شنبه ۴ آذر - ساعت: ۱۹:۳۰
لینک ورود به نشست:
https://bbb.ibasir.ir/b/n7n-x3j-dzg
#هفته_بسیج
#نشست_تخصصی
#سواد_رسانه
🔰با ما همراه باشید ...
📖 نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی (نسرا) استان یزد
🆔 @nasra_yazd
🆔 https://instagram.com/nasra_yazd
✍️شجره طیبه بسیج در طول ۴ دهه از حیات پربرکت خود همواره با راهبرد مقاومت فعال به پیروزیهایی دست یافته که با محاسبات عقلانیت متکی بر وابستگی به قدرتهای غربی غیرممکن به نظر میرسد، اما با در نظر گرفتن روحیه بسیج، همه ناممکنها ممکن میشود. بسیج با روحیه جهادی و توان مردمی خود، در همه عرصههای نظامی، اقتصادی و سیاسی معادلات را به نفع خود تغییر داده است.
گزارههای خبری: 1- انقلاب متکی به بسیج تسلیم بازی حداکثری دشمنان نشده است؛ در دوران دفاع مقدس ۴۰ کشور عضو غیر دائم شورای امنیت شدند و درمجموع ۳۲۰ رأی در مورد جنگ در حال وقوع در منطقه از سوی این شورا داده شد که حتی یک رأی هم به نفع ایران نبود؛ اما نتیجه جنگ اینگونه شد که صدام حسین در نامهای به ایران نوشت: «اکنون همان چیزی که شما خواستید» محقق شده است. 2- بسیج در دفاع مقدس با دست خالی میجنگید و نشان داد که نیروی اراده از نیروی سلاح برندهتر است؛ عراق با کمک 36 کشور، سلاحهای روز دنیا را در دست داشت و از این حیث از ایران برتر بود؛ صدام از کشورهای مرتجع عربی هزینههای جنگ و حتی قوای نظامی برای مقابله با ایران میگرفت. در این شرایط، ایران با کمترین سلاح و تجهیزات در طول هشت سال دفاع مقدس، بیش از 200 عملیات بزرگ و کوچک، یعنی هر دو هفته یک عملیات انجام داد که در اغلب این عملیاتها پیروزی با جبهه ایران بود. 3- عراق مستأصل از حملات مکرر و مقاومت ایران، در طول جنگ ۳۵۰۰ بار به ایران حمله شیمیایی کرد که این حملات صد هزار قربانی به دنبال داشت و ایران یکی از بزرگترین قربانیان سلاحهای کشتارجمعی در جهان معرفی شد ولی اراده و خواست این ملت با حملات شیمیایی نیز شکسته نشد و مقاومت و ایستادگی برآمده از روحیه بسیجی ملت، رمز و راز این موفقیتها و ایستادگیها در برابر سختیها و فشارها بود.
نکته راهبردی: روحیه بسیجی منطبق با عقلانیت، عشق و پیروی از ولایت باعث پیروزی ملت ایران در مقابل دشمنان شده است و اکنون هم در جبهه مقاومت شاهد پیروزیهایی با این رویکرد هستیم. اکنون راهکار عبور از فشارهای بهاصطلاح حداکثری دشمن در عرصه اقتصادی نیز بهکارگیری روحیه و تفکر بسیجی است و تنها همین راهبرد میتواند ما را از دالان فشارهای سخت استکبار نجات دهد.
✍️پس از تسخير لانه جاسوسي هرچند ضرورت دفاع از انقلاب اسلامي، رهبران انقلاب را به سمت تشکيل سازمان بسيج مستضعفين رهنمون نمود، اما واقعيت آن است که فرهنگ و روحيه بسيج ديرينهاي به قدمت تاريخي بشريت دارد. بهواقع بسيج بيش از آنکه با سازمانش هويت يافته باشد، با فرهنگ و تفکر و سبک زندگي بسيجي تعريف ميشود. سازمان بسيج مأمنی بود که بسيجيان عصر حضرت روحالله(ره) در آن جمع آيند و خود تبعيت و بيعت و اطاعتپذیری از ولي الهي را اعلام نمايند. عنوان بسيجي به فردي تعلق ميگيرد که مرام و مسلک و سبکي خاص از زندگي را برگزيده است و به شاخصهاي آن پايبند است. ويژگيهاي بسيجي بودن البته ويژگيهاي عجیبوغریبی نيست. بسيجي تيپ خاصي ندارد، لباس خاصي بر تن ندارد، با ادبيات متفاوتي سخن نميگويد و مثل همگان زندگي میکند و کار ميکند و درس و ميخواند؛ اما داراي هويت و باورهايي ممتاز است که عمل او را تنظيم ميکند و جهت ميدهد. لذا براي شناخت بسيجي بايد به دنبال شاخصهای بسيجي بودن بود.
نکات تحليلي: شاخص اول را بايد اخلاص در عمل دانست. بسيجي کار را براي خدا ميکند نه براي غير! نه به دنبال منفعت جناح خاصي است و نه به دنبال منفعت شخصي. او خود را وقت خدا و مردم کرده است. بسيجي در اين ميدان اهل تشخيص اولويتهاست. لذا عمل صالح را عملي ميداند که علاوه بر آنکه با نيت خدايي انجام ميشود، به مهمترین عمل و ضرورت اجتماعي– انقلابي تعلق دارد. بسيجي اهل بصيرت است و تشخيص اولويتها را با بصيرت به دست آورده است. او بهخوبی ميداند که جريان حق دشمناني دارد که با هر وسیلهای براي نابودي آن تلاش ميکنند. لذا هوشمند است و صحنه معارضه حق و دشمنان عدالت را تشخيص ميدهد و فريب اغواگريهاي مافيا را نميخورد. او در اين ميدان بهخوبی گوش به فرمان امام جبهه حق است و شجاعانه همراه او قدم برميدارد و نميهراسد. درعینحال بصيرت افزا است و ديگران را نيز با خود در دفاع از حق و عدالت همراه ميکند. همين اخلاص و بصيرت، از بسيجي جواني شجاع ساخته است که در همه ميدانهاي حياتي کشور حضور دارد. هر جا که نياز است، بسيجي هست و همين است که بسيجي را به خار چشم دشمن بدل کرده است! با اين اوصاف همه خادمان بیادعا و گمنام اين ملت در هر پست و مقامي، در جرگه بسيجيان اين سرزميناند، چه به عضويت سازمان بسيج درآمده باشند یا نه!