eitaa logo
نسیم معرفت
62 دنبال‌کننده
608 عکس
376 ویدیو
84 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوال 1 انتظار مردم از قوه قضائیه
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
شاه کلید حل مشکلات فعلی چیست؟
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوال 3 نتایج اجرای عدالت ومبارزه با فساد
💠عملیات کوبنده حشد الشعبی در عراق علیه داعش 🌀«محمد التمیمی» از فرماندهان حشد شعبی عراق گفت: نیروهای حشد شعبی و امنیتی عراق کار پاکسازی تپه‌ها و اراضی کشاورزی و ناهموار در منطقه «النقشبندیه» در حومه بخش «جلولا» در استان دیالی را آغاز کردند. ⭕️وی افزود: این عملیات برای تعقیب هسته‌های تروریستی داعش انجام می‌شود که جمعه شب به یک مقر نیروهای امنیتی مشترک عراق حمله کرده و یک نظامی را کشته و سه نفر دیگر از جمله یک پلیس زخمی کردند. این فرمانده تاکید کرد: در این عملیات، امنیت مناطق پیرامون مقرهای نیروهای امنیتی عراق تامین و مقرهای گروه تروریستی داعش در دیالی کشف و نابود خواهد شد.
🔻کمک قوه قضائیه به دولت🔻 🔺صد هزار میلیارد تومان به بیت المال بازگشت
⛔️ چرا ضدانقلاب خارج نشین و داخلی ها فتیله ایجاد آشوب در آبانماه را پایین کشیدند؟ ✍سعید درخشان کارشناس مسائل امنیتی: طبق شواهد و قرائن قرار بود با افزایش نارضایتی ها و گرانی ها اعم از ریزش دستوری بورس تا گروگان_گیری_معیشت مردم توسط مدیران غربگرا و احتکار سازماندهی شده کالاهای اساسی در گمرک ها فشار را بر جامعه زیاد بکنند تا در آستانه سالگرد فتنه بنزینی سال گذشته دوباره آشوبها در کشور کلید زده شود. اما به یکباره شاهد تغییر معادلات و پایین کشیدن فتیله نارضایتی تراشی در جامعه هستیم و در آستانه سالگرد فتنه بنزینی آبانماه شاهد کمترین تحرکی برای ایجاد آشوب در کشور هستیم. دو دلیل عمده برای این تغییر رفتار دشمنان داخلی و خارجی بیان شده است . 1⃣دلیل اول پیروزی بایدن در آمریکا و تغییر راهبرد جریان غربگرا از اقدامات سخت و خیابانی به اقدامات نرم و فریب افکار عمومی در بستر اجتماعی و فرهنگی و سیاسی برای تغییر معادلات نظام است. 2⃣دلیل دوم حفظ زیرساخت مدیریت افکار عمومی توسط شبکه های نفوذ: فضای مجازی کشور با مختصات فعلی کاملا در اختیار دشمنان است و به راحتی در این بستر در حال مدیریت افکار عمومی ایرانیان هستند . لذا ایجاد هرگونه شورش و آشوب در کشور باعث اقدام اساسی نظام برای کنترل و مهار مدیریت دشمنان در فضای مجازی خواهد شد خصوصا که این روزها در مجلس شورای اسلامی طرحی برای صیانت فضای مجازی کشور در دست بررسی است. شبکه نفوذ دشمن بشدت پیگیر است تا طرح ساماندهی فضای مجازی در مجلس به نتیجه نرسد و در چرخه بروکراسی اداری مشمول گذشت زمان بشود . لذا ایجاد هرگونه آشوب در کشور باعث تسریع در تصویب این طرح و خروج مدیریت فضای مجازی کشورمان از دست دشمنان خواهدشد . لازم است نمایندگان مجلس هوشیار باشند و فریب برخی تحلیل های غلط را نخورند و هرچه سریعتر برای آزادسازی فضای مجازی از اشغال دشمنان اقدام نمایند.
▼گزارش روز                        الگوی موفق همکاری امنیتی در منطقه سفر اخیر وزیر دفاع عراق به کشورمان می‌تواند زمینه‌ساز ارتقاء همکاری بین دو کشور در مسائل نظامی و امنیتی باشد. گزاره خبری: پایگاه خبری اوراسیا تایمز نوشت: «ایران باوجود تحریم‌های شدید آمریکایی موفق شده است از طریق دانش بومی و مهندسی معکوس به یک ابرقدرت در زمینه پهپاد تبدیل شود. ایران به‌تازگی جدیدترین نمونه پهپاد مهاجر-۶ را رونمایی کرده است. به گفته «دیوید اکس» تحلیلگر دفاعی نباید این پهپاد را صرفاً بر اساس ظاهر ارزیابی کرد». گزاره تحلیلی: موفقیت جمهوری اسلامی ایران در دستیابی به انواع مختلف تجهیزات نظامی که به اعتراف دوست و دشمن میزان این موفقیت‌ها در جهان بی‌نظیر است، می‌تواند تضمین‌کننده امنیت منطقه‌ای کشورهای همسایه باشد. در این میان کشور عراق چندین سال است که در مرحله اول مورد تجاوز مستقیم آمریکا قرار گرفت و در مرحله دوم نیز گروه تروریستی داعش با وحشی‌گری تمام امنیت و پیشرفت این کشور را کاملاً مخدوش کرد. تنها کشوری که در این ایام ناامنی به یاری عراق شتافت، جمهوری اسلامی ایران بود. حال که تحریم تسلیحاتی ساbemaملل علیه کشورمان از بین رفته است، کشور عراق می‌تواند تمامی نیازهای نظامی خود را از همسایه صادق و خوش‌سابقه خویش تأمین کند و سطح امنیت خود را ارتقاء بخشد. ایران نیز همواره اعلام آمادگی کرده است که برای تأمین امنیت عراق، همواره در کنار این کشور خواهد بود؛ این راهبرد جمهوری اسلامی ایران در دیدار اخیر رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح کشورمان با وزیر دفاع عراق نیز دوباره مطرح شد. سرلشکر باقری در این دیدار تأکید کرد: «هر زمان عراق احساس نیاز کند، ما در کنار برادرانمان خواهیم بود که مقدمات آن فراهم است، همچنین قرار شده است که به‌تناسب وضعیت و مناطق موردنیاز، این همکاری‌ها توسعه یابد. سند همکاری دفاعی ایران و عراق در آینده نزدیک امضا می‌شود». الگوی موفق همکاری نظامی ایران و عراق که به نابودسازی داعش و تأمین امنیت در عراق منجر شد، می‌تواند به یک الگوی موفق منطقه‌ای تبدیل شود و خطر تروریسم را از بین ببرد. فراموش نکنیم که امنیت مقوله‌ای درون‌زاست و نمی‌توان با وارد کردن کشورهای دیگر در منطقه، امنیت به دست آورد. نکته‌ای که باید مورد توجه برخی کشورهای حاشیه خلیج‌فارس قرار گیرد و در آمریکا دنبال امنیت خلیج‌فارس نباشند. (نویسنده: اکبر معصومی)
▼حرف روز       استقلال سیاسی و مسئله رفاه ملی «اگر شما بخواهید استقلال سیاسی داشته باشید و استقلال ملیتان را در برابر دشمن غداری مثل آمریکا حفظ کنید نمی‌توانید رفاه هم داشته باشید»؛ این جمله هرچند از زبان «محمد عطریانفر» عضو مؤثر یک حزب سیاسی بیان شده است، اما تقریباً چنین خط سیاسی این روزها به اشکال متعدد در بین افراد منسوب به یک جریان سیاسی خاص تکرار می‌شود. نکات تحلیلی: 1- قرار دادن نظام سیاسی در دوراهی‌ها و دوگانه‌ها مدتی است به یک تاکتیک سیاسی تبدیل شده است؛ دوگانه هسته‌ای و اقتصاد که تحت عبارت «هم چرخ سانتریفیوژ بچرخد و هم اقتصاد» مطرح شد، ازجمله این دوگانه‌سازی‌ها بود که به‌شدت فاجعه‌آمیز شد. هسته‌ای شدن یک کشور اقدامی در جهت توسعه اقتصادی و برای تسهیل در حیات بشر امروز است؛ اما چون اهداف انتخاباتی مدنظر بود، به ناروا این دوگانه ساخته شد. به‌عنوان نمونه، اینکه فرانسه بیشتر از 75 درصد از تولید برق خود را از بخش اتمی تأمین می‌کند، یقیناً اقدامی اقتصادی و برای زندگی آسان‌تر مردم است. 2- دوگانه پیشرفت و استقلال سیاسی، خطی است که برخی گروه‌های سیاسی تا انتخابات 1400 به شکل bem و جدی به پیش خواهند برد. اینکه گفته شود راه پیشرفت و رفاه عمومی از مسیر عدول از استقلال ملی می‌گذرد، قرار دادن نه‌فقط انقلاب اسلامی که سرزمین ایران در یک مخاطره سهمگین است. این اتفاق اما به‌راحتی از سوی برخی احزاب و عناصر سیاسی مطرح می‌شود و بخش تلخ ماجرا نیز آنجاست که معمولاً از نگاه این افراد و گروه‌ها، کشور در حوزه آزادی نیز از خود ظرفیت و بردباری نشان نمی‌دهد! 3- جماعتی که این روزها و احتمالاً آینده، مشکل اساسی کشور را در نسبت با متغیرهای خارجی تعریف می‌کند، سال 92 اما حرف اصلی‌شان این بود که مشکل بنیادین، در مدیریت اداره کشور است! نکته راهبردی: استقلال سیاسی هیچ‌گاه به معنای در نظر نگرفتن متغیرهای بیرونی و قطع پیوندهای خارجی نیست؛ مقصود اساسی آن است که فرآیند اتخاذ تصمیمات و طراحی راهبردها بر اساس منافع ملی و در درون کشور صورت گیرد. واقعیت و تجربه توسعه در همه کشورها نشان می‌دهد که پیشرفت و رفاه از مسیر استقلال ملی گذشته است. اساساً فرآیند توسعه یک امر درونی و متکی به طراحی داخلی است. تأکید برخی گروه‌های سیاسی در کنار زدن استقلال سیاسی و ملی به نفع رفاه ملی، نه‌تنها برای جامعه پیشرفت نمی‌آورد، بلکه کلیت ایران را در مسیری سرشار از مخاطرات و تهدیدات قرار خواهد داد. (نویسنده: عزیز غضنفری)
✍️:بسيج ملي عليه کرونا
✍️✍️:آدرس غلط!
✍️✍️:مهرماه سال جاری بود که دکتر روحانی، رئیس‌جمهور کشورمان در خصوص آدرس غلط ندادن به مردم، گفت: «مردم برای کمبود و مشکلات در کشور اگر می‌خواهند لعن و نفرین کنند آدرسش کاخ سفید در واشنگتن است. آدرس اشتباه کسی به آن‌ها ندهد. یک عده‌ای به خاطر منافع غلط گروهی و باندی به مردم آدرس غلط ندهند. آدرس صحیح تمام جنایات و فشار بر مردم عزیز ایران واشنگتن دی سی کاخ سفید است و آن‌هایی که داخل این ساختمان هستند. این‌همه جنایات علیه ملت ایران روا داشته‌اند و شما می‌بینید هرروز فشار و مشکلات است. ما لعن و نفرین و کینه‌مان را با آدرس صحیح و درست بفرستیم. آن کسی که جنایت‌کار است کاخ‌نشین کاخ سفید است، منشأ تمام مشکلات مردم از صهیونیست، ارتجاع و تندهای آمریکاست، امروز فرمانده این کار در آمریکاست و دارد علیه مردم ایران جنایت می‌کند». گزاره‌های تحلیلی: 1- واقعیت این است که آدرس و راه غلط، مسیر نزدیک به هفت‌ساله دولت تدبیر و امید تاکنون بوده است؛ طی این مدت «منافع غلط گروهی و باندی» موجب شد تا تنها راه‌حل مشکلات کشور، بستن با کدخدا تعبیر شود و این‌گونه به جامعه القا شد که با مذاکره در خصوص مسائل هسته‌ای و بستن با کدخدا، مشکلات کشور صد روزه حل خواهد شد؛ غافل از آن‌که مذاکرات در حوزه هسته‌ای تنها بخشی از خواسته‌های آمریکایی‌ها بود و خواسته‌های کامل آن‌ها در شروط 12 گانه پمپئو (وزیر خارجه آمریکا) که هدف آن از بین بردن تمام اهرم‌های قدرت ملت ایران (موشکی، هسته‌ای، نفوذ منطقه‌ای و ماهیت جمهوری اسلامی) بود، خلاصه می‌شد. 2- امروزه نابسامانی زیادی در حوزه بورس، کالاهای اساسی، گمرک، سیاست‌های پولی و بانکی، نظام بودجه‌ریزی، سوداگری در بازار ارز، طلا و خودرو، اختصاص ارز ترجیحی و بی‌توجهی به تولید ملی مشاهده می‌شود، موضوعاتی که بیش از آنکه به ترحیم ارتباط داشته باشد، به سوء مدیرت داخلی ربط پیدا می‌کند. 3- خطر آدرس غلط دادن را می‌توان در خوشحالی روزهای اخیر رسانه‌های اصلاح‌طلب در به قدرت رسیدن جو بایدن نیز مشاهده کرد، درحالی‌که تجربه چهل‌ساله جمهوری اسلامی نشان می‌دهد، فرقی بین جمهوری خواهان و دموکرات‌های آمریکایی در تقابل با ایران وجود ندارد، اما با این وجود کدخداباوران همچنان با پیروی از «منافع غلط گروهی و باندی» به دنبال ایجاد دوقطبی‌های کاذب مشابه انتخابات 92 و 96، برای موفقیت در انتخابات 1400هستند؛ غافل از این‌که جامعه را نمی‌توان با آدرس غلط به مقصد رساند. اگر قرار است گشایشی در کشور ایجاد شود، با دستان جوانان این سرزمین حاصل می‌شود و انتظار گشایش از سوی دشمن، انتظاری عبث، باطل و بیهوده است.
✍️✍️✍️سوال:عدم ¬رعایت توصیه¬های رهبری در سخنرانی¬ها چه حکمی دارد؟ عدم¬ تبعیت از ولی‌فقیه در مسائل سبک زندگی اسلامی و نیز ازدیاد نسل با توجه به وضعیت بد اقتصادی چه حکمی دارد؟ پاسخ: اگر موجب آسیب اجتماعی و یا شکستن حریم و حرمت رهبری شود، جایز نیست
‍ ✅ تداوم فشار حداکثری با دوپینگ اجماع‌سازی؛ راهبرد دموکرات‌ها علیه ایران 🔹از آغاز فرآیند انتخابات 2020 ایالات متحده، در حالی برخی محافل این گزاره را تبلیغ کردند که بایدن در مواجهه با ایران رویکردی متفاوت از ترامپ خواهد داشت که بر اساس مستندات فراوان مشخص بود که در عمل چنین اتفاقی نخواهد افتاد. 🔹از سویی؛ تابستان امسال «مارک دوبوویتز» مدیر اجرایی اتاق فکر ضدایرانی «بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها» بعنوان عقل منفصل دولت ترامپ خبر از تلاش برای ایجاد بستری دائمی و مطمئن جهت تداوم راهبرد «فشار حداکثری» علیه ایران حتی با فرض عدم پیروزی ترامپ داد. 🔹این خبر از سناریوی دقیقی رونمایی می‌کرد که نشان می‌داد حتی بر فرض محال تفاوت ماهوی رویکرد بایدن علیه ایران، ساز و کار چیده شده توسط تیم ترامپ عملا او را مجبور به ادامه همین مسیر خواهد کرد. 🔹از سوی دیگر؛ تحلیل محتوای مواضع دموکرات‌ها علیه ترامپ به روشنی بیان‌گر آن است که آنچه موجب انتقاد آنان در چهار سال گذشته درباره موضوع ایران شده، نه راهبرد فشار و تحریم بیشتر بلکه علنی بازی کردن ترامپ و بر هم زدن اجماع جهانی علیه تهران بوده است. 🔹این رویکرد البته در مواضع انتخاباتی بایدن نیز روشن بود، آنجا که سه هفته مانده به روز انتخابات، در یادداشت اختصاصی خود در سی‌ان‌ان از راهبرد «فشار هوشمند» علیه ایران رونمایی کرد و گرچه هویج «مذاکره» را نشان داد اما با ذکر پیش‌شرط‌هایی چون موشکی و نفوذ منطقه‌ای، چماق تداوم تحریم‌ها را هم بالا برد. 🔹او البته می‌دانست چه می‌گوید، چه، لابی‌ها و اتاق فکرهای هم‌سو با دموکرات‌ها مانند «نایاک»، «بروکینگز» و... به او این‌گونه مشورت داده بودند که اگر با نقاب مذاکره وارد شود علاوه بر اجماع‌سازی بین‌المللی، هم‌زمان می‌تواند اجماع ایرانیان علیه آمریکا را بشکند و بازوی فشاری نیز در داخل ایران برای اجبار نظام به مذاکره فراهم کند. 🔻حال با پیروزی بایدن، «وندی شرمن» دیپلمات تیم اوباما توصیه‌هایی به تیم «بایدن ـ هریس» در خصوص ایران کرده که هرگونه تردیدی درباره تداوم راهبرد «فشار حداکثری» با رویکرد «اجماع‌سازی» را از بین می‌برد: 🔸یک مسئله‌ای که در مورد مذاکره‌کنندگان ایرانی می‌دانم این است که آنها مذاکره‌کنندگان بسیار سفت و سختی هستند. ما باید تلاش کنیم که تا جایی که می‌شود مسئله «اهرم فشار» را در پیش بگیریم. 🔸بیشتر تحریم‌های ترامپ در واقع مشابه تحریم‌هایی هستند که قبلا اعمال شده‌اند فقط نامشان جدید خواهند شد. 🔸تحریم‌ها نه منجر به بازگشت ایران به میز مذاکره شده و نه تغییر رفتار ایران در خاورمیانه را به دنبال داشته، پس مذاکره مجدد یک «معمای بسیار پیچیده» خواهد بود. 🔸به نظرم جو بایدن و تیمش ابتدا مذاکره با هم پیمانان اروپایی‌مان همچون فرانسه، انگلیس و آلمان را شروع کنند و سپس با روسیه و چین وارد مذاکره شوند تا ببینند بهترین راه پیش رو چیست. 🔹تکیه شرمن بر دو سیاست «تشدید فشار» و «اجماع‌سازی» علیه ایران، دقیقا همان نقطه‌ای است که برخی محافل داخلی و خارجی به دنبال وارونه‌نمایی آن هستند و البته کاملا روشن است که این قطعات به ظاهر مجزای پازل ذیل یک سناریو عمل کرده در نهایت تصویر مطلوب آمریکا را نمایان می‌کند. 🔹حاصل جمع این بازی چیزی جز یک ایران منفعل نیست که در عطش سرابی موهوم هم ظرفیت‌های توانمند داخلی و فرصت‌های طلایی اقتدارساز خود را می‌سوزاند و هم با رویگردانی از راهبرد «مقاومت فعال» دچار دور باطلی می‌شود که فرجامی جز تسلیم و وابستگی از یک سو و سقوط سرمایه اجتماعی و پشتوانه مردمی از سوی دیگر ندارد.
تکنیک‌های_عملیات_روانی_در_حوزه_رسانه.pdf
28.29M
⭕️ کتاب تکنیک های عملیات روانی در حوزه رسانه و خبر 🔻 نویسنده قدیری ابیانه 🌓 روشنا 🆔 https://eitaa.com/roshana_ir 🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دروغ بزرگ دموکراسی امریکایی فساد دموکراسي آمريکايي که به هيچ يک از اصول اخلاقي پايبند نيست، از همان ابتداي جدي شدن رقابت جو بايدن و دونالد ترامپ آشکار شد و بصورت علني خود را در مناظرات تلويزيوني اين دو نامزد نمايان ساخت. به نحوي که برخي از فعالين سياسي آمريکايي آرزو کردند "کاش کسي در جهان اين مناظره را نديده باشد!"
👈:سهامداران در بند!
👈:«سهام عدالت» بعد از گذشت حدود 14 سال، هنوز ابهامات زیادی دارد. سهامی که در سال ۸۵ برای کمک به اقشار ضعیف ایجاد شده بود نهایتاً پس از کش‌وقوس‌های فراوان، با پیشنهاد ریاست‌جمهوری و ابلاغ رهبر معظم انقلاب آزاد شد؛ به نظر می‌رسید با این تصمیم، انتظارها برای ایجاد درآمدی پایدار برای افرادی که دارای سهام عدالت هستند، به پایان رسیده باشد، اما برخی بی‌تدبیری‌ها در کنار سودجویی برخی کارگزاری‌ها و بانک‌ها در فروش این سهام، لطمه بزرگی به سهام‌داران و بازار سرمایه زد. دراین‌بین دو اقدام اساسی باعث شد تا حدی بازار سرمایه به آرامش برسد. نکات تحلیلی:1- عرضه بلوکی سهام عدالت بعد از آزادسازی 60 درصدی و امکان فروش آن توسط بانک‌ها و کارگزاری‌ها باعث شد بازار با واکنش منفی نسبت به این عرضه‌ها، روند اصلاح و ریزش به خود بگیر. یکی از اصلی‌ترین دلایلی که در ریزش اخیر بازار که شاخص از دو میلیون و صد هزار واحد به حدود یک‌میلیون و دویست هزار واحد رسید، عرضه‌های آبشاری شرکت‌های حقوقی بوده است. این عرضه‌ها با ایجاد ترس در سهامداران خرد، آن‌ها را نیز به سمت صف‌های فروش سوق داد. سازمان بورس با علم به اینکه عرضه سهام عدالت یکی از دلایل اصلی ریزش بورس در ماه‌های گذشته است، هیچ اقدامی دراین‌باره انجام نداده و پس از گذشت دقیقاً سه ماه از اصلاح، فروش سهام عدالت را ممنوع کرده است. علاوه بر تصمیم دیرهنگام ممنوعیت فروش سهام عدالت، ممنوع شدن عرضه بلوکی سهام توسط شرکت‌های حقوقی و معرفی شرکت‌های متخلف که توسط مجلس و قوه قضائیه در حال پیگیری است، توانست چند روز آرام را در بورس ایجاد کند. 2- یکی از مهم‌ترین ابهاماتی که در حال حاضر حول سهام عدالت وجود دارد، مسئله افزایش سرمایه شرکت‌های حاضر در پرتفوی سهام عدالت است؛ زمانی که افزایش سرمایه به روش تجدید ارزیابی رخ می‌دهد، به سهامداران متناسب با درصد افزایش سرمایه، سهام جایزه تعلق می‌گیرد که متأسفانه این مسئله در سهام عدالت وجود ندارد، یا اگر افزایش سرمایه از طریق آورده نقدی نیز باشد، سهام حق تقدم نیز به این سهامداران تعلق نمی‌گیرد. نکته راهبردی: در چنین وضعیت پیچیده و سردرگم راهکارهایی همچون اضافه کردن سهام عدالت به پرتفوی، بسترسازی برای امکان خریدوفروش سهام عدالت توسط سهامداران و پاسخگو کردن سازمان بورس و یا وزارت اقتصاد، روش‌هایی است که برای رسیدگی به وضعیت سهام عدالت باید در دستور کار قرار گیرد. تداوم این روند به‌گونه‌ای است که می‌توان گفت سهامداران عدالت در بند هستند و نمی‌توانند از این دارایی خود که سال‌های زیادی آن را نگه داشته‌اند، سود کسب کنند.
👈👈:کشتار با شلیک اخبار جعلی!
👈👈:25 آبان 1398 یادآور خاطرات تلخی برای مردم ما بود. اعتراضی که با حضور اشرار و اراذل به آشوب کشیده شد و جان چندین نفر از مردم عزیزمان را گرفت. یک سال پیش هنگامی‌که مردم در خیابان‌ها خواسته‌شان را مطرح می‌کردند و رسانه‌ها در پی ضبط تصاویر این تجمعات بودند، افرادی در تصاویر مشاهده می‌شدند که از لابه‌لای درخت‌ها و پشت موانعی مخفی شده و به سمت مردم شلیک می‌کردند. گزاره خبری: سازمان عفو بین‌الملل وب‌سایتی با بارگذاری 100 فیلم که در آن ادعا می‌شود تیراندازی نیروهای نظامی و انتظامی به مردم تأیید شده است، راه‌اندازی کرده است؛ رسانه‌های خبری معاند و برخی رسانه‌های غیر مطرح جهانی نیز این خبر را پوشش دادند و ساعت‌ها با کارشناسان متعدد در مورد این سایت و فیلم‌های آن گفتگو کردند. چند ساعت پس از انتشار این خبر، سازمان عفو بین‌الملل به اعدام نیروهای کمکی داعش در عراق اعتراض کرد. گزاره تحلیلی: نکات قابل‌تأملی در رصد فعالیت‌های سازمان به‌اصطلاح عفو بین‌الملل و اقدامات آن وجود دارد: 1- سازمان عفو بین‌الملل وابستگی و سوگیری مشخصی از سردمداران کاخ سفید دارد و همین نکته بر طنز گزارش‌های یک‌جانبه آن می‌افزاید. 2- این سازمان در ادعای جدید خود بسیاری از فیلم‌ها را با توضیح «صدای شلیک می‌آید»، «فیلم‌بردار گفت شلیک کردند»، «ظاهراً گاز اشک‌آور پرتاب شده» و ... نمایش داده و در معدود فیلم‌هایش تصاویری نامشخص و نامفهوم از شلیک وجود دارد؛ حال آنکه همان سال قبل اهل رسانه چندین فیلم را بررسی کردند که اتفاقاً ماجرا را برعکس نشان می‌داد؛ فیلم‌هایی که رسانه‌های معاند تقطیع کرده بودند، اما بازهم مشخص بود این نیروهای انتظامی نبودند که شلیک می‌کردند...
👈👈👈سوال:گاهی از بعضی از مسئولین، مسئله‌ای به عنوان «ولایت اداری» شنیده می‏شود که به معنای لزوم اطاعت از دستورات مقام بالاتر بدون حق اعتراض است. نظر جنابعالی دراین‌باره چیست؟ و وظیفه شرعی ما کدام است؟ آیا منصوبین رهبری در مراکز اداری مانند خود ایشان دارای ولایت هستند؟ پاسخ: مخالفت با او در امر ادارى که بر اساس ضوابط و مقررات قانونى ادارى صادر شده باشد، جایز نیست. ولى در مفاهیم اسلامى چیزى به عنوان ولایت ادارى وجود ندارد. در مورد منصوبین رهبری، اگر دستورات خود را بر اساس قلمرو صلاحيت و اختياراتى که از طرف ولی‌فقیه به او واگذار شده است، صادر کرده باشند، مخالفت با آن‌ها جايز نيست.
♦️ نقش آمریکا در جهان در دولت بایدن 🔷 اندیشکده شورای آتلانتیک در گزارشی به قلم جمعی از نویسندگان، سیاست خارجی دولت آتی آمریکا تحت ریاست‌جمهوری بایدن در قبال دیگر دولت‌ها و مناطق ژئوپلتیک جهان را مورد ارزیابی قرار داده است: ✅ اروپا: بازگشت به سرمایه‌گذاری‌های چندجانبه گرایانه و تقویت اتحاد دو سوی اقیانوس اطلس با هدف احیای نظم جهانی و هنجارهای بین‌المللی مطلوب غرب و آغاز مذاکرات دوستانه در راستای حل اختلافات تجاری. ✅ چین: تداوم تؤامان رقابت و همکاری با چین. رقابت در حوزه رهبری جهانی و وادارسازی نسبت به پذیرش معیارهای دموکراسی و همکاری‌های اقتصادی در منطقه اقیانوس آرام با ملاحظه منافع متحدان غرب در محدوده اقیانوسیه. ✅ روسیه: تقویت ناتو در برابر سیاست‌های تجدیدنظرطلبانه مسکو در منطقه اوراسیا به‌ویژه تسلیح و تجهیز اکراین و گرجستان در برابر نیروهای مورد حمایت روسیه. ✅ آفریقا: افزایش قدرت نرم آمریکا با هدف بهبود روابط دیپلماتیک به‌ویژه با آفریقای جنوبی، نیجریه و اتیوپی و تقویت «برنامه تجاری و سرمایه‌گذاری آفریقا» برای مبادلات تجاری و مالی. ✅ آمریکای لاتین: مقابله هوشمندانه و چندجانبه با ونزوئلا، تقویت پیمان‌های تجاری مبتنی بر حمایت از مشاغل داخلی با مکزیک و پیگیری توسعه جامع اقتصادی کشورهای این حوزه برای جلوگیری از روند روبه‌رشد مهاجرت آنان به آمریکا. ✅ عربستان: تنظیم مجدد روابط با هدف مقابله با تهدیدات ایران علیه متحدان عرب آمریکا و در عین حال همراهی بیشتر با رژیم صهیونیستی. ✅ ترکیه: مدیریت نقش منطقه‌ای آنکارا در سوریه، لیبی و مدیترانه شرقی در کنار ترغیب آن به نقش‌آفرینی توازن‌بخش در برابر نفوذ منطقه‌ای روسیه و ایران. 🔹به نظر می‌رسد تمایز اصلی سیاست خارجی بایدن در مقایسه با ترامپ را باید بازگشت به رفتارهای جمعی و کنش‌های چندجانبه‌گرایانه آمریکا و متحدانش علیه روسیه، چین و ایران قلمداد کرد. نکته‌ای که می‌تواند کشورهای رقیب را نیز به صرافت رفتاری جمعی و گروهی برای مقابله با فشارهای جدید بیندازد.
⭕️ آیا «سیستم سلامت» و «سیستم سیاست» آمریکا رو به زوال است؟ 👤 استاد رحیم پور 🔻 کرونا و عواقب جهانی آن که چهره بشر را کبود کرده و بسیاری محکمات جهان مدرن را درهم شکست‌، موضوع نخستین پرسش و پاسخ در توئیت جدید آقای رحیم پور ازغدی است: ➕ ۱. محصول «مردم‌سالاری کرونایی» و نفی اقتدار حاکمیتی، روزی ۵۰۰ کشته رو به تصاعد است. ارزش تعادل میان «قانون» و «آزادی» اگر در اقتصاد و سیاست، هنوز مجهول مانده باشد اما وقتی بحث مرگ و زندگی است، به‌سرعت تصدیق می‌شود. به میانگین شعور مردم در هر جامعه در چنین مواردی می‌توان بدون شرمندگی نمره داد. 🔻 وقتی تابوت‌ها به حرکت درمی‌آیند، می‌بینید چگونه مردم‌سالاری‌ها در همه جهان به قیدهای محکم تن می‌دهند؟ ➕ ۲. چرا کرونا نه‌تنها استاندارد بهداشت و سلامت بلکه اغلب معیارها در اقتصاد و به‌تدریج سیاست جهانی و حتی مشهورات نظام حقوقی و اولویت‌های اخلاقی را در بخش مثلاً توسعه‌یافته جهان، مشکوک و عقب‌وجلو کرد؟ 🔻 آبروداری گاه تف سربالاست. ظاهراً تاکنون کرونا ضعیف‌کش نبوده و ضد سرمایه‌داری عمل کرده! بیشترین تلفات و صدمات به آمریکا و اروپا و کمترین تلفات در آفریقا؟ 🔻 اگر یکی‌دو کشور آسیایی را استثنا کنیم، عجز جهان سرمایه‌داری با بیشترین تلفات، یک شکست آشکاراست. واقعاً چرا ضعیف‌ترین کارکرد و بیشترین تلفات در آمریکا، انگلیس و فرانسه؟ 🔻 آیا «سیستم سلامت» و «سیستم سیاست» آمریکا، رهبر غرب هم‌زمان در زوال است؟ دموکراسی مسخره آمریکایی، هر ایالت یک‌روال و به‌شدت غیر شفاف و کوچه خیابانی، تعیین سرنوشت صندوق‌ها با رأی ‌مردگان، تعداد آرای بیشتر از تعداد شهروندان، زدوخوردهای خونین خیابانی، اردوکشی مسلحانه در ایالت‌ها و... هم‌زمان سیل مردگان کرونایی و بالاترین رکورد نعش‌کشی در جهان چه معنا دارد؟ ظاهراً دیگر شاه برهنه است ولی کسی جرأت نمی‌کند با صدای بلند اعلام کند. 🔸 کارآمدی سیستم بهداشت چین و شرق آسیا و ناکارآمدی آن در غرب و جهان سرمایه‌داری به چه معناست؟ 🔻 آیا عصر دیگری در تمدن جهانی آغاز شده و این بار شرق در اقتصاد و علم و مدیریت، جلودار می‌شود؟ در این پیچ تاریخی، مسئولیت نهادهای علمی و مدیریتی ایران در ابعاد ملی و بین‌المللی چیست و آیا پتانسیل فروخورده جوانان ما شکوفا خواهد شد یا چشم رأس تصمیم گیران همچنان به غرب است؟ 🌓 روشنا 🆔 https://eitaa.com/roshana_ir 🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ نخستین بار منتشر شد 🔹عبدالمالک ریگی از چگونگی دستگیری‌اش گفت: بسیار پیچیده بود! 🌓 روشنا 🆔 https://eitaa.com/roshana_ir 🆔 https://rubika.ir/roshana_ir