✍️وزیر امور خارجه کشورمان بهتازگی در برنامه «عصر حیرت» درباره مذاکرات مسقط اظهارات تعجببرانگیزی داشت که با واکنشهای سیاسی و رسانهای زیادی مواجه شد. از منظر آقای ظریف «کسانی که با برجام مخالف بودند، با مذاکرات مسقط هم مخالف بودند. بهرغم دستور رهبری، کارشکنی کردند و یک سال فرصتسوزی کردند!».
نکات تحلیلی: 1- اساس نظام معنایی و مفهومی آقای وزیر در این مصاحبه بر این تحریف استوار شده است که «مذاکرات در مسقط با دستور رهبری شروع شد». این بیان ظریف درواقع، خاک پاشیدن بر روی آفتاب است درحالیکه مواضع و سخنان رهبری و راهبرد هستهای نظام جمهوری اسلامی، روشن و در دسترس همگان قرار دارد. رهبری در هیچ مذاکرهای دستور مستقیم و اولیه به مذاکره بهویژه با آمریکا ندادهاند. بلکه تنها مؤید تصمیم و خواسته مصرانه دولتها بودهاند؛ آنهم با کلی شرط و شروط صیانتی از اصول انقلاب اسلامی، منافع ملی و مصالح کلان ملت ایران. این رویه واحد و ثابت رهبری از مذاکرات مسقط تا برجام قابل رصد و دریافت است. 2- با احترام اما بدون رودربایستی تحریف آقای ظریف آنجاست که «مجوز» رهبری به آقای صالحی در زمانه دولت اسبق را حمل به «دستور» میکند؛ انگار که آن مذاکرات، ابتکار و خواست مستقیم رهبری بوده و حالآنکه رهبر انقلاب در آن زمان نیز - همچون دوره دکتر روحانی- با خواست وزیر خارجه وقت (صالحی) و بهعنوان تجربه و درس، اجازه مذاکره دادند. آقای وزیر اگر به کتاب خاطرات آقایان روحانی و صالحی مراجعه کنند، در این زمینه اطلاعاتشان کامل میشود. 3- امروز که زمان پاسخ دادن و وارسی عملکردهاست، وزیر محترم، با گفتن اینکه رهبری در جریان بوده و دستور به مذاکره داده، شانه از مسئولیت خالی میکند. حتی برفرض که رهبری دستور داده باشند، آیا به چهار شرط ابلاغی معظمله در مسقط عمل شد؟! آقای وزیر! رهبری 9 شرط هم برای برجام صادر کردند و مبتنی بر آنها مجوز نرمش قهرمانانه در برجام را دادند، به کدامیک عمل کردید؟!
نکته راهبردی: مشی رهبر انقلاب در مذاکرات هستهای بسیار روشن، قابل دفاع و رجوع است. بیشک اگر دستگاه دیپلماسی کشور با منظومه فکری و سیاسی معظمله جلو میرفتند، امروز کشور در شرایط بهتری قرار داشت. متأسفانه جریان سیاسی که مذاکره با آمریکا و اروپا را در دولتهای مختلف مدیریت کرد، از راهبرد «نرمش قهرمانانه» فقط نرمشاش را گرفت و برگههای اقتدار و قدرت ایران را وجهالمصالحه مذاکره و معاملهای ناقص و بدون تضمین قرار داد. البته زبان این جریان امروز به تحریف و برای ارائه قرائتی وارونه دراز است و ابایی هم ندارد از کیسه رهبری هزینه کند!
✍️✍️«روحالله زم» مؤسس و گرداننده رسانه معاند آمدنیوز، به دار مجازات آویخته شد. وی در 22 مهرماه 98 با شگردهای پیچیده اطلاعاتی سپاه، بازداشت و به کشور بازگردانده شد. دادگاه روحالله زم طی ۶ جلسه به ریاست قاضی صلواتی در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران و بهصورت علنی با حضور مستشار، وکیل مدافع زم و نماینده دادستان در اجرای مواد ۳۵۲ و ۳۵۳ قانون آیین دادرسی کیفری برگزار شد.
گزارههای خبری: 1- نقطه اتصال براندازان: کانال شایعهساز آمدنیوز یکی از مهمترین کانالهای تلگرامی ضدانقلاب بود که در طول فعالیت چند ساله خود نهتنها در راستای همگرایی و همبستگی جبهه ضدانقلاب، کشورهای ضد ایران و سازمانهای بینالمللی عمل میکرد، بلکه همین رسانه عامل پیوند برخی از سرشبکهها و عناصر برانداز داخلی با عوامل و سرویسهای خارجی بود. 2- جاسوسی بینالمللی علیه ایران: از سال ۹۵ تا زمان دستگیری، از طریق ارتکاب جرائم علیه امنیت داخلی و خارجی کشور، جاسوسی به نفع سرویس اطلاعاتی یکی از کشورهای منطقه، جاسوسی برای سرویس اطلاعاتی کشور فرانسه و همکاری با دولت متخاصم آمریکا علیه نظام جمهوری اسلامی فعالیت میکرد. 3- هدایتکننده اغتشاشات؛ زم در جلسات دادگاه خود اقرارها و اعترافات قابلتأملی داشت؛ ازجمله، اعتراف کرد لیدر اغتشاشات دیماه ۹۶ بوده که در نتیجه آن تعدادی از هموطنانمان بهواسطه اعمال تروریستی عناصر مزدور وابسته به بیگانه جان خود را از دست دادند. زم همچنین اقرار کرد که در شکلگیری شورای ۲۹ رسانه برانداز نقش داشته است. 4- اقدام علیه امنیت داخلی و خارجی؛ زم در یکی از جلسات دادگاه خود در خصوص اقدام علیه امنیت داخلی و خارجی گفته بود، بعد از دیماه ۹۶ تا اواسط سال ۹۷ اقدامات گسترده تبلیغاتی علیه نظام انجام دادم، چراکه به براندازی معتقد شده بودم. 5- تشویق حمله به مناطق نظامی؛ در یکی از جلسات دادگاه، «توانا محمدی» مدیر فنی کانال معاند آمدنیوز، اعلام کرد: «به دستور زم قرار بود برای زدن یک پایگاه سپاه بهصورت پایلوت ۵۰۰ هزار دلار و پس از آن برای بقیه جاها ۲ میلیون دلار دریافت کنم. خواسته زم ساخت پهپاد و موشک و زدن آنها به مراکز حساس کشور بود».
نکته راهبردی: بازداشت تروریستهایی مانند روحالله زم، جمشید شارمهد و ... نشان میدهد، نیروهای اطلاعاتی کشورمان توانایی برخورد با تمام حلقههای ارتباطی جریانهای برانداز در خارج را دارند؛ افزون بر این لازم است زیرساختهایی که جریانهای ضدانقلاب بر آن سوار میشوند نیز مورد ارزیابی و آسیبشناسی قرار گیرند و با عوامل تهدیدزا در شبکههای ارتباطی برخورد شود.
8.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌠🍁
🍁
💠#موشنگرافیک
💢موضوع: دولت انقلابی چطور اوضاع را سامان خواهد داد؟
🔸🌹🔹
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#ثامن
#دولت_انقلابی
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍁
🌠🍁
✍️دولت آخرین بودجه پیشنهادی را برای بررسی به مجلس فرستاد. رئیس دولت برای ارائه و توضیح بودجه در مجلس حاضر نشد، رئیس سازمان برنامهوبودجه نیز این مأموریت را انجام نداد و به گفته یکی از نمایندگان، بودجه با اسنپ به مجلس فرستاده و توسط معاون پارلمانی رئیسجمهور به هیئترئیسه تقدیم شد.
بخش عمده اصلاح ساختار بودجه که قرار بود توسط مجلس و دولت در برنامه 1400 دنبال شود، مربوط به بودجه شرکتهای دولتی بود که به دلیل تأخیر دولت در ارائه این بخش از بودجه، عملاً بررسی و اصلاح آن غیرممکن به نظر میرسد و با توجه به اهمیت بودجه عمومی، عملاً بررسی بودجه شرکتها انجام نمیشود. البته بررسی بودجه شرکتها در مجلس مسبوق به سابقه نبوده و اصلاح این رویه ناصحیح در مجلس به زمان بیشتری نیاز دارد. در بخش هزینهای بودجه نگرانیهای جدی نسبت به امکان تحقق منابع وجود دارد. رئیس کمسیون اقتصادی مجلس مدعی است که بودجه فعلی با کسری 320 هزار میلیاردتومانی مواجه خواهد شد. پیشبینی فروش اوراق سلف نفتی، اوراق قرضه و فروش بالای نفت در لایحه پیشنهادی بیشتر مورد انتقاد قرار گرفته است رئیس مرکز پژوهشهای مجلس نیز ضمن انتقاد از خوشبینی دولت نسبت به فروش نفت در سال آینده، با تردید به تحقق این امر مینگرد. در بخش هزینهای نیز افزایش 25 درصدی حقوق کارکنان در کنار تورم بالای سال جاری، مورد انتقاد تحلیلگران است. سامان نیافتن بخش یارانهها بهویژه یارانه پنهان، کمتوجهی به بودجه عمرانی و بخش تولید کشور نیز از جمله انتقادات کارشناسان به بودجه 1400 هست.
نکته راهبردی: با وجود ابهامات و انتقادات نسبت به درآمدها و هزینههای لایحه پیشنهادی، دولت اهتمام کافی برای تدوین بهینه بودجه را نداشته و فرمایشات مقام معظم رهبری که دولت باید تا روز آخر، کار را با قدرت دنبال کند، مورد توجه قرار نگرفته است. اگر مجلس کلیات بودجه را رد کند، زمان کافی برای انجام اصلاحات اساسی در بودجه وجود ندارد و اگر کلیات بودجه را رد نکند، احتمالاً باید تغییرات زیادی در لایحه اعمال کند که در این صورت مجلس متهم به بودجهنویسی میشود؛ لذا ضرورت دارد مجلس و دولت با همدلی و همفکری نسبت به اصلاح بودجه اقدام کنند
✍️✍️✍️سوال؟؟؟با توجه به اینکه در اسلام آزادی انتخاب انسانها بر مبنای عقل به رسمیت شناخته شده، جایگاه تبلیغات و عملیات روانی که کارکرد آن اثرگذاری روانی بر اذهان جامعه بهمنظور جلب رأی است – در اسلام خصوصاً در ایام انتخابات چیست؟ پاسخ: تضادی بین آزادی انتخاب مردم و تبلیغات وجود ندارد، بلکه تبلیغات اگر منطقی و معقول و در چارچوب شرع و قانون باشد، می¬تواند در انتخاب بهتر مردم تأثیرگذار باشد، علاوه بر اینکه تبلیغات موجب اجبار افراد نمی¬شود و اختیار را سلب نمی¬نماید.
🔻 #سرخط | می پرسند چرا اروپا اعدام #زم را محکوم کرد اما ترور #شهید_فخری_زاده را محکوم نکرد؟
🔹پاسخ روشن است در ماجرای زم سرباز آنان از بین رفت اما فخری زاده سرباز انقلاب اسلامی بود که اروپا در شهادتش شریک است.اگر محکوم کنند ممکن است صهیونیست ها دم خروس اروپا در این ماجرا را بیرون دهند
🖌 #عبدالله_گنجی