هدایت شده از هنر تبیین ، محض اطلاع، نهضت آگاه سازی و مطالبه گری
حی علی الحیا
حی علی الغیرت
در ایام شهادت دختر سه ساله امام حسین علیه السلام
برای حمایت از خانواده شهید
در تکریم حجاب اجتماعی
و دفاع از حریم خانواده
همه می آییم.
مشهد مقدس _ دادگستری خیابان کوهسنگی،ساعت ۱۸
#قیام_غیرت
#غیرت_ایرانی
#غیرت_اجتماعی
#مدافعان_حریم_خانواده
#امر_به_معروف_نهی_از_منکر
هدایت شده از هنر تبیین ، محض اطلاع، نهضت آگاه سازی و مطالبه گری
حی علی الحیا
حی علی الغیرت
در ایام شهادت دختر سه ساله امام حسین علیه السلام
برای حمایت از خانواده شهید
در تکریم حجاب اجتماعی
و دفاع از حریم خانواده
همه می آییم.
مشهد مقدس _ دادگستری خیابان کوهسنگی،ساعت ۱۸
#قیام_غیرت
#غیرت_ایرانی
#غیرت_اجتماعی
#مدافعان_حریم_خانواده
#امر_به_معروف_نهی_از_منکر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 وزارت گردشگری با تورهای نامناسب، شهرهای مذهبی را به هم میریزد
🔺دبیر ستاد امر به معروف ونهی از منکر :
✅ وزیر گردشگری به ما رهنمود میدهد که شیوههای خود را عوض کنید.
✅ کاش رئیس جمهور دستور دهند که دستگاهها رهنمود ندهند و به قانون عمل کنند.
🔺 کانال ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور:
https://eitaa.com/Setadeabm
باسلام لینک ورود به اجلاسیه بین المللی امربه معروف ونهی ازمنکر
https://www.skyroom.online/ch/mouod/jalase7
#سوال #مرتبط
فلسفه پیاده روی اربعین چیست؟
✅ #پاسخ 👇👇
1️⃣پیاده رفتن زائر به حرم امامان علیهم السلام ، نه تنها عملی نمادین است بلکه ارزش ذاتی نیز دارد، راجع به حرم امام حسین و حضرت رضا علیهما السلام؛ تصریح هست و درمورد بقیه ائمه علیهم السلام نیز با عموماتی که وجود دارد اثبات می شود.
✅پیادهروی ، تنها کسب آمادگی جسمی نیست، روحِ انسان در جریان این پیادهروی، تمرین می کند وآماده تر می شود .
✅پیادهروی یک فرصت عجیب و استثنایی است که نباید آن را از دست داد، هر یک قدمی که انسان در این مسیر نورانی بر میدارد، پاک کنندۀ آلودگیهای روحِ انسان است.
🏮 در روایت داریم، کسی که از زیارت حرم اباعبدالله علیه السلام باز میگردد، گناهان گذشتۀ او بخشیده میشود و روح او پاک و مطهر میشود.
مَنْ خَرَجَ مِنْ مَنْزِلِهِ یُرِیدُ زِیَارَةَ قَبْرِ الْحُسَیْنِ بْنِ عَلِیٍّ ص إِنْ کَانَ مَاشِیاً کَتَبَ اللَّهُ لَهُ بِکُلِّ خُطْوَةٍ حَسَنَةً وَ مَحَى عَنْهُ سَیِّئَةً حَتَّى إِذَا صَارَ فِی الْحَائِرِ کَتَبَهُ اللَّهُ مِنَ الْمُصْلِحِینَ الْمُنْتَجَبِینَ [الْمُفْلِحینَ الْمُنْجِحِینَ ] حَتَّى إِذَا قَضَى مَنَاسِکَهُ کَتَبَهُ اللَّهُ مِنَ الْفَائِزِینَ حَتَّى إِذَا أَرَادَ الِانْصِرَافَ أَتَاهُ مَلَکٌ فَقَالَ إِنَّ رَسُولَ اللَّهِ ص یُقْرِؤُکَ السَّلَامَ وَ یَقُولُ لَکَ اسْتَأْنِفِ الْعَمَلَ فَقَدْ غُفِرَ لَکَ مَا مَضَى»
🏮امام صادق علیه السلام به یکی از اصحابشان میفرمایند: «کسی که به قصد زیارت امام حسین علیه السلام از منزلش خارج شود، خداوند بابت هر قدمی که برای زیارت اباعبدالله علیه السلام بر میدارد، یک حسنه برایش مینویسد و یک سیئه از او محو میکند. وقتی که به حرم میرسد، خداوند او را جزء صالحین برگزیده مینویسد. وقتی مناسک او تمام شد، خداوند نام او را جزء فائزین مینویسد. وقتی میخواهد بازگردد یک فرشتۀ الهی در مقابل او قرار میگیرد و میگوید: رسول خدا صلی الله علیه و آله به شما سلام می رساند، و پیغام می دهد که عمل را از سرگیر که گذشتهات بخشیده شده؛ (کامل الزیارات باب 49/ص132الی 135 ) (درباب 49 ،10 روایت وجود دارد که ما یکی از آنها را با ترجمه اش آوردیم .)
✅واقعاً همینطور است و این بخشیده شدن اعمال گذشته و پاک شدن پروندۀ انسان بعد از پیادهروی اربعین را، واقعاً انسان با تمام وجود احساس میکند.
🏮ودر مورد امام رضا علیه السلام : حضرت جواد علیه السلام فرمود: هیچکس پدرم را زیارت نمی کند که متحمل سختی شود مثل باران یا سرما یا گرما مگر آنکه خداوند بدن او را بر آتش حرام خواهد نمود.
و حضرت هادی علیه السلام فرمود: اهل قم و اهل آبه آمرزیده اند، زیرا قبر جدم علی بن موسی الرضا علیه السلام را در طوس زیارت می کنند، بدانید هر که او را زیارت کند و در راه زیارت او قطره ی بارانی (کوچکترین سختی) به او برسد، خداوند بدن او را بر آتش حرام خواهد کرد.
🏮و حضرت رضا علیه السلام نیز فرمود: هیچ مؤمنی نیست که مرا زیارت کند و قطره ای باران به صورتش برخورد کند مگر اینکه خداوند، بدن او را بر آتش حرام خواهد نمود
روی همین روایات بوده که روش زندگی بعضی از علمای قدیم چنین بوده که سعی میکردند سالی یک بار پیاده به سفر امام هشتم بروند .
- احادیث مربوط به فضیلت زیارت حضرت رضا علیه السلام همگی از کتاب شریف وسائل الشیعة ج 10 ، باب 82 تا باب 88 ابواب المزار نقل شده است .
2️⃣ سخنی از حجه الاسلام پناهیان در باره فلسفه و آثار پیاده روی اربعین
ائمه هدی علیهم السلام به کرات در روایات پیاده روی را توصیه کردند از مسیر های چه بسا دور برای هر قدمش اجر و مغفرت ویژه ای در نظر گرفته اند. در روایات آماده است کسی که به حرم ابا عبد الله الحسین علیه السلام برود به هنگام بازگشت ملائکه الهی با او مصاحفه می کنند و به او می گویند آنچه در گذشته زندگی تو بوده بخشیده شد ، و روز تازه ای در زندگی ات آغاز شده است ؛ تاکید بر پیاده روی به صورت یک یا دو مورد یا با تاکید اندک نبوده است. معلوم می شود ائمه هدی علیهم السلام تدبیری داشتهاند برای زمانی که نفوس شیعیان زیاد می شوند قدرت و امکانات پیدا میکنند بیابان های اطراف کربلا معلی مملو از خانه هایی می شود که زائران ابا عبد الله الحسین علیه السلام هستند چون ائمه هدی به چشم انداز ها نگاه می کردند بعد توصیه میفرمودند. این گونه نبود که توصیه ای داشته باشند بعد در نظر نگیرید آن جمعیت های فراوان را و اجری هم برای کسانی که پیاده می روند به حساب بیاورند.
البته اجر پیادهروی برای یک مکان زیارتی مثل مدینه منوره یا مکه مکرمه برای حج عمره در روایات به صورت نمونه آمده است. همان زمانی که ائمه هدی پیادهروی را توصیه میکردند، چنانچه با مرکب می رفتند از جهت سرعت حرکت، فرق زیادی با پیاده روی نمیکرد، اما سیره اولیاالله این
بود که مرکب را کنار می گذاشتند و با پای پیاده می رفتند. معلوم می شود این پیاده روی خیلی از نظر معنوی موضوعیت داره. آثار بسیار عمیقی در وجود انسان میگذارد هر کسی رفته این تجربه را احساس کرده است.
✅وقتی انسان در مسیر اربعین، خودش را قطرهای از یک اقیانوس می بیند تجربه ای از فناء فی الله و فدای اهل بیت شدن را در جان انسان به نمایش میگذارد. البته هرکسی به اندازه خودش از چنین تجربه ی معنوی بهره می برد. وقتی انسان در مسیر کربلا ابا عبد الله الحسین علیه السلام پاهایش خسته می شود و خستگی را عمیقا با جسم خودش احساس می کند ارتباط روحی اش هم با ابا عبد الحسین علیه السلام بیشتر می شود. اصلا تا شما خرج نکنی به حد کمال نخواهد رسید.
📚منبع سایت پرسمان
هدایت شده از بانوی آب
12.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چند نکته در باب دلایل خیانت بودن حضور زنان در مسابقات فوتبال مردان:
❌ایراد اصلی به این تصمیم، از باب خطای در سیاستگذاری فرهنگی و حاکمیتی است. مخالفت را صرفا از باب فقه فردی اعلام کردن، به خطا رفتن هست. اما در نگاه کلان، این فضا، فضای مطلوب ارزشهای زنان ایرانی مسلمان نیست. افرادی که قایلند این فضا قابل اصلاح هست، باید پرسید تا کنون در اصلاح فضاهای کم هیجان تر و سهل الوصول تر چه کرده اند؟
❌اینکه سالها این مقوله خط قرمز اعلام می شد ولی ناگهان، مسأله بی اشکال اعلام شد، مصداق سیاسی کاری حساب گردید.
❌نکته خفت بار اصلی، فشار فیقا و همزمانی این تصمیم با تهدیدات فیفا و در ادامه گزینه های ناقض قوانین داخلی ما بود.
❌❌مساله مهمی که کمتر اشاره شد، بی عدالتی در توزیع امکانات ورزشی و تفریحی بین جمعیت زنان جوان و دختران در کل کشور هست، این مقوله مطرح شده را تا کنون کسی پاسخ نداده است.
❌❌❌آیا اگر حضور در ورزشگاه ها هزینه های متنوع زیرساختی دارد، واقعا نشستن و هواداری از فوتبال بازی کردن اقایان، دردی از کمبود امکانات ورزشی و کمبود تحرک کافی زنان ایرانی رفع می کند؟
❌❌❌مهمترین سوال اینکه آیا برای حضور زنان در مهمترین مراکز تصمیم سازی، در اصلاح ساختارهای فرهنگی، در نگارش قوانین، در اجرای قوانین هم زیرساختی فراهم شد؟ یا به بی ربط ترین، کم فایده ترین و بلکه پرحاشیه ترین حضور زنان، بیشترین ضریب و اهمیت داده شد؟
به #بانوی_آب بپیوندید:
https://eitaa.com/joinchat/1242038283C53201e044e
❇️ اربعین؛ کنگرهی جهانیِ تشکیلات تشیّع
این تحلیل عالی را بخوانید تا در آخر شگفتزده شوید!
💠 «شیعه یک جمع متفرّقی بود؛ یک جامعهای بود که در یکجا و در یک مکان زندگی نمیکرد؛ در مدينه بودند، در کوفه بودند، در بصره بودند، در اهواز بودند، در قم بودند، در خراسان بودند؛ در اطراف و اکناف بلاد بودند.
اما یک روح در این کالبد متفرّق و در این اجزای متشتّت، در جریان است؛ مثل دانههای تسبیح، یک رشته و یک نخ، همهی اینها را به هم وصل میکرد؛ آن رشته، چه بود؟ رشته ی اطاعت و فرمانبری از مرکزیت تشیع، از رهبری عالیِ تشیّع یعنی امام؛ همهی این رشتهها به آنجا متصل میشد؛ قلبی بود که به همهی اعضا فرمان میداد. و به این ترتیب، تشیّع یک سازمان و یک تشکیلات بود.
ممکن بود دو نفر از حال هم خبر نداشته باشند اما کسانی بودند که از حال همه باخبر بودند. اطاعت و فرمانبری آنها به حساب، فریاد زدنشان از روی دستور، سکوتشان بر طبق نقشه، همهچیزشان با حساب.
فقط کار آنها یک عیبی داشت و آن اینکه همدیگر را کمتر میدیدند. اهل یک شهر و شیعیان یک منطقه البته یکدگر را میدیدند، اما یک #کنگرهی_جهانی لازم بود برای شیعیانِ ائمه (عليهم السلام) در آن روزگار؛ این کنگرهی جهانی را معین کردند، وقتش را هم معين کردند؛ گفتند در این موعد معین، هرکس که میتواند در آن کنگره شرکت کند؛ آن موعد روز #اربعین است و جای شرکت سرزمین #کربلا؛ چون روح شیعه روح کربلائی و روح عاشورائی است و در کالبد شیعه تپش روز عاشورا مشهود است. شیعه هر جا که هست، دنبالهروِ عاشورای حسین است. این است که میبینیم همه جا این تپشهایی که در شیعه مکشوف شده، از آن مرقد پاک، ناشی است. اینها شعلههایی بوده که از آن روح مقدّس و پاک و از آن تربت عالیمقدار سرکشید؛ به جانها و روحها رسید؛ انسانها را به گلولههای داغی تبدیل کرد و آنها را به قلب دشمن فرو برد...»
🔻 این تحلیل زمانی مطرح شده که هنوز خبری از «پیادهروی اربعین» به این گستردگی و تمدّنی نبوده است؛ این مطلب را ۴۷ سال قبل، یعنی حتی ۵ سال قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، یک مجتهدِ نوگرا و زمانشناس، نه بر اساس یک تجربهی تاریخی که (مثل این سالها) به وقوع پیوسته باشد، بلکه از روایات و معارفِ ناظر به مسئلهی اربعین فهم کرده و بازگو کرده بود!
این تحلیلِ تمدّنی در تاریخ ۱۲ اسفند ۱۳۵۲ توسط آیتالله سیدعلی خامنهایِ جوان، در لابلای سلسلهمباحث شرح نهجالبلاغه مطرح شده است!....
📚 منبع: کتاب شرح نهجالبلاغه؛ جلد اول: منشور حکومت علوی؛ آیتالله خامنهای؛ ص ۳۰-۳۱
@banooyetamadonsaz