سخنراني حضرت آيت الله ناصري مرحوم دربندي رحمه الله كه از علماي اهل مکاشفه بود، روزي هنگام ورود به حرم، مرحوم شيخ انصاري رحمه الله را ديد. از ايشان كه مرجع شيعيان تمام دنيا بود، سؤال كرد: «آيا بوسيدن عتبه اميرالمؤمنين عليه السلام جايز است يا نه؟» فرمودند: «خير؛ کسي جز امام حسن و امام حسين عليهما السلام، حضرت سلمان و اويس قرني جايز نيست آن را ببوسند. بله؛ ما چون جاي پاي زوّار حضرت ابوالفضل عليه السلام است، ميتوانيم آن عتبه را ببوسيم
سخنراني حضرت آيت الله ناصري: خودشان ميدانند كه ادعاي شيعه بودن نداريم؛ اما خدا ميداند كه از محبان هستيم. به جان امام زمان عليه السلام، علي و اولاد علي عليهم السلام را دوست داريم، و به همين هم ميباليم. خودشان هم فرمودند: «دوستان ما نطفهشان با محبت ما عجين شده است». سرمايه ما هم همين است؛ ولي برادرها حواسمان باشد که اين محبت و علاقه، بايد حفظ شود. اگر مقداري بيبندوباري و معصيت و مخالفت زياد شد، تبعيت از شيطان زياد شد، حجابهاي ظلماني زياد شد، به کلي آن نور ولايت از بين ميرود
#نشريه_خُلُق ٩
سخنراني حضرت آيت الله ناصري خدا به يكي از پيامبران خبر داد كه قومش را عذاب ميكند. پيامبر علت عذاب همة قوم را پرسيد. خطاب شد كه خوبان، نهي از منكر نكردند و بدان را از كار ناپسندشان باز نداشتند. بنابراين بايد آنها هم عقوبت شوند. اگر كمي تأمل كنيم، درمييابيم كه آنچه باعث شده تا اسلام به دست ما برسد، امر به معروف و نهي از منكر بوده است و مؤمنان در برابر كارها و ضوابطي كه برخلاف دستورهاي الهي است، ساكت نماندهاند.
#نشريه_خُلُق ١٠
سخنراني حضرت آيت الله ناصري حضرت موسي عليه السلام از پروردگار، فرق بين كليم و حبيب را پرسيد. حضرت حق فرمود: كليم، براي رسيدن به مرتبة كليمي، بايد چهل شبانهروز رياضت بكشد و انزوا اختيار كند و آنگاه به او اجازه دهند كه به كوه طور برود و چند كلمهاي صحبت كند. اما حبيب، كسي است كه در شب، حضرت احديت بُراق را مي فرستد و با تشريفات تام او را به عرش ميبرد. همة اينها در ساية عبوديت است.
سخنراني حضرت آيت الله ناصري تقوا حالتي نفساني و پليس دروني است كه باعث ميشود انسان طبق ضوابط انسانيت و مذهب عمل كند و ذرهاي مخالفت نكند. او را ملزم مي كند كه واجباتش را به جا آورد و محرمات را ترك كند؛ و قرآن هادي و راهنماي كسي است كه اين حالت را داشته باشد و به چنين كسي وعده داده است كه «وَ مَنْ يَتَّقِ الله يَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً وَ يَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لا يَحَتَسِب». تقوا مراتبي دارد و مرتبة اولش اين است كه انسان واجبات را به جا آورد و محرمات را ترك كند.
سخنراني حضرت آيت الله ناصري
برادرها! در هر حالی يابن الحسن را فراموش نکنید. در هر مشکل و گرفتاری يا بن الحسن را فراموش نکنید.
@naseri_ir
سخنراني حضرت آيت الله ناصري حضرت امير عليه السلام فرمودهاند: «مَنْ مَلِکَ شَهْوَتَهُ کانَ تَقِيّ؛ هر کسي که جلو شهوتش را بگيرد، متقي است». شهوت هم مراتبي دارد: شهوت خوراک، شهوت لباس، شهوت مقام، شهوت عنوان، شهوت رياست، و تقوا شامل همة اينها ميشود. هر قدمي كه بر ميداريد، فقط بايد براي خدا باشد و انّيّت و خوديت در آن نباشد.
#نشريه_خُلُق ١٠
آيت الله ناصري دولت ابادي
مكان :حريم ابا جعفر محمد بن علی الهادی (ع) مشهور به سید محمد، فرزند بزرگ امام علی النقی (ع)
شهر بلد بين كاظمين و سامرا☝🏻️☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻
مجلس سوگواري شهادت حضرت زهرا (س) در منزل آیَتُ الله نٰاصِری دُولَتْ آبٰادى
اصفهان، دولت آباد،سه راه بيمارستان امام رضا(ع)
@naseri_ir
كاٰناٰل آیَتُ الله نٰاصِری دُولَتْ آبٰادى
مطالبي برگرفته از سخنراني هاي آيت الله ناصري
@naseri_ir
سخنراني حضرت آيت الله ناصري پيرمرد بسيار خوبي در نجف بود كه حمّالي ميكرد. پنجاه سال قبل او را در نجف ديده بودم. محاسن بلند و قد کوتاهي داشت با اينکه حمال بود و به لباسهايش چند وصله داشت، اما هميشه شسته و قشنگ بود. طنابي هم بر دوش ميانداخت و سرش هم پايين بود و هميشه ذکر ميگفت. نقل شده كه بچة خواهر اين مرد، از پشت بام سقوط ميكند و خواهر فرياد ميزند. در همان لحظه اين پيرمرد هم حضور داشت و ميگويد: خدايا، نگهش دار! بچه در ميان زمين و آسمان ميماند. پيرمرد نزديك ميرود و ميگويد: خدايا، بچه را بده. او را گرفت و بر زمين گذاشت. مردم پيرامونش جمع شدند و گفتند مستجابالدعوه شدهاي؟ گفت: من حمّال خودتانم. يك عمر خدا هر چه گفت، من فرمان بردم. حالا من از خدا تقاضايي داشتم و خدا عطا كرد.
#نشريه_خُلُق ١١
@naseri_ir
📄كاٰناٰل آیَتُ الله نٰاصِری دُولَتْ آبٰادى
✅مطالبي برگرفته از
🔊سخنراني هاي آيت الله ناصري
🌹به ما بپیوندید👇👇👇
@naseri_ir
سخنراني حضرت آيت الله ناصري
در روايتي، حضرت حق فرموده است: «عَبْدي أطِعْني حَتَّي أجْعَلُکَ مَثَلي؛ اي بنده من، اطاعت من را بکن تا مثل من بشوي»؛ يعني همينطور که من به هر چي بگويم باش، ميشود، تو نيز به هر چي بگويي باش، ميشود. چندين روايت به همين مضمون هست. به هرحال، در اثر انجام واجبات و ترك محرمات، حالتي به انسان داده ميشود که از گناه بدش ميآيد. اين كار امكان دارد؛ همان گونه كه بيماري كه تب دارد، از لذيذترين غذا متنفر است.
#نشريه_خُلُق ١١
@naseri_ir
آثار تقوا 1.خدا دوستش دارد کسي که تقوا داشته باشد، آثار زيادي دارد. يکي از آثار تقوا اين است که خدا دوستش دارد: «اِنَّ اللهَ يُحِبُّ الْمُتَّقين». اين صريح قرآن است. کسي که خدا دوستش باشد، چه غمي دارد؟ قصه اياز و سلطان محمود است كه گفت من تو را که دارم، همه چيز دارم. کسي که خدا را دارد، همه چيز دارد.
#نشريه_خُلُق ١١
@naseri_ir
سخنراني حضرت آيت الله ناصري
آثار تقوا
2. دركاري نميماند اثر ديگرش اين است: «ومَنْ يَتَّقِ الله يَجْعَل لَهُ مَخْرَجا». کسي که تقوا داشته باشد، در کارهايش در نميماند نه در کارهاي دنيوي و نه در کارهاي اخرويش. دركارها فرج و گشايش برايش حاصل ميشود.
#نشريه_خُلُق ١١
@naseri_ir
سخنراني حضرت آيت الله ناصري
روایت از حضرت علی بن موسی الرضاعليه السلام است که از حضرت سؤال میکنند یابن رسول االله! حضور در مجالسی که فضایل شما و مظلومیت شما بیان میشود چه اثری دارد؟ حضرت میفرمایند: هر کس در مجلسی بنشیند که فضائل و مناقب ما در آن مجلس بیان شود، روزی که قلبها همه میمیرند قلب او نمیمیرد.*
پ ن: وسائل الشیعة، ج ١٤، ص ٥٠٢.
در محضر اهل بيت ، دفتر دوم ، ص ١٨١.
@naseri_ir
سخنراني حضرت آيت الله ناصري
آثار تقوا
4. دشمن مسلط نميشود در آيه ديگر ميفرمايد: «اِنْ تَصْبِرُو وَ تَتَّقُوا لا يَضُرُّکُم کَيْدَهُم شَيْئًا»؛7 يعني اگر تقوا داشته باشيد، دشمن نميتواند بر تو مسلط بشود و تو را اذيت کند. 5. اعمال اصلاح ميشود ميفرمايد: «يُصْلِح لَکُم أعمالَکُم»؛8 تقوا اعمال من را اصلاح ميکند.
@naseri_ir
سخنراني حضرت آيت الله ناصري
آثار تقوا
3. بركات نازل ميشود يکي ديگر از آثار تقوا اين است كه بركات آسمان و زمين نازل ميشود. در سوره اعراف آيه 96 ميفرمايد: «وَ لَوْ أنَّ اَهْلَ الْقُري ءَامَنُواْ وَ اتَّقَوْا لَفَتَحْنَا عَلَيْهِم بَرَکَاتٍ مِّنَ السَّمَاءِ وَ الْأرْضِ؛ اگر مردم تقوا و ايمان داشتند، برکات آسمان و زمين برايشان نازل ميشد». اينكه برکات آسمان از ما منع شده است، در اثر معاصي و بيبند و باريهاي ماست.
@naseri_ir
در اثر انجام واجب و ترک حرام خدا بشما حالتي ميدهد که چشم دلت بازشود و مستجاب الدعوه شوي.
@naseri_ir
سخنراني حضرت آيت الله ناصري
6.گناهان آمرزيده ميشود همچنين ميفرمايد: «و يَغْفِرُ لَکُم ذُنُوبَکُم». و اگر من تقوا پيدا کردم، خدا گناهان من را ميبخشد.
7. قدرت تشخيص بعد ميفرمايد: «اِن تَتَّقُوا الله يَجْعَل لَکُم فُرقانا». اثر ديگر تقوا آن است كه اگر بخواهند از اسلام و قرآن و ولايت جدايت کنند، خداوند «فرقان» و قدرت تشخيص ميدهد.
@naseri_ir
سخنراني حضرت آيت الله ناصري
آثار تقوا
8. قبولي اعمال در گرو تقواست ميفرمايد: «اِنَّما يَتَقَبَّلُ الله مِنَ الْمُتَّقين».11 يکي ديگر از آثار تقوا اين است که خدا اعمالت را قبول ميکند و همه را ميپذيرد. خداوند اعمال متقين را قبول ميکند، نه اعمال هر کسي را.
@naseri_ir