🔰پیام تقدیر آیت الله ناصری از زائران و موکب داران مراسم #اربعین_حسینی
➕کانال اطلاع رسانی دفتر آیت الله ناصری
🆔@naseriyazdi
33.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ
🔻نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد:
🎞 توجه به سه اصل مهم جهت تقویت و #تداوم_انقلاب
1️⃣ حفظ روحیه ایمان
2️⃣ تولید علم
3️⃣ ولایتمداری
➕کانال اطلاع رسانی دفتر آیت الله ناصری
🆔@naseriyazdi
📷 #تصاویر آیین تکریم از رزمندگان و پیشکسوتان دوران #دفاع_مقدس
تصاویر بیشتر:
https://adineyazd.ir/?p=4419
➕کانال اطلاع رسانی دفتر آیت الله ناصری
🆔@naseriyazdi
#پوستر
🔰 آغاز هفته #دفاع_مقدس بر ملت مقام و قهرمان ایران اسلامی گرامی باد
➕کانال اطلاع رسانی دفتر آیت الله ناصری
🆔@naseriyazdi
🔰دلسوزی دشمن برای ایران دروغ و غیر واقعی است
🔻آیت الله ناصری امام جمعه یزد:
▫️حوادث و وقایعی در کشور اتفاق می افتد که به دنبال آن دشمنان سعی می کنند برای #تفرقه_افکنی و خراب کردن نظام از آن سوء استفاده کنند.
▫️این اقدامات توسط دشمنان در حالی صورت گرفته که صدای #اربعین_حسینی به گوش جهانیان رسیده بود و الان افراد معاند در تلاش هستند که این صدا را بشکنند.
▫️همزمانی سفر ریاست جمهوری به سازمان ملل و اتفاقات اخیر بیانگر سازمان یافته بودن این #اغتشاشات و آشوب هاست تا چهره ایران را در زمانی که رویداد سیاسی مهمی در حال رقم خوردن است، در مجامع بین الملل سیاه نشان دهند.
▫️رعایت نشدن #حقوق_زنان در آمریکا و برخی از کشورهای اروپایی، جنایات انجام شده و نژادپرستی دلایل محکم و روشنی است که در جوامع غرب هم به زن ها و انسان ها به درستی اهمیت داده نمی شود و تنها شعار برابری را سر می دهند.
▫️مردم باید بیدار و آگاه باشند زیرا دشمنان در حال برنامه ریزی برای تضعیف روحیه دینی، اعتقادی و معنوی مردم هستند و باید مردم دشمن خود را به درستی بشناسند.
▫️مسائل داخلی باید در داخل کشور حل شود، دلسوزی جوامع #غرب همواره ثابت شده که دروغ است و در راستای منافع خودشان است.
▫️جوانان ما در طول ۸ سال #دفاع_مقدس جنگیدند، شهید، اسیر، جانباز و مفقودالاثر شدند تا یک وجب از خاک کشور را به دشمن ندهند؛ مردم ما باید این تلاش ها و رشادت ها را همواره به یاد داشته باشند و در زمان های بحرانی با حفظ آرامش و بصیرت خود نقشه های دشمن را نقش بر آب کنند.
▫️جوانان باید در این شرایط آگاهانه رفتار کنند و از خون #شهدا محافظت کنند و نباید اجازه بدهند که خسارت های جانی و مالی به مردم و کشور وارد شود.
▫️نباید رشادت ها و تلاش های #نیروی_انتظامی را فراموش کرد زیرا همواره این قشر از جامعه بودند که امنیت را در کشور برقرار کردند.
▫️مردم می توانند با حفظ #بصیرت و آگاهی دشمنان را از دوستان خود تشخیص دهند و باید بدانند یک انسان آگاه و مسلمان هیچگاه دست به تخریب اموال عمومی و آسیب به مردم نمی زند و تنها بدخواهان نظام هستند که این اقدامات هنجارشکنانه و ساختارشکنانه را انجام می دهند.
مشروح خبر:
https://adineyazd.ir/?p=4446
➕کانال اطلاع رسانی دفتر آیت الله ناصری
🆔@naseriyazdi
✨علیه آشوب✨
▪️ فراخوان حضور سراسری امت حزب الله در راهپیمایی دشمن شکنانه بعد از نماز جمعه
🔹️ تلاش امپراطوری رسانهای شیطان برای تحمیل روایت مخدوش و ایجاد شبهه مردمی و عمومی بودن اقدامات خرابکارانه، هنجارشکن و ضدامنیتی عناصر سازمان یافته و آموزشدیده ضدانقلاب طی روزهای اخیر، اقتضاء مینماید فردا شاهد شکوه حضور مردمی و تجلی وحدت میان همه گروهها و سلایق مردم شریف در نمازجمعه و راهپیمایی دشمنشکن و انسجامآفرین، با هدف محکومیت توطئه جبهه معاند خارجنشین، پس از رویداد نمازجمعه باشیم.
🔷 نمازجمعه اول مهر ۱۴۰۱
شاهد حضور همه مردم شریف و هموطنان متدین از همه گروهها، اقشار و سلایق خواهد بود
✳️در راهپیمایی پس از نمازجمعه از امنیت و انسجام ملی یکپارچه دفاع خواهیم کرد