فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
* #کلیپ_تصویری #حضرت_معصومه
🎥 موضوع: حضرت معصومه سلام الله علیها
🎤حجتالاسلام و المسلمین ناصری
⏱ زمان: ۴ دقیقه
📥 حجم: ۷ مگابایت
🔺 @Nasery_ir
💬 سلام علیکم
با سپاس از همراهی همه اعضای محترم، لطفا جهت افزایش سطح کیفی کانال، پیشنهادات و انتقادات خود را با «مدیریت کانال» در میان بگذارید:
📩 @nasery_admin
ادمین
💬 ادمین:
ضمن عرض سلام و قبولی طاعات در ایام اربعین کلیمی...
🗓 دو روز دیگر اولین یکشنبه ماه ذیالقعده است.
🔸نماز توبه یکشنبه ماه ذیالقعده، از جمله دستورات کلیدی و اثرگذاری بوده که سفارش زیادی نسبت به آن شده است، به همین مناسبت توصیههای حجت الاسلام والمسلمین ناصری تقدیم میشود:
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
* #کلیپ_تصویری #ذی_القعده #توبه
🎥سفارشات حجت الاسلام والمسلمین ناصری در مورد اهمیت و آثار نماز یکشنبه ماه ذیالقعده
🗓 تاریخ: ۱۳۹۵/۵/۱۷
⏱ زمان: ۴ دقیقه
📥 حجم: ۱۰ مگابایت
🔺 @nasery_ir
#شاکله #معرفت_نفس #مدرنیته #حضرت_مریم
💠 معرفت و درک خیرِ اصلی
🔻خداي متعال چرخه عجيبي براي انسان قرار داده است. شاکله انسان داراي يک سازه پيچيده هندسي عجيب و غريب است. هرگونه مصالح در آن بريزي، به همان صورت شکل ميگيرد. اگر مصالح از اعمال صالح و نيت خالص بوده باشد، شخصيت انساني و سرزمين دل را توسعه ميدهد و بزرگ ميکند، بخشهاي ناشناخته وجودي انسان را به انسان نشان ميدهد.
🔸 آن کسي که ابتداي خلقت آمده بود، چيزي از درک خيرات کم نداشته است که فکر کنيم الآن زمان گذشته است و ما هوشيارتر از او هستيم، خير، اينگونه نيست، اموري که اکنون فکر ميکنيم در آن هوشيارتر هستيم، معلوم نيست چهقدر ما را در رسيدن به مقصد کمک کند؟ انسان بايد خودش را پيدا کند، عملش را بايد خالص کند، درک خود را از عوالم غيب بالا ببرد.
🔹 ممکن است يک نفر دو هزار سال پيش زندگي ميکرده، ولي به درون خود کانال زده و با خودش ارتباط برقرار کرده است، حتي يک زن باشد، مانند حضرت مريم که قرآن ميفرمايد: «يا مَرْيمُ اقْنُتي لِرَبِّک وَ اسْجُدي وَ ارْکعي مَعَ الرَّاکعينَ؛ ای مریم با فروتنی برای پروردگارت به عبادت برخیز، سجده به جای آور و با رکوع کنندگان رکوع کن.»
🔸 زني که در راه معرفت گام نهاده، به درون خويش کانال زده، اخلاص به خرج داده و عبادت کرده است، و اکنون يکي از زنهاي برگزيده قرآني و اسطورههاي قرآني است. کسي که راست گفته، راست رفته و صديقه شده است. اين شخص، متنعم است، درعالم برزخ و قيامت هم متنعم وبزرگ است. به خاطر اينکه او براي درک خيرِ اصلي، چيزي کم نگذاشته است ولو اينکه موبايل نداشته باشد، ولو اينکه در فضاي مجازي وارد نشده باشد. اين هوشياري ما به چه کار ميآيد؟ چه چيزي به ما اضافه ميکند؟
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺شناسه رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در شبکههای اجتماعی:
🔘 @nasery_ir
#تلاش
💠 برکات عزم و نیت صادقانه
🔻انسان موجودي است بسيار ناشناخته و شگفت. او فرصتها [وظرفیت های] فراواني در اختيار دارد که ازجمله آنها همت و تصميم و عزم است؛ گرچه نتواند همه را محقق کند.
🔸 به همين دليل است که گفتهاند: «نِيةُ الْمُؤْمِنِ خَيرٌ مِنْ عَمَلِهِ؛ نیت مومن بهتر از عملش هست» گاهي عزمِ انسان برکتِ بسياري در پي دارد؛ برکتي که فراگير ميشود، مانند عزم براي اجراي بهترِ عبادت و بهرهوريِ بيشتر از زمان؛ اما عزم و نيت بايد صادقانه باشد.
🔹 خداي متعال دوست دارد مؤمنْ اهلِ صدق باشد. صدق اقتضا ميکند که انسان به آن نیت و عزم عمل کند و در عبادت کوتاهي نورزد؛ يعني فقط عزم کافي نيست، بلکه بايد واقعاً همتِ اين کار را در سر داشته باشد.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺شناسه رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در شبکههای اجتماعی:
🔘 @nasery_ir
💠 سلسله مراتب اسباب در عالم
🔻خداي متعال کوتاهترين کلمه و فقط دو حرف را براي اراده خلق شيء به کار برده است: «إِذا أَرادَ شَيئاً أَنْ يقُولَ لَهُ کنْ فَيکونُ؛ چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید باش! پس بی درنگ موجود می شود. یاسین/82» يعني چه؟ يعني «به وقت کار سخن مختصر کنيد».
🔸اين مختص حق تعالي است که براي خلق، فقط اراده کرد و فرمود: «کن»، و خلق محقق شد: «فيکون»
کيفيت تأثير اسباب در عالم علوي سلسله مراتب دارد و هرچه بالاتر ميرود، اسباب مؤثرتر و الفاظ آن کوتاهتر ميشود، الفاظ هم که نباشد، طبقه به طبقه، کوتاهتر ولي مؤثرتر ميشود. لذا همين طبقهبندي را در قرآن هم ميبينيم.
🔹 لکن اعجاز انبياء انواع دارد که آن هم جدا قابل بررسي است، ولي کيفيت تأثير اسباب از عالم علوي تعريف خاصي دارد و هرچه راقيتر ميشود به گونهاي خاص است.
🔸 قرآن اين مطلب را در خيلي از مواضع بيان ميکند؛ مثلاً ميفرمايد: «قالَ عِفْريتٌ مِنَ الْجِنِّ أَنَا آتيک بِهِ قَبْلَ أَنْ تَقُومَ مِنْ مَقامِک، یکی از جنیان کاردان گفت: من آن را پیش از آنکه از مجلس خود برخیزی برای تو می آورم. نمل/39» تخت بلقيس را ميآورد، غير عادّي هم ميآورد. اما ببينيد در آیه بعد يک پلّه ارتقاء پيدا ميکنند «قالَ الَّذي عِنْدَهُ عِلْمٌ مِنَ الْکتابِ أَنَا آتيک بِهِ قَبْلَ أَنْ يرْتَدَّ إِلَيک طَرْفُک؛ کسی که علمی از کتاب نزد او بود، گفت: من آن را پیش از آنکه چشم خود را بر هم زنی برایت می آورم.» اولا از کيفيت تأثير موجودات ناريه بيرون آمد، و معلوم است که يک باب ديگر است. ولي ميفرمايد: نه اينکه يک چشم به هم زدني، بلکه: «قَبْلَ أَنْ يرْتَدَّ إِلَيک طَرْفُک فَلَمَّا رَآهُ مُسْتَقِرًّا» اين تازه يک پلّه بالاتر است و بالاتر و بالاتر و بالاتر هم هست.
🔹 منتها تا انسان اين بخش را نشناسد، پي به ابعاد حکمت، معرفت و ولايت نخواهد برد. و اين زاويه گمشده معارف ديني ما است و تا دست کسي به اين زاويه بند نشود، دل او آرام نميگيرد. ولو خيلي کتاب بخواند و بداند.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺شناسه رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در شبکههای اجتماعی:
🔘 @nasery_ir
#شکستگی #عبودیت #انانیت
💠 امتیاز انسان به عبودیت و خضوع است
🔻از امام صادق علیه السلام روایتی ذیل آیه «تِلْكَ الدَّارُ الْآخِرَةُ نَجْعَلُها لِلَّذينَ لا يُريدُونَ عُلُوًّا فِي الْأَرْضِ وَ لا فَسادًا؛ آن سرای آخرت را برای کسانی قرار می دهیم، که در زمین خواستار برتری و فساد نیستند. قصص/83» چنین حکایت شده: «فبكی عليه السلام وَ قال وَ اللّه ذَهَبَتْ الْأَمَانِيُّ عِنْدَ هَذِهِ الْآيَة؛ امام صادق گریستند و فرمودند :با این آیه جایی برای آرزوها وخیالات واهی نمی ماند»
🔸 يعني خيالات بيخيالات [ این مسیر تلاش می خواهد]. برتری جویی وعلو فی الارض، انسان را بيچاره کرده است. از طرفی سير انبيا را به سمت شکستگي، انکسار، عبوديت، خضوع و خشوع تعريف ميکند و امتيازها را آنجا ميدهد که «اشهد ان محمّد عبده و رسوله» در آيات ستايش به بندگي شده است. «سُبْحَانَ الَّذِي أَسْرَى بِعَبْدِهِ» عبوديت و بندگي و خاکساري است، «علوّ فيالارض» مال فرعون است و پرداختن به انّيت و انانيت مال شيطان و فرعون است، «قالَ أَنَا خَيْرٌ مِنْهُ»
🔹 شايد يکي از لطايف تقديم علوّ فيالارض بر فساد این باشد که گاهي آنقدر انسان لطيف گول ميخورد که علوّ فيالارض را فساد نميداند، يا تا بخواهد به آثار و عوارض علوّ فيالارض پي ببرد دير ميشود، يا توجيهپذير ميشود؛ همه اينها در جملاتي که فرعون به بنياسرائيل ميگفت محسوس و منصوص است که به عنوان علوّ فيالارض نميپذيرفت، به عنوان خدمات به بني اسرائيل يا به خود حضرت موسي (ع) ارائه ميکرد.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺شناسه رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در شبکههای اجتماعی:
🔘 @nasery_ir
#ذکر #تشتت #هم_و_غم
🔺صفحه رسمی حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در اینستاگرام:
Instagram.com/nasery_ir
الهادی
کیفیت نماز توبه یکشنبه ماه ذی القعده 👇
#یادآوری #مهم
💠 نماز توبه یکشنبه ماه ذیالقعده
🔻«انسبنمالک» میگوید: رسول خدا (صلیاللهعلیهوآله) در یکشنبۀ ماه ذیقعده از منزل بیرون آمدند و فرمودند: ای مردم! کدامیک از شما میخواهد توبه کند؟ عرض کردیم: همه میخواهیم توبه کنیم.
فرمود:
1⃣ غسل کنید؛
2⃣ و وضو بگیرید؛
3⃣ و چهار رکعت نماز (دو نماز دو رکعتی) _در هر رکعت یک بار «سوره حمد»، سه بار «قل هو الله احد» و هر کدام از دو سوره معوذتین (سوره فلق و سوره ناس) را یک بار_ بخوانید؛
4⃣ سپس (پساز اتمام ٤ ركعت نماز) ۷۰ بار استغفار کنید
5⃣ و آن را به «لا حولَ و لا قوةَ الا بالله العلی العظیم» ختم کنید؛
6⃣ آنگاه بگویید: «يَا عَزِيزُ يَا غَفَّارُ اغْفِرْ لِي ذُنُوبِي وَ ذُنُوبَ جَمِيعِ الْمُؤْمِنِينَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ فَإِنَّهُ لَا يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلَّا أَنْت».
🔸 سپس رسول خدا (ص) فرمود: هر بندهای از امت من این عمل را انجام دهد، از آسمان به او ندا میشود: ای بندۀ خدا! عمل خود را از نو آغاز کن؛ زیرا توبۀ تو پذیرفته و گناه تو آمرزیده شد...
🔹 در ادامه روايت آثار زيادى براى اين نماز ذكر شده كه عبارتند از اينكه در روز قیامت، دشمنانت را از تو راضی مینمایند. با ایمان از دنیا میروى. دینت از تو گرفته نشده و قبر تو وسیع و نورانى خواهد شد. پدر و مادرت راضی میشوند، پدر و مادر، تو و خاندانت بخشیده شده و در دنیا و آخرت خوشرزق خواهى بود. جبرئیل با فرشته مرگ پیش تو آمده و به او دستور میدهد که با تو خوشرفتار بوده، بهخاطر مرگ آسیبی به تو نرسانیده و به نرمى، روح را از بدنت خارج نماید».
🔸 اين روايت در كتاب اقبالالاعمال ذكر شده و در كتاب المراقبات و همچنين مفاتيحالجنان به آن اشاره شده است.
🎞 در مورد اهمیت و آثار این نماز، پیام تصویری حجتالاسلام والمسلمین شیخ جعفر ناصری را ببینید (۴دقیقه):
🎥 https://eitaa.com/nasery_ir/3783
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉🏻 @nasery_ir
#لطافت #امام_زمان #آیت_الله_کشمیری #حاج_ملاآقاجان
💠 سنگ شدن روح انسان بواسطه گناهان
🔻فقط کافي است انسان، درست برگردد، و راه خود را صحیح برود، میبیند حق همین است که «أَ لَمْ أَعْهَدْ إِلَيْكُمْ يا بَني آدَمَ أَنْ لا تَعْبُدُوا الشَّيْطانَ؛یاسین/۶۰» که خدا در اول خلقت یا عالم ذر با او عهد بسته بود که به سمت شیطان نرود و به سمت خلیفه الهی شدن برود.
🔸 «إِنِّي جاعِلٌ فِي الْأَرْضِ خَليفَةً؛ بقره/۳۰» و او را به راه خیر و شر هدایت کرده بود «وَ هَدَيْناهُ النَّجْدَيْنِ؛ بلد/۱۰» اين راه، اين چاه. آن را نرو، اين را برو. ولي يک چرخهاي از حيات در انسان بايد فعال شود که به اينها برسد. روح ما اين سيلان را ندارد، اين در طول زمان خشک شده است، تحجّر پيدا کردهايم. به نحوي که در شکل زندگي ما هم سرايت کرده است.
ادامه دارد...
ادامه قبل...
🔻خدا آیت الله کشميري را رحمت کند، ميگفت: حرم بيشتر برويد. در صحن ميآمد، عباي خود را روي سر خود ميکشيد و ذکر ميگفت. ميگفت: «اذيت ميشوم. گاهي ميبينم که افراد سنگ هستند.» انتظار نداشت.
🔸 مخصوصا در حوزه کسي که عمامه ميگذارد، خيلي بايد معنوي باشد. گناه انسان را بيچاره ميکند. کاري کردهايم، که حضرت با آن لطافتي که دارند ميآيند و میروند و ما متوجه نميشويم.
🔹 اگر ميخواهيم به اين باب نزديک شويم، بايد خود را لطيف کنيم. اگر انسان لطيف شد، مثلا يک وقت در خانه خود نشسته، نماز خود را خوانده يا مطالعه ميکند، حداقل اين آنتنهاي روح او [حضور حضرت در اطرافش را] به او گزارش ميدهد.
ادامه دارد...
ادامه قبل...
🔻میگويند: بوعلي سينا بيماري داشت که حال او بسيار بد بود، نبض او را گرفت، متوجه شد اين بيماري، بيماري جسمي صِرف نيست. گفت: يک نفر نام کوچههاي اين شهر را جلوي بيمار يکييکي بگويد. دست او روي نبض بيمار بود. آن فرد شروع به نام بردن کوچهها کرد. به يک کوچه که رسيد، ديد نبض مريض بالا رفت. گفت: حالا نام صاحب خانههاي اين کوچه را بگویید... به يک خانه که رسيد، ديد نبض مريض بالاتر رفت. گفت: افراد اين خانه را نام ببرید به نام يک دختري از اين خانواده که رسيد، نبض... فهمید ايشان عاشق است و محبوب او هم در همين شهر، در فلان کوچه، در خانه فلان و نام او هم فلان است!
🔸 يک عشق ظاهري اين کار را ميکند، آنوقت ما آنقدر متحجّر و سخت هستيم، گاهي اگر در حرم حضرت معصومه مثلا حتي در حال خواندن دعاي ندبه هستیم و حضرت بيايند، متوجه نميشويم. اصلا قلبهاي ما و گيرندههاي ما جواب نميدهد. البته همه اينطور نيستند.
🔹 مرحوم حاج ملاآقاجان گاهي از قبل ميگفت: که امروز من در حدّ گذرا يک نصيب دارم، آقا رد ميشوند. فقط در اين حدّ... همه يکسان نيستند، بعضی از افراد نصيب را ميگيرند.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺شناسه رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در شبکههای اجتماعی:
🔘 @nasery_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری #فکر
🎥 موضوع: راه رسیدن به فکر
🎤حجتالاسلام و المسلمین ناصری
⏱ زمان: ۴ دقیقه
📥 حجم: ۹ مگابایت
🔺 @Nasery_ir
#حجاب
💠 حیاتبخشی حجاب مادر
🔻از امام صادق علیه السلام نقل شده: برای سلامتی فرزند محتضر (بچهاي که نزديک مرگ بود)، اگر مادر پشتبام و زير آسمان مقنعه از سر بردارد و دست به طرف آسمان بلند کند و براي فرزندش دعا کند، فرزند خوب ميشود.
🔸 اين براي خانمي است که مقنعه داشته است و بر نداشته است و در فضاي ايران خودمان همينطور بوده است. زنها خيلي براي خودشان ارزش قائل بودهاند، الان عده ای ارزش خودشان را پايين ميآورند.
🔹 احترام زن خيلي بيش از اينهاست. وقتي امام صادق(ع) اين تعبير را ميفرمايند، ميخواهند بگويند: حيات زير موي سر تو و در دانه دانه موي سر تو هست. ميتواند به فرزند محتضرت حيات بدهد و او را نجات دهد. يک عمر مراقبت کردي ،الآن ببين چگونه بعد از آن، دعاي مستجاب خواهي داشت. اينها سنگ صبور زندگي بودند.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺شناسه رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در شبکههای اجتماعی:
🔘 @nasery_ir
#اشک
💠 لطافت شیعه بواسطه بکاء
🔻امام صادق از کنار گروهي شيعه رد ميشدند، فرمودند: «والله إني لأحبّ ريحکم و روحکم»، شيعه از دور معلوم است نمکي دارد، وقتي چهرههايشان در کنار هم قرار ميگيرد، معلوم است که شيعه چيز ديگري است و از بکاء چقدر نصيب داشته است.
🔸 يک سوغاتي که اهلبيت(ع) براي شيعه آوردهاند و بيش از همه نمک جوهره انسان را به خشوع ميبرد بکاء است، عجيب انسان را ميتکاند. منتهي بکاء هم مراتب دارد. اصل آن را که همينطور به کسي نميدهند. بعد هم که دادند، بکاء داريم تا بکاء، گاهي بکائي نصيب ميکنند که تمام وجود انسان ميلرزد، اين بکاء متصل به عرش الرحمن ميشود و در اين بکاء استجابت دعا ميآيد و خيلي ارزش دارد و انسان هم بايد دنبال باشد تا نصيب داشته باشد.
🔹 ولي غیر شیعه را ميليوني در مکه ميبينید که از نشست و برخاست و شخصيت و رفتوآمدشان پيداست که عدم البکاء چه جمودي براي اينها آورده است.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺شناسه رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در شبکههای اجتماعی:
🔘 @nasery_ir
#معرفت_نفس #تشتت
🔺صفحه رسمی حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در اینستاگرام:
Instagram.com/nasery_ir
#گناه
💠 گناه و کوتاهی عمر
🔻امام صادق عليه السلام فرمودند: «من يموت بالذّنوب اکثر ممّن يموت بالآجال و من يعيش بالاحسان اکثر ممّن يعيش بالأعمار؛ کسانی که به خاطر گناهانشان می میرند بیشترند از کسانی به اجل حتمی از دنیا می روند؛ و کسانی که به خاطر احسان و عمل صالح طول عمر دارند بیشتر از کسانی هستند که عمر طبیعی خود را دارند.»
🔸 آری قبل از اينکه کسي به أجل محتوم، گرفتار موت بشود، پشت پايِ عملِ ناصالح و بدِ خودش را مي خورد و عمرش را تباه مي کند و مرگ سراغش مي آيد.
🔹 و در ادامه می فرمایند: مردم سرِ سفره احسان خود دارند زندگي مي کنند. هر چه خوش اخلاق باشي، بهره بيشترمي بري. هر چه که در دايره ادب گام برداري، بهره بيشتر می بری. انسان باید با خودش ارتباط برقرار کند تا تشخيص بدهد، چه گناه هايي خيلي محروميت می آورد؟ چه گناهاني عمر را کوتاه می کند؟ و چه کارهای خوب و پسنديده ای عمر را طولانی میکند و بهره های انسان را زياد میکند؟
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺شناسه رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در شبکههای اجتماعی:
🔘 @nasery_ir
#ایمان
💠 ايمان به غيب
🔻از ما ايمان به غيب میخواهند، وقتي از ما بپرسند: غيب چيست؟ يا بايد برويم در کتابها پيدا کنيم، ادراک خود ما نيست و اين فايده ندارد. يا بايد غيب را توهّم کنيم. چيزي که ما الآن به آن مبتلا هستيم، و فکر می کنیم ذخیره ما و ایمان ماست.
🔸 انسان، ايمان به غيب نميتواند بياورد، مگر اينکه صحيح راه رفته باشد «الَّذينَ يُؤْمِنُونَ بِالْغَيْبِ». غيب، مصاديق فراوان دارد. خدا و امام زمان عليه السلام [از مصادیق بارز غیب هستند]؛ ولي آن راه نارفته؛ يعني راه آسمان «وَ فِي السَّماءِ رِزْقُكُمْ وَ ما تُوعَدُونَ؛ رزق شما و آنچه به آن وعده داده می شوید در آسمان است. ذاریات/۲۲» غیب است. هر کسي به حسب توان خود باید برود، چرا که انسان يک ظرفيت است و بايد اين حرکت را بکند؛ اگر انسان به اينجا رسيد، هم تجلّي الهي را در طيّ طريق ميبيند و هم حضرت را. ايمان همين است که انسان به يقين برسد و تا موانع را برطرف نکند، و شهود نکند به آن نميرسد.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺شناسه رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در شبکههای اجتماعی:
🔘 @nasery_ir
#قرآن
🔺صفحه رسمی حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در اینستاگرام:
Instagram.com/nasery_ir
#گناه
💠 تاثیر گناه اجتماعی
🔻ما خيلي بايد مواظبت کنيم در اعمال و رفتارمان. انسان اگر کافر باشد حق حيات دارد. قوم شعيب، از اين جهت که اينها فقط کافر بودند، عذاب نشدند ؛ همین طور عذاب قوم لوط...
🔸 عملکرد قوم لوط، آنها را زمين زد و مستحق عذاب کرد. قبل از اينکه مسلمان يا غير مسلمان مطرح باشد، اخلاق خوب و اخلاق بد، در زندگي انسان مؤثر است.
🔹 اينکه بنده يک تسبيح دستم بگيرم و بچرخانم و هر کاري مي خواهم بکنم، چنين چيزي نداريم. انسان بايد در يک مداري، در يک چهارچوب استانداردي، برنامه هاي اخلاقي و تربيتي خودش و حتي جامعه اش را پیش ببرد.
🔸 گاهي يک جامعه زمين مي خورد در اثر بي رحمي. گاهي يک مديريت غلط در کشور چه در بخش بانک داري چه در بخش هاي ديگر، رزق مردم را آلوده می کند و جامعه را مستحق بلا مي کند و گاهي توجه به بعضي ابعاد و زواياي اخلاقي، يک انسان و يک جامعه را نجات میدهد.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺شناسه رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در شبکههای اجتماعی:
🔘 @nasery_ir
#ایمان #توکل
💠 خدا، همسایه دیوار به دیوار و تکیه گاه محکم
🔻ما اين مقداري که فکر ميکنيم ايمان به قيامت داريم، چرا در اعمال ما اثر نميکند؟ به خاطر اينکه خيلي از آن، تصور و توهم است.
🔹 اگر کسي يک صحنه از قيامت را بالحس و الوجدان ببيند، منظم ميشود، درست متوجه ميشود که کجا چه خبر است، چگونه بايد رفت.
🔸 در دعاي مشلول می خوانیم :«يَا جَارِيَ اللَّصِيق يَا رُكْنِيَ الْوَثِيقَ» [یعنی ای همسایه دیوار به دیوار من، ای همراه من، ای تکیه گاه محکم من] هر جا که انسان کمي احساس فاصله يا مشکل ميکند، ميبيند که عجب، خدا هست.
🔹 آن حس و حالهایی که يک وقتي يک نفر در جبهه، در بيابان، در مشکلات، يک تجلّي ديده بود، وقتي متذکر ميشود، همان [حال و توجه و ارتباط] ميآيد و ميگويد: ببين، من در آنوقت با تو بودم و الآن هم هستم، بعد هم هستم.
🔸 خيلي وقتها جاخالي داده ميشود، هرچه مشکل شديد باشد، او جاخالي نميدهد. به سمت او ميروي، ميبيني که هست. تکيه ميکني، ميبيني تکیه گاه محکم است. اگر کوتاهي باشد، در اعتماد ما است.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺شناسه رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در شبکههای اجتماعی:
🔘 @nasery_ir
#شاکله #ذکر
🔺صفحه رسمی حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در اینستاگرام:
Instagram.com/nasery_ir
#قرآن
💠 یکیشدن با امور خدا
🔻قرآن آهنگي خاص دارد، هر چه بيشتر با آن مانوس باشي به تو راه مي دهد، امام رضا عالم آل محمد علیهم السلام مي فرمايند: هر بار قرآن مي خوانم بهره اي نو مي برم.
🔸 ديگر بقيه چه بگويند!؟ اگر مدتي انسان با قرآن کار کند احساس مي کند مال خودش هست، حتي ديگري قرآن دستش هست خوشحال مي شود که با دوست او دوست شده، دارد به دوست او احترام می گذارد.
🔹 خداوند اين حالات را اين قدر راه داده به بشر، اين قدر سلطنت داده به بشر، اين قدر بشر را با کارهای خودش يکي کرده است، حتي توحيدش هم همين جور است، آن يکي دارد آنجا مي گويد: «اشهد ان لا اله الا الله» اين [فرد] اينجا خوشحال مي شود.
🔸 مي گويد: اذان مي گويد [ از اون میگوید] یعنی دارد خداي من را به توحيد ستايش میکند، تنزيه مي کند؛ چقدر خدا به بشر راه بدهد؟ او خودش نمي آيد. چقدر محبت کند؟ چقدر يگانگي را بين خودش و اهل ايمان، حاکم کند؟!
🔹 هر قدمي که میروند کلی راه برايشان باز مي کند، واقعا ده قدم، صد قدم، هزار قدم او مي آيد. هر چه ما فاصله میگيريم او نزديک تر میشود.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺شناسه رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در شبکههای اجتماعی:
🔘 @nasery_ir