ادامه مطلب قبل...
🔻عبيدالله پرسيد: مولاي تو نگفته است که تو را چگونه خواهم کشت؟ ميثم گفت: بله مولای من فرموده اند که ما ده نفر هستيم و ما را مصلوب خواهي کرد و چوبه دار من کوتاهتر از بقيه است تا سه روز من مصلوب هستم و بعد آهني بر من فرود ميآورند و من کشته ميشوم و اولين فردي هستم که لجام بر دهان من مي زنند.
🔸 حُصين رئيس شُرطه کوفه بود، عبيدالله به او گفت: اين را ببر مصلوب کن. اما به خاطر اينکه با مولاي او مخالفت کرده باشيم مراقب باش از اين کارهايي که گفت، انجام ندهی.
🔹 ميخواست باپيشگوييهاي اميرالمؤمنين (عليه السلام) مخالفت کرده باشد. ميثم گفت: چگونه تو ميتواني مخالفت کني در حالي که مولاي من از رسول خدا و او از جبرائيل و جبرائيل از خداوند نقل کرده است.
ادامه دارد...
ادامه مطلب قبل...
🔻آن وقت مرسوم نبود که برای دار زدن افراد طناب را به گردن افراد بیندازند. بلکه دست و پاي او را بالای دار به چوبه دار ميبستند و او را رها ميکردند، گاهي سه روز چهار روز طول ميکشيد تا يک نفر فوت کند. ميثم را هم همينطور مصلوب کردند.
🔸 روز دوم به عبيدالله گفتند: میثم شما بني اميه را مفتضح کرد! عبيدالله بياختيار شد و گفت: برويد او را لجام بزنید، براي اولين بار اين دستور را داد با هيچ متهمي اين کار را نميکردند. روز سوم وقتي عبيدالله شنيد با آهنی ضربهاي بر ميثم زدهاند و او شهيد شده است. رئيس شُرطه را خواست، گفت: چرا اين کار را کرديد؟ مگر من نگفتم فقط مصلوبش کنيد؟ گفت: امير خود تو دستور دادی. بعد عبيدالله به ياد آورد که خود او گفته است و اينها را آقا اميرالمؤمنين (عليه السلام) براي ميثم و ميثم براي مردم گفته بود.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
#استاد #آیت_الله_بهجت
💠 یاد بزرگان و تدوین نظامنامه اخلاقی
🔻سابق وقتي طلبه وارد حوزه ميشد با اکابر و بزرگان مواجه بود و بهره ميبرد، اين اواخر مرحوم آيت الله العظمي بهجت با اينکه ايشان نزديک به يک قرن عبادت کرده بود، در طريق تهذيب و علم بود حتی بعد از مرجعيتشان، از انسی که با مرحوم علامه طباطبايي و بزرگان دیگر در جواني خود داشتند، یاد می کردند.
🔸این ارتباط ها انسان را رها نميکند، حتي اين بزرگوار را رها نميکرد، از نماز جماعتهايي که در منزل مرحوم آيت الله قاضي پشت سر علامه طباطبايي خوانده بودند ياد ميکردند و چقدر اساتيد خود را بزرگ ميشمردند.
🔹 اين فضا از حوزه رفته است، اين نياز در نفوس مانده است، در حوزه و غير حوزه. [پر کردن این خلا و تدوین یک نظامنامه اخلاقی تربیتی] يک ضرورت است براي خود ما و براي طلبگي ما و جامعه ما.
🔸 امکان ندارد که ما نتوانيم اين مواد علمي را در يک ساختار هندسي تعريف نکنيم، امور تربيتي جدا، امور اخلاقي جدا، امور معنوي جدا و گام به گام در علل موفقيت اکابر و بزرگان بيشتر دقت کرد و برنامهاي مدوّن و منظم ترتيب داد براي رسيدن به يک آرامش باطني و يک حدي از رشد.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
#اصحاب_کربلا
💠 انتخاب بزرگ اصحاب
🔻ما باید با تک تک اسطورههاي کربلا، حس ارتباط داشته باشيم و شخصيت اينها را بزرگ بدانيم، وفاداری و انتخاب اين بزرگواران را بزرگ بشماریم. حتي مسيحيها نقل ميکنند که یکی از حواريين حضرت عيسي علیه السلام ایشان را لو داد. آن وقت نگاه کنيد اصحاب عاشورا در چه جايگاهي قرار داشتند.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
#شاکله #اشک #امام_حسین
🔺صفحه رسمی حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در اینستاگرام:
Instagram.com/nasery_ir
هدایت شده از الهادی
⚫️ شهادت وارث کربلا حضرت سجاد علیه السلام بر عموم شیعیان و دوستان اهل بیت علیهم السلام تسلیت باد.
▪️همه با هم با ذکر صلواتی به قبر غریب و بی چراغشان، چراغی می فرستیم.
@nasery_ir
سخنرانی حجت الاسلام حاج شیخ جعفر ناصری 98.7.2_کم حجم.mp3
7.12M
#سخنرانی_صوتی #امام_سجاد #تبلیغ #طلبگی
🎧 موضوع: اهمیت و جایگاه صحیفه سجادیه و فرهنگ ناب شیعه
🎙 حجتالاسلام والمسلمین ناصری
⏱ زمان: ۲۹ دقیقه
🗓 تاریخ جلسه: ۱۳۹۸/۷/۲
🔸مقارن با شهادت امام سجاد علیهالسلام در جمع برخی از طلاب و فضلای حوزه علمیه قم
🔺 @nasery_ir
#حضرت_زینب
💠 معنویت و شجاعت حضرت زینب
🔻بعد از جريان عاشورا اين بار خيلي سنگين بود. چه شخصيتي پشتوانه اين قافله عظيم است؟ دشمني که آقا سيدالشهدا (علیه السلام) را شهيد کرده است. چه نوع ترحم و تضميني در مقابل بازماندگان دارد؟ در رأس اين جريان، حامي چه کسي ايستاده است و چهقدر توانمند است؟ چهقدر مقرّب به خداست؟ امام حسین (علیه السلام) فرمایشاتشان حرف به حرف حساب شده است اين اسطوره صبر چه ارتباطي و چه تقرّبي به خدا دارد که آقا سيدالشهدا به او التماس دعا ميگويد؟
🔸 «عالمة غير معلمه» کيست که اين قافله را حمايت ميکند؟ چه شخصيتي است که در مجلس «عبيدالله» اينگونه استقامت ميکند و از جان امام سجاد (علیه السلام) محافظت می کند. یا در مجلس يزيد، طوری يزيد را تحقير کرد که باورش نميشد. کسي که اين همه داغ در این مسير پرتلاطم ديده است. تمام بار شهادت روي دوش اين خانم دارد ميرود تا به منزل برسد.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
#مراقبه #طهارت #قلب
💠 نیاز به طهارت
🔻طبق داستانهايي که از تشرفات به محضر حضرت نقل شده، فرمودند: «شما به وظايف خودتان عمل کنيد، ما خود ميآييم» چرا که در رأس اين قله افرادي هستند که حق تعالي درباره آنها فرموده است: «إِنَّمَا يرِيدُ اللَّهُ لِيذْهِبَ عَنْكُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَيتِ وَيطَهِّرَكُمْ تَطْهِيرا» اين، تکليف ما را روشن ميکند که اين راه فقط راه طهارت است، ولی طهارت و اشتغال به طهارت و تلاش براي رسيدن به طهارت، يک حد محسوس نيست که مانند مدرکات حواس ظاهره بگوييد: از اينجا تا آنجا يک کيلومتر است و وقتي به آنجا رسيديد، شما به طهارت رسيديد،
🔸 طهارت يک کشمکشي است درون مؤمن. مؤمن فکر بد را هم دوست ندارد، وجه قلب او بايد هميشه به سمت حق تعالي باشد «وَجَّهْتُ وَجْهِي لِلَّذِي فَطَرَ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ» گاهي اوقات غفلت يا معصيت باعث ميشود قلب انسان پشت کند، اگر انسان نتواند استغفار کند و نتواند خودش را پيدا کند، قلبي که به سمت حق تعالي پشت کند، نميتواند به خوبي نماز بخواند، قلبي که پشت و رو شده باشد، ديگر اِقبال ندارد، ديگر لذت نميبرد. بايد آنقدر کار کرد که اين قلب، اين دل، اين وجهه و اين همت بشود «وَجَّهْتُ وَجْهِي لِلَّذِي فَطَرَ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ حَنِيفًا وَمَا أَنَا مِنَ الْمُشْرِكِينَ؛ من به دور از انحراف و با قلبی حق گرا، همه وجودم را به سوی کسی که آسمان ها و زمین را آفرید متوجه کردم و از مشرکین نیستم.انعام/۷۹»
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
#حضرت_عباس #حضرت_زینب
🔻راوي ميگويد: وقتي بنا بود قافله آقا سيدالشهدا (علیه السلام) از مدينه به سمت مکه حرکت کند. شترهايي را دیدم که اثاث و مشک آب رويشان است و شترهايي که محمل رويشان است. منتظر بودم ببينم چه کساني از بنيهاشم همراه قافله می شوند. ديدم در کمال عفت و بزرگي، خانمي سياهپوش قدم از خانه بيرون گذاشت. آقاي جواني، سي و چندساله ساعدش را گرفته، اين خانم دستش را روي ساعد آقا گذاشته است. براي سوار شدن به نزديک محمل آمدند. اين آقا زانويشان را خم کردند تا آن خانم سوار شود. پرسيدم ايشان کیست؟ گفتند: زينب بنت علي. گفتم: آن آقا که بود؟ گفتند: آقا قمر بني هاشم.
🔸 مانند پروانه دور خاندان آقا سيدالشهدا ميچرخيد. اين بود که وقتي اسرا را خواستند از کربلا حرکت دهند. بيبي همه را سوار کرد، رو به علقمه کرد، الوداع برادرم عباس «انت الذي اخرجتني من منزلي» برادرم برخيز خواهرت ميخواهد سوار محمل شود.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
#میرزای_شیرازی #حضرت_زینب
💠 میرزای بزرگ و ادای حق روضه
🔻نقل ميکنند در محضر ميرزاي بزرگ روضهخواني بود، عبارت مقتل را ميخواند، يک عبارتي را خواند که ميرزا خيلي منقلب شد، به گونهاي که عمامهاش را برداشت و گريه شدیدی کرد، روضه خوان خواست ادامه بدهد، ميرزا گفت: شيخ اجازه بده ما همان جمله اول را درک کنیم و حقش را ادا کنيم، بعد وارد قسمت بعدي شويد و آن جمله اين بود: «وَ دَخلت زينبُ علي ابنزياد» اين جمله را که خواندند، آنقدر اين بزرگوار منقلب شد و گریه کرد که اجازه نداد ادامه اش را بخواند. [زینب کجا و مجلس نامحرمان کجا؟!]
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
#امام_حسین
🔺صفحه رسمی حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در اینستاگرام:
Instagram.com/nasery_ir