نشر معارف
#رزق_صبح_کلام_امیر 🌿💚🌿 وَ قَالَ (علیه السلام): وَ الْجِهَادُ مِنْهَا عَلَى أَرْبَعِ شُعَبٍ: عَلَى
#رزق_صبح_کلام_امیر 🌿💚🌿
وَ قَالَ (علیه السلام):
وَ الْكُفْرُ عَلَى أَرْبَعِ دَعَائِمَ: عَلَى التَّعَمُّقِ وَ التَّنَازُعِ وَ الزَّيْغِ وَ الشِّقَاقِ؛ فَمَنْ تَعَمَّقَ لَمْ يُنِبْ إِلَى الْحَقِّ وَ مَنْ كَثُرَ نِزَاعُهُ بِالْجَهْلِ دَامَ عَمَاهُ عَنِ الْحَقِّ وَ مَنْ زَاغَ سَاءَتْ عِنْدَهُ الْحَسَنَةُ وَ حَسُنَتْ عِنْدَهُ السَّيِّئَةُ وَ سَكِرَ سُكْرَ الضَّلَالَةِ وَ مَنْ شَاقَّ وَعُرَتْ عَلَيْهِ طُرُقُهُ وَ أَعْضَلَ عَلَيْهِ أَمْرُهُ وَ ضَاقَ عَلَيْهِ مَخْرَجُهُ.
امیرالمومنین «علیهالسلام»:
کفر چهار شاخه دارد: کنجکاوی نابجا[یا: در پی وهم رفتن به گمان دریافتن اسرار]، کشمکش با مردم، انحراف از حق و دشمنی.
کسیکه کنجکاوی نابجا کرد بهسوی حق بازنگشت. کسیکه از روی نادانی به کشمکش با مردم پرداخت کوریش از دیدن حق دوام یافت.
کسیکه از حق منحرف گشت نزد او خوبی، بد و بدی، خوب نمایان شد و به مستیِ گمراهی مبتلا گشت. کسی که دشمنی ورزید راهها بر او سخت و کارش دشوار و راه رهاییاش تنگ و باریک شد.
💠بخشی از حکمت سیویکم نهجالبلاغه ✨
_🔸🔹_
📱@Nashremaaref_official
نشر معارف
🔕دیکتاتوری در خانه پیغمبر درون را زندانی میکند. 🔺ما باید باور کنیم که در وجود این بچه شبه پیغمبری ه
🌸رفاقت زمینه ساز تربیت🔆
🌀شما باید با بچهها و دانش آموزان رفیق شوید. غیر از رفاقت هیچ چارهای نیست. اگر توانستید رفیق شوید، میتوانید کار کنید و اگر نتوانستید رفیق شوید، نمیتوانید کار کنید. وقتی رفیق شدید و محبت آمد، آموزشهای ساندویچی بدهید البته کم، نه زیاد. آنها را مقدس بار نیاورید، بلکه با آنها تفریح کنید و لابهلای آن یک تذکر کوچک هم بدهید. باید کتابهای خوب را انتخاب کنید و در دسترسشان بگذارید و چیزی نگویید. مثلاً فیلمهای مربوط به راز آفرینش را جمع آوری کنید و در دسترسشان بگذارید.
🔰برایشان برنامه نگذارید.شما به آنها کار نداشته باشید. چون اگر بفهمند که میخواهید بسازیدشان زیر بار نمیروند.
بنای ساختن آنها را نداشته باشید. باید خودش احساس کند که دارد میرود، نه اینکه احساس کند شما داری او را میبری.
🔸برشی از کتاب راه رشد🔸
اثر آیتالله حائری شیرازی🖇️
#راه_رشد
#مرور_راه_رشد
🗓️ هر روز، یک نکته #تربیت_دینی
-روزسیودوم-
_🔸🔹_
📱@Nashremaaref_official
#اخبار_نشر
📌به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، حجتالاسلام سیدسعید لواسانی، مولف کتاب «غرقاب فساد؛ تمرینی در حکمت عملی» در نشست نقد و بررسی این کتاب که یکشنبه یازدهم آذر ۱۴۰۳ در سرای اهل قلم برگزار شد، گفت: امیدوارم کتاب «غرقاب فساد؛ تمرینی در حکمت عملی» را بخوانید و نقد کنید، چون این اثر شروع و تمرین است و هنوز وارد عرصه نشدهایم، چون کار سنگین است.
🔰وی افزود: اکنون کتاب «من یک شورشی هستم» را در دست نگارش دارم که امیدوارم به نمایشگاه کتاب تهران در سال بعد برسد، در این کتاب بحث تاریخی فساد را نیز مطرح کردهام، البته برخی موضوعات را نمیتوان مطرح کرد. در بحث فساد اجازه نمیدهند و نمیتوان مصداقی وارد شد. البته در جاهایی باید صریحتر وارد شد و حرفها را جدیتر مطرح کرد.✔️
🔆حجتالاسلام سیدسعید لواسانی بیان کرد: کتاب «غرقاب فساد؛ تمرینی در حکمت عملی» تمرینی در حکمت متعالیه است. من طلبه فلسفه بودم. ما در حوزه علمیه وقتی وارد این مباحث میشویم، کلیات محض تحویل مردم میدهیم که کسی نمیتواند وارد شود. حکمت عملی به کمک ما آمد. در اسلام بعد از فارابی این حکمت عملی به محاق رفت. عقلانیت عملی است که این را مطرح میکند، اگر شناخت نداشته باشیم، نمیتوانیم مطرح کنیم.
📌مطالعه متن کامل خبر:
https://www.ibna.ir/news/525238
_🔸🔹_
📱@Nashremaaref_official
نشر معارف
🔆جنبه دینی نهضت حضرت زهرا «سلاماللهعلیها» 📌حضرت زهرا «سلاماللهعلیها» نه یک شخصیت عادی، بلکه سرو
⚫️ظلم به حضرت صدیقه طاهره «سلاماللهعلیها»
ظلم به حضرت صدیقه طاهره «سلاماللهعلیها» یک پدیده تاریخی قابل بحث و بررسی است که در کتابهای مختلف تاریخی ذکر و به مواردی از مصادیق آن اشاره شده است؛ از جمله مصادره فدک و محروم کردن فاطمه «سلاماللهعلیها» از ارث، حمله به خانه ایشان برای بیعت گرفتن از علی«علیهالسلام»، ضرب و شتم و سیلی زدن به وی، ماجرای در و پهلوی شکسته، موضوع سقط شدن محسن «سلاماللهعلیها» ،منع کردن وی از عزاداری و گریه بر پدر بزرگوارش، آزار و اذیت آن بانوی مکرمه و موارد دیگر.
✔️این ظلم مصداقهای متفاوتی به خود میگیرد که میتوانید تحلیل و بررسی آن را در کتاب فاطمه الزهرا «سلاماللهعلیها» ،اهداف،مواضع و دستاوردها نوشتهی شهید آیتاللهسیدمحمد باقرحکیم رحمةالله بخوانید📜
#برش_کتاب
#فاطمه_الزهرا_آیتالله_حکیم
#معرفت_فاطمی
_🔸🔹_
📱@Nashremaaref_official
🕊️حضرتفاطمه (سلاماللهعلیها)، صدای حق در برابر انحراف ✨
📌حضرت زهرا (سلاماللهعلیها) رنجها و مصیبتهای بسیاری را به جان خرید، اما چرا؟
ایشان میتوانست در آرامش و رفاه زندگی کند، اما سکوت را برنتافت و با قیام خود به دنبال اهدافی بود که برای حفظ اسلام ناب ضروری بودند.
🌀هر یک از این اهداف، چراغی برای ما در مسیر حقطلبی و ایستادگی در برابر انحرافات است.
آیا ما نیز در مسیر دفاع از حق، چنین استوار هستیم؟
🔰این پست برشی از نگاه شهید آیتالله حکیم به اهداف والای قیام بانوی دو عالم است، اسلایدها را ورق بزنید 🔺
#برش_کتاب
#فاطمه_الزهرا_آیتالله_حکیم
#معرفت_فاطمی
_🔸🔹_
📱@Nashremaaref_official