eitaa logo
فروشگاه نشر شهید هادی
1.1هزار دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
628 ویدیو
17 فایل
کانال فروشگاه اینترنتی انتشارات شهید ابراهیم هادی پشتیبانی و خرید عمده: ۰۹۲۲۵۷۵۰۵۷۶ آیدی ادمین در ایتا: @nashrhadi_admin . سایت Https://nashrhadi.com
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ | ۴۰ سال است وعده می‌دهیم ولی در عمل ضعیف هستیم
⭕️ دکتر جلیلی: ارزآوری یک هدف و‌ ماموریت اصلی برای همه دستگاه ها است دکتر جلیلی در اخرین مناظره؛ 🔹بحث‌دیگر در ساخت مسکن این است که باید دولت کمک‌کند و ۲۰ درصد تسهیلات به بخش مسکن تخصیص یابد که اکنون ۸ درصد بیشتر نیست. 🔹تورم‌ یک‌ مشکل اصلی است، دولت شهید رئیسی تورم حداقل ۶۰ درصد را به ارث برد و‌تمام تلاش خود را برای کاهش آن بکار گرفت . 🔹باید تورم ریشه یابی شود و برای آن راه حل داشت و‌ از سرزنش افراد ناراحت نشد امروز کارکردن و برنامه داشتن ضد فضیلت شده است. 🔹شما در بسیاری زمینه ها اطلاعات ابتدایی را ندارید. 🔹هسته مرکزی و جهش ها در تورم ۲مسئله مهم است باید برای هردو‌ راه حل و فهم درست داشت. ناترازی در بودجه هسته مرکزی تورم است. راه حل ناترازی بودجه افزایش منابع و‌کاهش مصارف است‌. 🔹باید ارزاوری یک هدف و‌ماموریت اصلی برای همه دستگاه ها باشد. 🔹دولت باید به خود فشار بیارد که به مردم و باید هزینه های غیرضرور کاهش پیدا کند.
⭕️ دکتر جلیلی در توضیح حکمرانی ریال برای مهار تورم: 🔹 زمین را باید بدهیم، دولت هم باید کمک بکند تا مشکل مسکن حل شود 🔹 در همین دوره دولت به مردم زمین داد، مردم با سرمایه خود ساختند، دولت هم کمک کرد 🔹 تورم، امروز مشکل اصلی است. 🔹 دولت شهید رئیسی تورم حداقل 60 درصدی را به ارث برد و تمام تلاش خود را کرد تا کاهش دهد. 🔹 تورم باید ریشه یابی شود، راه حل آن را یافت و به حرف افرادی همچون پزشکیان کاری نداشت. 🔹 در خیلی از موضوعات اطلاعات پزشکیان کم است در برخی موضوعات اطلاعات اولیه را هم ندارد. 🔹 تورم دو علت دارد یکی هسته دومی جهش تورمی است. 🔹 باید راه حل و فهم درست از تورم داشته باشیم، اگر ناترازی در بودجه ایجاد شود و خلق پول هدایت نشود تورم ایجاد می شود. 🔹 راه حل ناترازی بودجه چیست؟ ، باید منابع را افزایش داد، باید ارزآوری را به ماموریت اصلی برای همه دستگاه ها تبدیل کنیم. 🔹 کاهش مصارف ، نباید به مردم فشار بیاوریم بلکه دولت باید به خودش فشار بیاورد و بسیاری از هزینه های غیرضرور دولتی از بین برود انضباط مالی بر همین اساس مطرح شده است. 🔹 باید در خصوص بیت المال، دولت جلوی از بین بردن آن را بگیرد. 🔹 برای حاکمیت بر پول کشور ، اول از همه باید بر ریال حاکمیت داشته باشیم و باید بدانیم ریال کجا می رود باید سامانه ها در این خصوص شکل بگیرند تا متوجه شویم گردش پول کجا می رود و باید شفافیت ایجاد کنیم. 🔹 اگر روی ریال حاکمیت نداشته باشیم نمی توانیم مشکل تورم را حل کنیم. 🔹 باید بتوانیم ریال را هدایت کنیم به سمت تولید. 🔹 تسهیلات نباید به سمت مال سازی برود تا در نتیجه شاهد تخلفات یک بانک باشیم. 🔹 انچه مردم ما را اذیت می کند جهش هایی است که بر قیمت ارز رقم می خورد، اگر فرایند تخصیص و تامین ارز را ندانیم و ایراد آن را برطرف نکنیم و فاصله میان تخصیص و تامین ارز وجود داشته باشد مشکل ادامه خواهد داشت. 🔹 وقتی ندانیم بین تخصیص تا تامین ارز چه فرایندی وجود دارد و وقتی راه حل را پیدا کنید می توانید مشکلات را حل کنید نه اینکه بخواهید برای رفع مشکل امتیاز به دیگران بدهید. 🔹 قیمت ارز در یک بازار سالم کشف می شود، وقتی بسیاری از معامالات بزرگ ما در بازار نامشخص باشد به مشکل می خوریم ما برنامه داریم و برای تمام اینها نه تنها برنامه داریم بلکه احکام لازم را هم داریم. 🔹 اگر انتخاب شویم ، از روز اول احکام را اجرا خواهیم کرد تا آرامش بوجود آید.
⭕️ دکتر جلیلی: تیراژ خودرو باید آنقدر افزایش یابد که مشکل در بازار پیش نیاید دکتر جلیلی در آخرین مناظره درباره واردات خودرو: 🔹یکی از موضوعات مهم در کشور خودرو است که باید رئیس جمهور در این زمینه تدبیر کند. 🔹خودرو، مسکن و کشاورزی تک بعدی نیست و نمی تواند با نگاه فنی آن را حل کرد باید تمام ابعاد را شناخت یکی از اولویت ها این است باید از دانشگاه ها و‌وزارت علوم بخواهید رشته اقتصاد وارد بحث کارشناسی مثل اقتصاد خودرو و‌مسکن شود و‌دانشگاه ها برای این‌موضوع پیوند بخورند. 🔹قیمت و‌کیفیت در خودرو دو‌عنصر مهم است این را بررسی کردیم با ده ها استاد دانشگاه و مدیرعامل خودرو نشست برگزار کرده ایم،جمع بندی این شد که یکی از بحث های اصلی تیراژ خودرو است باید بتوانیم تیراژ خودرو را به گونه ای افزایش دهیم که مشکلات حل شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ جلیلی امشب هم شهید رجایی بود، هم شهید مدرس 👈 این خاطره را بخوانید 🔰 حمید رسایی: در مناظره امشب مثل شب‌های دیگر، مسعود پزشکیان به جای ذکر برنامه‌ها دائما حدیث می‌خواند که بعضا هیچ ارتباطی نداشت. تا اینکه جلیلی ضمن متبرک دانستن ذکر این احادیث، جای آن را اینجا ندانستند و از پزشکیان خواست تا برنامه خود را برای اجرایی شدن این احادیث بگوید. این تذکر دکتر جلیلی من را به یاد تذکر شهید مدرس انداخت. در زمان نمایندگی شهید آیت‌الله سید حسن مدرس در مجلس شورای ملی، یکی از نمایندگان به مناسبتی مذهبی اقدام به روضه‌خوانی کرد. شهید مدرس با دیدن چنین صحنه‌ای به او می‌گوید: «ای شیخ، سپهسالار در اینجا دو عمارت بنا کرده؛ یکی مجلس و یکی مسجد؛ شما اشتباه این‌جا آمده‌اید؛ این‌جا برای قانونگذاری است؛ برو روضه‌ات را در مسجد سپهسالار بخوان.»
هدایت شده از ایتایار
و همچنان مردم منتظرن که پزشکیان از برنامش بگه :///
هدایت شده از | رسانه هنری نفحات |
چرا میگوییم پزشکیان دولت سوم روحانی است؟! 🔰|رسانه هنری نفحات|🔰 @nafahat_graphic
🔴صحبت‌های تکمیلی دکتر برای مصلی تهران ماند امروز چهارشنبه؛ همه مردم | ساعت ۱۷.۰۰ | مصلی تهران
هدایت شده از ایتایار
7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌</a>اگه کوتاهی کنید، تا قیامت گیرید!!
هدایت شده از کانال حسین دارابی
16.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🗳فقط یک میلیون رای تو این مصاحبه خوابیده (تو انتشارش بترکونید) یه فساد از جلیلی بگو جایزه بگیر یه برنامه از پزشکیان بگو جایزه بگیر 😐 ❓بنظرت مردم چی گفتن❓😂☝️ | عضوشوید 👇 http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0