💎 چند برش از زندگی نامه خودنوشت حاج قاسم سلیمانی
کتاب «از چیزی نمیترسیدم»
کتابی بسیار جذاب برای همه سنین 🌟
معجونی از عاطفه - هیجان - ادب و تجربه... 🌸
📝از چیزی نمیترسیدم زندگینامهای است که حاجقاسم با دستِ مجروحش نوشته است.
📄 نشریه حقیقت:
👉 @nashrieh_haghighat 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥میسوزه خیمهی دلای ما...💔
📄 نشریه حقیقت:
👉 @nashrieh_haghighat 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
او به آرزوی خودش رسید...
📄 نشریه حقیقت:
👉 @nashrieh_haghighat 🌷
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | رهبر انقلاب، صبح امروز: کسانی که حجاب ضعیف دارند هم دختران خود ما هستند
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | رهبر انقلاب، صبح امروز: در قضایای اخیر چه کسانی در مقابل فراخوانها ایستادگی کردند؟
👈🏻 امید دشمن این بود که همینهایی که حجاب نیمهکاره دارند به کلی کشف حجاب کنند، نکردند. یعنی زدند توی دهان آن تبلیغ کننده و فراخوان فرستنده.
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حاج قاسم سلیمانی: بر محفوظ بودن دختر خودمان حریص باشیم اما بر ولنگاری جامعه بیتفاوت باشیم؟
که کسی جرات نکند در جامعه امر به معروف و نهی از منکر بکند...
📄 نشریه حقیقت:
👉 @nashrieh_haghighat 🌷
❓چرا زنان ایرانی، نباید مانند زن غربی، آزادی داشته باشند؟ پاسخ☝️
🔍 نگاهی به وضعیت زندگی زنها در غرب بیندازید ☝️
#پرسش_پاسخ #زن #غرب #آزادی
📄 نشریه حقیقت:
👉 @nashrieh_haghighat 🌷
نشریه حقیقت
❓چرا زنان ایرانی، نباید مانند زن غربی، آزادی داشته باشند؟ پاسخ☝️ 🔍 نگاهی به وضعیت زندگی زنها در غرب
❓چرا زنان ایرانی، نباید مانند زن غربی، آزادی داشته باشند؟
✅ پاسخ: نگاهی به وضعیت زندگی زنها در غرب بیندازید 👇
✍️ در ابتدا باید سؤال کرد که چه کسی گفته زنان در ایران آزادی ندارند!؟ دستاوردهای ایران در حوزه زنان، نشاندهنده فراهم شدن زمینههای پیشرفت همه جانبهی زنان است. اما اگر منظور از آزادی زنان در غرب، آزادی در پوشش و روابط و آن چیزهایی است که در فمینیسم تبلیغ میشود، باید گفت:
🔺اولاً نه تنها در غرب، آزادی برای زنان وجود ندارد، بلکه دیکتاتوری رسانهای و سبک زندگی تحمیل شده غربی توسط رسانهها، آنها را مجبور میکند که آنگونه باشند، وگرنه مورد پذیرش واقع نمیشوند.
🔺ثانیاً مشکلاتی که برای زنان از ناحیه همین #آزادی و #فمینیسم به وجود آمده، به وضوح نشان میدهد که در غرب، آزادی زن معنا ندارد.
🔴 برخی از واقعیتهای زن در غرب
⚠️ رشد سریعتر میزان #خودکشی در زنان، نسبتبه مردان در آمریکا: در فاصله میان سالهای 2000 تا 2016، با وجود اینکه آمار خودکشی در مردان با میزان 21 درصد درحال افزایش بود، افزایش این آمار برای زنان، نزدیک به 50 درصد بوده است.
⚠️ گزارشی به نام «پارادوکسِ خوشبختی زنان» که توسط دفتر ملّی تحقیقات اقتصادی منتشر شد، میگوید علیرغم بهبود شاخصهای کمّی سلامت طی ۳۵ سال گذشته در آمریکا، شادی کلی ذهنی در میان زنان، هم به طور مطلق و هم به طور نسبی، نسبت به شادی مردان، کاهش یافته است.
⚠️ پس از یک قرن آزادی زنان، وزارت بهداشت و خدمات انسانی آمریکا گزارش میدهد که از هر 5 زن آمریکایی، بیش از یک نفر، در طول زندگی خود به بیماری روانی مبتلا میشوند و دو برابر بیشتر از مردان در معرض #افسردگی قرار دارند.
⚠️ مصرف بیرویه #الکل در میان زنان آمریکایی بین سالهای ۲۰۰۲ تا ۲۰۱۳ بیش از دو برابر شده است.
⚠️ موارد سندرم الکل جنینی در نوزادان تازه متولد شده از سال ۱۹۹۶ تا ۲۰۱۸، دو و نیم برابر شده است.
⚠️ بلایی که فمینیسم بر سر زنان غربی آورد، این بود که به اسم آزادی و برابری زنان، برخی از #حقوق آنها را حذف کرد. به عنوان مثال حجم ساعات کاری یا شرایط خاصی که به نفع زنان در برخی کشورها وضع شده بود، به ضرر زنان تغییر کرد. طبق برخی قوانین، اجبار نیروی کار زن به برداشتن و جابجایی بار بیش از یک وزن معیّن، ممنوع بود، اما به اسم برابری زن و مرد، این امتیازات زنان لغو شد.
⚠️ تشویق زنان به کسب شغل و استقلال مالی، پروژهای بود که توسط موج اول فمینیسم ترویج شد. با ترویج ضرورت کسب شغل توسط زنان، اشتغال اولویت بالاتری نسبت به ازدواج پیدا کرد که در سال ۲۰۲۰، ۷۰ درصد طلاقها توسط زن صورت گرفته است. که در میان زنان تحصیلکرده دانشگاه، تعداد کسانی که دادخواست #طلاق را آغاز میکنند به 90 درصد میرسد؛ چرا که آنها در معرض تبلیغات فمینیستی بسیار بیشتری از طریق برنامههای مطالعات زنان و جنسیت هستند.
⚠️ یک ظلم بزرگ و فاحش به زن غربی که یکی از نتایج اصلی این موج از فمینیسم بود، تحمیل بار اقتصادی زندگی بر دوش زنان بود! اکنون #سرپرست اقتصادی 47 درصد از خانوادههای آمریکایی، زنان هستند. یعنی فارغ از بحث شاغل بودن زنان، نیمی از خانوادهها مسئولیت تأمین مالی آنها با زن هست. اما این رقم در جامعه ایرانی، فقط 12 درصد است.
اینها تنها بخش کوچکی از آن تبعات و خسارات و ظلمها در حقّ زنان در غرب است که با شعارهای دروغین و فریبنده "آزادی زن"، "حقوق برابر زن و مرد"، "فمینیسم و انقلاب زنان" مطرح و عملی شده است. آیا عاقلانه و منطقی است که زن مسلمان ایرانی هم، آن مسیر غلط و پرخسارت زن غربی را طی کند!؟
#پرسش_پاسخ #زن #غرب
📄 نشریه حقیقت:
👉 @nashrieh_haghighat 🌷
haghighat-447-14011016.pdf
1.95M
📄 نشریه حقیقت 447
📆 16 دی 1401
📎 دانلود فایل pdf
📄 نشریه حقیقت:
👉 @nashrieh_haghighat
📄 نشریه حقیقت 447
📆 انتشار در 16 دی 1401
صفحه 1️⃣
#نشریه_حقیقت
#ضعیف_الحجاب #بدحجاب
#شهیدسلیمانی
📄 نشریه حقیقت:
👉 @nashrieh_haghighat 🌷
📄 نشریه حقیقت 447
📆 انتشار در 16 دی 1401
صفحه 2⃣
#نشریه_حقیقت
#مصباح_یزدی
#اقلیت_دینی
📄 نشریه حقیقت:
👉 @nashrieh_haghighat 🌷
🚩 مراسم یادبود امیر سرلشکر شهید منصور ستاری و سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی
🔸زمان: جمعه ۱۶ دی ماه بعد از نماز مغرب و عشاء
🔹 مکان: آستان مقدس امامزاده ابراهیم (علیه السلام) روستای ولی آباد قرچک
📄 نشریه حقیقت:
👉 @nashrieh_haghighat 🌷
✅ حجاب، یک ضرورت و واجب شرعی است و باید رعایت شود؛ امّا ...
⛔️ ضعیفُالحجابها را به بیدینی و ضدّ انقلابی، متّهم نکنید❗️
👈 همین زنهایی که به آنها میگویید «بدحجاب»، تودهنی زدند به فراخواندهندگانِ کشف حجاب
✍️ یادداشت هفته/نشریه 447:
از سال 68 تا 91، ظرف مدت 23 سال، رهبر انقلاب هر ساله یک یا دو سفر استانی چند روزه را در برنامه خود داشتند. برنامه ثابت این سفرها، دیدار با عموم مردم، دیدار با خانواده معظّم شهدا، دیدار با علما و روحانیون، دیدار با جوانان و دانشگاهیان، دیدار با فرهنگیان، دیدار با مسئولان استان، دیدار با بسیجیان و نیروهای مسلح بوده که طی هر دیدار، ایشان مطالبی مختص مخاطبان آن جلسه مطرح کردهاند. مهرماه 1391 آخرین سفر استانی رهبر انقلاب بود که به مقصد خراسان شمالی انجام گرفت. معظّمٌله در دیدار با علمای استان در 1391/7/19 با توجه به فضای جلسه و مخاطبان، درخصوص نحوهی برخورد با خانمهای به اصطلاح بدحجاب، تذکری جدی مطرح فرمودند که متأسفانه طی 10 سال گذشته، آنچنان که باید، مورد توجه مخاطبان مدنظر، قرار نگرفت. ایشان در آن سخنرانی فرمودند: «پذیرای جوانها باشید. با روی خوش هم پذیرا باشید؛ با سماحت، با مدارا. ممکن است ظاهر زنندهای داشته باشد؛ داشته باشد. بعضی از همینهایی که در استقبالِ امروز بودند، خانمهایی بودند که در عرف معمولی به آنها میگویند "خانم #بدحجاب "؛ اشک هم از چشمش دارد میریزد. حالا چه کار کنیم؟ ردش کنید؟ مصلحت است؟ حق است؟ نه، دل، متعلق به این جبهه است؛ جان، دلباختهی به این اهداف و آرمانهاست. او یک نقصی دارد. مگر من نقص ندارم؟ نقص او ظاهر است، نقصهای این حقیر، باطن است؛ نمیبینند. گفتا شیخا هر آنچه گویی، هستم / آیا تو چنان که مینمایی، هستی؟ ما هم یک نقص داریم، او هم یک نقص دارد. با این نگاه و با این روحیه برخورد کنید. البته انسان نهی از منکر هم میکند؛ نهی از منکر با زبان خوش، نه با ایجاد نفرت.»
@nashrieh_haghighat
🛑 این رویکرد نادرست را باید اصلاح کرد
بعضی غیرمنصفانه شروع به تخطئه کردند یا خیال کردند این مطلب، به معنای کوتاه آمدن از احکام شرعی است یا اینکه این نحوه برخورد، به منظور جذب بدحجابها به انقلاب و نظام است. اما کسانی که با مشی و سیرهی امام خامنهای آشنا هستند، میدانند که ایشان اهل تعارف و رودربایستی با هیچ احدالناسی نیستند و "مطلب حق" را اظهار میکنند، ولو اینکه همهی دنیا با آن مطلب، مخالف باشند. به قول یک مستندساز شبکه BBC فارسی (که پس از فتنه 88، سبک رفتاری و مدیریتی رهبر انقلاب را تحلیل کرده بود)، میگفت: "آیت الله خامنهای، خود را نه به مردم پاسخگو میداند و نه به تاریخ، بلکه خود را به خدا پاسخگو میداند". این یعنی دوست و دشمن میدانند که حضرت آیت الله خامنهای (مدظله العالی) در بیان و اظهار حق و حقیقت، شجاعت و آزادگی منحصر به فردی دارند. لذا مطلب اخیر ایشان راجع به خانمهای ضعیفالحجاب، اعتقاد قلبی و یقینی ایشان است. ایشان از یکسو با قاطعیت و اطمینان اعلام میکنند که #حجاب ، واجب شرعی است و تردیدی در وجوب آن نیست؛ و از سویی هم اعلام میکنند که خانمهای ضعیفالحجاب را نباید متهم به بیدینی و ضد انقلابی کرد. ایشان در واقع، با این بیانات دارند یک نگاه و رویکرد نادرست را در میان جامعهی مذهبیها اصلاح میکنند که طی 10 سال گذشته هنوز به طور کامل، این نگاه اصلاح نشده و نیازمند تذکر مجدد است. امام امّت در 1401/10/14 در دیدار بانوان مجدداً این تذکر را مطرح کردند و فرمودند:
👇ادامه مطلب👇
نشریه حقیقت
✅ حجاب، یک ضرورت و واجب شرعی است و باید رعایت شود؛ امّا ... ⛔️ ضعیفُالحجابها را به بیدینی و ضدّ ا
👇ادامه مطلب👇
«حجاب یک ضرورت شرعی است؛ یعنی هیچ تردیدی در وجوب حجاب وجود ندارد؛ این را همه باید بدانند. اینکه حالا خدشه کنند، شبهه کنند که آیا حجاب لازم است، ضروری است، نه، جای خدشه و شبهه ندارد؛ یک واجب شرعی است که باید رعایت بشود، منتها آن کسانی که حجاب را به طور کامل رعایت نمیکنند، اینها را نباید متهم کرد به بیدینی و ضدّانقلابی؛ نه. من قبلاً هم گفتهام؛ یک وقتی در سفری از سفرهای استانی که میرفتم (سفر خراسان شمالی در سال 1391)، در جمع علما گفتم این را؛ علمای آنجا جمع بودند؛ گفتم چرا گاهی بعضی از شما این خانمی را که حالا فرض کنید یک مقداری موهایش بیرون است یا به تعبیر رایج، بدحجاب است ـ که حالا باید گفت #ضعیفالحجاب ؛ حجابش ضعیف است. متهم میکنید؟ بنده وارد این شهر شدم، جمعیت آمدند استقبال؛ شاید حداقل یکسوم جمعیت، اینجور خانمها هستند، دارند اشک میریزند؛ این را نمیشود گفت ضدّانقلاب است؛ این چطور ضدّانقلابی است که اینجور با شوق، با حرارت و با انگیزه میآید و مثلاً فرض کنید در فلان مراسم دینی یا فلان مراسم انقلابی شرکت میکند؟ اینها بچّههای خودمانند، دخترهای خودمانند. من چند بار تا حالا در خطبهی نماز عید فطر این را تکرار کردهام که در مراسم ماه رمضان، در شبهای اَحیاء، زنها با ریختها و قوارههای مختلف اشک میریزند؛ من حسرت میخورم به آنجور اشک ریختن! میگویم ای کاش من هم میتوانستم اینجور مثل این دختر، مثل این زن جوان اشک بریزم؛ این را چطور میشود متهم کرد؟ بله، کار درستی نیست، بدحجابی یا ضعف حجاب، درست نیست، اما این موجب نمیشود که ما این افراد را از حوزهی دین و انقلاب و مانند اینها خارج بکنیم و خارج بدانیم؛ چرا؟ البته همهی ماها یک نقصهایی داریم، باید نقصها را برطرف کنیم؛ هر چه بتوانیم برطرف کنیم، بهتر است.»
🛑 ایستادگی خانمهای ضعیفالحجاب در برابر تبلیغات ضدّ حجاب
نکته مهم دیگر این است که ایشان «ایستادگی خانمهای ضعیفُالحجاب» را عامل ناامیدی دشمنان حجاب اعلام کردند: «در این قضایای اخیر، خب دیدید دیگر، علیه حجاب خیلی کار شد؛ چه کسی ایستادگی کرد در مقابل این تلاشها و فراخوانها؟ خود زنها ایستادگی کردند. آنها امیدشان به همین زنهایی بود که شما به آنها میگویید بدحجاب؛ امیدشان این بود که همینهایی که حجاب نیمهکاره دارند، به کلی #کشف_حجاب کنند، ولی نکردند؛ یعنی زدند تو دهن آن تبلیغکننده و فراخوانفرستنده.» استاد رحیمپور ازغدی در تحلیل اغتشاشات اخیر میگوید: «اصل مسألهی معترضین، حجاب نبود. تصور بنده این بود اکثر کسانی که حجاب ناقص دارند، کشف حجاب میکنند، اما چنین نشد. الان اگر فردی بخواهد کشف حجاب کند، میتواند، اما مردم نمیخواهند.» لذا این نکته مهمی است و جای بسی تأمل و تحلیل دارد که با این حجم سنگین تبلیغات همهجانبه علیه حجاب، چرا خانمهای ضعیفالحجاب (یا اصطلاحاً بدحجاب) اقدام به کشف حجاب کامل نکردند و نمیکنند؛ بخصوص الان که عملاً اجبار انتظامی خاصی در زمینه حجاب مشاهده نمیشود، اما اکثریت مطلق خانمها، حجاب را با انتخاب خود، رعایت میکنند.
📄 نشریه حقیقت:
👉 @nashrieh_haghighat 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نمایش بزرگ میدانی «جان فدا»
🔰 روایتی دیدنی از زندگی قهرمان ایران «سردار حاج قاسم سلیمانی»
🕰️ زمان: از ۸ لغایت ۲۵ دیماه، ساعت ۱۹:۳۰
📍مکان: تهران، بوستان ولایت، درب ۳
🔹 دریافت بلیت رایگان از طریق پایگاه اینترنتی [ WWW.NAMATICKET.IR ]
📄 نشریه حقیقت:
👉 @nashrieh_haghighat 🌷
📣 خدمات جمهوری اسلامی به زنان، نباید فراموش بشود
✅ حرکت پُرشتاب زنان ایرانی به سمت قلّههای علم و فرهنگ و ورزش
#جمهوری_اسلامی #زن #دستاوردهای_انقلاب
📄 نشریه حقیقت:
👉 @nashrieh_haghighat 🌷
نشریه حقیقت
📣 خدمات جمهوری اسلامی به زنان، نباید فراموش بشود ✅ حرکت پُرشتاب زنان ایرانی به سمت قلّههای علم و فر
📣 خدمات جمهوری اسلامی به زنان، نباید فراموش بشود
✅ حرکت پُرشتاب زنان ایرانی به سمت قلّههای علم و فرهنگ و ورزش
✍️ یک لکه سیاه بزرگ در رژیم فاسد پهلوی، استفاده ابزاری از زنان، تحقیر آنها و صرفاً بهرهمندی جسمی و جنسی از دختران و زنان بود؛ از قانون اجباری کشف حجاب توسط رضاشاه گرفته تا افزایش تعداد کابارهها و میفروشیها و ترویج بیحیایی و بیغیرتی در جامعه، همه و همه در راستای تبدیل کردن زن به کالای جنسی و در نتیجه نابودی خانواده صورت گرفت. حال آنکه اکثریت مطلق زنان ایرانی، زنانی متدیّن و مؤمن بودند و تن به سیاستهای فرهنگی شاه نمیدادند. در طول این 44 سال، جمهوری اسلامی زنان را به عنوان یک ظرفیت عظیم، از حاشیه به متن آورد، آنها را به جایگاه اصلی و حقیقی خود برگرداند، و انسانیت، علم، تقوا و جهاد آنها را ملاک قضاوت و ارزیابی آنها قرار داد، نه زیبایی صورت و اندام و جسم و رقاصی و خوانندگی و آرایش زنانه را.
▫️ رهبر انقلاب در 1401/10/14 در دیدار بانوان فرمودند: «یک مسأله، خدمت جمهوری اسلامی به زنان است؛ این نباید فراموش بشود. ببینید در دورهی پیش از انقلاب، زنان فرزانه، فهمیده، دانشمند، تحصیلکرده، اهل تحقیق و صاحب پژوهش در زمینههای مختلف، انگشتشمار بودند؛ اینهمه استاد دانشگاه زن، اینهمه پزشک متخصّص و فوق تخصّص زن، اینهمه دانشمند محقّق در بخشهای مختلف، دانشهای پیشرفته، فنّاوریهای پیشرفته، زنان دانشمند، زنان فرهیخته آنجا مشغول کار هستند. این در پیش از انقلاب، سابقه نداشت؛ این کاری است که انقلاب کرد. اینهمه دانشجوی دختر، که در بعضی از سالها شما میبینید دانشجوهای دختر در آمارها بیشتر از دانشجوهای پسرند. خیلی معنی دارد؛ اینهمه میل به تحصیل علم.»
#جمهوری_اسلامی #زن #دستاوردهای_انقلاب
📄 نشریه حقیقت:
👉 @nashrieh_haghighat 🌷
✅ در مجموعه ی فضلای برجسته ی قم، نظیر آقای مصباح یزدی نداریم
#ستاره_های_هدایت #مصباح_یزدی
📄 نشریه حقیقت:
👉 @nashrieh_haghighat 🌷
📣 خبر خوش و مسرّت بخش برای ملت مؤمن و انقلابی:
✅ حضرت آیتالله امام خامنهای در حکمی سردار سرتیپ احمدرضا #رادان را به فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران منصوب کردند.
📄 نشریه حقیقت:
👉 @nashrieh_haghighat 🌷
May 11
نشریه حقیقت
📣 خبر خوش و مسرّت بخش برای ملت مؤمن و انقلابی: ✅ حضرت آیتالله امام خامنهای در حکمی سردار سرتیپ اح
متن حکم فرمانده معظّم کل قوا به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
سردار سرتیپ احمدرضا رادان
با پایان یافتن دوران مأموریت سردار اشتری و با ابراز قدردانی و رضایتمندی از خدمات ایشان، شما را به فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران منصوب میکنم.
توصیه اکید اینجانب، جلب رضایت خداوند متعال و در امتداد آن، جلب رضایت مردم عزیز در حراست از امنیت و تأمین آسایش عمومی است. ارتقاء توانائیهای سازمان و صیانت از شأن کارکنان و پرورش پلیس تخصصی برای بخشهای گوناگون امنیت توصیه مهم دیگر است.
از دستگاههای گوناگون کشوری انتظار میرود با سازمان انتظامی کشور، همکاری لازم را مبذول دارند.
توفیق همگان را از خداوند متعال مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنهای
۱۷ دی ۱۴۰۱
#فرمانده_انقلابی #فراجا
📄 نشریه حقیقت:
👉 @nashrieh_haghighat 🌷
نشریه حقیقت
متن حکم فرمانده معظّم کل قوا به این شرح است: بسم الله الرحمن الرحیم سردار سرتیپ احمدرضا رادان با پ
✅ سوابق سردار رادان:
فرمانده انتظامی استان کردستان: 1376 تا 1379
فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان: 1379 تا 1383
فرمانده انتظامی استان خراسان: 1382 تا 1383
فرمانده انتظامی استان خراسان رضوی: 1383 تا 1385
فرمانده انتظامی تهران بزرگ: 1385 تا 1387
جانشین فرماندهی انتظامی کشور: 1387 تا 1393
رئیس مرکز مطالعات راهبردی فراجا: 1393 تا 1401
📄 نشریه حقیقت:
👉 @nashrieh_haghighat 🌷