پاک ستان
خیلی ها بعد از موشک باران مقر جیش العدل در پاکستان و پاسخ متقابل ارتش پاکستان و همینطور اعلام تروریست بودن زینبیون، معتقد بودند روابط ایران و پاکستان سمت درستی ندارد. برخی که اقتدار ایران در موشکباران پاکستان و عراق و گردن گرفتن حمله به دو ناو اسراییلی را خواستند طبق معمول با کمال خودتحقیری به بهانه رفتار ارتش پاکستان با ایران به حاشیه ببرند. اینکه کلا ذهنهایی داریم که با رسانه غربی میاندیشند و تحلیل میکنند و فرضیه میدهند و حدس میزنند و مساله میسازند و رابطه یابی میکنند و چه و چه، بحث مهمی است اما از آن نیز عبور میکنیم. پرسش این است که اولا آیا سفر آقای رییسی به پاکستان، بیشتر معنایش اقتدار بود یا ذلت؟
ثانیا بیشتر این سفر رییس جمهور نقشه غرب را خراب کرد یا آن رفتار ارتش و دولت پاکستان؟ یعنی در مجموع رابطه این دو کشور با همه فراز و فرودش به نفع چه کسی و ضرر چه کسی تمام شد؟
این برای تحلیل وقایع پیرامون ما خیلی مهم است.
به نظرم یکی از راههای پاسخ به این پرسش ها این است که نتیجه را دریابیم و خروجی کار را ببینیم.
شبیه همین نکته را در بسیاری از اتفاقات مختلف دیگر در منطقه و جهان هم میشود دنبال کرد. غرض چه بود و خروجی چه شد؟
میدانید ایران اساسا حضورش امروز در پاکستان در بستر محبوبیت عمومی اش در آن کشور، بعد از عملیات «وعده صادق» محقق شد. پس رفتنش به پاکستان رفتن یک مقتدر در کشور همسایه ای بود که به ظاهر با او اختلافاتی هم داشت اما اقتدار او را پذیرفت و به اعلی صوت مدحش نمود.
اگر این را اضافه کنیم به وحدت امتی دو کشور که یکی سلاح هسته ای دارد و دیگری هم محور مقاومت و قدرت نظامی مهمی در منطقه است، باز این مساله روشنتر میشود. باز این را بگذارید کنار «خط لوله صلح» که بنا است چرخش انرژی از غرب به شرق را در منطقه و آسیا سامان دهد و این اتفاق مهم اقتصادی برای ایران و برای کل منطقه و جهان خواهد بود.
همه اینها یعنی رابطه ما و پاکستان در مجموع به نفع ایران در حال تمام شدن است. پیام اقتدار ایران جدی است و اراده سیاسی و اقتصادی ایران نیز به جد و به روشنی پیش میرود.
اتفاقات مهمی به موازات قدرتنمایی بی عیب و نقص ایران در منطقه در حال رخ دادن است، ورود نرخ تورم در ریل سی درصدی که خیلی ها تحققش را احتمال هم نمیدادند، در کنار موفقیت ایران در پیشبرد پروژه های مهم اقتصادی اش مثل همین خط لوله صلح در منطقه، همگی نشان دهنده یک حرکت چند ضلعی پر قدرت به سمت قله های موفقیت است.
به هر حال مقوله پاکستان یک نمونه است. در محاسبات پیروزی و شکست باید اولا کلان دید ثانیا راهبردی اندیشید و ثالثا (و خصوصا در این دوران) باید معنای حاکم بر وقایع را هم مشاهده کرد. و الا گرفتار تحلیلهای جزیی نگر و ظاهر بین و غلط و گمراه کننده خواهیم شد.
📝استاد علی مهدیان
8.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگر بنده میخواستم برنامه حوزه علمیه
علمیه قم را بنویسم بلاشک یکی از مواد برنامه را این میگذاشتم که کتابهای آقای مطهری خوانده شود خلاصه نویسی شود و امتحان داده شود البته در این آثار هم نباید متوقف شد این نهایت کار نیست مرحلهای از کار است؛ مبنا را تفکرات شهید مطهری بگذارید و کارهای بعدی را روی آن بنا کنید
#آقا
#شهید_مطهری
❇️ عـــــــــــــهــــــــــــد ❇️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روزگاری «روز قدس» در ایران پایه گذاری شد تا امروز در تمام دنیا هر روز «روزقدس» باشد .
پ ن: سرکوب دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه های آمریکا
نشریه عهد
روزگاری «روز قدس» در ایران پایه گذاری شد تا امروز در تمام دنیا هر روز «روزقدس» باشد . پ ن: سرکوب د
«میگویند شما چرا از فلسطین حمایت میکنید؟ حالا امروز که همه ی دنیا دارند از فلسطین حمایت میکنند. در خیابانهای کشورهای اروپایی در خیابانهای واشنگتن و نیویورک مردم راه میافتند از فلسطین حمایت میکنند، شعار به نفع فلسطین میدهند مخصوص ما که نیست .حالا اینها مقاومت،اند، غیرت اند، ضد ظلم اند...»
#آقا
عمل صالحی که از بعد از صدر اسلام تا امروز کسی آن را انجام نداده بجز امام و آن ...
پ ن: بیانات آقا در پنجمین سالگرد امام عزیز امت
#آقا
❇️ عـــــــــــــهــــــــــــد ❇️
حضرت استاد جوادی آملی:
همهی ما موظفیم عالمانه و محققانه درس بخوانیم، به مقداری که میتوانیم.
هیچ نباید نگران باشیم که چرا استعداد من این قدر است استعداد من بالا نیست، به ما این مقدار دادند.«ان الغنى و الفقر بَعْدَ العَرض على الله» هر کسی هر اندازه استعداد دارد به همان اندازه مسئول است، ولی ما نباید بگوئیم از ما برنمیآید شاید از ما
برآمد.
آن روزی که امین الاسلام طبرسی طلبه بود فکر نمیکردند او مجمع البیان بنویسد یا صاحب مناقب، مناقب شهر آشوب بنویسد یا مرحوم ملاصالح ساروی، شرح اصول کافی بنویسد قدم به قدم این مناطق زرخیز است. مهمترین کتاب را اینها نوشتند؛ همینها که طلبه بودند.
پ ن: برشی از یادداشت استاد در عهدشماره ۲۲ به مناسبت شهادت استاد مطهری
#شهید_مطهری
❇️ عـــــــــــــهــــــــــــد ❇️
هدایت شده از نشریه خط
🎁 فروش ویژه نشریه امام حوزه
💠 برای آشنایی با شخصیت عظیم امام امت 💠
♨️ این شماره ویژه را از دست ندهید ♨️
📔 نسخه چاپی با ۲۰٪ تخفیف: ۵۶ت
📱نسخه الکترونیکی با ۲۰٪تخفیف: ۱۶ت
🛍 لینک خرید نشریه 👈 «امـــام حــــوزه»
#شماره۱۲_۱۳
👇پیوستن به کانال نشریه خط 👇
┈┄┅═✾ خــــــــــــــــــط ✾═┅┄┈
هدایت شده از نشریه خط
🎁 فرصت ویژه خرید
🛍اگر قصد خرید نشریات خط رو دارید، الآن بهترین فرصته.
⚠️قیمتهای فعلی تکرار نمیشن ⚠️
🧮 درصد تخفیفات هم کاهش پیدا میکنه.
🔰 خرید از طریق 👇
🔺فروشگاه خانه طلاب جوان 🔺
👇پیوستن به کانال نشریه خط 👇
┈┄┅═✾ خــــــــــــــــــط ✾═┅┄┈
خصوصیتی که در جنبهی علمی شهید مطهری چشم گیر است، توانمندی ایشان برای به تفصیل رساندن نکات فوقمتعالی است که در دین اسلام و قرآن هست.
گاهی ممکن است علامهی طباطبایی یک جمله و به صورت موجز در تفسیر المیزان فرموده باشند که به تعبیر اساتید اهل فن دریایی از معارف است ولی این دریای معارف بر ما پوشیده میماند، اگر کسانی مثل شهید مطهری نباشند.
بریده ای از یادداشت حجت الاسلام قریب در عهد ۲۲ بمناسبت شهادت استاد مطهری
#شهید_مطهری
❇️ عـــــــــــــهــــــــــــد ❇️
عهد 22.pdf
498.4K
💢نشریه شماره ۲۲ عهد بمناسب هفته معلم
یادداشت و مصاحبه هایی بسیار جذاب با اساتیدی همچون:
🔻 حضرت آیتالله جوادی آملی
🔻 استاد رمضانی
🔻 استاد علی مهدیان
🔻 دکتر نصرآبادی
تبریک به دلسوزترین و متواضع ترین اقشار جامعه یعنی معلمین🪴