یادداشت تحلیلی.pdf
69.7K
عادی سازی روابط با رژیم اشغالگر و انتخابات امریکا
@basiratesoleymani
24.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ دفاع مقدس گنجینهی عظیمی است که تا مدتهای طولانی ملت ما میتواند از آن استفاده کند.
🔸مقام معظم رهبری (24 شهریور 88)
🌀موشن گرافيک
✅ موضوع: اعتماد به نفس و خودباوری
🔻تقویت اعتمادبهنفس و خودباوری
🔹تکیه بر توانمندیهای داخلی
🔸اعتماد به جوانان
🔺خودکفایی در تامین نیازهای دفاعی
#ثامن
#این_عمار
21.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅دفاع مقدس مظهر حماسه، معنویت و دینداری است.
🔸مقام معظم رهبری (24 شهریور 88)
🌀موشن گرافيک
❇️ موضوع: تولد تفکر بسیجی و روح انقلابی
🔻تفکر بسیجی ایدئولوژی کارآمد دفاع مقدس است.
🔹قداست و طهارت بسیج مرهون روحیه ایثار و شهادتطلبی در دفاع مقدس.
🔸محکم شدن اراده مردم در مسیر انقلاب اسلامی.
🔺روح انقلابی مردم الگو بخش سایر انقلاب های مرسوم در منطقه شد.
#ثامن
#این_عمار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ هشت سال دفاع مقدس ما صرفاً یک امتداد زمانی و فقط یک برههی زمانی نیست.
🔸مقام معظم رهبری (24 شهریور 88)
🌀تصویری/
❇️ موضوع: دستاوردهای دفاعی
🔻تولید دوچرخه آبی، موتور آبی و موتور کولرهای آبی از دانش تولید زیردریایی
🔹دستیابی به علم دستاوردهای دفاعی صرفا کاربرد نظامی ندارد.
🔺سالانه بیش از یک میلیارد دلار صرفه جویی ارزی
#ثامن
#این_عمار
21.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅دفاع مقدس مظهر حماسه، معنویت و دینداری است.
🔸مقام معظم رهبری (24 شهریور 88)
🌀موشن گرافيک
❇️ موضوع: تولد تفکر بسیجی و روح انقلابی
🔻تفکر بسیجی ایدئولوژی کارآمد دفاع مقدس است.
🔹قداست و طهارت بسیج مرهون روحیه ایثار و شهادتطلبی در دفاع مقدس.
🔸محکم شدن اراده مردم در مسیر انقلاب اسلامی.
🔺روح انقلابی مردم الگو بخش سایر انقلاب های مرسوم در منطقه شد.
#ثامن
#این_عمار
✅یادداشت/
❌ مخالفت ایران در تنش بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان
🔻درگیری آذربایجان و ارمنستان یک موضوع قدیمی است که از سال ۱۹۹۲ تا کنون هر از چندی به دلایل مختلف شروع و پایان یافته است. حدود ۲۸ سال از اولین درگیری های به خاطر منطقه قره باغ می گذرد .
🔹دو جمهوری آذربایجان و ارمنستان پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی از سال 1992 تا 1994 به مدت بیش از 2 سال بر سر قرهباغ جنگیدند و در نهایت این جنگ با ضعف جمهوری آذربایجان و با تثبیت حضور نیروهای ارتش ارمنستان بر این منطقه با آتشبس خاتمه یافت و از آن زمان تاکنون، جمهوری آذربایجان منطقه خودمختار قرهباغ را منطقهای اشغال شده از خاک خود از سوی ارمنستان میداند.
🔸دو طرف پس از آتشبس سال 1994 تاکنون بارها در این منطقه درگیری نظامی داشتهاند که آخرین آنها طی روزهای گذشته به وقوع پیوسته است. در این جنگ های کوتاه و مقطعی بازیگرانی چون ترکیه،امریکا و رژیم صهیونیستی نقش اساسی دارند.
🔹علیرغم اینکه گروههای قومگرا با تبلیعات دروغ ا علام می کنند که ایران به ارمنستان سلاح و تجهیزات نظامی می دهد اما این خبرسازی ها واقعیت ندارند و جمهوری اسلامی با سیاست مستقل خود بارها اعلام کرده است که این درگیری ها به نفع منطقه نیست و برای مقابله با حضور و نقش آفرینی جریانهای خارجی به سرعت باید این درگیری ها فروکش کند.
🔸چرا جمهوری اسلامی مخالف تنش و درگیری ارمنستان و آذربایجان است؟
۱. خسارات و آسیب های هر دو طرف پیامدهایی همچون ناامنی در مرزهای شمالی ایران و ورود آوارگان به ایران را در این شرایط دشوار اقتصادی و کرونایی به دنبال دارد.
۲.رژیم صهیونیستی به وجود درگیری در منطقه نیاز دارد زیرا به وسیله این ناامنی خود را به مجاورت مرز ایران می کشاند.
۳.تاکنون جنگ هیچ مشکلی را در منطقه حل نکرده و در واقع مشکل اصلی حل نشدن قره باغ، همین جنگ طلبی است.
۴.برخی از جریانهای قومگرا در صدد بهره برداری از اوضاع نا آرام این کشورها برای افزایش تحرکات قومگرایانه در داخل کشور هستند تا به اهداف ناکام خود در طول دهه های گذشته جامه تحقق بپوشانند.
کشورهای منطقه باید با مسوولیت پذیری به دنبال آرامش لازم در منطقه باشند و فریب بازی ماهرانه رژیم صهیونیستی را که به دنبال نفود در دو کشور ارمنستان و آذربایجان است را نخورند.
زیرا این رژیم مجعول در سالهای گذشته نفود و حضور خود را در این کشورها و تهدید مناطق مرزی ایران افزایش داده است.
@basiratesoleymani
🔴 #اربعین| اربعین؛ قیام علیه #تحریف
🔻 رهبر انقلاب:
🔹حرکت زینب کبری نشان داد، نباید اجازه داد که انگیزههاى خباثت آلودى که قصد دارند مقاطع اثرگذار و مهم را از یادها ببرند، موفّق بشوند. حادثهى عاشوراى حسینى را هم ستمگران و ظالمان میخواستند نگذارند باقى بماند، زینب کبری (سلام الله علیها) نگذاشت.
🔹دو حرکت عمّهى ما - زینب کبری (علیهاالسّلام) - انجام داد: یک حرکت، حرکت اسارت بود به کوفه و شام و آن روشنگرىها و آن بیانات که مایهى افشاى حقایق شد؛ یک حرکت دیگر، آمدن به زیارت کربلا در اربعین بود؛ حالا اربعین اوّل یا دوّم یا هرچه.
🔹این حرکت به معناى این است که نباید اجازه داد که انگیزههاى خباثت آلودى که قصد دارند مقاطع عزیز و اثرگذار و مهم را از یادها ببرند، موفّق بشوند؛ البتّه موفّق هم نخواهند شد.
🔹تا ملّتها زندهاند، تا زبانهاى حقگو در کار است، تا دلهاى مؤمن داراى انگیزه هستند، نخواهند توانست این را به فراموشى بسپرند؛ همچنانکه نتوانستهاند. ۹۳/۱۰/۱۷
#اربعین
@basiratesoleymani
27.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 این گزارش چند دقیقه ای، عمق فاجعه ای رو نشون میده که ما الان گرفتارش شدیم.
عده ای که به ظاهر عزادار مرگ استاد شجریان هستند ولی حتی از اثار ایشون هم اطلاعاتی ندارند در واقع اینها همانهایی هستند که با دروغ دیوار کشیدن در پیاده رو و ازاد شدن کنسرت فلانی و بی حجابی و ... این دولت رو سرکار اوردند و این وضعیت بغرنج اقتصادی رو به ملت تحمیل کردند..
همین حزب بادی که منبع اطلاعاتشون بی بی سی و سعودی اینترنشنال و امثالهمه و تا آب رو الوده میبینه شروع به ماهیگیری میکنه...
یک سوال:
اینکه کرونا فقط در هیئت ها و مراسمات مذهبیه و به شمال رفتن و تجمعات اینا کاری نداره بماند، اینها واقعا نمیدونن که صدها نفر آدم بدحال و مریض توی همون بیمارستان بستری هستند و این رفتار عذابشون میده؟!
ضمنا دفعه بعد حداقل دو تا آثار هنرمندی که توی مراسمش میرین رو تو گوگل سرچ کنین!
#شجریان #رسانه #محمدرضا_شجریان
🆔 @basiratafzayi
✅ یادداشت/
🛑نگرانیهای عرضه خودرو در بورس کالا
🔻اردیبهشت ماه ۹۹ پیشنهاد عرضه خودرو در بورس کالا به رئیسجمهوری ارایه شد؛ پیشنهادی که مورد استقبال خودروسازان قرار گرفت. آشفتگی بازار خودرو باعث شد که نمایندگان مجلس نیز از عرضه خودرو در بورس کالا برای ساماندهی این بازار صحبت کنند؛ طرحی که گفته شده به زودی اجرا خواهد شد و هدف از آن شفافیت بالای معاملات و تبدیل کردن خودرو به یک کالای مصرفی است؛ اما این طرح منتقدان زیادی دارد؛
❌نکات تحلیلی:
🔹1ـ مبنای کشف قیمت در بورس، عرضه و تقاضاست. در شرایط فعلی تقاضای خودرو از عرضه آن به مراتب بیشتر است. زمانی که تقاضا بسیار بیشتر از عرضه باشد، قطعا قیمت خودرو، افزایش زیادی خواهد یافت. یعنی در شرایطی که قیمت خودرو سر به فلک کشیده است، طرحی در حال بررسی است که اجرای آن مجدداً قیمت خودرو را افزایش خواهد داد. نکته مهم اینکه افزایش قیمت خودروی صفر در بورس کالا باعث افزایش قیمت خودروی دست دوم، قطعات و خدمات خودرویی نیز میشود و همه جامعه از این تغییر قیمتها آسیب میبینند.!
🔸2ـ پیش فرض این طرح و طرحهای مشابه این است که تولید خودرو در کشور به اندازه کافی صورت میگیرد و دلیل آشفتگی بازار خودرو، نقشی است که دلالان و واسطهها ایفا میکنند و باید با شفافیت عرضه خودرو در بورس، دست واسطهها را کوتاه کرد؛ در حالی که این پیش فرض معیوب است. در حال حاضر تولید خودرو با نیاز کشور متناسب نیست و بخش قابل توجهی از تقاضای بدون پاسخ در بازار، واقعی است. در چنین شرایطی باید ضمن افزایش تولید به عنوان یک راهبرد قطعی و بلندمدت، تقاضاهای کاذب بازار را از بین برد. این کار میتواند با اعمال قوانین مالیاتی و... انجام شود.
🔺نکته راهبردی:
ورود خودرو مانند مسکن در بازار بورس نه تنها آن را به یک کالای مصرفی تبدیل نمیکند بلکه دلالی و سفتهبازی را در این نوع بازارها افزایش میدهد؛ چرا که مبنای قیمتگذاری در بورس، عرضه و تقاضاست و حرفهایهای بازار میتوانند عرضه و تقاضا را جهت بدهند و قیمت را تعیین کنند. اگر مسئولان معتقدند که خودرو یک کالای مصرفی است، باید طرحی را ارئه دهند که مبنای قیمتگذاری خودرو، هزینه تمام شده آن باشد، نه قیمت کشف شده در بازار سیاه عرضه و تقاضا!
✍️ نویسنده: علی کارگر
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
✅ یادداشت/
🌀کشف قیمت واقعی ارز
🔻نوسان بالای ارز در این روزها و تسری تورمی آن بر روی همه کالاها و خدمات به جایی رسیده که رئیس بانک مرکزی که تیرماه مخالف تزریق و ارزپاشی بود، به این جمعبندی رسیده که روزانه 50 میلیون ارز به بازار تزریق کند؛ اعلام این خبر ابتدا قیمت ارز را اندکی کاهش داد؛ اما بلافاصله روند افزایشی مجدداً از سرگرفته شد. با این حال، وضعیت امروز بازار ارز نیاز به تحلیل کارشناسی بیشتری دارد که در این مقال کوتاه به آن اشاره اجمالی می شود.
🔰نکات تحلیلی:
🔹1ـ مهمترین سیاست ارزی در این برهه نادیده گرفتن کشف قیمت در بازار آزاد است. توصیه بخشی از اقتصاددانان بنام در این حوزه این است که بازار ارز آزاد کاملا مختل شده و بازار مناسبی برای کشف نرخ ارز در کشور نیست؛ اما متأسفانه سیاستگذار بازاری را که نمیتواند و نباید نرخ ارز در آن تعیین شود، بهرسمیت شناخته و مبنای عمل در تعیین نرخ ارز قرار داده است. این درحالی است که با توجه به شرایط تحریمی کشور، بایستی غیرمعتبر و غیرقانونی بودن بازار آزاد ارز اعلام شود؛ چون انواع ریسکها و شوکهای اقتصادی به کلّیت اقتصاد ایران تحمیل شده است که این موضوع باعث شکلگیری بیثباتی و ناآرامی در بازار ارز آزاد شده است. 2ـ در گام بعدی چون نرخ بازار آزاد برای سیاستگذار پولی و مالی پذیرفته شده متأسفانه با همین دست فرمان، نرخ نیمایی نیز محاسبه میشود؛ در حالی که نرخ ارز مناسب برای جهش تولید و احیای رشد اقتصادی باید خیلی پایینتر از این ارقام باشد. رسمی شدن نرخ ارز در بازار آزاد و سرایت آن به نرخ نیمایی عملاً موجب افزایش هزینه تولید و بهتبع آن کاهش سطح تولید و سرمایهگذاری و در نتیجه افزایش قیمتها و جهش تورمی شده است. 3ـ کشور ما با یک جنگ فزاینده اقتصادی از سوی دشمن مواجه است و در این جنگ اخلال در نظام ارزی کشور یکی از این شیوههاست.
🔺نکات راهبردی: در شرایط کنونی بایستی بیشترین ارز برای کالاهای اساسی، واسطهای و مواد اولیه تولید تخصیص یابد تا کالاهای رسوبی و مواد اولیه تولید در گمرکات با سرعت ترخیص شوند. در شرایط جنگ اقتصادی فعلی میتوان به ظرفیتهای اقتصادی کشور توجه جدی کرد تا رونق صادرات غیرنفتی محقق شود. در این صورت با ایجاد تنوع و افزایش کانالهای ورود ارز به کشور و ایجاد درآمدهای ارزی مستقیم میتوان از این شرایط پیچیده عبور کرد.
🛑نویسنده: علی قاسمی
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
✅بسیار زیبا و جذاب و خواندنی
☘۵۰ ویژگی اخلاقی و رفتاری پیامبر (ص)
بيشک تأسي به سيره و سنت آن حضرت براساس آيهکريمه «و لکم في رسولالله اسوه حسنه» و از جمله آنچه در اين مطلب به آن اشاره شده، راهگشاي مشکلات و مسائل مبتلا به جامعه مسلمانان خواهد بود.
۱-هنگام راه رفتن با آرامي و وقار راه مي رفت
۲-در راه رفتن قدم ها را بر زمين نمي کشيد.
۳-نگاهش پيوسته به زير افتاده و بر زمين دوخته بود.
۴-هرکه را مي ديد مبادرت به سلام مي کرد و کسي در سلام بر او سبقت نگرفت.
۵-وقتي با کسي دست مي داد دست خود را زودتر از دست او بيرون نمي کشيد.
۶-با مردم چنان معاشرت مي کرد که هرکس گمان مي کرد عزيزترين فرد نزد آن حضرت است.
۷-هرگاه به کسي مي نگريست به روش ارباب دولت با گوشه چشم نظر نمي کرد.
۸-هرگز به روي مردم چشم نمي دوخت و خيره نگاه نمي کرد.
۹-چون اشاره مي کرد با دست اشاره مي کرد نه با چشم و ابرو.
۱۰-سکوتي طولاني داشت و تا نياز نمي شد لب به سخن نمي گشود.
۱۱-هرگاه با کسي، هم صحبت مي شد به سخنان او خوب گوش فرا مي داد.
۱۲-چون با کسي سخن مي گفت کاملا برمي گشت و رو به او مي نشست.
۱۳-با هرکه مي نشست تا او اراده برخاستن نمي کرد آن حضرت برنمي خاست.
۱۴-در مجلسي نمي نشست و برنمي خاست مگر با ياد خدا.
۱۵-هنگام ورود به مجلسي در آخر و نزديک درب مي نشست نه در صدر آن.
۱۶-در مجلس جاي خاصي را به خود اختصاص نمي داد و از آن نهي مي کرد.
۱۷-هرگز در حضور مردم تکيه نمي زد.
۱۸-اکثر نشستن آن حضرت رو به قبله بود.
۱۹-اگر در محضر او چيزي رخ مي داد که ناپسند وي بود ناديده مي گرفت.
۲۰-اگر از کسي خطايي صادر مي گشت آن را نقل نمي کرد.
۲۱-کسي را بر لغزش و خطاي در سخن مواخذه نمي کرد.
۲۲-هرگز با کسي جدل و منازعه نمي کرد.
۲۳-هرگز سخن کسي را قطع نمي کرد مگر آنکه حرف لغو و باطل بگويد.
۲۴-پاسخ به سوالي را چند مرتبه تکرار مي کرد تا جوابش بر شنونده مشتبه نشود.
۲۵-چون سخن ناصواب از کسي مي شنيد. نمي فرمودـ« چرا فلاني چنين گفت» بلکه مي فرمود « بعضي مردم را چه مي شود که چنين مي گويند؟»
۲۶-با فقرا زياد نشست و برخاست مي کرد و با آنان هم غذا مي شد.
۲۷-دعوت بندگان و غلامان را مي پذيرفت.
۲۸-هديه را قبول مي کرد اگرچه به اندازه يک جرعه شير بود.
۲۹-بيش از همه صله رحم به جا مي آورد.
۳۰-به خويشاوندان خود احسان مي کرد بي آنکه آنان را بر ديگران برتري دهد.
۳۱-کار نيک را تحسين و تشويق مي فرمود و کار بد را تقبيح مي نمود و از آن نهي مي کرد.
۳۲-آنچه موجب صلاح دين و دنياي مردم بود به آنان مي فرمود و مکرر ميگفت هرآنچه حاضران از من مي شنوند به غايبان برسانند.
۳۳-هرکه عذر مي آورد عذر او را قبول مي کرد.
۳۴-هرگز کسي را حقير نمي شمرد.
۳۵-هرگز کسي را دشنام نداد و يا به لقب هاي بد نخواند.
۳۶-هرگز کسي از اطرافيان و بستگان خود را نفرين نکرد.
۳۷-هرگز عيب مردم را جستجو نمي کرد.
۳۸-از شر مردم برحذر بود ولي از آنان کناره نمي گرفت و با همه خوشخو بود.
۳۹-هرگز مذمت مردم را نمي کرد و بسيار مدح آنان نمي گفت.
۴۰-بر جسارت ديگران صبر مي فرمود و بدي را به نيکي جزا مي داد.
۴۱-از بيماران عيادت مي کرد اگرچه دور افتاده ترين نقطه مدينه بود.
۴۲-همیشه خوشبو بود و بیشترین مخارج آن حضرت برای خریدن عطر بود.
۴۳-سراغ اصحاب خود را می گرفت و آنان را به بهترين نام هايشان صدا مي زد.
۴۴-با اصحابش در کارها بسيار مشورت مي کرد و میان آنان انس و الفت برقرار می کرد و بر آن تاکيد مي فرمود.
۴۵-در جمع يارانش دايره وار مي نشست و اگر غريبه اي بر آنان وارد مي شد نمي توانست تشخيص دهد که پيامبر کداميک از ايشان است.
۴۶-وقت آشامیدن سه جرعه آب می نوشید؛اول بسم الله و آخر الحمدلله
۴۷-وفادارترين مردم به عهد و پيمان بود.
۴۸-هرگاه چيزي به فقير مي بخشيد به دست خودش مي داد و به کسي حواله نمي کرد.
۴۹-همیشه با وضو بود و هنگام وضو گرفتن مسواک می زد.
۵۰- نور چشم او در نماز بود و آسایش و آرامش خود را در نماز می یافت.
📚منابع: منتهی الآمال محدث قمی
و مکارم الاخلاق شیخ طبرسی
@basiratesoleymani