سید رامین مؤذنی:نکته های مهمی که همه عاقلان به ویژه جوانان باید به آن توجه کنند
♨️ توصیف واقعبینانه و جالب جمهوری اسلامی ایران از زبان یک غیر ایرانی عرب ملی گرا واتفاقا ضدفارس باانصاف قابل توجه است
فهوی حسین روزنامه نگار مصری که گرایش ناسیونالیستی عربی دارد و اتفاقا مشی ضد ایرانی هم دارد در یک مقاله مفصل در مقام مقایسه مصر و ایران چنین مینویسد: ما و ایرانی ها بیش از سی سال پیش در فضای بین المللی در یک سطح بودیم .
ایرانی ها راه مبارزه و مقاومت در برابر ابر قدرتها، بخصوص آمریکا را انتخاب کردند و ما مسیر سازش را برگزیدیم.
ما کشور مصر هر سال مزد خیانت مان به اعراب را از طرف آمریکا در قالب 4 میلیارد دلار کمک بلاعوض گرفتیم و ایرانی ها از همان اول فشار سیاسی ، اقتصادی و تحریم و جنگ داخلی و جنگ نا برابر راکه غرب به آنها وارد کرد وادامه دارد تجربه کردند ….
امروز ایران از یک قدرت منطقه ای به یک قدرت جهانی تبدیل شده که هیچ مشکلی در سطح منطقه و جهان بدون جلب نظر ایران قابل حل نیست.
و کاندیداهای رئیس جمهورهای آمریکادرانتخابات هایشان 64 بار هر کدام عبارت ایران را در مناظره تلوزیونی خودبکار میبرند.گویی حریفی جز ایران در سطح جهان ندارند …
و دیگر اینکه ایرانی ها در تمام علوم استراتژیک، از هسته ای تا فضایی و تا نانو و شبیه سازی و پزشکی و ..
جزء ده کشور برتر جهان میباشند و در صنایع موشکی چهارمین قدرت دنیا و از نظر دقت و سرعت موشکهایش شاید اولین کشور دنیاهستند.
و در منطقه آشوب زده خاورمیانه جزیره امن و ثبات امنیت زندگی آبرومندانه هستندگرچه سختیهای هم دارند؛ اما ما چی علیرغم حمایت آمریکا و اخذ کمک های سالیانه دغدغه تهیه یک وعده غذای خوب بلکه یک قرص نان برای اکثر مردم مان را داریم ، چرا چون
وقتی در مملکتی رهبر درست و حسابی نباشد، خب! وضعیت میشود مصر ، وقتی در جامعه ای وحدت نباشدمیشودعراق”
وقتی در کشوری فرمانده استواری نداشته باشند میشود پاکستان
وقتی درکشوری به ظاهر مسلمان رهبر و رئیس آن مملکت، خود فروخته به شرق وغرب باشد میشود ترکیه” وقتی دینداری غیر عقلانی حاکم شود میشود افغانستان، اما وقتی درکشوری که فرهنگ عقلانی شیعه ، رهبرش هوشمندودانشمندوشجاع،باج به زمین و زمان ندهد، با همه ی فشارها، سلیقه ها، تندرو، کندرو، جنگ 8 ساله، 30 سال تحریم سیاسی و اقتصادی، جایی برای نفس کشیدن دشمن باقی نمی ماند. خوب آن وقت می شود ایران قدرتمند مقتدر ، در میان حصاری از آتش جنگ های منطقه که گرگهای زخمی پشت مرزهایشان بی قرار زوزه می کشند
کسی جرات ندارد به خاکشان چپ نگاه کند حتی اگرخائنین وطن فروش مزدوربیگانه پرست هم داشته باشند، منبع: روزنامه الشرق الاوسط./اکنون میشود فهمید چرا ولایت فقیه از سوی دشمنان اسلام و انقلاب اسلامی وایران اسلامی مقتدرونزدوران فاقد عقل و شعوری شرف وهتاک مورد هجوم قرار می گیرد و به این نعمت بزرگ الهی اهانت می کنند/ ذرهبین حقیقت
✅صدای زاگرس ، صدای مردم
➕صدای زاگرس را در شبکههای اجتماعی داخلی و خارجی با آدرس زیر دنبال کنید…👇
╭┅─────────┅╮
✅ @sedayzagros
╰┅─────────┅╯
در آستانه چهل سومین سالگرد و جهانی قدس جهان اسلام قویتر از همیشه با وحدت ویک پارچگی کم نظیربابازگشت عاقلانه جبهه عربی به رهبری عربستان سعودی به جبهه مقاومت اسلامی علیه متجاوزان صهیونیست کودک کش با محوریت مقتدرانه ایران اسلامی نویدفروپاشی دیکتاتوری تروریسم صهیونیسم متجاوز، وپایان سلطه دزدان دریائی غرب برجهان راشاهد هستیم که همه این نشانه نزدیکی ظهورمنجی عالم بشریت را پیام آوراست؛ پیش بسوی تشکیل ارتش آزادی بخش اسلامی قدس به فرماندهی فرمانده معظم کل قوا حضرت امام خامنه ای برای آزادی قدس ش یف / ذرهبین حقیقت
ماه رمضان ماه بازگشت هوشمندانه عاقلان بسوی فرامین الهی است /ذرهبین حقیقت
ماه رمضان ماه اندیشه وتسلیم دربرابرفرامین الهی ودوری از لجبازی بااحکام خداست/ذرهبین حقیقت
حاج کوه دماوندی:
ماه رمضان ماه بازگشت هوشمندانه عاقلان بسوی فرامین الهی است
ماه رمضان ماه اندیشه وتسلیم دربرابرفرامین الهی ودوری از لجبازی بااحکام خداست/ذرهبین حقیقت
هدایت شده از ذره بین حقیقت
دراولین شب قدر شب توبه وپشیمانی از خطا و گناه و لجبازی باخداوخلق مومن خدا است ، ای هوشمندان عاقل ازاین فرصت الهی بهره برده اعلام پشیمانی نموده و از ۷دا طلب بخشش کنیم و به فرامین خدای حکیم مهربان تن بدهیم وازدشمنان خدا ورسول و ائمه معصومین اعلام نفرت و انزجار کرده یکدیگر را دعای خیر کنیم ب
قادر نوخاصی:
#گزارش_نجباء
پایه های پوسیده استکبار غرب وحشی تروریست یکی پس از دیگری در حال فروریختن است
🔴 بازنده اصلی پرونده نفت اقلیم، اسرائیل است
🔰 با توقف صادرات نفت اقلیم کردستان عراق به بندر جیهان ترکیه، اسرائیل که یکی از خریداران اصلی نفت اقلیم است با مشکلاتی مواجه شده است.
1⃣ به گزارش پایگاه تحلیلی "الطاقه"، بر اساس آمارهای شرکت تحلیل اطلاعات "کپلر"، حجم واردات نفت اسرائیل از اقلیم کردستان عراق در ماه مارس گذشته حدود ۱۶۷ هزار بشکه بوده است.
2⃣ شرکت کپلر درباره سرنوشت صادرات نفت اقلیم به اسرائیل تأکید میکند که از آغاز سال جاری تاکنون ۴۰ درصد نیاز نفتی اسرائیل از اقلیم تأمین کرده که نشاندهنده افزایش ۲۳ درصدی نسبت به سال گذشته است.
3⃣ مجله "فوربس" در ژوئن ۲۰۱۴ تصاویری از نفتکشی را در بندر عسقلان منتشر کرد که حامل نفت اقلیم کردستان از بندر جیهان بود.
4⃣ در اوت ۲۰۱۵ نیز نشریه "فایننشال تایمز" گزارشی منتشر کرد که نشان میداد اسرائیل ۷۷ درصد نفت خود را از اقلیم کردستان عراق تأمین میکند.
5⃣ به گفته کپلر، صادرات نفت اقلیم کردستان در ماه دسامبر ۲۰۲۲ به ۱۲ میلیون و ۲۵۵ هزار بشکه رسید که چهار میلیون و ۴۵۰ هزار بشکه یعنی ۳۸ درصد آن به اسرائیل رفته بود.
6⃣ کانال ۱۲ اسرائیل گزارش داد تلآویو برای سالها نفت کُردستان عراق را دریافت میکرد؛ خرید این نفت، بُعدی اقتصادی به روابط بلند مدت خانواده بارزانی و دولت اسرائیل میداد.
👈 منابع عراقی طی روزهای اخیر از توافق میان بغداد و اربیل برای از سرگیری صادرات نفت اقلیم خبر دادند؛ باید دید که ملاحظات بغداد درباره ممنوعیت فروش نفت اقلیم به رژیم صهیونیستی تا چه حد رعایت شده است.
#نیروی_قدس_سپاه_پاسداران 🔘https://eitaa.com/joinchat/2646278352Cb26420e514
شهدای گمنام:
🔴شیوههای کاهش وابستگی به دلار
🔹 با توجه به دادههای سال 2021، حدود 88 درصد تراکنشهای بینالمللی با دلار آمریکا انجام میشوند و دلار ارز رایج تجارت جهانی است اما در سالهای اخیر دولتها با محوریت چین و روسیه سعی کردهاند میزان وابستگی خود به دلار را تاحدودی در تجارت دوجانبه کاهش دهند.
🔻این کاهش وابستگی از تجارت با ارزهای محلی شروع شده تا متنوعسازی ذخایر ارزی. گرچه سرعت دلارزدایی از اقتصاد جهان چندان زیاد نیست اما نشانههای تنوعبخشی به ارزهای قابلمبادله در تجارت جهانی با ارزهای نزدیک به ارزهای جهانروا ظهور کرده است. براساس آمارهای بینالمللی بهطور میانگین بیش از 50 درصد تجارت جهانی با دلار آمریکا صورت میپذیرد اما همین مقدار نیز ابزارهای تحریمی گستردهای را در اختیار آمریکا برای مجازات دیگر کشورها قرار داده است.
ابزارهای آمریکا برای حکمرانی دلار
🔻آمریکا توانسته است با استفاده از ابزارهایی مانند درگاههای پولی جهانی مانند سوئیفت و طراحی قوانینی به نام FATF و... نظارت دقیقی بر ارز ملی خود داشته باشد و بهراحتی تشخیص دهد که هر دلار این کشور در دست چه کسی است و وی با آن مشغول چه کاری است!
🔻ایالاتمتحده آمریکا برای ردیابی دلارهایش در سطح جهان از مجموعهای از سیستمها و موسسات بینالمللی استفاده میکند. یکی از این موسسات، فدرال رزرو آمریکاست که بهعنوان بانک مرکزی آمریکا، نقشی اساسی در مدیریت دلار و نظارت بر کاربرد آن در سطح جهان استفاده میکند.
🔻ابزار دیگر آمریکا دادههای بازارهای مالی است. موسسات مالی و شرکتها در سطح جهان نیاز است که دادههای تراکنشهای دلاری خود را گزارش دهند. سازمانهای بینالمللی از طریق صندوق بینالمللی پول (IMF) و بانک جهانی پول (BIS) که دادههای مرتبط با بازارهای مالی جهانی و ارزهای کشورها را جمعآوری و تحلیل میکنند، (بهعلاوه وامهایی که به دلار آمریکا به کشورهای درحال توسعه میدهند) سلطه خود را بر دلار حفظ میکند.
راهکارهای حذف دلار از اقتصادکشور ❤ اولا بهترین راه حذف دلار از اقتصادکشورتغییرنگاه طراحی اقتصادوابسته به صادرات واردات از طریق سیستمهای بانکی بین المللی است که لازمه آن راه اندازی شبکه بانکی و پولی منطقه ای جدا از نظامات بانکی فعلی جهان است
❤️دومین راهکار،ایجاد بازارهای مشترک محلی و سپس بازارهای مشترک منطقه ای برای صادرات واردات است ❤️ سومین راهکارنجات از زندان دلار خارج کردن مسولین و دستگاه های دلار باز،ازمسولیتهای اقتصادی است ❤️ 1۱11صچ 🔻برخی اقتصاددانان در کشور تمایل دارند در این سلطه جهانی دلار، عمدتا بهدلیل تحریمهای آمریکا، اقتصاد را از وابستگی به دلار آمریکا نجات دهند. چنین کاری هرچند شدنی است اما الزاماتی میطلبد.
🔻در اینجا چند استراتژی ممکن برای کشور جهت دستیابی به این هدف وجود دارد:
▪️1. تشویق به استفاده از ارزهای ملی: دولتها میتوانند استفاده از ارزهای محلی خود را برای معاملات داخلی و بینالمللی ترویج دهند.
▪️2. ایجاد ارزهای جدید: برخی کشورها ممکن است ایجاد یک ارز جدید را بهعنوان وسیلهای برای افزایش استقلال مالی خود درنظر بگیرند. این ممکن است چالشبرانگیز باشد، زیرا مستلزم ایجاد اعتماد و پذیرش در بین همتایان و سرمایهگذاران بینالمللی است.
▪️3. استفاده از ارزهای ذخیره جایگزین: کشورها میتوانند ذخایر خود را با سرمایهگذاری در ارزهای جایگزین مانند یورو، ین ژاپن یا یوآن چین متنوع کنند.
▪️4. توسعه سیستمهای مالی منطقهای: کشورها میتوانند برای ایجاد سیستمهای مالی منطقهای مانند منطقه یورو که تجارت و سرمایهگذاری فرامرزی را تسهیل میکند با یکدیگر همکاری کنند، چنین سیستمهایی میتوانند ثبات مالی را افزایش دهند و جایگزینی برای دلار آمریکا ارائه دهند.
▪️5. ترویج همکاریهای بینالمللی: کشورها میتوانند برای ایجاد سیستمهای تسویهحساب بینالمللی جایگزین که دلار آمریکا را دور میزند، با یکدیگر همکاری کنند.
▪️6. توسعه سیستمهای پرداخت جایگزین: ایران میتواند سیستمهای پرداخت جایگزینی را توسعه دهد که برای معاملات بینالمللی به دلار آمریکا متکی نباشد.
▪️7. توسعه یک سیستم ملی پرداخت غیرنقدی: ایران میتواند سیستم پرداخت بدون نقد خود را، مشابه Alipay چین یا WeChat Pay Tencent توسعه دهد.
▪️8. افزایش تولید داخلی: ایران میتواند برای افزایش ظرفیت تولید داخلی برای کالاهای حیاتی مانند دارو، غذا و پوشاک تلاش کند
▪️9. تقویت سرمایهگذاری خارجی: اقتصاد ایران میتواند بهتدریج برای سرمایهگذاری خارجی -که ارزهای خارجی تزریق میکند- باز شود.
▪️10. متنوعسازی اقتصاد: توسعه تجارت با سایر کشورها بدونتوجه به دلار آمریکا بسیار مهم است. با تنوع تجارتی میتوان به درک بهتر از ارزشهای پایه و نرخ ارز داخلی خود رسید.
🔻کاهش نقش دلار آمریکا در اقتصاد یک فرآیند پیچ
یده و چالشبرانگیز است که نیازمند استراتژی و اجرای دقیق است. کشورها ممکن است نیاز به ترکیب چندین رویکرد برای انجام موفقیتآمیز این هدف داشته باشند. کاهش دلاری شدن از اقتصادی مانند ایران زمان میبرد اما میتواند به کاهش نوسانات ارزی، ایجاد ثبات اقتصادی بلندمدت و افزایش حاکمیت اقتصادی کمک کند.
✍گزارش ایمان صمدی نیا، پژوهشگر اقتصادی
✅کانال اقتصاد
چگونه اقتصاد کشور را از زندان دلارنجات دهیم ؟! راهکارهای کلان در این بخش به ترتیب اهمیت و امکان عمل عبارتند از ۱- خارج نمودن مسولین و سازمانهای دلار باز،که از بازی با دلار بهره می برند ۲- طراحی اقتصادکشوربدون دلاربا توسعه راهکارهای تجارت بدون دلارباتوجه به تجربه های کشورهای مستقل جهان به شرح دیل قابل دسته بندی هستن الف- ایجادبازار مشترک با کشورهای همسایه هم مرزبا ج ا ا ، ب - ایجاد بازارمشترک منطقه ای بوسیله مبادلات کلا به کالا(پایاپای) ج- مبادله کالا با پول های ملی کشورهای هم معامله ۳- ایجاد شبکه بانکی مستقل از شبکه بانکی سراسری تحت سیطره غرب شامل الف - ایجاد بانک مشترک محلی ومنطقه ای خارج از شبکه بانکی بین المللي فعلی که پول ملی دوکشوردر آن بعنوان واسطه مبادله معتبر باشد ب - ایجادشبکه بانکی منطقه ای مستقل از شبکه بانکی بینالمللی فعلی ج- تعریف پول مشترک واحدمنطقه ای برای مبادلات منطقه ای وبین المللی ۴- فروش نفت و گاز وهمه مواد کانی (معدنی) و.... درحوزه های مستقل داخلی به مردم و سرمایه داران داخلی هم با پول ملی و یا با هر ارزی که دارند ؛ خاصیت این اقدام بویژه در شرایط تحریمهای بین المللی زورگویانه غرب وحشی به ترتیب اهمیت عبارتند است الف - حفظ سرمایه های ملی ب - توانمند ساز اقتصاد مردم بصورت غیر مستقیم ج- جمع آوری سرمایه های سرگردان کشورووجلوگیری از تورم های غیر منطقی کاذب د - تبدیل کردن سرمایه های راکد( مرده) مردم به سرمایه های فعال اقتصادی با ارزش گذاری املاک شخصی مردم و دادن وام اقتصادی به مردم برای سرمایه گذاری درخرید نفت وگاز و محصولات معادن معدنی؛ ۵ - تبصره مهم برداشت حجیم ازحوزه های مشترک نفت وگاز ۶ - تعریف جدیدی از واحد پول ملی از ریال به تومان و حذف صفر های اضاف که اثر روانی سقوط ارزش پول ملی را کاهش می دهد ۷ - بافروش سکه های طلابه مردم بخشی از نقدینگی سرگردان دربازار جهت دهی شده و با طرح حفظ مسکوکات در بانک های کشور مقدارکمی هم بهره بانکی سالانه به صاحبان سکه داده شودطلاهای مردم دربانکها رانیزمیتوان بعنوان پشتوانه چاپ اسکناس قرار داد به این ترتیب اقتصاد کشور را از زندان دلار ودلار بازان خارج محاصره اقتصادی را شکسته ، سرمایه های سرگردان را از بازار حذف ودست دولت را پر نقدینگی نموده بدون استقراض ازخارج کشور و استقراض از بانک مرکزی، همچنین با این اقدام تورم کاذب رانیز تحت کنترل و نظارت قرار داده ، با برنامه ریزی دقیق ومدیریت نظارتی وطاراح کار آمد برنامه های تولید درکشور را در چهارچوب برنامه های کلان کشور قرارخواهدگرفت انشاالله / ذرهبین حقیقت
یک توانمندی جهشی دیگر برای نابودی دیکتاتوری دزدان دریائی انگلیسی ، امریکائی ،اروپائی و صهیونیستهای کودک کش ؛ بیچاره مزدوران داخلی این اراذل واوباش بین المللی که در آرزوی براندازی جمهوری اسلامی همچون پشه های گزنده مردنی گاهی مردم انقلابی و جمهوری اسلامی را می گزند و شتر گونه خواب تجزیه ایران براندازی جمهوری اسلامی را می بینند/ ذرهبین حقیقت