هدایت شده از سید علیرضا آلداود
🔴تلگرام، اینستاگرام و فضای مجازی رها شده، جذابترین محیط ها برای تروریست ها، جریان تحریف و منافقین
✍سید عليرضا آل داود
🔶نبود مدیریت واحد، شبکه ملی اطلاعات و... در سطح کشور، ما را با تهدیداتی بسیار جدی در جهان حقیقی و مجازی روبرو کرده است؛ در جهان امروز، فضای مجازی با بهرهگیری از فناوری رمزنگاری اطلاعات که قرار بود حافظ حریم خصوصی و اطلاعات مردم باشد، به عنوان بافت عملیاتی تروریستها و مجرمین شناخته میشود و این فضا ویژگیها و مزایایی دارد که آن را برای تروریستها و مفسدین جذاب میکند.
🔶سیالیت مرز، کاهش هزینه جرم، امکان وارد آوردن خسارات مالی بدون رساندن آسیبهای جسمی، سهولت تدارک امکانات و عوامل مورد نیاز برای اقدامات تروریستی، امکان هماهنگی لحظه ای عملیات تروریستی مانند حمله داعش به مجلس در خرداد ماه 96 و رژه اهواز شهریور 97، انجام بهینه، غیرقابل شناسایی و سریع فعالیتهای پولی و بانکی با ارز دیجیتالها و وجود فضای مبتنی بر رمزنگاری اطلاعات(زیست ناشناس و بدون هویت یا با هویت جعلی) جذابیتهای فضای مجازی برای تروریستها، مفسدین، ضد انقلاب جنایتکاران است.
🔶صحبتهای خانم "ترزا می" در اجلاس داوس 2018 به خوبی نشان داد چه میزان شبکههای اجتماعی، موتورهای جستجو و پیامرسانها مورد استفاده تروریستهاست و حتی وی بهعنوان پیشنهاد به سران اقتصادی حاضر در آن اجلاس گفت تا زمانیکه خدمات دهنگان این سرویس ها نتوانند بسترشان را از مواردی چون محتوای و گروههای تروریستی، قاچاق انسان و مباحث و مطالب مربوط به کودکآزاری پالایش کنند، از سرمایهگذاری بر روی این شرکتها توسط آنها برای عمل به قوانین و محدودیتهای مورد انتظار خودداری شود.
🔶سرقت Bigdata کشور و فروختن آن به امریکا، انگلیس، رژیم صهیونیستی و عربستان(هماهنگ با گروههای تروریستی داعش و منافقین) و ... بهمنظور تحلیل و بررسی آن، حمله تروریستی به مجلس و حرم مطهر حضرت امام(ره) با 17 شهید و چندین زخمی، بستر خبرسازی، شایعهسازی، براندازی و اغتشاش آفرینی در دی ماه 96 و آبان 98، بستر تحریک فرقه دروایش و 4 شهید و چندین مجروح و خسارات مالی عمده به مردم، بستر تغییر سبک زندگی و انحراف خانوادهها و جوانان، بستر پولشویی و کالای قاچاق، بستر ایجاد انواع شغلهای نامشروع، بستر عقب مانده یکطرفه ارائه محتوا به مخاطب، بستر فریب امثال امیرحسین به عنوان قاتل ستایش قریشی در ورامین و ... خسارات حضور تلگرام،اینستاگرام و... داخل کشور ما است.
⭕️ سواد، مهارت و تربیت رسانه ای در کنار راه اندازی شبکه ملی اطلاعات و حمایت از نخبگان داخلی برای طراحی سکوها، نرم افزارها، سخت افزار های بومی و تولید محتوای متناسب با فرهنگ ایرانی اسلامی ما یکی از راه حل های مقابله با این جنگ شناختی ادراکی ترکیبی است.
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
هدایت شده از سید علیرضا آلداود
💢هوش مصنوعی تهدیدی برای امنیت ملی کشورها است
🔺هوش مصنوعی میتواند به تروریستها در انتخاب اهداف خود کمک کند
🔺سازمان دیدبان تروریسم با ابراز نگرانی از تهدیدهای هوش مصنوعی برای امنیت ملی کشورها، از سازندگان این فنآوری انقلابی خواسته تا ذهنیت «آرمانشهری» خود از هوش مصنوعی را کنار بگذارند، چراکه این فنآوری جدید میتواند افراد آسیبپذیر را با خود همراه کند.
🔺گاردین به نقل از جاناتان هال کیسی، مدیر این نهاد مستقر در بریتانیا، نوشت که تهدیدهای امنیتی هوش مصنوعی روز به روز آشکارتر میشود و در پیشبرد این فنآوری باید ملاحظات و نیات تروریستها را در نظر داشت.
🔹به گفته جاناتان هال کیسی، در توسعه بیش از اندازه هوش مصنوعی عمدتا بر نکات بالقوه مثبت این فنآوری تمرکز شده و در این مسیر از چگونگی استفاده احتمالی تروریستها از آن برای حملات غفلت شده است.
گاردین در ادامه به نقل از هال نوشت که سازندگان هوش مصنوعی باید در کنار خود یک نئونازی ۱۵ ساله دو آتشه داشته باشند تا تهدیدهای بالقوه این فنآوری را بهتر درک کنند.
🔸دیدبان تروریسم که بهطور مستقل به بازبینی قوانین دولت بریتانیا در زمینه تروریسم میپردازد، نگرانی فزاینده خود را از دامنه رباتهای چت هوش مصنوعی برای متقاعد کردن افراد آسیبپذیر و یا افراد دارای طیف متنوعی از عملکردهای عصبی برای انجام حملات تروریستی ابراز کرده است.
جاناتان هال در ادامه میافزاید: «تلقینپذیری انسانهای غوطهور در دنیای دیجیتال و فنآوریهای نوین نگران کننده است. این فنآوریها به کمک زبان مخاطبان خود را به اقداماتی ترغیب میکنند. از همین رو، امنیت جامعه میتواند به شدت به خطر بیفتد.»
🔹به گفته دیدبان تروریسم، برای مقابله با نوع تازهای از تهدیدهای تروریستی مرتبط با هوش مصنوعی نیاز به تدوین قوانین تازهای است. از آنجایی که هوش مصنوعی میتواند در انتخاب اهداف تروریستها بهغایت کاربردی باشد، مقررات موثر و دارای ضمانت اجرا میتواند تا اندازهای خطر فزاینده سلاحهای مرگبار خودکار را مهار کند.
🔺فاصله میان پیشرفت فنآوریهای جدید و قوانین ناظر بر آن همواره محل بحث و نگرانیهای سازمانهای مدافع صلح و امنیت بوده است. با رشد فزاینده فنآوریها در حوزه رباتها از یکسو و از فناوریهای ارتباطی از سوی دیگر، نوع تازهای از تهدیدهای تروریستی ظهور یافته که به شدت مایه نگرانی شده است.
برای مثال دور از ذهن نیست که یک پهپاد کوچک کاملا خودکار از مکانی نامعلوم برای حمله به هدفی مشخص به پرواز درآید و با کمک فنآوری هوش مصنوعی در لحظهای مناسب هدف را شناسایی و حمله انجام شود، و هیچ اثری از خود باقی نگذارد. این حمله میتواند در روز روشن و در میان جمعیتی در میدان شهر روی دهد، طوری که هیچ کس نتواند حدس بزند هوش مصنوعی قرار است در لحظه چه تصمیمی بگیرد و چه کسی یا کسانی را هدف قرار دهد.
🔸واقعیت این است که قوانین بازدارنده در این زمینه و دستگاههای ناظر بر چنین فنآوریهایی تاخیر نسبتا زیادی دارند.
پیش از این، تسلیحات مرگبار خودکار در نبرد اوکراین عرض اندام کرده بود و سوالهای جدی اخلاقی در مورد پیامدهای ماشین کشتار خودکار مطرح شده است.
در بریتانیا، MI5 و موسسه آلن تورینگ، نهاد ملی علم دادهها و هوش مصنوعی در حال انجام اقداماتی برای مقابله با چالشهای امنیتی ناشی از هوش مصنوعی هستند.
همانطور که الکساندر بلانچارد، محقق اخلاق دیجیتال در برنامه دفاعی و امنیتی این مؤسسه میگوید، هوش مصنوعی در تعامل با محیط میتواند یاد بگیرد و خود را سازگار کند.
توجه به همبودگی این سه عامل یعنی تعامل، یادگیری و سازگاری با محیط، ویژگی حیرتانگیز هوش مصنوعی نشان میدهد که بشر با چه تهدید جدی روبهروست. در کنار مزایای هوش مصنوعی، به نظر میرسد اتخاذ تدابیر نظارتی بر هوش مصنوعی از ضرورتی انکارناپذیر برخوردار است، تا این تازهترین فناوری بشری به ماری در آستین، و بلای عصر نوین تبدیل نشود.
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
هدایت شده از سید علیرضا آلداود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🪓 بعضی ها اصرار دارند ثابت کنن که قبل انقلاب بهشت بود...
📚جالب اینجاست وقتی از همونها میپرسی وضع خودت و خانواده ت قبل از انقلاب چطور بود، به اندازه یک کتاب ده جلدی، درد ورنج برای تعریف کردن دارن.
🤷♂ چه اصراریه خب...
#فانتزی_نوستالوژی
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
هدایت شده از سید علیرضا آلداود
لزوم توجه به حکمرانی سایبری در عصر هوش مصنوعی چیست؟
✍ سید علیرضا آلداود
لزوم توجه به حکمرانی سایبری در عصر هوش مصنوعی به چندین دلیل اساسی و مهم برمیگردد که در ادامه به برخی از این موارد اشاره خواهم کرد:
1. تهدیدات امنیتی: با گسترش استفاده از هوش مصنوعی، تواناییهای سایبری نیز افزایش یافته و تهدیدات جدیدی مانند حملات سایبری هوشمند و خودکار به وجود آمده است. حکمرانی سایبری به منظور مدیریت، شناسایی و کنترل این تهدیدات ضروری است.
2. حفاظت از دادهها: هوش مصنوعی معمولاً به دادههای عظیمی نیاز دارد تا به شکل مؤثری عمل کند. حکمرانی سایبری میتواند به حفاظت از این دادهها و حفظ حریم خصوصی افراد کمک کند.
3. اخلاق و مسئولیت: استفاده از هوش مصنوعی میتواند منجر به مسائل اخلاقی شود، مانند تبعیض نژادی در الگوریتمها یا نقض حریم خصوصی. حکمرانی سایبری باید چارچوبهای اخلاقی را تعیین کند و تضمین کند که هوش مصنوعی به شیوهای مسئولانه استفاده میشود.
4. تنظیم مقررات: با پیشرفت سریع تکنولوژی هوش مصنوعی، نیاز به چارچوبهای قانونی و مقررات برای تنظیم نحوه استفاده از این فناوری احساس میشود. حکمرانی سایبری میتواند به ایجاد قوانین و مقررات مناسب کمک کند.
5. همکاریهای بینالمللی: تهدیدات سایبری و چالشها ناشی از هوش مصنوعی نمیشناسند و مرزها را درنوردیدهاند. حکمرانی سایبری میتواند به ایجاد همکاریهای منطقهای و بینالمللی در زمینه امنیت سایبری کمک کند.
6. تحول اقتصادی و اجتماعی: هوش مصنوعی میتواند به تحولات عمیق اقتصادی و اجتماعی منجر شود، و حکمرانی سایبری باید به این تحولات پاسخگو باشد و اطمینان حاصل کند که منافع عمومی در اولویت قرار دارد.
7. بهرهوری و بهبود تصمیمگیری: حکمرانی سایبری میتواند استفاده بهینه از هوش مصنوعی را تسهیل کند و به افزایش بهرهوری و بهبود تصمیمگیری در کشورها و سازمانها کمک نماید.
🔴به طور کلی، حکمرانی سایبری در عصر هوش مصنوعی به عنوان یک ضرورت اجتنابناپذیر برای حفاظت از امنیت، حریم خصوصی، و اصول اخلاقی به شمار میآید و میتواند به بهبود وضعیت جامعه در برابر چالشهای جدید کمک کند.
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 سلاحهای جدید و ناشناخته حزبالله
🔸برد موشک پدافند هوایی ۳۵۸ چقدر است و کروز جدید حزبالله چه ویژگیهایی دارد؟
@Kayhan_online
هدایت شده از ایران ما
🔺سرخط روزنامههای مطرح جهان عرب؛
ارتباط مشکوک سفرهای فرستاده آمریکا با تشدید حملات رژیم صهیونیستی علیه لبنان
🔹الاخبار: هر بار که آموس هوکشتاین فرستاده آمریکا، بیروت را ترک میکند حملات رژیم صهیونیستی علیه لبنان شدت بیشتری میگیرد. همین مسأله باعث شده شک و تردیدها نسبت به همزمانی این ۲ رویداد افزایش پیدا کند.
🔹عطوان: رژیمهای عربی میلیاردها دلار برای خرید جنگندهها، موشکها و جدیدترین تجهیزات و مسلح کردن ارتشهای خود خرج میکنند؛ ارتشهایی که در هیچ نبردی شرکت نکردهاند مگر آنکه شکست خوردهاند.
🔹القدس العربی: پیام ورود نتانیاهوی متجاوز به محور نتساریم در نوار غزه.
🔹الوطن: صدور حکمهایی مانند حکم دیوان کیفری بین المللی باعث میشود از یک سو آینده پروژه صهیونیستی در منطقه به خطر افتد و از سوی دیگر پایگاه مشروع مقاومت تقویت شود.
🔹المراقب العراقی: عراق به تهدیدات رژیم صهیونیستی پاسخ میدهد.
🔹المسیره: عملیاتهای پی در پی نیروهای حزب الله باعث تضعیف ارتش رژیم صهیونیستی و آغاز یک جنگ فرسایشی در جبهه شمالی شده است.
┄┅═☫ همیشه با خبر، با ما ☫═┅┄
@iraan_ma
🇮🇷 «ایران ما»
«همیشه با خبر، با ما»
📡جدیدترین و مطمئن ترین خبرها و تحلیل های اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی
همراه با
📡 مطالب مفید و کاربردی
🔔 درخواست تبلیغات:
@shaparak_t
ارتباط با ادمین و ارسال سوژه:
@Ad_iraan_ma
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
💫 گفت و گو با روزنامه فرهیختگان درباره قطعنامه شورای حکام آژانس| بخش دوم
✴نظم بینالمللی تغییر کرده است؛ نظمی که شورای امنیت در رأس آن بود دیگر وجود خارجی ندارد. امروز آشکار شده تحریمهایی که به بهانه جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هستهای علیه ما وضع شد، درواقع تحریمهایی برای جلوگیری از دستیابی ایران به دانش هستهای بوده است. شاهد بزرگ این مدعا، تحریمهایی است که آمریکا علیه چین در زمینه نیمههادیها و ریزپردازندهها وضع کرده است. جنگ، جنگ فناوری است. هر کشوری که درطول تاریخ در رقابتهای بینالمللی در صدر قرار گرفته، در فناوریهای عصر خود برتری داشته است. ما نهتنها باید در دانش هستهای برتری بیابیم، باید توجه کنیم امروز دیگر ابتدای قرن بیستویکم نیست. به همان دلیلی که سراغ دانش هستهای رفتیم و سرمایهگذاری قابلتوجهی روی آن کردیم، باید بهسمت فناوریهای نوین بهویژه ریزپردازندهها و نیمههادیها برویم و جزء کشورهای پیشرو باشیم. در همین مسیر، باید منتظر باشیم به همان دلیلی که در قضیه هستهای مقابلمان سنگاندازی شد، اینجا هم با تحریم و سنگاندازی و خرابکاری مواجه شویم. اینها واقعیتهای جهان ماست. نگاههای فانتزی و آرمانگرایانه به محیط بینالملل، به خسارات محضی نظیر برجام ختم میشود. از این تجربه گرانبها درس بگیریم و از یک سوراخ، دوبار گزیده نشویم.
✴عرض آخر اینکه مبادا این جنجالی که بر سر قطعنامه آژانس راه افتاده و احتمالاً با فعال شدن مکانیسم ماشه تشدید شود، ما را دچار خطای محاسباتی کند و دوباره دیپلماسی التماسی را برای رفع تحریمها آغاز کنیم. در دوره روحانی، کشور یا معطل امضای برجام بود یا معطل اجرای برجام یا معطل احیای برجام. این تجربه کفایت میکند و ایران باید اولاً برنامههای اقتصادی خود را فارغ از تحریمهای آمریکا پیش ببرد و ثانیاً در اکتبر 2025 یعنی مهر 1404 محدودیتهای قطعنامه 2231 را پایانیافته تلقی کند و برنامه هستهای خود را توسعه دهد؛ چه مکانیسم ماشه اجرا شود و چه نشود.
❇متن کامل این گفت و گو را در این لینک مطالعه فرمائید.
@syjebraily
هدایت شده از طوفان یمنی
🔴 وزارت دفاع ترکیه: به زودی پاسخی جبران ناپذیر به یمنی ها خواهیم داد تا برای کشورهای دچار توهم درس عبرت شود.
◽️الجزایر: ناوگانی متشکل از دو زیردریایی و چهار کشتی جنگی برای حفاظت از منطقه باب المندب اعزام می شود. کشورهای عربی باید فوراً یک اتحاد نظامی علیه ترکیه، آمریکا و اسرائیل ایجاد کنند.
◽️ فرمانده ارتش پاکستان: به ترکیه و اسرائیل اجازه انجام این عملیات را نخواهیم داد. نیروی دریایی و هوایی پاکستان به زودی برای دفاع از یمن مستقر خواهند شد.
🇾🇪 طوفان یمنــ𖡥ـی
@tofan_yamani
هدایت شده از YASIN
باور کردنی نیست،ولی حقیقت دارد! خاطرهای از۱۸ سال اسارت سیدالاسرا، سرلشگر خلبان حسین لشگری که اولین اسیر و آخرین آزاده جنگ است! وقتی بازگشت از او پرسیدند این همه سال انفرادی را چگونه گذراندی؟گفت برنامه ریزی کرده بودم و هر روز یکی از خاطرات گذشته را مرور میکردم! سالها درسلولهای انفرادی بود و با کسی ارتباط نداشت و قرآن را کامل حفظ کرده بود!زبان انگلیسی میدانست،برای ۲۶ سال نماز قضا خوانده بود! گفت از ۱۸ سال اسارتم، ده سالی که در انفرادی بودم،سالها با یک مارمولک همصحبت میشدم! بهترین عیدی که این ۱۸سال اسارت گرفتم، یک نصفه لیوان آب یخ بود! عید سال ۷۴ بود!سرباز عراقیِ نگهبان، یک لیوان آب یخ خورد، خواست باقی مانده آن را دور بریزد، نگاهش به من افتاد،دلش سوخت و آن را به من داد، من تا ساعتها از این مسئله خوشحال بودم!این را هم بگویم که من مدت ۱۲سال در حسرت دیدن یک برگ سبز و یک منظره بودم و حسرت ۵دقیقه آفتاب راداشتم!چقدر درمعرفی قهرمانان واقعی به نسل جوان کوتاهی شده است و ارزشها نادیده گرفته شده است!
اینها برای وطن جنگیدند
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key
هدایت شده از افروز باوفا
یک زن ایرانی کاندیدای نهایی استارتاپهای زنان بریکس شد - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency
https://www.mehrnews.com/news/6290021/%DB%8C%DA%A9-%D8%B2%D9%86-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%AF%D9%87-%D9%85%D8%B3%D8%A7%D8%A8%D9%82%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A7%D9%BE-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%B3-%D8%B4%D8%AF
هدایت شده از جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی
حکمرانی مجازی در جهان | دادهنما
حکمرانی فضای مجازی به اشکال مختلف در سراسر جهان انجام میشود؛ از مقابله با محتوای نامناسب تا بومیسازی فناوری برای تقویت حاکمیت دیجیتال و اقتصاد ملی.
#⃣ #استقلال_سایبری
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی ✊🏻 @jebheh