⭕️ از طرف #رهبرمعظم_انقلاب اسلامی انجام شد؛
عیادت حجتالاسلام والمسلمین محمدی گلپایگانی از حضرت آیتالله شبیری زنجانی
🔹 حجتالاسلام والمسلمین محمدی گلپایگانی عصر امروز (دوشنبه) از طرف رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیمارستان محل بستری حضرت آیتالله شبیری زنجانی حضور یافت و از ایشان عیادت کرد.
🔹 حجتالاسلام محمدیگلپایگانی ضمن ابلاغ سلام رهبر انقلاب اسلامی به آیتالله شبیری زنجانی، در جریان آخرین وضعیت درمانی ایشان قرار گرفت و برای بهبود و سلامتی این مرجع تقلید دعا کرد.
#خبرگزاری_بسیج
https://eitaa.com/bsjvahid3
🌷🌷🇮🇷🇮🇷
در این شب های سرد پاییزی 🌟
🌙دعا میڪنم
شبتون پر امید
💫برکت در زندگیتون فراوان
زندگیتون آرام
🌟 لحظہ هاتون پر از خوشبختی
دنیاتون پر از آدمهای خوب
🌙و امضاء خدا پای تک تک آرزوهاتون
🌟شبتون زیبا و سرشار از عشق به خدا
https://eitaa.com/bsjvahid3
🌹🌹🇮🇷🇮🇷
⭕️ هفته #بسیج گرامی باد
🌷بسیج #خدمتگزار #ملت🌷
🔹 هفته بسیج را به مدافعان گمنام و بی ادعای امنیت ایران اسلامی تبریک عرض می نماییم.
#خبرگزاری_بسیج
Basijnews.ir
@Basijnewsir
#جهاد_تبیین_و_روایت
#بسیج_خدمتگزار_ملت_ایران
#مردم_سالاری_دینی
#مشارکت_اجتماعی
#ایران_قوی
#ثامن۲۷
#بیدارباش
🆔 https://eitaa.com/Bidarb_a_s_h
🆔 https://rubika.ir/Bidarb_a_s_h
♦️ آقای علی کریمی، شرف را خوردید یک آب هم روش/ علی کریمی در نتیجه بازی انگلیس و ایران چه تاثیری داشت؟
🔹 بر اساس اطلاعات دریافتی با یک منبع آگاه در تیم ملی فوتبال، علی کریمی که این روز ها نقش قابل توجهی در اجرای برنامه عربستان برای سوریه سازی ایران ایفا می کند تاثیر شدیدی در نحوه بازی ملی پوشان برابر انگلیس داشته است.
🔹 بر اساس صحبت های این منبع مطلع در تیم ملی ایران، علی کریمی پس از ارتباط گیری با بازیکنان از طریق دایرکت اینستاگرام، با ارسال تصاویر و ویس هایی از خود موجب برهم زدگی تمرکز بازیکنان تیم ملی شده است.
🔹 این منبع آگاه مدعی است این اتفاق نارضایتی کیروش را به همراه داشته و کیروش از طریق یک واسطه نارضایتی خود از اقدامات علی کریمی را به وی اعلام کرده و این اقدام کریمی را خیانت به کشورش خوانده است.
https://eitaa.com/bsjvahid3
🌷🌷🇮🇷🇮🇷
♦️۶۰ تا هم گل بزنن همش بازیه...واقعیت انگلیس عکس زیر است برای ما
" سامان ماهور "
#بهجت_نیوز
https://eitaa.com/bsjvahid3
🌷🌷🇮🇷🇮🇷
7.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ رزمایش کمکهای مومنانه به مناسبت هفته بسیج ۱۴۰۱/۸/۳۰
بسیج سازندگی حوزه مقاومت بسیج سه عاشورا شهروحیدیه
ناحیه مقاومت بسیج امیرالمومنین علیه السلام شهرستان شهریار
سپاه سیدالشهداء علیه السلام استان تهران
#جهاد_تبیین
#بسیج_اقتدار_خدمت_بصیرت
🆔https://eitaa.com/bsjvahid3
🌹🌹🇮🇷🌹🌹
رزمایش کمکهای مومنانه به مناسبت هفته بسیج ۱۴۰۱/۸/۳۰
بسیج سازندگی حوزه مقاومت بسیج سه عاشورا شهروحیدیه
ناحیه مقاومت بسیج امیرالمومنین علیه السلام شهرستان شهریار
سپاه سیدالشهداء علیه السلام استان تهران
#جهاد_تبیین
#بسیج_اقتدار_خدمت_بصیرت
🆔https://eitaa.com/bsjvahid3
🌹🌹🇮🇷🌹🌹
🔴 مدارس ابتدایی و مهدکودکهای تهران فردا تعطیل است
🔸براساس مصوبه کمیته اضطرار آلودگی هوا، فردا مدارس و مهدکودک های استان تهران (بهجز دماوند، فیروزکوه و پردیس) تعطیل است.
•┈•❀🕊🍃🌺🍃🕊❀•┈•
#جهاد_ تبیین
#بسیج_اقتدار_خدمت_بصیرت
🆔https://eitaa.com/bsjvahid3
🌹🌹🇮🇷🌹🌹
🔻والدین برای بهبود روابط خواهر برادری چه کنند؟
🔹تمرکز بر نقاط قوت هر کودک: مقایسه بین کودکان را انجام ندهید ،زیرا فقط باعث رقابت بیشتر خواهد شد.
🔹کودکان خود را از طریق احساسات دشوار راهنمایی کنید: آنها را با احساسات خشم، حسادت و ناامیدی آگاه کنید و آنها را بشنوید.
🔹به کودکان خود بیاموزید بدون شما چطور یک مناقشه را پایان دهند: یاد دهید چگونه مشکلات خود یا شرایط دشوار را مدیریت کنند.
🔹هنگامی که با یکدیگر بازی می کنند، فرزندان خود را ستایش کنید. توجه مثبت شما ممکن است آنها را تشویق کند که با یکدیگر مهربان باشند.
🔹عادل باشید: اطمینان حاصل کنید که هر کودک سهمی از امتیازات و کارها را به دست می آورد.
🔹تقویت رفتار مثبت: سیستم پاداش و مجازات را تنظیم کنید. به عنوان مثال، مبارزه مجازات دارد، اما بازی به سادگی یک امتیاز را به دست می آورد،مثلا این که شب بیشتر بیدار بمانند.
🔹اجازه دهید فرزندان، خود را با یکدیگر مقایسه کنند: مقایسه کردن همدیگر، آنها را برای روابط سالم در آینده آماده می کند.
🔹بی طرف باشید: جبهه گرفتن و حل کردن دعوای فرزندان فقط موجب می شود تا در آینده نتوانند از پس مشکلات برآیند.
•┈•❀🕊🍃🌺🍃🕊❀•┈•
#جهاد_ تبیین
#بسیج_اقتدار_خدمت_بصیرت
🆔https://eitaa.com/bsjvahid3
🌹🌹🇮🇷🌹🌹