🔴 دیپلمات روس: در صورت پاسخ اسرائیل، ایران قطعاً به آن قدرتمندتر و قاطعتر پاسخ خواهد داد
🔹دیمیتری پولیانسکی، معاون اول نماینده دائم روسیه در سازمان ملل در مورد حملات شب گذشته ایران به اهدافی در اسرائیل، یادآور شد که جهان امروزی در آستانه یک بحران جدی و جدید در منطقه خاورمیانه قرار گرفته است.
🔹پولیانسکی در کانال تلگرامی خود نوشت: «در رابطه با حمله ایران به اسرائیل، برگزاری نشست فوری شورای امنیت سازمان ملل برای عصر همین امروز، 14 آوریل برنامه ریزی شده است. بطور همزمان، دو نامه بین اعضای شورای امنیت توزیع شده است - یکی، از طرف اسرائیل در مورد "نقض منشور سازمان ملل توسط ایران" که در آن هیچ اشارهای به حمله اسرائیل به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق نشده است و دیگری، نامه جمهوری اسلامی ایران که حاوی اطلاعاتی در مورد حمله تلافی جویانه تهران در چارچوب حق دفاع از خود طبق ماده 51 منشور ملل متحد است.»
🔹این دیپلمات روس اضافه کرد: «در صورت پاسخ اسرائیل، ایران قطعاً به آن قدرتمندتر و قاطعتر پاسخ خواهد داد.»
https://eitaa.com/nasr24
۲۶ فروردین ۱۴۰۳
همچون عقاب برسرتان فرود خواهیم آمد.
#تنبیه_کوبنده
https://eitaa.com/nasr24
۲۶ فروردین ۱۴۰۳
🌸دستور صریح قرآن:
آن گاه که نصرت و فتح می رسد، مشغول تسبیح، حمد و استغفار شوید.
استغفار مانعی است بر سر راه غرور و خود شیفتگی در پی چنین نعمت بزرگی.
https://eitaa.com/nasr24
۲۶ فروردین ۱۴۰۳
🔴بهدنبال درگیری با ایران نیستیم!
🔹وزیر دفاع آمریکا: از ایران میخواهیم که فوراً هرگونه حملهٔ بیشتر را متوقف کند و تنشها را کاهش دهد؛ بهدنبال درگیری با ایران نیستیم.
https://eitaa.com/nasr24
۲۶ فروردین ۱۴۰۳
🛑📸لحظه تماشایی عبور پهپاد ها از شهر مقدس کربلا
https://eitaa.com/nasr24
۲۶ فروردین ۱۴۰۳
🔴حماس: پاسخ ایران شایسته و حقی طبیعی بود
🔹جنبش اسلامی حماس در بیانیهای نوشت:ما در جنبش مقاومت اسلامی (حماس) عملیات نظامی جمهوری اسلامی ایران علیه رژیم اشغالگر صهیونیستی را حق طبیعی و پاسخی شایسته به جنایت هدف قرار دادن کنسولگری ایران در دمشق و ترور تعدادی از رهبران سپاه پاسداران میدانیم.
🔹ما ضمن تایید حق طبیعی دولتها و ملتهای منطقه برای دفاع از خود در برابر حملات صهیونیستها، از ملت عربی و اسلامی خود، مردم آزاده جهان و نیروهای مقاومت در منطقه می خواهیم به حمایت های خود از طوفان الاقصی و حق آزادی و استقلال مردم فلسطین و ایجاد کشور فلسطینی با پایتختی قدس ادامه دهند.
https://eitaa.com/nasr24
۲۶ فروردین ۱۴۰۳
🔴کشورهای حوزه خلیج فارس هیچکدام پاسخ ایران را محکوم نکردند و فقط دعوت به خویشتنداری کردند
https://eitaa.com/nasr24
۲۶ فروردین ۱۴۰۳
🔴نیویورکتایمز به نقل از مقامات اسرائیلی نوشت: ایران ۱۸۵ پهپاد، ۳۶ موشک کروز و ۱۱۰ موشک زمین به زمین بهسمت اسرائیل شلیک کرده است.
https://eitaa.com/nasr24
۲۶ فروردین ۱۴۰۳
🔴رژیم صهیونیستی که استاد اخبار جعلی و جنگ رسانه هستند و هیچ وقت حاضر به انتشار واقعی حجم تخریب اهداف موشکهای ایران نیستند.
ولی خودمان به زودی تصاویر ماهوارهای از حجم تخریب را پخش خواهیم کرد.
https://eitaa.com/nasr24
۲۶ فروردین ۱۴۰۳
🔴نماینده مجلس پاکستان پادشاه اردن را به دلیل کمک به اسرائیل برای رهگیری پهپادهای ایران خائن خطاب کرد
https://eitaa.com/nasr24
۲۶ فروردین ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹جات خالی بود عمو قاسم
❤️ به عشق تو
این سیلی را زدیم به
اسرائیل جنایتکار
https://eitaa.com/nasr24
۲۶ فروردین ۱۴۰۳
16.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴بازتاب غرش پهپادها و موشکهای ایرانی در رسانههای عربی؛ از تحقیر اسرائیل تا شکست آمریکا در حمایت از اسرائیل!
♦️ گوشهای از بازتاب حمله ایران به اهدافی در سرزمینهای اشغالی:
🔺بزرگترین حمله پهپادی تاریخ و دوران مدرن.
🔺حملهای که فقط یک میلیارد دلار در لحظه اول برای اسرائیل هزینه تراشید.
🔺پیام هشدار مبنی بر بازی نکردن با خطوط قرمز ایران.
🔺اسرائیل تحقیر شد و حقارت بزرگی به آن تحمیل شد.
https://eitaa.com/nasr24
۲۶ فروردین ۱۴۰۳