⭕️ آمریکا با سینمای هالیوود به دنبال القای تنفر در فضای جامعه ایرانی-اسلامی است و در این فضا هم از هیچ کاری دریغ نمیکنند.
💢 پروژههای چند صد میلیارد دلاری هالیوود با معیارهای خاص تولید، همه گواه بر این مسئله هستند که در این مسیر از هیچ کاری فروگذار نکردند.
#سینما
🆔 @majazihaa
May 11
⭕️روش های پروپاگاندا
🔺برچسب زدن
💢این روش به منظور برانگیختن وحشت یا #تعصب افراد جامعه علیه یک گروه مخالف استفاده میشود. این روش باعث میشود که نیازی به ایجاد بحث استدلالی با گروههای مخالف نباشد یکی از این روشها استهزای مخالفان با کاریکاتور میباشد.
🔺شعارهای فریبنده
💢دراین روش سعی میشود که بادادن شعارهایی با مفهوم مبهم و کلّی توجه افکار عمومی به پیام مبلغ جلب شود. این پیامها اغلب بر حول محور ارزشهایی همچون شرافت، دین، افتخار به میهن و میهنپرستی یا ارزشهای خانوادگی میباشد.
🔺حمله شخصی
💢حمله کردن به #شخصیت فرد (مثلاً اتهام روابط نامشروع یا خیانت به کشور)، به جای رد کردن منطقی افکار و سخنان او.
🔺تکرار
💢تکرار بی وقفه ی یک حرف، مخصوصاً اگر یک شعار ساده باشد، باعث می شود که کم کم به عنوان یک حقیقت بدیهی پذیرفته شود. این حربه اگر همراه با کنترل و سانسور رسانه ها باشد، تأثیر بیشتری خواهد گذاشت.
🔺توسل به مرجع
💢برای اثبات درستی یک سخن، به جای #استدلال منطقی، به مرجعیت و اقتدار و محبوبیت گوینده ی آن استناد می شود.
🔺توسل به ترس
💢القای #ترس و نگرانی همگانی برای آن که مردم با حکومت همراه شوند، همچون تأکید بر خشونت و وحشی گری دشمنان یا احتمال قریبالوقوع حمله ی آن ها.
🔺توسل به اکثریت
💢القای این حس که #اکثریت_مردم پیرو این فرد یا حزب هستند و پیروزی آن قطعی است، تا افراد برای همرنگ جماعت شدن، یا برای رسیدن به پیروزی حتمی، به پیروان آن فرد یا حزب بپیوندند.
🔺دروغ بزرگ
💢بیان دروغی چنان بزرگ که هیچ کس فکرش را هم نمیکند که کسی آن قدر بی شرم باشد که چنین گستاخانه حقیقت را تحریف کند، در نتیجه همگان آن #دروغ را باور خواهند کرد.
🔺سیاه و سفید نمایی
💢جلوه دادن اوضاع به گونه ای که افراد تنها دو گزینه در برابر خود ببینند: یا دوست کامل بودن یا دشمن کامل بودن.
🔺حقیقت گزینشی
گفتن پیام تبلیغاتی در ضمن حقایق گزینش شده، به شکلی که مخاطب متوجه نشود که مورد #هجوم_تبلیغاتی قرار گرفته است.
شرطی سازی
اگر مخاطب نسبت به الف واکنش خاصی داشته باشد (مثلاً از آن بیزار باشد، یا به آن علاقهمند باشد)، در چنین صورتی اگر #شرطی_ساز همواره الف و ب را همراه هم به مخاطب عرضه کند، مخاطب کم کم خصوصیت الف را به ب هم سرایت می دهد، به طوری که حتی اگر الف نبود، مخاطب همان واکنش را نسبت به ب نشان می دهد
(و از آن بیزار یا به آن علاقهمند می گردد)
#عملیات_روانی
#سواد_رسانه_ای
🆔 @majazihaa
↙️ این مسئله را باید به خبرنگاران آموزش داد که چطور میتوان وقیح بود.
↙️ وقتی #روزنامه طرفدار دولت در شب یلدا بدون عذرخواهی از مواضعشان در حمایت از دولت در حال فرافکنی هستند.
🆔 @majazihaa
▪️ صاحبان نظریه «امضا کری تضمین است» امروز معتقدند که مسئولین تحریم را به شوخی گرفتند.
▪️ رحمانیان مدیرمسئول شرق گفته بود که در داستان برجام ما نقش روابط عمومی دولت را ایفا میکردیم. یعنی مالهکشی کردند و دروغهای زیادی به هم بافتند تا مردم باور کنند.
▪️ #روزنامه شرق ابتدا باید تکلیف خود را با امضا کری روشن کرد و بعد درباره مسائل دیگر به نقد و نظر بپردازد.
🆔 @majazihaa
❗️ در 24 ساعت گذشته پیامرسانها بیشتر به چه موضوعی توجه بیشتری داشتند؟
#فضای_مجازی
🆔 @majazihaa
↙️ هزینه 10 میلیاردی دولت به یک مستهجن پرداز
✔️ حدود ۹ سال قبل بود که باترفند حلقه انحرافی در دولت دهم، «اسی نیکنژاد» به ایران دعوت شد تا زندگی یک دختر رالیباز را در فیلمی با نام «لاله» به تصویر بکشد.
✔️ روزنامه کیهان در تاریخهای ۲۱ تیرماه، ۲، ۵ و ۱۴ مرداد ۱۳۹۱ بهطور مفصل به کارنامه سیاه «اسی نیکنژاد» و فیلمهایش در همکاری با یکی از پورنوسازان معروف آمریکایی به نام «زلمان کینگ» و کمپانی وی پرداخت و نقش او را در تکتک فیلمهایی که به وی منتسب شده، با استناد به پایگاههای معتبر فرهنگ فیلم هدف بررسی قرار داد.
📝 http://rasanews.ir/002eDw
#خبر
🆔 @majazihaa
🔹 همزمان با آمار تورم 40 درصدی در فضای جامعه، باید بمباران رسانهای به طریق مختلف حواس مردم را پرت کنند تا سیاستهای خودشان را دنبال کنند.
🔹 همه میدانند که فرید مدرسی نفوذ در دل حوزه علمیه است و این روزها به خاطر افشاگری تعداد زیادی خبرنگار فعال در حوزه دین و رسانه کمی به سایه رفته است.
🔹 مراقب باشیم که سوژههایمان درگیر و دار بازی رسانهای امنیتیها گم نشود.
#دشمن_شناسی
🆔 @majazihaa
⭕️ شعارهای سیاه فمینیستی در فیلم خانه پدری
💠 مفهوم اصلی فیلم ظلم علیه زنان در تاریخ معاصر ایران است. جدای از اینکه باید درباره انگیزه کارگردان سخن گفت، مسئله اینجاست که هدف از ساخت آن چه بود و دقیقا بازنمایی تصویر خانوادههای ایرانی در آن دوران با این سختی و مشقت نشان از برخورد ضدجمعیتی کارگردان با مسئله خانواده دارد.
💠 از ابتدا تا انتهای فیلم درباره ظلمی که به دختران داستان از ملوک گرفته تا خواهر ملوک، سکینه، ربابه و نامزد ناصر هر کدام نماینده یک نسل ظلم دیده هستند که حاضر نیستند در مقابل ساختار مردسالار و سنتی بایستند.
💠 ملوک رفوکاری فرش را به صورت تجربی به خوبی یاد گرفته است، خواهرش که بعدا همسر علی رضا میشود، همین توان را دارد، ربابه متخصص فرش شده و برای خودش شاگردانی را دست و پا کرده و همسر ناصر پزشکی است که تلاش میکند تا جان محتشم را نجات دهد، محتشمی که با سنگ به سر ملوک زد و او را کشت.
💠 حالا این دور به هم متصل میشود و میتوان داستان را از نو روایت کرد. اما تا کجای داستان محصول ذهن بافنده کارگردان است و تا کجا قرار است واقعیت اتفاقات پیش رو روایت شود؟ آنچه از تاریخ ایران شنیدهایم و گذشته در هم آمیخته از ایران و اسلام برای مردم این سرزمین چه چیزی را سوغات داشته است؟
#سینما
🆔 @majazihaa
📍 سلسله نشستهای بحرانهای اجتماعی و کنشگری سایبری روحانیت
#اطلاع_رسانی
🆔 @majazihaa