▫️ نامادری ژیار٬ پسر پنج ساله کُرد؛ اور را خفه کرده٬ رگ دستش را بریده و بعد از بلندی پرتش کرده تا حسابی بمیرد!
ولی کسی برای ژیار ما دلی نمیسوزاند....
چون دختر نیست٬ چون یک مرد او را نکشته و چون تن نحیف ژیار بهدرد ناسزاگویی به دین و عرف جامعه نمیخورد.
#جامعه
🆔 @majaziha_q
🔹 آخرین شماره ژورنال بین المللی مطالعات خاورمیانه، چاپ انتشارات دانشگاه کمبریج مزین به تصویر شهید محسن حججی
🔹 غربیها در سالهای گذشته سعی کردهاند درک بهتری از فرهنگ شهادت پیدا کنند و اکثرا موفق نبودهاند.
💬 فؤاد ایزدی
#جامعه
🆔 @majaziha_q
📊 نمودار خط – زمان انتشار پست های سه بستر تلگرام، اینستاگرام و توییتر مرتبط با مجلس_یازدهم
منتشر شده در روزنامه صبح
🔹 بیشترین سهم محتوای منتشر شده مرتبط با مجلس در بیشتر روزها مربوط به توییتر بوده است.
🔸 بستر اینستاگرام حجم کمتری از محتواهای مرتبط با مجلس را در این چند هفته داشته است.
🔹 زمان های خاص مانند افتتاحیه و یا رویدادهایی که کارکرد خبری داشته است تلگرام به بیشینه خود رسیده است.
🔸 زمان هایی که موضوعات جنجالی و پر حاشیه ای مانند اعتبار نامه بعضی نمایندگان و یا بعضی از طرح های منسوب به مجلس یازدهم توجه کاربران را جلب کرده است و در بستر توییتر بیشترین محتوا منتشر شده است.
#شبکه_اجتماعی
🆔 @majaziha_q
🔴 کاهش بیسابقه استفاده از تلگرام در ایران
🔸استفاده از تلگرام در خرداد سال ۹۹ به کمترین میزان خود در ۶ ماه گذشته رسیده و حتی در مقایسه با فروردین ماه، با کاهش بیش از ۲۵ درصدی مواجه شده است.
🔸 میزان بازدید مطالب کانالهای تلگرامی در ماه خرداد به کمترین میزان خود رسیده و به طور میانگین در هر روز به ۱/۴ میلیارد بازدید رسیده است که در مقایسه با ماه قبل در هر روز ۰/۲۱ میلیارد بازدید کاهش داشته است.
🔸 کاهش استفاده از تلگرام در ۳ ماه ابتدایی سال در حالی صورت گرفته است که در مدت زمان مشابه در سال گذشته نیز دادهها حاکی از کاهش استفاده از تلگرام در همین بازه زمانی بود.
🔸 نزدیکی به ایام امتحانات و برگزاری غیر حضوری کلاسهای دانشگاه یکی از عوامل مؤثر در این مسئله است. همچنین تعطیلات طولانی مدت در خرداد و کاهش اخبار پرحاشیه در این ماه نیز یکی دیگر از عوامل کاهش استفاده از تلگرام میباشد.
📝 ایرنا
#فضای_مجازی
🆔 @majaziha_q
9.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 گزیده بیانات رهبر معظم انقلاب به مناسبت روز حجاب و عفاف
#مناسبت
🆔 @majaziha_q
📮 پیشگویی آینده فناوری جهان، معمولا حاصل ترکیبی از پیشبینیهای اقتصادی و نتایج علمی کارشناسان مطرح دنیا و همچنین نتیجه پروژههایی است که توسط مخترعان در حال انجام است.
🔹البته قطعیت در این موارد، ناشی از نادیده گرفتن بسیاری از عوامل جانبی و تاثیرات آن است.
🔸 شاید برخی از این پیشگوییها، امروز در حال توسعه باشند. شاید این پیشرفتها صرفا امیدی برآمده از روند فناوری رو به توسعه است و شاید فقط فانتزی ناشی از تماشای زیاد فیلمهای علمی تخیلی!
📌 در هر صورت، این شما و این پیشگویی دانشمندان درباره آینده فناوری جهان!
#اینترنت
🆔 @majaziha_q
💠 از آفت این روزهای ما همهچیزدانی رسانهای است که مولود شبکههای اجتماعی و مطالعات سطحی و اطلاعات با عمق یک بندانگشت است. این روزها همه درباره همه چیز متخصص هستند و این آفتی است که گریبانگیرمان شده است.
#فضای_مجازی
🆔 @majaziha_q
💢 فاصله واقعیتها با آنچه که در آینه رسانهها میبینید.
🔸 ماموریت بعضی رسانهها ارائه تصویری ناهمگون از ما است و ما هم با آن همراهی میکنیم، رسانه تصویری کاریکاتوری به ما ارائه میدهد و ما نیز در بیشتر اوقات آن را میپذیریم.
🔹 رسانهها همواره در حال بزرگنمایی یا کوچکنمایی موضوعات پیرامونیما هستند. رسانهها با هر برد و اندازهای که دارند، سیاستهای مطلوب خود را دنبال میکنند و براساس سلایق و خطوط قرمز خود به موضوعات مختلف ضریب میبخشند یا از میزان اهمیت آن در ذهن مخاطب میکاهند.
🔸 در واقع رسانهها در دنیای امروز میتوانند آنچنان نوری بر مسأله یا شی منعکس کنند که اطراف آن شی به کلی محو شوند و در تاریکی فرو روند.
🔹 در ایام گذار از عصر اطلاعات، رسانهها در بیشتر اوقات بهسان قیف برعکس میمانند که روزنه کوچکتر آنها در برابر چشم ما قرار دارد و عجیبتر آنکه داخل این قیف پر است از عدسیهای ریز و درشتی که قرار است آنچنان که گردانندگانشان اراده میکنند، واقعیت برای ما نمایش دهند.
🔸 امروز شاهد نورافکنهایی هستیم که با تابیدن به یک شی ما را از پرداختن بهسایر اشیاء منصرف میکنند و با بزرگنمایی بعد خاصی از این شی، ما را در بیخبری از سایر ابعاد آن بهحال خود وامیگذارند.
🌐 rasanews.ir/002kvi
#رسانه
🆔 @majaziha_q
📣تجمع مجازی حمایت از حجاب 👌
🔻لطفا در این نظر سنجی شرکت کنید
و با انتشار آن، از آن حمایت کنید👇
http://hozoremajazi.com
#اطلاع_رسانی
🆔 @majaziha_q
💢 تکنیک ها و روش های اجرایی جنگ نرم در رسانهها(بخش اول)
🔘 تکنیک شایعه
🔺 شایعه پدیده ای مخرب و خطرناک است که معمولاً از یک خبر ناشی شده و یا بی اساس بر پایه یک جنجال و هیاهو ایجاد می شود و در #افکار_عمومی جا می گیرد؛ تا جایی که روحیه مردم را تضعیف و ناامید می کند و یا امنیت ملی را به خطر می اندازد و بلای بی اعتمادی در بین مردم یک کشور گسترش می یابد.
🔘 تکنیک مرغ(ایجاد ترس)
🔺 باید اصل این تکنیک را بر ایجاداست٬ #ترس در طرف مقابل بنا کرد. رجزخوانی نمونه بارزی از به کارگیری این روش است که امروزه در علم جنگ نرم «تکنیک مرغ» شهرت یافته است
#عملیات_روانی
🆔 @majaziha_q