11.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰⭕️چقدر به غذای روحمون توجه میکنیم؟
سعیدی دبیر نسرای گیلان
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasra_guilan
⭕️🔰اقناع، فرآیندی ارتباطی است که هدف آن، نفوذ در گیرندهی پیام است؛ به این معنی که یک پیام ترغیبی، یک نظر یا رفتار را به شکلی داوطلبانه به گیرنده ارائه میدهد و انتظار میرود که این پیام در مخاطب یا گیرندهی پیام مؤثر واقع شود. همچنین اقناع، فرآیندی است که از خلال آن میکوشیم تا نگرش دیگران را تغییر دهیم؛ و به تعبیر سادهتر، به مفهوم کوشش برای تغییر نگرشی است.
از جمله تکنیک های اقناع میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
۱.همراهی جمعیت
۲.صداو آوا
۳.اغراق و بزرگنمایی
۴.طنز
۵.تطمیع و رشوه دادن
۶.تکرار
۷.ترس و وحشت
#تکنیک_اقناع
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasra_guilan
❇️ تمرکز بریتانیا بر مراقبتهای بهداشتی مبتنی بر هوش مصنوعی
🔹دولت بریتانیا حدود ۱۶ میلیون پوند در شرکتهای فعال حوزه تحقیقات هوش مصنوعی، سرمایهگذاری کرده و امیدوار است بتواند از این فناوری برای بهبود تشخیص بیماریها استفاده کند.
🔹این کشور از سال ۲۰۱۹ طرحی را آغاز کرد تا از این فناوری برای کمک به بیماران مبتلا به بیماریهای صعبالعلاج استفاده کند و ضمن افزایش دقت، زمان تشخیص را نیز کاهش دهد.
🔻 دولت بریتانیا طی بیانیهای اعلام کرد که تاکنون بودجهای بالغ بر ۱۲۳ میلیون پوند را در ۸۶ فناوری هوش مصنوعی حوزه مراقبتهای بهداشتی سرمایهگذاری کرده و بیش از ۳۰۰ هزار بیمار بریتانیایی را تحت حمایت قرار داده است.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasra_guilan
🔻جنگهای نسل چهارم
🔸جنگ نسل چهارم به دو سنخِ فنآوری محور و ایده محور تقسیم میگردد.
🔸هرکدام از جنگ فنآوری محور و ایده محور، بهگونهای با مفهوم «جنگِشناختی» در ادبیات نظامی ارتباط برقرار میکند.
🔸جنگ نسل چهارم فنآوری محور شاخصه اصلی نیروهای نظامی کشورهای پیشرفته غربی است.
🔹جنگ خلیجفارس یا مرحله اول جنگ آمریکا در اشغال عراق مثالهایی از این جنگ است. انتخاب دقیق هدف، تمرکز سریع نیروها و مدیریت پراکندگی و عملیاتی کردن تاکتیکها مبتنی بر فناوریهای سختافزاری است.
🔸این فناوریها بهصورت گسترده به قدرت نرمافزاری و شبکه اطلاعات و پردازش دادهها متکی است. همین نقطه اتکا، پاشنه آشیل جنگ فنآوری محور نسل چهارم است.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasra_guilan
11.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
الگوی مناسب مصرف رسانه ای باشیم
سعیدی دبیر نسرای گیلان
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasra_guilan
نسرا گیلان
#اینترنت #حقوقارتباطات
🔸اروپا و مفهوم سن بلوغ دیجیتالی
مفهوم جدید "سن بلوغ دیجیتالی" در سال ۲۰۱۸ پدید آمد. اما سن بلوغ دیجیتالی چیست و چند است؟
گزارش یورونیوز در این زمینه:
▫️سن بلوغ دیجیتالی چند است و چیست؟
نتایج نظرسنجی موسسه یوروبارومتر (Eurobarometer) که در سپتامبر و اکتبر ۲۰۲۱ انجام شده، نشان میدهد که بیش از نیمی (۵۳ درصد) از شهروندان کشورهای عضو #اتحادیهاروپا نسبت به فراهم بودن امکان، شرایط و بستر امن حضور و فعالیت کودکانشان در فضای آنلاین نگرانند. این نگرانی در حالی ابراز شد که بیش از ۸۰ درصد شرکتکنندگان در این نظرسنجی تاکید داشتند که مزایای استفاده از ابزارهای دیجیتال و اینترنت به هیچ وجه کمتر از آثار منفی اجتماعی آن نیست و این ابزارها تا سال ۲۰۳۰ نقش مهمی در زندگی آنها خواهد داشت.
البته اتحادیه اروپا در آوریل سال ۲۰۱۶ مادهای را در چارچوب حفاظت از دادهها و اطلاعات شخصی در فضای مجازی تصویب کرد که به کشورهای عضو پیشنهاد میکرد که پردازش دادهها و اطلاعات مربوط به کودکان زیر ۱۶ سال را بدون کسب رضایتِ والدین آنها ممنوع کنند. البته اتحادیهاروپا به کشورهای عضو اجازه تعیین سن پایینتر را داده ولی این سن نباید کمتر از ۱۳ سال باشد.
اما در سال ۲۰۱۸، مفهوم جدیدی به اسم "سن بلوغ دیجیتالی" پدید آمد. این مفهوم نخستین بار زمانی که فرانسه تصمیم گرفت تا قانون مصوب سال ۱۹۷۸ خود را در زمینه حفاظت از دادهها شخصی با مصوبه سال ۲۰۱۶ اتحادیهاروپا در خصوص حفاظت از دادهها و اطلاعات شخصی در فضای مجازی انطابق دهد، مطرح شد.
در آن سال، فرانسه سن بلوغ دیجیتالی را ۱۵ سال تعیین کرد و بلژیک نیز به حداقل سن ممکن یعنی ۱۳ سال اکتفا کرد.
اما کمیسیون ملی انفورماتیک و آزادیها (CNIL) در ژوئن ۲۰۲۱ یادآور شد که سن بلوغ دیجیتالی را که ۱۵ سال تعیین شده برای اعمال در تمام امور آنلاین به رسمیت شناخته نمیشود. چنان که گزارشهای این کمیسیون نشان داد که ثبتنام در شبکههای اجتماعی "به طور متوسط در ٨.۵ سالگی" رخ میدهد و بیش از نیمی از کودکان فرانسوی ۱۰ تا ۱۴ سال آزادانه در #شبکههایاجتماعی فعال هستند.
بنابراین، در میان قانونگذاران فرانسه این بحث پیش آمد که سن بلوغ دیجیتالی افزون بر فعال کردن امکان ثبت موقعیت جغرافیایی اختیاری در یک برنامه، کوکیهای یک وبسایت برای رصد وبگردی افراد و نمایش انواع آگهی باید برای امور متنوع رو به گسترش در فعالیتهای آنلاین از جمله ایجاد پروفایل عمومی یا خصوصی در یک شبکه اجتماعی در نظر گرفته شود.
با توجه به تعیین ۱۵ سال در قانون حفاظت از دادهها، تطبیق این سن با بلوغ جنسی رایج در فرانسه و نیز سن ورود به دبیرستان، سن بلوغ دیجیتالی با تصویب نمایندگان پارلمان فرانسه (۲ مارس ۲۰۲۳) همان ۱۵ سال باقی ماند ولی برای تایید نهایی نیازمند بررسی و تصویب در سنای این کشور است.
طبق نظرسنجی انجمن نسل دیجیتال (Génération Digital)(۲۰۲۲) ۵۸ درصد از کودکان ۱۱ و ۱۲ ساله حداقل یک حساب در یک شبکه اجتماعی دارند. این در حالیست که اکثر شبکههای اجتماعی بر پایه قوانین آمریکا، محدودیت سنی ۱۳ را در مورد کاربران خود اعمال میکنند.
مدافعان تعیین حداقل سن بلوغ دیجیتالی در اتحادیه اروپا معتقدند، این محدودیت موجب میشود که در صورت بروز تخلف یا تخطی، والدین پس از مطلع شدن بتوانند از طریق گفتگو با کودکان، خطرهای عدمفعالیت بدون محدودیت در فضای مجازی را به آنها گوشزد کنند.
همچنین قانونگذاران فرانسوی امیدوارند که وضع جریمه تا ۱ درصد گردش مالی سالانه شبکههای اجتماعی و بسترهای آنلاین خطاکار، موجب اعمال جدی محدودیت سنی ۱۵ سال از سوی آنها شود و موفقیت عملی این قانون موجب تسری آن به سایر کشورهای عضو اتحادیه اروپا شود.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasra_guilan
21.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا من این پیام را دریافت کرده ام ؟؟؟؟؟
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasra_guilan
⭕️تو دنیای جدید با رشد شبکههای اجتماعی، شیوهی زندگیمون هم تغییر کرد.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasra_guilan
معرفی کتاب
زندگی عریان در جغرافیای دیجیتال
از زیست ـ سیاست تا حواس ـ سیاست
حامد طاهری کیا
۲۴۲ صفحه
کتاب حاضر حاصل یک پروژۀ پژوهشی است که بهدنبال بررسی چگونگی رخداد موقعیتهای ممکن در وضعیتهای تاریخی است. چگونه جهان حرکت میکند؟ چگونه وضعیت تاریخی به موقعیتهای جدید گذار میکند؟ و چگونه سیالیت در وضعیت تاریخی جاری میشود؟ پاسخ به این پرسشها نیازمند ورود به پارادایمی فکری است که هستیشناسی و معرفتشناسی مناسبی را برای درک و شناخت موقعیتهای بالقوه و عملیاتیشدن آنها به وجود آورد.
iscs.ac.ir/content/15737/زندگی-عریان-در-جغرافیای-دیجیتال
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasra_guilan
⭕️نحوه مسدود کردن وبسایتها برای استفاده کودکان در ویندوز
1️⃣ کلیک روی گزینه setting
2️⃣کلیک روی Accounts
3️⃣کلیک Family & other people
4️⃣در قسمت " Your family" ، بر روی گزینه " Manage family settings online" کلیک کنید.
5️⃣در قسمت حساب child ، بر روی منوی گزینه more options کلیک کنید.
6️⃣ گزینه Content restrictionsرا انتخاب کنید.
7️⃣ کلید جابجایی وبسایتهای نامناسب Block را فعال کنید.
8️⃣در قسمت "همیشه مجاز"، پیوندی را برای وبسایت موردنظر خود اضافه کنید. بهعنوانمثال، Disney.com.
9️⃣برای تأیید پیوند، روی دکمه + کلیک کنید.
🔟رای اضافه کردن وبسایتهای دیگر به لیست، مراحل شماره 8 و 9 را تکرار کنید.
1️⃣1️⃣- بررسی گزینه Only مجاز به این وبسایتها است تا بتوانند وبسایتهای دیگری را در اینترنت مسدود کنند.
2️⃣1️⃣- در قسمت "همیشه مسدود شده"، پیوندهایی را برای وبسایت موردنظر خود جهت اضافه کردن کودک دیگر اضافه نکنید.
بهعنوانمثال ، Facebook.com ، CNN.com ، Twitter.com و غیره.
3️⃣1️⃣-در قسمت "همیشه مسدود شده" ، پیوندهایی را برای موتورهای جستجو بهغیراز بینگ ، مانند Google.com ، Yahoo.com و DuckDuckGo.com اضافه کنید.
4️⃣1️⃣- برای تأیید پیوند، روی دکمه + کلیک کنید.
5️⃣1️⃣برای اضافه کردن وبسایتهای دیگر به لیست ، مراحل شماره 12 و 13 را تکرار کنید
❌فضای مجازی برای کودکانمان امن نیست
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasra_guilan
⭕️تعریف خطاهای شناختی
🔴یک تفکر اشتباه یا خطای شناختی نوعی الگوی اغراق آمیز از فکرهایی است که مبتنی بر واقعیات نیستند و در نتیجه موجب میشوند تا به همه چیز در پیرامون خود منفیتر از آنچه در واقعیت هستند، نگاه کنیم. به عبارت دیگر، خطاهای شناختی ذهنمان، ما را متقاعد میکنند تا چیزهای منفی را درباره خود و دنیایمان باور کنیم؛ افکاری که لزوما درست نیستند.
#خطاهای_شناختی
🔴به طور کلی، افکار ما تأثیر زیادی روی احساس و رفتارمان دارند. در این شرایط، هنگامی که با برخی افکار منفی به عنوان واقعیت روبهرو میشویم، به این باور میرسیم که واقعا خودمان مشکلاتی داریم و بر اساس این فرضیات نادرست رفتار کنیم.
🔴همه ما در شرایطی دچار خطاهای شناختی میشویم و این بخشی از تجربیات همهی انسانهاست. به طور خاص، خطاهای شناختی زمانی اتفاق میافتند که احساس ناراحتی داشته باشیم. با وجود این، اگر به طور مکرر درگیر افکار منفی باشیم، سلامت روانمان در معرض آسیب قرار میگیرد.
🔴در این شرایط، اگر خطاهای ذهنی را بشناسیم، متوجه میشویم که ذهنمان در چه زمانهایی ما را فریب میدهد. سپس میتوانیم افکار خود را به گونهای تنظیم کنیم که تأثیر منفی کمتری بر حالات و رفتارمان داشته باشند.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasra_guilan