14.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰⭕️رسانه و شکاف نسلی
سعیدی دبیر نسرای گیلان
✅ با ما باسواد شوید
🚩 نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی استان گیلان
🌐 @nasra_guilan
7.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چطوری مسجد تبدیل به پایگاه قرآن میشه؟
👌 این ویدیو را ببینید...
#میخوانمت
#ماه_امید
#مسجد_پایگاه_قرآن
🌐 @nasra_guilan
نسرا گیلان
5⃣نتیجه گیری سریع #خطاهای_شناختی 🛑نتیجهگیری سریع یکی دیگر از انواع خطاهای شناختی است. هنگامی که
6⃣فاجعهآفرینی از انواع خطاهای شناختی
#خطاهای_شناختی
⭕️ فاجعه آفرینی تا حدودی به نتیجه گیری سریع نیز مربوط میشود. در این خطای شناختی، در همه سناریوهای پیش روی خود، به بدترین نتیجه ممکن فکر میکنیم و مهم نیست که چقدر چنین نتیجهای بعید به نظر برسد!
⭕️این مورد از خطاهای شناختی اغلب با سؤالاتی همچون «چه میشد اگر ...» همراه میشود. افکار منفی دیگری مثل «اگر تصادف کرده و نتوانسته با من تماس بگیرد چه؟»، «اگر دلیل نیامدنش این باشد که نمیخواست با من وقت بگذارند چه؟» یا «اگر به این شخص کمک کنم و او در نهایت به من خیانت کند یا من را رها کند، چه؟» در ذهنمان شکل میگیرند. در نتیجهی خطای شناختی فاجعهآفرینی، چندین سؤال دیگر نیز در پاسخ به رویدادهای مختلف زندگی ممکن است در ذهنمان شکل بگیرند و به این دلیل است که یکی از انواع خطاهای شناختی محسوب میشود.
🔴مثال
⭕️اگر آلارم گوشیام درست کار نکند چه؟ اگر برای جلسه مهم آینده دیر برسم چه؟ اگر برای کاری خیلی زحمت بکشم و بعد از آن اخراج شوم چه میشود؟
✅ با ما باسواد شوید
🚩 نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی استان گیلان
🌐 @nasra_guilan
🔖 گزیدههای خانواده و فرزندپروری
—گزیدهای از مطالب خانواده و فرزندپروری در سال گذشته
🎯 آنچه در گزیدههای خانواده و فرزندپروری میخوانید: برشی از جدیدترین کتاب ست استیونز دیویدویتس، نویسندۀ کتاب همه دروغ میگویند، دربارۀ تاثیر ژنتیک و محیط بر تربیت فرزند؛ گزارش از زندگی فکری و فعالیتهای پائولین باس، جامعهشناسی که چهل سال است دربارۀ سوگ کار میکند با عنوان «اگر سوگهايمان به پايان نرسد چه؟»؛ بررسی کتابی جدید دربارۀ نقش مادری در تربیت فرزند به قلم جیا تولنتینو؛ و مطالبی دیگر.
📌 برای خواندن مطالب این پرونده به لینک زیر بروید:
https://b2n.ir/d91393
✅ با ما باسواد شوید
🚩 نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی استان گیلان
🌐 @nasra_guilan
نشست تحلیلی و گفتمانی" اهمیت جهاد تبیین با توجه به شرایط روز- سال نو و امید آفرینی"
💠 سخنران: جناب آقای دکتر سیدالدین جلال حسینی
💠 زمان: یکشنبه ۶ فروردین ماه ساعت ۲۱
📲 پخش زنده در کانال بصیرت ملی در پیام رسان روبیکا
https://rubika.ir/baseeratt
✅ با ما باسواد شوید
🚩 نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی استان گیلان
🌐 @nasra_guilan
31.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️🔰راهکارهای مقابله با شکاف نسلی
سعیدی دبیر نسرای گیلان
✅ با ما باسواد شوید
🚩 نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی استان گیلان
🌐 @nasra_guilan
💢 نشست برخط تحلیل بیانات نوروزی مقام معظم رهبری در حرم مطهر رضوی
➖با حضور:
🔻حجت الاسلام و المسلمین مهدی کریم پور
تحلیل گر و پژوهشگر تاریخ معاصر
📌 دوشنبه ۷ و سه شنبه ۸ فروردین ماه
🕗 ساعت ۱۴:۳۰
🌐پخش زنده در کانال نسرا گیلان روبیکا 👇
🆔https://rubika.ir/nasra_guilan
🔴دسترسی کودکان به محتوای جنسی و فضای مجازی ول
⭕️ متاسفانه به دلیل وجود فضای مجازی ول در کشور امکان دسترسی به فیلم ها و کلیپ های مستهجن و مخرب جنسی در بسیاری از سایت ها وجود دارد. در اینترنت بچه ها می توانند بصورت ارادی یا غیرارادی، به این محتوا برخورد کنند و به آن دسترسی یابند. هیچ والدی دوست ندارد فرزندش فیلم پورن ببیند. همه ی افراد متوجه نیستند که این فیلم ها، به ویژه برای ذهن نوجوانان در حال رشد و بلوغ چقدر می تواند آسیب زا باشد.
🔴شاید باور این موضوع برایتان سخت باشد اما باید بدانید که از زمان دسترسی کودکان به اینترنت، متوسط سنی قرار گرفتن در معرض فیلم های پورن، به هشت سال رسیده است!
🔴در چنین سنی، مغز کودکان هنوز در حال پیشرفت و شکل گیری ارزش ها و باورهای اصلی است. پورنوگرافی دیدگاهی بسیار تند و زننده و بسیار منفی از رابطه جنسی، ازدواج و بدنهای خودمان به نمایش می گذارد. قرار گرفتن در معرض این فیلم ها بصورت تصادفی می تواند کنجکاوی فرد را برانگیزد و بچه ها را وسوسه کند که به جای سوال کردن از والدین درمورد مسایل جنسی، به Google یا YouTube روی آورند.
🔴 تماشای فیلمهای جنسی اعتیادآور است و اعتیاد به پورنوگرافی علاوه بر بلوغ زودرس باعث آسیبهای جدی جسمی، روحی و روانی برای کودکان خواهد شد.
🔴 افت تحصیلی، زنای ذهنی، خودارضایی، ایجاد ناامنی برای دیگران و بروز فحشا و منکر در جامعه از اثرات تماشای فیلم های مستهجن است.
✅ با ما باسواد شوید
🚩 نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی استان گیلان
🌐 @nasra_guilan
نسرا گیلان
6⃣فاجعهآفرینی از انواع خطاهای شناختی #خطاهای_شناختی ⭕️ فاجعه آفرینی تا حدودی به نتیجه گیری سریع
7⃣اشتباهات کنترلی
#خطاهای_شناختی
🔸واژه اشتباه یا استدلال غلط در اینجا به نوعی توهم، تصور غلط یا خطا اشاره دارد. اشتباهات کنترلی که نمونهای دیگر از خطاهای شناختی هستند، به دو صورت مخالف یکدیگر میتوانند باشند: در این خطای شناختی ممکن است احساس مسئولیت داشته و به اشتباه تصور کنیم که کنترل همه چیز در زندگی خود و دیگران را در دست داریم یا اینکه برعکس احساس کنیم که هیچ کنترلی روی هیچ چیز در زندگی خود نداریم.
🔴مثال
🔻گزارشی را که امروز تاریخ تحویلش بود، نمیتوانیم تکمیل کنیم و در نتیجه با خود فکر میکنیم: «البته که نمیتوانم آن را تکمیل کنم! رئیسم بیش از حد از من کار میکشد و تمام روز در دفتر سر و صدای زیادی بود. چه کسی میتواند در چنین شرایطی کار کند؟»
🔻در مثالی که برای این مورد از خطاهای شناختی آوردیم، تمام کنترل رفتار خود را بر عهده شخصی دیگر یا شرایط خارجی قرار میدهیم که نوعی اشتباه کنترلی خارجی است. نوع دیگری از خطای شناختی اشتباه کنترلی بر این باور استوار است که اعمال و حضورمان روی زندگی دیگران تأثیر میگذارند یا آن را کنترل میکنند. در ادامه مثال دیگری برای درک بیشتر این مورد از خطاهای شناختی آوردهایم.
✅ با ما باسواد شوید
🚩 نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی استان گیلان
🌐 @nasra_guilan
رمزگشایی از مرحلهی چهارم فتح نرم خیابان در جنگ ترکیبی شناختی اخیر
✍ سید علیرضا آل داود
⭕️ دشمنان داخلی و خارجی در ۶ ماه گذشته در یک جنگ ترکیبی شناختی تمام عیار هر آنچه داشتند و پیش از آن تجربه کرده بودند با هدف براندازی و تجزیه ایران عزیز به میدان آوردند.
⭕️ تقریبا در طول این ۶ماه تمام مراحل براندازی و تجزیه با اسم رمز مهسا امینی در ایران به دقت با پشتیبانی همه جانبه از سوی بیش از چند ۱۰ کشور استعمارگر + رژیم منحوس صهیونسیتی انجام شد و ۵ شکاف جنسیتی، نسلی، مرکز-پیرامون، طبقاتی و مذهبی را نیز همزمان در کشور فعال یا تقویت کردند.
⭕️ اما پس از شکست در تمامی مراحل فتح سخت خیابان، دشمنان راهبرد فتح نرم خیابان را در پیش گرفتند و در این مرحله با فعالسازی شکافهای جنسیتی و نسلی به قول خودشان انقلاب زنانه وکشف حجاب با اسم رمز دیوار برلین را در ایران اسلامی دنبال میکنند.
⭕️ مرحله فتح نرم خیابان خطرناکترین مرحلهاش پس از شکست دشمن در مراحل قبلی نظیر کشته سازی و داستانسراییهای برای مهسا امینی و نیکا شاکرمی و... عادی سازی است.
🔴 عادی سازی در ۲ بازه میان مدت و بلند مدت میتواند نسل جوان و نوجوان ما را بخصوص در حوزههای اخلاقی، هویتی و فرهنگی به شدت ذیل سلطهی اباحی گری ببرد که بسیار خطرناک است.
🔴 رهبر حکیم انقلاب اسلامی نیز در دیدار با بسیجیان در ۵ آذر ۱۴۰۱ به سلطهی دشمن بر مغزها که از تسلط بر سرزمینها بالاتر است اشاره داشتند. عادی سازی در حوزههای مختلف گام بسیار مهم سلطهی دشمن بر روی مغزها و قلبهای سرمایهای اجتماعی جامعه است.
🔴 خداوند در قرآن کریم نیز یکی از اهداف اصلی برای قاعده عدم اشاعه ی فحشا را مقابله با عادی سازی فحشا و منکر قرار داده است که البته دشمن در جنگ شناختی یکی از مهمترین راهبردهایش عادی سازی فحشا و منکر و عادی سازی شنیدن دروغ و پخش آن در سطح افکار عمومی است.
🔴 راهبرد دشمن در مرحلهی عادی سازی در جنگ ترکیبی اخیر " عادی سازی بی حجابی و موضوعات غیر اخلاقی(سکولاریزه کردن جامعه) " و هم جنس بازی است.
🔴 احیای امر به معروف و نهی از منکر با شیوههای جدید اقناعی، آفند شناختی در سطح جامعه(اقناع سازی)، پدافند شناختی (ارتقا سواد رسانهای جامعه و از همه مهمتر آفند به دشمن یعنی طراحی عملیاتهای آفندی شناختی که بر ظرفیت ذهنی دشمن و عواملش اثر بگذارد از مهمترین راهبرد های ما برای مقابله با این مرحله از جنگ ترکیبی شناختی اخیر است.
🔴 البته از بستر اصلی عادی سازی فحشا و منکر یعنی فضای مجازی ول نیز نباید غافل شویم.
🔴عدم انتشار گسترده تصاویر و کلیپهای کشف حجاب و هنجار شکنانه از سوی دوستان انقلابی نیز بسیار مهم است چراکه این انتشار گسترده منتج به پدیده روانشناختی همنوایی و عادی سازی در جامعه خواهد شد
✅ با ما باسواد شوید
🚩 نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی استان گیلان
🌐 @nasra_guilan
📍 قانون جدید آمریکاییها برای استفاده شبانه از شبکههای اجتماعی
🔹طبق قانون جدید ایالت یوتا، افراد زیر ۱۸ سال بین ساعت ۲۲:۳۰ تا ۶:۳۰ حق استفاده از شبکههای اجتماعی را ندارند. هر کسی که میخواهد در این زمان از رسانههای اجتماعی استفاده کند باید تأییدیه سن بگیرد.
✅ با ما باسواد شوید
🚩 نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی استان گیلان
🌐 @nasra_guilan
🔴بهترین سن تهیه ی تلفن همراه برای کودک چه زمانی است؟
⭕️سن مناسب برای تهیه ی اولین تلفن همراه برای کودک به عهده خود والدین است. سن به اندازه ی میزان بلوغ فرزند، توانایی پیروی از قوانین خانه (و مدرسه)، احساس مسئولیت و نیازهای خانواده، مهم نیست.
⭕️زمان تهیه ی تلفن همراه برای کودک، تصمیمی بسیار شخصی و خصوصی است و به عهده ی والدین است. اما تعداد زیادی از بچه ها در اوایل دوران دبستان از پدر و مادر خود تقاضای موبایل می کنند و در بسیاری از موارد به خواسته ی خود نیز می رسند! همچنین فشار همسالان در مدسه یا جاهای دیگر نیز باعث می شود تا کار برای والدینی که می خواهند جلوی فرزند خود بایستند یا حداقل آن را به تاخیر بیندازند، سختتر شود!
⭕️هنگامی که برای فرزندانتان تلفن همراه تهیه می کنید، در واقع به آنها ابزارهای ارتباطی و رسانه ای قدرتمند می دهید. آنها می توانند به متن ها، تصاویر و فیلم هایی دسترسی پیدا کنند که بصورت گسترده در وب سایت ها پخش و بارگذاری می شود. والدین واقعاً باید توجه کنند که آیا فرزندانشان می توانند از تلفن های همراه خود در نهایت مسئولیت پذیری و احترام استفاده کنند یا نه.
⭕️ادامه دارد
✅ با ما باسواد شوید
🚩 نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی استان گیلان
🌐 @nasra_guilan