🔰یکی از روشهایی که می توانیم در مدیریت زمان در #فضای_مجازی از آن بهره مند شویم
🕥 اختصاص زمان های مشخص به استفاده از این فضا است که به بعضی از آنها اشاره میکنیم:
1⃣۱- سعی کنید در اختصاص زمان مناسب، هیچ وقت اول صبح اخبار منفی را مطالعه نکنید
2⃣۲- سعی کنید، در طول روز چند زمان مشخص برای خود هر کدام به مدت ۳۰ دقیقه یا کمتر برای استفاده از این فضا استفاده کنید.
3⃣۳- در هنگام استفاده از فضای مجازی سعی کنید در استفاده از شبکه های اجتماعی که مصور هستند همانند روبیکا و اینستاگرام کمتر استفاده کنید
4⃣۴- در اختصاص زمان مناسب، هیچ وقت گوشی را به رخت خواب نبرید و در پایان شب از مطالعه اخبار استفاده نکنید
5⃣۵- در شرایطی از فضای مجازی استفاده کنید که وقت آزاد داشته باشید و مدیریت زمانتان را به درستی انجام دهید
#مدیریت_زمان
✅ با ما باسواد شوید
🚩 نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی استان گیلان
🌐 @nasra_guilan
📱 اگه گوشی موبایلتون مدام دستتونه، حتماً سرتون رو بالا بگیرین؛ چرا که گردنتون در درجههای مختلف، نیروی زیادی به مهرههای گردنتون وارد میکنه.
۱۵ درجه، ۱۵ کیلو فشار به مهره گردن
۳۰ درجه ۱۸ کیلو ″ ″ ″
۴۵ درجه ۲۲ کیلو ″ ″ ″
۶۰ درجه ۲۷ کیلو ″ ″ "
✅ با ما باسواد شوید
🚩 نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی استان گیلان
🌐 @nasra_guilan
تاثیر دیدن تصاویر مدلهای خانم اینستاگرمی بر روی زنان چیست؟ قسمت اول
ممکنه که تصور کنیم وقتی یک خانم با بدن معمولی بدن خوش تراش مدل های خانم اینستاگرمی را میبیند باعث میشود برای انجام ورزش اقدام کرده و خود را به تصویر رسانهای ارائه شده نزدیک کند و این حداقل باعث سلامت فرد خواهد شد...
اما برخی تحقیقات ثابت کرده آمد این تفکر وچندان هم درست نیست. مثلا پژوهشی آثار دیدن عکس های اینستاگرامی را بر روی خانمهای ۱۷ تا ۲۵ سال بررسی کرده است. نتیجه حاصله این بوده که عموما خانمها از لحاظ اخلاقی و جسمی بعد از دیدن این تصاویر دچار اختلال میشوند. مسأله البته به همینجا ختم نمیشود و فرد دچار #خود_شئ_پنداری میشود. خود شی پنداری هم در سطوح حاد، به افسردگی شدید، اختلال تغذیه و اضطراب بالا منتهی خواهد شد.
راه حل چیست؟ فکر میکنید زنان و دختران در برابر این خشونت پنهان علیه خود چگونه باید اقدام و رفتار کنند؟ چرا صنعت تبلیغات علاقه دارد همه زنان با میل شدید به تغییر و مصرف گرایی، همواره احساس ناخوشایند خوب نبودن را تجربه کنند؟!
✅ با ما باسواد شوید
🚩 نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی استان گیلان
🌐 @nasra_guilan
⁉️چه شد که جامعه ایرانی مستعد تولید ناهنجاری شد؟
⭕️ سرو کلهی اینستاگرام ازکجا وسط زندگیمان پیدا شد؟
🔺 از پررنگترین نقشهایی که اینترنت و فضای مجازی ایفا میکند، افزایش سطح اطلاعات و آگاهی کاربران است. آگاهی که از یک سو میتواند با یافتن تشابهات و اشتراکات، منجر به تقویت پایههای انسجام اجتماعی شود و از سوی دیگر با برجستهکردن تمایزات و اختلافات، به گسستهای اجتماعی دامن زده و شکافهای اجتماعی را عمق بخشد.
‼️ موضوع تولید ناهنجاری و سمت و سو گرفتن جامعه به طرف پذیرش هویتهای جایگزین و طرد فرهنگ پیشین که امروزه با ابزارهای مانند اینستاگرام سرعت گرفته است، از جمله عواملی است که هم علت و هم معلول شکافهای اجتماعی است. شکاف اجتماعی، گسست و انشعاب بین افراد، نهادها و گروههای اجتماعی است که در منافع، ارزشها و موقعیت آنها ریشه دارد و ممکن است سبب شکل گیری گروهها و نیروهای اجتماعی متعارضی شود که برای اعضای خود هویت جمعی قائلاند.
‼️ ارزشها و سنتهای جامعه اولین سیبل هدف برای این گروهها قرار میگیرند و در گامهای بعدی ارزشهای سیاسی و مشروعیت حکومت به مخاطره میافتد. با وجود این پیش فرض، که جامعه ایرانی درخصوص تغییر هویتی و سبک زندگیاش از طریق فضای مجازی آگاهی دارد، اما همچنان شاهد تمایل مردم به استفاده از شبکههای اجتماعی به عنوان مجالی برای مانوردهی بیشتر روی سبک زندگی هستیم.
🔺همین مساله موجب میشود اینستاگرام و امثالهم در غیاب رسانههای رسمی کشور در تبیین وقایع روز، مسائل را برای مسئولان مشخص کنند و آنها را به تمکین در برابر مسائل جاری وادارند و به آنها نشان دهند که سبک زندگی دیگری در شریانهای جامعه جریان دارد که از طرز تفکر، لباس پوشیدن، ادبیات و... متفاوت از تعریف رسمی ساختار سیاسی ایران از سبک زندگی ایرانی – اسلامی است.
‼️ زمانی که مرجعیت از خانواده و نهادهای رسمی به فضای مجازی منتقل شود، گسلهای اجتماعی فعالتر شده و با یک انفجار فکری از سوی نسل جدید مواجه خواهیم بود که به جهت تغییراتی که در ذائقه و اندیشهاش رخ داده، وقایع روز از مسائل اجتماعی گرفته تا سیاسی و فرهنگی را به صورتی میبیند که فاصله معناداری با قرائتهای رسمی در داخل کشور دارد.
⚠️البته راه حلهای دستوری و از بالا هم نمیتواند این فضای ملتهب را آرام کند بلکه راه حلهایی در این مسیر کارساز است که از درون جامعه و توسط نخبگان فرهنگی و با ارائه پیشنهاداتی برای جایگزینی خروجی متناسب با ذائقه و خواستها و تمایلات نسل جدید همراه باشد تا با وجود این جایگزینها کاربران شبکههای مجازی خود، گرایش به بایکوت پلنگهای اینستاگرامی و شاخهای مجازی پیدا کنند و جامعه به مسیر اصلی خود بازگردد.
🔗برای مطالعه کامل کلیک کنید
✅ با ما باسواد شوید
🚩 نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی استان گیلان
🌐 @nasra_guilan
📍اینستاگرام عامل احساس حقارت و بدبختی!
🔻مجله آمریکایی تایم در گزارشی نوشت: نتايج یک مطالعه بر روى جوانان و نوجوانان نشان میدهد #اینستاگرام بدترین شبکه اجتماعی از لحاظ تاثیرات منفی بر روی سلامت روان جوانان است.
🔻طبق این تحقیق کاربران این شبکه اجتماعی ۶۳٪ بیشتر از کاربران دیگر شبکههای اجتماعی احساس بدبختی میکنند.
🔗منبع اول
🔗منبع دوم
✅ با ما باسواد شوید
🚩 نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی استان گیلان
🌐 @nasra_guilan
🔸الگوریتم جدید محتوای سودمند
🔹دکتر علی ملائکه
🔻گوگل سایتهای بیکیفیت را مجازات میکند
🔸آخرین روزآمد شدن الگوریتم #گوگل برای ردهبندی وبسایتها طوری طراحی شده است تا با پاداش دادن به وبسایتهایی که برای کاربران سودمند و اطلاعرسان هستند، کیفیت نتایج جستجوها را بالا ببرد.
این آلگوریتم جدید محتوای سودمند (useful content) وبسایتهایی را هدف قرار میدهد که مطالبشان برای انسانها و دادن اطلاعات به آنها نوشته شده باشد، نه برای به دست آوردن رتبه بالاتر در نتایج جستجوی موتورهای جستجو.
🔹از جمله:
- وبسایتهای بیکیفیت که مطالب مهمی ندارند.
- وبسایتهایی که مطالب غیر اریژینال و تکراری دارند.
- وبسایتهایی که با کلمات کلیدی انباشته شدهاند و مطالبشان بدون درک واضح از موضوع است.
- وبسایتهایی که برای مخاطبان سودمند نیستند یا به آنها اطلاعرسانی نمیکنند.
🔸اجرای این روزآمد شدن که در فاصله در شهریور ماه امسال (در فاصله ۱۴ تا ۲۸ سپتامبر) تکمیل شد، ممکن است وبسایتهایی را که چنین محتواهایی را داشته باشند، با پایین آوردن ردهشان در صفحه نتایج جستجوی گوگل مجازات کند یا صفحههایشان را به طور کلی از این نمایه بیرون بیاورد.
وبسایتهای با کیفیت و سودمند احتمالا با این روزآمد شدن جدید پاداش میگیرند، یعنی رتبههایشان بالا میرود و با احتمال بیشتری در پاسخ به جستجوی کاربران در صفحه اول نتایج جستجو ظاهر میشوند.
🔹پاداشها و مجازاتها
این #الگوریتم جدید به هدف بالا بردن رتبه مطالب اریژینال، فراگیر و سودمند و پایین آوردن مطالب بیکیفیت، آبکی یا کپیشده طراحی شده است. وبسایتهایی که حاوی مقدار زیادی مطالب تکراری یا با ارزش پایین یا خودکار تولیدشدهاند ممکن است با نزول رتبه مواجه شوند. در مقابل وبسایتهایی که حاوی مطالب منحصربهفرد هستند که با تحقیق کامل نوشته شدهاند، با افزایش رتبه پاداش میگیرند. در این تغییر همچنین عوامل مربوط به تجربه صفحه بوسیله کاربر مورد توجه قرار میگیرد، یعنی سنجههایی مانند سرعت صفحه، دوستدار موبایل (mobile-friendly) بودن و امنیت آن در رتبهبندی لحاظ میشود. وبسایتهایی که تجربهای نرم، سریع و بینقص در انواع وسائل الکترونیکی فراهم میکنند، با احتمال بیشتری افزایش رتبه خواهند یافت. این روزآمد شدن سایتهایی را مجازات میکند که به جای مطالب با ارزش صرفا و به طور بیش از حدی برای بالا بردن رتبه در نتایج موتورهای جستجو بهینه شدهاند. سایتهایی که با کلمات کلیدی انباشته شدهاند، مطالبی عرضه میکنند تا صرفا کلمات خاصی را تکرار کنند و محتواهای بیکیفیت انبوه تولید میکنند. تمرکز بر تولید محتوا برای انسانها به جای تولید صرف محتوا برای موتور جستجو یکی از شاخصهای کلیدی در این روزآمدی است.
جنبه دیگری که در این الگوریتم مورد توجه قرار میگیرد، تاثیری است که محتواها بر سلامت، ثبات مالی، ایمنی یا شادکامی افراد میگذارند یا به اصطلاح مسئولیت از لحاظ Your Money Your Life یا YMYL. محتواهای غیردقیق و کارشناسینشده درباره موضوعات حساس با اطلاعات نادرست آسیبرسان هم تنزل رتبه پیدا میکنند.
🔸چه کار باید بکنید
اگر میخواهید محتوای سودمند خلق کنید تا به رتبه بالا در نتایج جستجوی گوگل برسید، به این نکات توجه کنید:
- برای انسانها بنویسید، نه موتورهای جستجو: بر ایجاد محتوایی متمرکز شوید که برای گروه مخاطب هدف شما اطلاعرسان و سودمند باشد و آنها را درگیر کند.
- مطالبی را منتشر کنید که دقیق هستند و کاملا دربارهشان پژوهش کردهاید: منابعتان را ذکر کنید و پیوندهایی برای اطلاعات بیشتر به مخاطبان ارائه کنید.
- به کیفیت اهمیت دهید نه کمیت- اگر تعداد کمتری صفحه حاوی مطالب با کیفیت داشته باشید وضعیت بهتری پیدا خواهید تا اینکه تعداد زیادی صفحه حاوی مطالب سطحی حاوی موضوعی واحد داشته باشید.
- صفحاتتان را از لحاظ سرعت، دوستدار موبایل بودن و امنیت بهبود بخشید تا کاربران تجربه بهتر داشته باشند
- به کارشناسی و تخصص توجه کنید: برای موضوعات حساس موثر جان و مال افراد یا به اصطلاح YMYL با ارائه زندگینامه نویسنده، ارجاعات، ذکر منابع و غیره نشان دهید از نظرات کارشناسان استفاده کردهاید.
- مشکلات فنی وبسایتتان را برطرف کنید: وبسایتتان را از لحاظ دادههای ساختاریافته، نمایهسازی (indexing)، لینکها/ تصاویر شکسته (broken links/images) و غیره بازبینی کنید.
- صبور باشید: تاثیر کامل روزآمد شدن الگوریتم گوگل به تدریج ظاهر خواهد شد. بنابراین به عنوان راهبردی درازمدت به ایجاد محتواهای باکیفیت و بهینه کردن فنی سایتتان ادامه دهید.
✅ با ما باسواد شوید
🚩 نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی استان گیلان
🌐 @nasra_guilan
🎮 میزان مصرف اینترنت دربازی های مبایلی درهرساعت
همانطور که در تصویر بالا میبینید، حتی بازیهای سنگین هم نیاز به حجم اینترنت چندان بالایی ندارند
اگر برایتان سؤال است که میزان مصرف اینترنت هنگام استفاده از هاتاسپات موبایل تغییر میکند یا خیر، باید بگوییم که این رقم ثابت خواهد بود و مهم نیست از چه سرویس اینترنتی استفاده میکنید
استفاده از سرویسهای vpn مصرف اینترنت شمارا بالا میبرند و این بستگی به نرمافزاری دارد که استفاده میکنید.
درصورتیکه از DNS بهره میبرید، نگران مصرف حجم اضافه نباشید و این سرویسها تغییری در الگوی مصرف شما ایجاد نمیکنند چطور میزان مصرف اینترنت هر برنامه در موبایل را چک کنم؟
به تنظیمات گوشی مراجعه کنید
به قسمت اینترنت و شبکه (Network & Internet) بروید
در قسمت استفاده از داده ،«میزان مصرف اینترنت همراه یا wifi» ، برنامهای که میخواهید از میزان مصرف اینترنت آن آگاه شوید را انتخاب کنید
میزان مصرف ماه اخیر به شما نشان داده میشود، میتوانید تاریخ موردنظر را انتخاب کنید و دوباره نمودار را چک کنید.
✅ با ما باسواد شوید
🚩 نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی استان گیلان
🌐 @nasra_guilan
🎯نگاهی به #پیوست_رسانهای اقدام مقاومت علیه رژیم صهیونیستی
✍️معصومه نصیری، مدرس سواد رسانهای و دبیرکل باشگاه مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانهای یونسکو ایران یادداشتی پیرامون پیوست رسانهای اقدام نظامی حماس علیه رژیم صهیونیستی نوشته که در ادامه میخوانید:
▫️رسانه امروز بازوی جدی و غیرقابل انکار تمام تحولات جهانی محسوب میشود. رسانه دیگر صرفاً انعکاس دهنده رخدادها نبوده و خود در توفیق یا عدم توفیق وقایع نقشی بیبدیل ایفا میکند. اقدام عملیاتی مقاومت علیه رژیم صهیونیستی در قالب عملیات «طوفان الاقصی» فقط یک اقدام نظامی و امنیتی نبوده و با پیوست رسانهای دقیق در قالب عملیات رسانهای همافزا، توفیقات میدان را نیز مضاعف کرده است.
▫️پیوسترسانهای، سندی است که برای پوشش خبری اطلاعرسانی و همراهسازی افکار عمومی درباره اقدامات، طرحها و رخدادهای مهمی که با طراحی، تدوین و تنظیم، اجرا و ارزیابی دقیق، فرایند توفیق اقدام مذکور را تضمینشدهتر میکند. با این وصف طی عملیات «طوفان الاقصی» ما شاهد مجموعهای از اقدامات منظم و هماهنگ رسانهای بودیم که میدان را به خوبی پشتیبانی کرده است.
▫️این اقدامات تنها در محور حماس نبوده و محورهای یمن، عراق، سوریه، ایران و لبنان و ... نیز به صورت منسجم و در قالب «وحدت میادین» در عرصه افکار عمومی و فعلیت بخشی به حمایتهای رسانهای (بیانیه، مصاحبه، تولیدات مختلف رسانهای و بروز و ظهور در قالب تجمعات) فضایی همافزا را رقم زده است. فضایی که معنای صحیح میدان را به ذهن مخاطب مخابره میکند.
در این یادداشت سعی داریم به ۱۰ گانهای که به عنوان نقاط قوت اقدام رسانهای پیوست شده به عملیات روز گذشته علیه رژیم صهیونیستی شاهد بودیم، اشاره کنیم:
۱ - تصویرسازی موفق رسانهای
۲ ـ ساخت نماد و نشانه
۳ ـ پیوست فرهنگی ـ هنری
۴ ـ محتوای متنوع و همافزا
۵ ـ توزیع بههنگام نظرات
۶ ـ پیوند آمار و تصویر
۷ ـ قول صادق ـ عملگرایی میدانی
۸ ـ ساخت معنا
۹ ـ تنوع قالب ارائه
۱۰ ـ همگامی میدان و رسانه
✅متن کامل را در لینک بخوانید.
#عصر_هوشمندی
✅ با ما باسواد شوید
🚩 نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی استان گیلان
🌐 @nasra_guilan
⚔ شمشیر دو لبه
📳 امروز فضای مجازی به ابزاری برای تاثیرگذاری بر فضای فرهنگی، امنیتی، اقتصادی و سیاسی دنیا توسط آمریکاست:
🔥 ابزاری برای اغتشاش توسط عناصر پیادهنظام آمریکا در سایر کشورهاست..
🗽حاکم اصلی فضای مجازی دنیا؛ آمریکاست و بقیه کشورها مستعمره فضای مجازی آمریکا هستند..
🚨 اگر کشورها دنبال آسایش و امنیت و استقلال هستند؛ باید یک انقلاب در فضای مجازی انجام دهند..
❎ شاخصهای ملی و دینی ما در فضای مجازی فعلی تضعیف شده است..
❎ آرمانهای اصلی انقلاب اسلامی مانند جمهوریت، اسلامیت، استقلال و... در فضای مجازی کمرنگ است..
❎ نگاه حزبی و جناحی به فضای مجازی؛ بزرگترین فاجعه است..
⚠️ امروزه ثابت شده فضای مجازی یله و رها؛ یک تهدید بزرگ برای امنیت کشور، اعتقادات،ارزشها و باورهای مردم است و فضای مجازی قانونمند و ضابطهمند میتواند یک فرصت برای همه باشد..
🕸 این فضا؛ کینهای را در دل بعضی جوانان مرتبط با اینفضا نسبت به نیروهای بسیجی و حزباللهی ایجاد کرده که فکر میکنند؛ بسیجیان و نیروهای حزباللهی دشمن جوانان هستند..
❎ فضای مجازی؛ دشمنرا دوست و دوسترا دشمن معرفی میکند؛ بهگونهای که بعضی امروز آمریکا را دشمن نمیدانند! بلکه مسئولین کشور را دشمنساز میپندارند..!!
♻️ راهکار:
☑️ راهاندازی شبکه ملی
☑️ تقویت پیامرسانهای داخلی
☑️ تولید محتوای جذاب وهدفمند
☑️ مدیریت فضای مجازی
☑️ صیانت از کاربران فضای مجازی
☑️ فراگیر نمودن سواد رسانهای..
✅ با ما باسواد شوید
🚩 نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی استان گیلان
🌐 @nasra_guilan
🔒 #گوگل حالا بهصورت پیشفرض از کاربران میخواهد برای اکانت خود Passkey بسازند
🔺 گوگل در پستی در وبلاگ خود اعلام کرد که از امروز بهصورت پیشفرض از تمام اکانتهای شخصی میخواهد تا Passkey بسازند و از این فناوری استفاده کنند. این شرکت مدعی است که استفاده از این فناوری در مقایسه با رمزعبورهای قدیمی سرعت شما را 40 درصد افزایش میدهد.
🔹 فناوری Passkey چند وقت پیش به سرویسهای گوگل اضافه شده بود، اما کاربران باید بهصورت دستی آن را فعال میکردند. حالا با تغییر امروز، افراد دیگر لازم نیست در منوهای تنظیمات گوگل بهدنبال این ویژگی بگردند و میتوانند بهراحتی به آن دسترسی داشته باشند و Passkey بسازند.
✅ با ما باسواد شوید
🚩 نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی استان گیلان
🌐 @nasra_guilan
💠 یکی از مسائلی که سبب به موضع ضعف کشاندن حقایق میشود آن است که روزانه تعداد قابل توجهی بر تعداد #کانالها و صفحات #مجازی افزوده میشود و این صفحات جای یکدیگر را تنگ میکنند.
❗️البته اگر صفحات خوب و مفید جای هم را تنگ کنند اشکالی ندارد و حتی مفید است زیرا همگی برای ارائه فکتی جامع تر رقابت میکنند اما اشکال آنجاست که این صفحات عمدتا زرد هستند و به سرعت جای صفحات معتبر را تنگ میکنند.
⁉️ راهکار مقابله چیست؟
1⃣ از #صفحات_زرد دوری کنید:
پس از کسب دانش پایه در تشخیص فکتها و تشخیص تفاوت آن با چرندیات، هرچند که آن رسانه زرد مطالب بسیار جذابی داشته باشد از آن کاملا دوری کنید زیرا در لوای این کانالها فیکنیوزها و اباطیل رشد میکنند.
2⃣ برای گوش و چشم خود ارزش قائل شوید:
نیازی نیست هرچیزی به گوش و چشم شما وارد شود. مغز خود را مغشوش مطالبی که هیچ سودی برای شما ندارند یا برپایه اوهام هستند نکنید. خصوصا زمانی که حضور شما سبب افزایش محبوبیت ظاهری رسانههای زرد خواهد بود.
3⃣ سواد رسانه خود را تقویت کنید:
تشخیص رسانههای معتبر و زرد، نیز تمایز دادن میان آنها یکی از مهمترین فاکتورها برای ریشهکن کردن چرندیات یا حداقل کاهش موضع قدرت آن است.
4⃣ ناشر حقایق و معرف حقیقتگوها باشید:
دربرابر سرعت بالای وایرال شدن چرندیات کمترین کار باز نشر حقایق و معرفی کردن ناشران آن به دیگران است.
#جهل_شناسی
✅ با ما باسواد شوید
🚩 نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی استان گیلان
🌐 @nasra_guilan
💠اخبار خوبند یا بد؟
🔸رولف دوبلی از جمله مخالفان پیگیری افراطی اخبار است و بخشی از کتاب هنر شفاف اندیشیدن را نیز به این بحث اختصاص داده است. برخی از نکات کتاب او در مورد مصرف افراطی اخبار این است:
⛔️خبرها گمراهکننده هستند. چون بر روی جنجالیترین یا هیجانانگیزترین بخش رویدادها متمرکز میشوند و نه الزاماً مهمترینها.
⛔️ از هزاران خبری که طی یک سال «مصرف» میکنید، موارد معدودی ممکن است بر روی تصمیمهای مهم شما تأثیر بگذارند.
⛔️ خبرها حباب روی دریای رویدادهای جهان هستند. آگاهی از اخبار توان تشریح آنچه در اطرافتان میگذرد را چندان افزایش نمیدهد.
⛔️ خبر مدام قسمت احساسی مغز را تحریک میکند و استرس ایجاد میکند و از این نظر برای بدن میتواند مضر باشد.
⛔️اخبار را میتوان مادر همهی خطاهای شناختی دانست.
⛔️خبر، مانع فکر کردن و تحلیل میشود.
⛔️پیگیری اخبار اعتیاد میآورد.
⛔️پیگیری اخبار، وقت میگیرد.
⛔️ خبرها ما را منفعل میکنند و حس انفعال را القا میکنند [شبیه درماندگی آموخته شده]
📌مانند بسیاری از عبارتهای دیگر، این گزارهها را هم نمیتوان کاملا درست یا غلط دانست اما بیتردید فرصتی ارزشمند برای فکر کردن و تبادلنظر با دیگران فراهم میکنند. برای داشتن درک بهتری از اخبار به این سوالات نیز فکر و در مورد آنها گفتگو کنید
🔹آیا میتوان رسانهها و اخبار را به صورت مطلق ترک کرد و آنها را پیگیری نکرد؟
🔸 آیا میشود حد متعادلی از پیگیری اخبار تعیین کرد؟ اگر پاسخ شما مثبت است، این حد را چگونه تعیین میکنید؟
🔹 آیا مخالف حد تعادل هستید و فکر میکنید هر نوع پیگیری اخبار، دوباره شما را داخل یک باتلاق خبری فرو میبرد؟
🔸 آیا هزینهی پیگیری نکردن اخبار از هزینههای پیگیری کردنش بیشتر نیست؟
✅ با ما باسواد شوید
🚩 نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی استان گیلان
🌐 @nasra_guilan