ما باید در مقدار مصرف فضای مجازی #تعادل ایجاد کنیم.
توجیه کردن کودکان و تربیت کردن آنها برای اینکه رفتار عقلانی از خود بروز دهند کار بسیار سختی است و نیاز به یک نظام جامع دارد.
اگر فرزندی بعد از ساعات مدرسه به حال خود #رها شود طبیعتاً فرصت بیشتری برای پرسه زدن و سرگرم شدن در #فضای_مجازی دارد
و این غفلت والدین باعث می گردد فرزندشان روابط خود را با خانواده محدود و محدودتر کند و رفته رفته از پذیرفتن مسئولیت در زندگی فاصله گیرد.
اهمیت #رژیم_مصرف در سنین پایین خیلی پر اهمیت است چون سن شکل گیری #هویت است.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
9.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پشت_صحنه_رسانه
🚩 رسانه ها واقعیت را می سازند!
🌀آشنایی با چند مفهوم
🔻«رسانهها ساختگی و سازهای» هستند: رسانهها دنیایی رابه نمایش میگذارند که اگرچه حقیقی به نظر میرسد، اما ازیک نگاه گزینش شده آن را در معرض دید قرار میدهند.
🔻«رسانهها واقعیت رابازسازی میکنند»: میان شیوه ارائه وقایع بوسیله رسانهها و شیوه درک آن از سوی مصرفکنندگان، رابطه قطعی و معناداری وجود دارد.
🔻«محصولات رسانهای اهداف تجاری دارند»: هر نوع درک واقعی ازمحتوای رسانهها را نمیتوان از زمینه اقتصادی و ضرورتهای مالی محرک صنعت رسانهها جدا دانست.
#سوادبصری
#سوادرسانهای
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
◀️تعریفی از تفکر نقادانه:
#تفکر_نقادانه میلی است شدید به جستجوگری، کنار آمدن باعدم قطعیت، انس به اندیشیدن، احتیاط در اظهار نظر، آمادگی برای تأمل کردن و مواجه شدن با اندیشههای جدید،احتیاط در تعمیم دادن و نظمِ ساختگی برقرار کردن میان پدیدههاو دوری جستن وتنفر از هرگونه فریب خود و یا دیگران در اندیشیدن.
#فرانسیس_بیکن
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
«امروز مهمترین ابزار جنگ بین قدرتها در دنیا رسانه است و امروز حتی قدرتهای بزرگ هم با رسانهها دارند كار میكنند. امروز تأثیر رسانهها و تلویزیونها و هنرها و این شبكههای عظیم اطلاعرسانیِ اینترنتی و... از سلاح و از موشك و از بمب اتم بیشتر است. امروز دنیا، یك چنین دنیایی است. روزبهروز هم دارند این میدان را گسترش میدهند.»
(بیانات رهبر معظم انقلاب
پس از بازدید از سازمان صدا و سیما - ۲۸/۰۲/۱۳۸۳)
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
یکی از ابزارهای اثرگذار در عصر مدرنیته رسانههای جمعی نظیر رادیو، تلویزیون، اینترنت و... هستند که با تکیه به آنها، سرعت حرکت اطلاعات و تغییرات پیرو آن در فضای جغرافیایی افزایش چشمگیری یافته است. به عبارت بهتر به کمک ابزارهای ارتباطی و رسانهای، اطلاعیابی از وضعیت فضاها و مکانهای جغرافیایی، توسعۀ زیادی یافته و از این طریق، سرعت مقایسۀ مکانها و فضاهای جغرافیایی با یکدیگر نیز افزایش یافته است.
این روند، فشردگی مکانی - فضایی را شدت بخشیده و نقش مهمی در ساخت فضا و ایجاد تغییر در فرایندهای حاکم بر آن داشته است؛ بنابراین به نظر میرسد در عصر حاضر، یکی از مهمترین عوامل ایجاد تحول و بازساخت در فضاهای جغرافیایی و حتی قضاوت دربارۀ چگونگی عملکرد نیروهای تصمیمگیر و برنامهریز آنها رسانههای جمعی هستند. در این راستا با توجه به محتوای نظری موضوع در این پژوهش کوشش شده است به روش توصیفی - تحلیلی با تبیین کارکردهای رسانههای گروهی در چگونگی ایجاد تغییر در فضای جغرافیا از منظر فلسفی، رویکرد نوینی در تحلیل رابطۀ متقابل رسانه و فضای جغرافیایی ارائه شود.
لذا رسانهها از طریق تأثیر بر ادراک محیطی مردم و نیروهای تصمیمگیر نیروی ایجاد تحول و بازساخت فضا را به میزان شایان توجهی افزایش دادهاند.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
سواد رسانهای نوعی درک متکی بر مهارت است و داشتن سواد رسانهای مستلزم کسب آمیزهای از این مهارتهاست.
مثلا نداشتن مهارتهای مربوط به زبان سینما باعث می شود که ما با وجود دیدن یک فیلم، درک درستی از آن نداشته باشیم و یا اگر با مهارتهای مربوط به پرواز آشنا نباشیم، پرواز کردن حتما به سقوط و مرگ ما منجر خواهد شد.
اغلب افراد در استفاده از رسانهها گمان میکنند مهارتهای کافی را دارند، در حالی که این تصوری اشتباه است.
موضوع سواد رسانهای شبیه به مهارتهای یک ملوان تازهکار با یک ملوان ماهر است.
ملوان تازهکار به دریا میرود اما ممکن است دیگر رنگ ساحل را نبیند. اما ملوان ماهر اولا در شرایطی که دریا طوفانی است عزم به آب زدن نمی کند و اگر هم برود به خوبی میداند تا چه عمقی باید پیش برود و چگونه با امواج مقابله و از آنها عبور کند و به ساحل بازگردد.
وقتی که قرار است از سفره رسانهها انتخابهای دقیق و درستی داشته باشیم، باید خود را مجهز به سواد رسانه ای کنیم چرا که امروزه دریای رسانه ها پرتلاطم و طوفانیست.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan