📚📚📚
بعضی کتابها غذا هستند و بعضی تنقلات:
📌برخی کتابها با زبانی پیچیده یا بیانی علمی نوشتهشده و مفاهیم اساسی و عمیقتری را در مورد موضوع منتقل میکنند.
در کنار این موارد کتابهایی نيز با زبانی ساده و بیانی روان و جذاب منتشر میشوند و اگرچه مطالعه ی آنها آسانتر است، اما ارزش و عمق زیادی ندارند.
📌گاهی خط به خط یک کتاب دانش جدیدی را به مخاطب ميآموزد و ممکن است لازم باشد برای فهم مطالب یک صفحه چند دقیقه تفکر و تأملکنیم.
بعضی کتابها هم بهجای ارائه ی اطلاعات بیشتر دنبال سرگرم کردن خواننده هستند و نقش تنقلات را بازی میکنند.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
⭕️ مدیریت بحران روابط عمومی در ۱۰ مرحله
💢یک بحران روابط عمومی یا بحران شبکههای اجتماعی (Public Relation or Social Media Crisis) زمانی اتفاق میافتد که یک داستان یا اتفاق منفی حول برند شما شکل میگیرد.
📍ده مرحلهی مدیریت و کنترل بحران فضای مجازی به ترتیب زیر است:
۱-صبر کنید و مانیتور کنید
🔺از پلتفرمهای مانیتورینگ شبکههای اجتماعی استفاده کنید
۲-به تیم پاسخگویی بحران اطلاع دهید.
۳-ماجرا را عمیقا بررسی کنید.
۴- مساله را تصدیق کنید و پاسخ دهید
۷۰٪ از کاربران گفتگو دربارهی بحران را پیشنهاد میدهند.
۵- قبل از پاسخگویی، تاثیر آن را بر برندتان بررسی کنید.
۶-بعد از عکسالعمل خود وضعیت را بررسی و مانیتور کنید.
۷- موضع و پیام خود را بهبود دهید.
۸-کانال پاسخگویی خود را تعیین کنید.
۹-سریع و به موقع پاسخ دهید تا کنترل بحران را از دست ندهید.
۱۰-عکسالعملهای پاسخ خود را بررسی و نظارت کنید.
#سواد_رسانه_ای
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
🔰۹ حقیقت جالب که باید درباره گوگل بدانید
♨️ از دورهای که گوگل صرفا یک موتور جستجوگر ساده بود زمان زیادی گذشته. با این حال از ماشینهای هوشمند تا لنزهای تماسی هوشمند- مجموعه گستردهای از تولیدات این شرکت- که بگذریم هنوز هم موتور جستجو از ارکان اصلی گوگل است.
1⃣ بیش از ۱۰۰ میلیارد جستجو در ماه
2⃣ برای اعلام نتیجه هر یک از جستجوهاتان، گوگل ۲۰۰ فاکتور مختلف را در یک هشتم ثانیه بررسی میکند.
3⃣ وقتی در سال ۲۰۱۳ این سایت تنها به مدت ۵ دقیقه قطع شد، ۴۰ درصد از ترافیک اینترنت جهان کاهش یافت.
4⃣ گوگل شامل ۱۰۰ میلیون گیگابایت اطلاعات است.
5⃣ این شرکت مجموعهای از دامینها که به اسم اصلی سایت نزدیک است در تملک خود دارد. دامینهایی از قبیل gooogle.com، gogle.com، googlr.com و حتی عدد 466453 با پسوند دات کام.
6⃣ توجه به اقلیتها. به عنوان نمونه تیم جهانیسازی گوگل حدودا بیش از چهارسال وقت صرف کرد تا از طریق نمایندگان مردم Cherokee (قبیله ای بومی در آمریکا) بتواند این زبان را وارد موتور جستجوگر خود کند.
7⃣ بیش از نیمی از جستجوهای سایت گوگل از طریق موبایل انجام میشود.
8⃣ اگر بخواهید به آرشیو دیجیتالی شخصی خود در گوگل مراجعه کنید و تکتک جستجوهایی که با اکانتتان انجام دادهاید را بررسی کنید میتوانید به Google.com/history مراجعه کنید.
9⃣ عمده درآمد این شرکت از طریق تبلیغات تامین میشود. به عنوان مثال ۹۰ درصد درآمد گوگل در سال ۲۰۱۵، از طریق تبلیغات به دست آمده.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
🕵 به تبلیغات پنهان دقت کنید:
📍 آگهیهای تبلیغاتی همیشه بهصورت یک پوستر یا تیزر تصویری مشخص به مخاطب ارائه نمیشود بلکه گاهی:
🎬در خلال یک فیلم سینمایی یا برنامۀ تلویزیونی لوگوی یک شرکت تجاری نمایش داده میشود.
😷 در یک برنامۀ میزگرد پزشکی محصولی دارویی توسط یکی از پزشکان معرفی میشود.
🎭 عکسی از یک شخصیت مشهور منتشر میشود که لباس یا ساعتی را با مارک مشخص به تن کرده است.
🏎 بازیگران در خلال فیلم نوشیدنی خاصی را مینوشند یا سوار اتومبیل معینی میشوند.
و...
📌 در اینگونه از تبلیغات آگهیدهنده پیام خود را ضمن یک فرصت یا فعالیت غیر تبلیغاتی به اطلاع مخاطبان میرساند بهنحویکه اکثر مخاطبان تبلیغی بودن پیام را متوجه نمیشوند.
بریده ای از فصل #تبلیغات/ کتاب 150 هشتگ
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
✅رسانه هاو زندگی روزمره
#حسن_باویر
🔹 مطالعه خانواده تنها با در نظر داشتن تعامل آن با سایر مؤلفه های فرهنگی_اجتماعی اثرگذار ممکن خواهد بود و در این میان #رسانه به عنوان یک نهاد #هنجارگذار، و مصرف آن به عنوان یکی از ویژگی های فرهنگی عصر حاضر، به گونه مستقیم و غیرمستقیم با سلامت خانواده ارتباط دارد.
🔸 امروزه رسانه ها بخش بزرگ و فزاینده ای از #زندگی_روزمره ی مردم را پوشش داده اند و به نحو نظام مندی با ویژگی های فردی، موقعیتی و ساختاری بر حسب سن، جنس و طبقه تا نگرش ها و عقاید و ارزش های فردی مرتبط هستند.
🔺🔻اثرات رسانه ها شاید نیرومند نباشد، اما از آن جا که متعدد، پایدار، گسترده و متنوع هستند، باید آن ها را با اهمیت تصور کرد.
🔹در زمینه تأثیر رسانه های اجتماعی در #گرايش_جوانان_به_سبک_زندگی_نوين میتوان گفت که بین مدت #زمان عضويت در رسانه های اجتماعی، #میزان استفاده از رسانه های اجتماعی، #نوع استفاده (استفاده هدفمند يا غیرهدفمند) و #واقعی تلقی کردن محتوای مطالب ارائه شده در رسانه های اجتماعی و گرايش به سبک زندگی نوين رابطه معناداری وجود.
🔸🔸رشد و گسترش رسانه های نوين بر #الگوپذيری _جوانان برای انتخاب تفريح و سرگرمی و حتی نوع پوشش و نیز بالا رفتن فزاينده سطح نیازهای آنان تأثیر گذاشته و گاه دسته ای را به #کندن_از_واقعیات_حقیقی و پناه بردن به #واقعیات_مصنوعی کشانده است.
🔹علاوه بر اين رسانه های اجتماعی تأثیر بسزايی در ترويج #فرهنگ_مصرفی داشته و واکنش های هیجانی شديدی ازجمله لذت، تمايل و خودشیفتگی در #هويت_جوانان برانگیخته است.
🔸 امروزه اغلب مردم بویژه جوانان و نوجوانان میتوانند با طیفی از سايت ها و نرم افزارهای کامپیوتری کار کنند و به راحتی آن را بفهمند و اين #تحولات_تكنولوژيک علاوه بر تأثیرگذاری بر ذوق سلیقه و نیاز ارتباطی آنها گذران اوقات فراغت آنها را نیز تحت تأثیر قرار داده است.
🔹 دو فرايند #رسانه ای شدن و #خانگی شدن توصیف کننده گذران بخش عمدهای از فراغت نوجوانان و جوانان در جوامع مدرن امروزی است. جوانان فراغت خود را بیش از پیش در خلوت سپری میکنند و برای سرگرم شدن به طور فزايندهای به رسانه های اجتماعی متكی هستند.
لذا با توجه به #جوان_بودن_جمعیت_کشور، ما شاهد #تغییر در الگوهای فرهنگی جوانان کشور به ويژه دختران و زنان جوان نسبت به بسیاری مسائل ازجمله مدل لباس و آرايش نیز هستیم .
🔺🔻نكته قابل توجه در زمینه تغییر ديدگاه جوانان نسبت به نوع پوشش و آرايش و به طور کلی مدگرايی آنها اين است که #الگوهای_جمعی در جامعه به شدت در حال تضعیف و #فردگرايی و توجه به خود در حال رشد است.
🔺 آراستگی و زيبايی ظاهر جوان امروز که مورد پسند اوست به گونه ای متفاوت از الگوهای
جمعی است که فرهنگ سنتی جامعه برای او ترسیم میکند. لذا متاسفانه #سبک_زندگی در جامعه جوان ايران بی تاثیر از رسانه های اجتماعی و سايتهای اينترنتی نیست و باید هم #نهادهای_متولی امر آموزش و هم #خانواده_ها به این مساله توجه داشته و نسل آینده را در این دریای پرتلاطم رها نکنند.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
4_5769180331764614326.pdf
1.82M
متن دعای عرفه
التماس دعا....
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
🎉🌸بـر پیکر عالـم وجـود، جـان آمد
🌸🎉صد شکر که امتحان به پایان آمد
🎉🌸از لطف خداوند خلیل الـرحمن
🌸🎉یک عید بزرگ به نام قربان آمد
🎉🌸عـید سعید قربان بر شما مبارک
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
🚚 اضافهبار ممنوع: ⛔️
📱 هر يك از #شبکه_های_اجتماعی در هر ساعتی از شبانهروز خبر، جوک، عکس یا مطلب جالب جدیدی برای ما دارند. درنتیجه ما با حجم بیشازحدی از اطلاعات در شبکههای اجتماعی روبرو هستیم که وقت زیادی از ما میگیرند و امکان تحلیل دقیق و حتی مطالعه و مشاهده ی بسیاری از مطالب آن را نداریم.
😰 در این شرایط هرچه تلاش کنیم بهروز و باخبر باشیم بازهم نمیشود و دچار حالتی به نام #اضطراب_اطلاعاتی میشویم. اضطراب از اینکه از پستهای جدید دیگران و اتفاقات در حال وقوع در شبکههای اجتماعی بیخبر مانده ایم.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
این روزها اغلب گمان خیلی ها بر پایان تلویزیون و یا به نوعی مرگ رسانه های سنتی صوتی و تصویر است، با این توجیه که تلویزیون بخش زیادی از مخاطبان خود را از دست داده و نتوانسته است که مخاطب خود را نگه دارد؛ و برخی دیگر نیز بر این باورند که اگر تلویزیون برنامههایش را جذاب کند میتواند به مخاطبان سابق بازگردد؛ درصورتیکه این تصوری اشتباه است.
ریزش مخاطبان تلویزیون فقط مختص کشور ایران نیست چرا که از طرفی زیاد شدن شبکههای تلویزیونی و تنوع آنها، و از سوی دیگر گسترش اینترنت پرسرعت و پا به عرصه گذاشتن شبکههای اجتماعی باعث #محدود_شدن #وقت_مخاطب شده و لذا زمان فراغت افراد، بین رسانههای مختلف تقسیم شده است.
البته باید توجه داشت که مدتها پیش تلویزیون ما یک شبکه عام بود و مخاطب عام داشت اما اکنون از ارتباط جمعی عبور کرده و به شبکههای موضوعی مبدل و به سمت ارتباط های خود گزین رفته است.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
سلبریتی ها گاهی بشدت خطرناکند با احتیاط ازکنار آنها بگذرید.
#سلبریتی یا همان ستاره ها افراد مشهور و یا محبوب جامعه هستند که در زمینه های مثبت یا منفی به شهرت خاصی رسیده و امروزه در تمام حوزه های سیاسی،اجتماعی، فرهنگی و حتی مذهبی و اقتصادی #خود_صاحب_نطر_پندار شده و با سوار بر مدار شبکه های اجتماعی و مجازی خودنمایی می کنند.
اصولا آنها مورد توجه مردم جامعه بوده و در هر شرایط زمانی و مکانی که مردم با آنها رو به رو شوند از خود ابراز احساسات مرتبط بروز میدهند و با تغییر #مسیر_ذهنی افراد، آنان را دنباله رو خود میکنند.
اما جامعهشناسان به #ایجاد_انحطاط_در_جامعه توسط سلبریتیها تاکید دارند. چرا که معتقدند آنها در عرصههای مختلفی که صاحبنظر نیستند ورود کرده و جامعه را از ریل واقعیت ها خارج می کنند.
شاید دلیل مهم جامعه شناسان برای ورود سلبریتی ها در حوزه های غیرتخصصی این است که جامعه نتوانسته به هنگام و در وقت مناسب، #نخبگان_حوزه های مختلف خودش را تربیت کند، بشناساند و به آنها میدان بدهد.
نکته اینجاست که چرا جامعه خودش را گرفتار توجه به این چهرهها کرده ؟؛و آیا خوراک و تغذیه علمی، روحی و فرهنگی مردم تنها از مواضعاین قشر تامین می شود؟ آیا رسیدن به وحدت ملی و انسجام تنها از طریق سلبربتی ها میسر است؟
و آیا خود همین ستاره پندارها زندگی شخصی موفقی داشته اند تا جامعه بتواند از آنها الگو گیری مناسبی داشته باشد؟
واقعیت های موجود براین است که #سلبریتی_ها اغلب یا #کم_سوادند و یا در حوزه تخصصی که ابرار نظر میکنند بی سواد. و اصل و شیوه #رفتارشان نیز به گونهای است که هر #وحدت_منسجمی را منقطع میکند.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan