✅ چگونه میتوانیم در عصر #اشباع_محتوا بازاریابی محتوایی موفقی داشته باشیم؟
▫️آیا در عصر اشباع محتوا قرار گرفتهایم؟
🔸 با اینکه اشباع محتوا اغلب مترادف با از بین رفتن تولیدمحتوا یا نابودی محتوا در آینده در نظر گرفته میشود، اما منظور از این واژه به هیچ وجه, به معنی اتمام پادشاهی محتوا نیست.
اشباع محتوا برای صاحبان رسانه و بازاریابان محتوا یک چالش اساسی است. با وجود این چالش بزرگ اگر شما قبل از ایجاد محتوا برنامه ریزی منطقی انجام داده باشید، میتوانید مخاطب شناسی و بازاریابی محتوایی موفق داشته باشید.
لذا برای این مهم، محتواهای تولید شدهی خود را به صورت متناوب مورد بررسی و بروزرسانی قرار دهید تا مطالب شما کهنه نشود و در طول زمان موفقیت شما را بیشتر کند.
🔺لذا؛
۱) از تولیدمحتواهای کلیشهای اجتناب کنید.
اندی کریستودینا توصیه میکند که شکافهای محتوایی حوزهای را که در آن فعالیت میکنید، بشناسید. به این صورت که بر روی بخشهای نادیده گرفته شده تمرکز کنید و قبل از کشف آن موضوع محتوا توسط دیگران، آن را به شکلی عمیق مورد بررسی و مطالعه قرار دهید.
قبل از تولید محتوا، ایدههای محتوایی خود را بررسی کنید. از چهار نوع ابزار محتوا یعنی اطلاعات شخصی شما، رسانههای اجتماعی، جستجو و مخاطبانتان استفاده کنید تا مطمئن شوید که ایده و کلمات کلیدی شما مناسب هستند.
۲) محتوایی ارزشمند تولید کنید که واقعا ارزش تولید داشته باشد، تحقیق کنید، نظرسنجی برگزار کنید و محتواهایی را تولید کنید که براساس واقعیات باشند و بتوانند توجه مخاطبان و رسانهها را به خود جلب کنند. نشان دهید که حرفی برای گفتن دارید.
به جای تولید محتواهای زیاد و کمارزش، زمان خود را به بهبود محتواهای موجود اختصاص دهید.
۳) از روشهای خلاقانه برای توزیع محتوای خود بهره بگیرید.
ضمن آنکه برای تولید محتوای خود بایستی یک طرح و برنامهی دقیق داشته باشید سعی شود از ظرفیت رسانههای اجتماعی، پیام رسانهای محبوب و قدرت اینفلوئنسرها بهره بگیرید تا بتوانید توزیع موفقی داشته باشید.
🔺🔻 بنابراین با وجود اشباع محتوا شما میتوانید بازاریابی محتوایی موفقی داشته باشید زیرا دنیا در حال تغییر است، با تغییر دنیا کاربران نیز به محتواهای جدیدتر نیاز پیدا خواهند کرد. بازاریابی محتوایی خود را متوقف نکنید و از روشهای جدید و در حال پیشرفت برای بهینه کردن مطالب خود استفاده کنید. اطمینان حاصل کنید که آیا محتوای شما توانایی جذب مخاطبان هدفتان را خواهد داشت یا در بین سیل عظیم محتواهای موجود گم خواهد شد؟ لذا به دنبال ایدههای محتوایی باشید که ارزشمند و قابل توسعه اند، تا مخاطبان خود را خسته نکنید.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
🔵 رد پای دیجیتال ما در واتسآپ
🔹 واتس آپ در آخرین آپدیت خود ویژگی خود حذف شوندگی پیام را اضافه کرده است. در صورت انتخاب شما، پیام های ارسالی بعد از گذشت هفت روز به طور اتوماتیک پاک خواهند شد. البته ویژگی خود حذف شوندگی پیام شامل پیام های قبلی ارسال شده نخواهد بود.
🔹 این ویژگی واتس آپ را به هیچ عنوان نمی توان با خود حذف شوندگی پیام در چت مخفی(secret chat) تلگرام مقایسه کرد. شما در چت مخفی تلگرام با مکالمه ای مواجه هستید که قابلیت فوروارد کردن ندارد, در گالری ذخیره نمی شود ,تنها در ابزار اصلی قابل مشاهده است و نهایتا در صورتیکه از آن اسکرین شات گرفته شود,تلگرام شما را از این موضوع مطلع خواهد کرد.
▪️ هیچ یک از این ویژگی ها در واتس آپ وجود ندارد . بنابرای ممکن است دقیقا در همان زمان که کاربر با خیال آسوده از خود حذف شونده بودن پیام ,دست خود را در ارسال محتوا باز می بیند :
الف) از آن اسکرین شات بگیرد
ب) آن را به شخص ثالثی که ویژگی خود حذف شوندگی را فعال نکرده (یا حساب کاربری خودش) فوروارد کند.
🔸 همه این موارد را در کنار این موضوع قرار دهید که بر اساس تنظیمات پیش فرض واتس آپ, تمام تصاویر ارسالی از طرف کاربران دیگر بطور اتوماتیک در ابزار هوشمند ما ذخیره خواهد شد (مگر اینکه این تنظیمات را تغییر داده باشیم).
🔹 با توضیحات فوق واضح است که این قابلیت جدید واتس آپ هیچ تاثیری در حذف ردپای دیجیتال ما نخواهد داشت و تنها برای گفتگو با افرادی کاربرد دارد که به آنها اعتماد داریم.
◾️ همانند گذشته باید مراقب رعایت اصل " تفکر قبل از انتشار" باشیم.
#سواد_دیجیتال
#امنیت
#واتساپ
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
🔺سواد کرونا
🔸این روزها شیپور خطر کرونا در دور و نزدیک ما به گوش میرسد اما در یک داوری کلی به نظر میرسد نهادها و دستگاههای رسمی و مسئول در مدیریت بحران، گرفتار آنچنان تنگناها و ناتواناییهایی شدهاند که خود نیز به صراحت ابراز میکنند. جامعه بویژه گروههای در معرض خطر هم دچار نوعی #بیحسی و #بیتفاوتی در مشارکت برای کاهش دامنههای بیماری شدهاند.
🔸#نهادهای_مدنی، #رسانهها و #شبکههای_اجتماعی نیز حداقل به اثربخشی اقدامات و تلاشهای خود چندان #امیدوار نیستند. روشن است که در چنین شرایط دشوار و پیچیدهای که در آن هر لحظه بخشی از سلامت، حیات انسانی، سرمایه اجتماعی، منابع اقتصادی، قدرت مدیریت سیاسی و توانمندی جامعه مدنی به تحلیل میرود، مهمترین پرسش و مبرمترین وظیفه هر انسان مسئولی چیست؟
🔸شاید بتوان گفت در فرآیند مقابله با شیوع کرونا همه عوامل دخیل در آن از سیاستگذاران و برنامهریزان و مجریان تا کنشگران و فاعلان و عاملان اجتماعی در چنبره کمبهرگی #سواد_کرونا گرفتار شدند.
🔸سواد کرونا مترادف داشتن اطلاعات یا حتی #اطلاعرسانی_انبوه و شتابزده نیست. "سواد کرونا درست و بموقع فهمیدن و فهماندن خطر و جلب توجه، حساسیت و مشارکت ذینفعان در مواجهه با خطر و فراهم کردن زمینه و بستری مناسب و مساعد برای همدلی و همکاری همه اندیشمندان، متخصصان و کنشگران حرفهای، اجتماعی، مدنی و سیاسی در یک برنامه و اقدام همگانی است."
🔸#گام_اول برای رسیدن به این اقدام تفاهم بر سر ضرورت «ادراک همگانی خطر کروناست» که به نظر میرسد در حال حاضر ما در هر سه سطح حاکمیت، نخبگان و عموم شهروندان با این ضرورت عملاً فاصله داریم.
♦️تلخیص نوشتار دکتر خانیکی در باب لزوم توسعه سواد کرونا
#رکن_چهارم
#رسانه_و_بحران
#تفکر_انتقادی
#ویروس_کرونا
#نقش_رسانه
#مسئولیت_اجتماعی
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
🔷 در جنگ نرم دقیقا چه اتفاقی رخ میدهد؟
🔸تردیدآفرین است. ایجاد تردید و بدبینی نسبت به بسیاری از مسائل یك اصل و قاعده است. حركت در این جنگ با خلق تردید و ایجاد ناامیدی و یاس شروع می شود و برای توفیق با نوپردازی به صورت ظریف و آرام در باورها و اعتقادات اساسی تردید ایجاد می شود و به مرور بر دامنه این تردیدها افزوده شده تا درنهایت به ایجاد تغییرات اساسی در ارزشها و باروها دست یابند.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
⭕️استعفای شبانه معاون وزیر بهداشت؛ واکنش کاربران فضای مجازی چه بود؟
🔹درست شبی که قرار است از فردایش محدودیتهای جدید کرونایی به مدت دو هفته اعمال شود، معاون وزیر بهداشت با انتشار شبانه نامهای ضمن طرح این ادعا و اتهام که مدیریت وزیر بهداشت عامل تلفات بالای کرونا در ایران است، استعفا میدهد. استعفایی که در ادامه با کناره گیری نوبخت معاون دیگر وزارت بهداشت نیز همراه شد. البته ادعای این دو معاون وزیر روز قبل از آن نیز توسط محمود احمدینژاد مطرح شده بود؛ گزارههایی که طی ماههای اخیر نیز بارها از سوی رسانههای فارسی زبان خارج از کشور مطرح شد و آنها در یک خط رسانهای ثابت سعی در القای کم کاری تعمدی و ناتوانی مدیریتی در کنترل کرونا به مخاطبان را داشتند و دارند.
🔹اما در میانه نبرد با کرونا آیا افکار عمومی واقعا این استعفاها را با هدف اعتراض به سوءمدیریت و نگرانی برای مردم میدانند یا موضوع ابعاد دیگری دارد که لباس مردمدوستی به تن کرده است؟
📊نگاهی به پربازنشرترین و پرلایکترین محتواهای توئیتر در خصوص این موضوع نشان میدهد مخاطبان درگیر با این محتوا، ادله معاون وزیر را باورپذیر ندانستهاند.
توئیت با این محتوا که «درباره استعفای معاون وزیر بهداشت، طرح دعوای طب سنتی و طب مدرن سرکاریه. ماجرا اینه که معاون مستعفی مدافع نظریه «ایمنی گله ای» بود که مدتی همین ایده رو به روحانی هم القا کرد و نزدیک بود ملت رو به فنا بده. بعد هم بزرگوار ما رو موش آزمایشگاهی کرد و حالا که گندش دراومده، در رفت!» با ۲۳۵ ریتوئیت پربازنشرترین محتوا طی چند ساعت گذشته از استعفای معاون وزیری است که البته برخی منابع خبری نیز گفتهاند پیش از استعفا عزل شده بوده است.
🔹توئیت علیحسین قاضیزاده با این محتوا که «"مدیریت بسیار غلط وزیر بهداشت و رجزخوانی های بی اساس برای واکسنی که وجود ندارد" ؛ این را اپوزیسیون برانداز آنسوی آب نگفته است. اینها سخنان رضا ملک زاده معاون وزارت بهداشت است که دقایقی پیش با استعفا، مدیریت وزیر بهداشت را عامل تلفات بالای کرونا در ایران اعلام کرد.» با ۱۸۵۴ لایک پرلایکترین محتوای کمتر از ۱۲ ساعت گذشته است.
🔹طبق رصد دیتاک کاربران با ۲٫۱ هزار توئیت، ۱٫۴ ریتوئیت و ۱۴٫۳ هزار لایک و با هشتگهای #کرونا، #طب_سنتی، #استعفا، #ملک_زاده و #وزارت_بهداشت به این موضوع واکنش نشان دادهاند.
🔹در تلگرام اما خبر این استعفا را بیشتر مورد توجه قرار گرفته است. ۱٫۴ هزار پست بعد از انتشار نامه استعفا و ۶٫۶ میلیون بازدید و مورد توجه قرار دادن متن نامه در خبر فوری با ۱۷۲۶۵۲ بازدید، در کنار این روایت که مخالفت معاون وزیر بهداشت با طب سنتی یکی از دلایل جدی این استعفا بوده و عدهای نیز این استعفا را فرافکنی برای فرار از پاسخگویی دانستهاند، واکنش کانالهای تلگرامی بوده است.
🔹از ابتدای پاندمی کرونا گروههایی سعی در تضادآفرینی، تردیدآفرینی و ایجاد ابهامات جدی درباره توانایی مسئولان حوزه بهداشت و درمان در حفاظت از جان شهروندان داشتهاند. استعفای معاون وزیر بهداشت که در ادامه توسط برخی چهرههای سیاسی در قالب توصیه به وزیر برای استعفایش دنبال شد، فارغ از تنازعات درونی که به هر دلیلی ممکن است جریان داشته باشد، بازی با امنیت روانی مردمی است که این روزها متاثر از کرونا و شرایط اقتصادی و ... حال خوبی را تجربه نمیکنند. نمیتوان با استدلال حمایت از مردم استعفا داد اما امنیت روانی مردم را نادیده گرفت. کمک به کاهش تابآوری اجتماعی این روزها توسط هر فرد و نهاد و مقامی پذیرفته نیست.
✍️معصومه نصیری؛ کارشناس رسانه
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
🔹کتاب فرمانی
این کتابها با این کتابت زیبا به کتاب فرمانی معروفند. چرا فرمانی؟ چون هنگام مطالعه کتاب را مثل فرمان خودرو کتاب را میچرخانی و میخوانی.
چرا میچرخانی؟ چون در ساعات طولانی مطالعه سر، دست، چشم و گردنت خسته نشود.
خلاصه ارگونومی و تجربه کاربری مفاهیم وارداتی نیستند👌
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
🔻 ترندها به مثابه جنبش
💠 در کنار جنبشهای کلاسیک و نوین، ما میتوانیم جنبش مجازی را در نظر بگیریم که با مشخصههای خاص خود در بستر فضای مجازی شکل یافته و رشد و تکوین خود را نیز در همان بستر ادامه خواهد داد. مهمترین نمود آن «ترند»های توئیتر است که نمونه اخیر آن با هشتگ اعدام نکنید به خوبی این موضوع را نشان داد. این جنبشها دارای مشخصاتی چون عمق کم، کم هزینه بودن و همچنین گذرا بودن هستند.
🖋️ کیوان بهمنی
#جنبش_مجازی #نسلZ #فضای_مجازی #شبکه_اجتماعی #توئیتر #اینترنت #فناوری #تکنولوژی #هشتگ #ترند
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
🔵 سرقت اطلاعات کاربران اینستاگرام
♦️فیسبوک مالک اینستاگرام از یکی از اتباع ترکیه که اطلاعات صد هزار کاربر اینستاگرام را دزدیده و مورد سوءاستفاده قرار داده، شکایت کرده است.
♦️این برنامهنویس ترکیهای با گشت و گذار در اینستاگرام و سرقت اطلاعات کاربران این شبکه اجتماعی، شبکهای از وبسایتهای وابسته به خود را راهاندازی کرده بود.
♦️وی از یک نرم افزار خودکار برای سرقت اطلاعات نمایه، عکس، ویدئو و غیره از نمایههای کاربری مختلف خصوصی اینستاگرام استفاده میکرد و بدون آنکه از مالکان این دادهها اجازه بگیرد دادههای مذکور را در شبکههای از سایتهای وابسته به خود بازنشر میکرد.
♦️در نتیجه کاربران اینترنت با وارد کردن نام کاربری این اعضای اینستاگرام در سایتهای یادشده و جستجوی این نامها قادر بودند تمامی عکسها، ویدئوها، هشتگ ها و موقعیتهای مکانی ثبت شده خصوصی آنها را مشاهده کند.
♦️فیسبوک پیش از این از تعقیب قضائی افرادی خبر داده بود که در اینستاگرام لایک خرید و فروش میکنند یا برای سرقت و سوءاستفاده از دادههای خصوصی کاربران تلاش میکنند./فارس/کد
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 تکنیک بی حس سازی اذهان
🔺 عملیات روانی
👈 با این تکنیک ها شما را نسبت به یک موضوع بی حس میکنند و خودشان را در ذهن شما موجه جلوه میدهند
📌 کلیپ را مشاهده کنید و بگویید روزانه چه مقدار از این کلیپ ها را مشاهده میکنید
❌ تفکر مردم را آگاه کنید
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
🔥جنگ رسانهای تمام عیار ضدانقلاب برای تاثیرگذاری بر نتیجه #انتخابات۱۴۰۰
🔹به فاصله چند ماه مانده به انتخابات سرنوشت ساز ۱۴۰۰، تیم های عملیات رسانهای دشمن، به شدت در حال کارند.
⭕️متاسفانه این بار نیز، دنبالههای داخلی دشمن، در عرصه مطبوعات و رسانه و برخی احزاب، نقش خود را پیدا کرده و به دقت در حال تکمیل پازل دشمن هستند.
⭕️تجربه انتخابات ۹۶ که بر مجازات های سال ۶۷ و زیر سوال بردن نظام اسلامی برای تخریب مهم ترین رقیب روحانی متمرکز بود، اکنون پیش چشم ما و دشمن است.
اینکه کدام طرف ماجرا از تاریخ بهتر عبرت می گیرد، در ماه های آینده معلوم میشود.
⭕️در تابستان ۹۵ انتشار گسترده یک فایل صوتی از #منتظری، مثل یک بذر مسموم سیاسی و رسانهای عمل کرد که در فرصتی کمتر از یک ساله، بذری که از قم به لندن رسیده بود، در تهران میوه اش را اعتدالی ها چیدند!
رئیس جمهور مستقر که بیشترین سابقه را در عرصه مسئولیت های امنیتی عالیه داشت، خود همگام با فضای فراگیر رسانهای، شعارهای اپوزسیون نمایان را سر داد و انگار نه انگار، این ریاست چند روزه را به چه قیمتی دارد به دست می آورد. ماجرا آنقدر شدید شد که رهبری معظم انقلاب اسلامی، با تدبیری حکیمانه، شخصا علم مبارزه با این گفتمان سیاه را بر دوش کشید و فرمود، نباید #جای_جلاد_و_شهید را عوض کرد.
⭕️حالا به فاصله چند ماه مانده به انتخابات جدید، بازهم پای یک فایل صوتی و البته طراحی های رسانهای دقیق بعدی، به میان آمده است.
صوت جلسه برخی پاسداران و رزمندگان با محسن رضایی که بر اساس آن مستند سیاه #کودتای_خزنده را ساخته اند و عجیب آنکه این بار نیز پای جریان #منتظری درمیان است.
سخن منتظری چی های معترض دهه شصت، این بار نقل محافل لندنی شد تا اقبال احتمالی مردم به یک کاندیدا با سوابق نظامی را درهم بشکنند! از آن پس کم کم کلیدواژه #رئیس_جمهور_نظامی ابتدا تیتر رسانههای معاند و مدتها بعد و در این روزها، تیتر برخی رسانههای داخلی شده است!
فردا با اکران #مستند_النازجان، پازل دوم هم اضافه میشود. گرچه این مستند علی الظاهر به یکی از مسافران #هواپیمای_اوکراینی میپردازد اما در واقع با نگاهی خصمانه به تخریب #سپاه_پاسداران پرداخته است.
جنگ روایت ها برای تخریب نیروها و نهادهای انقلابی، از مدتها قبل آغاز شده است برای پیش گیری از تحقق آرمان #دولت_جوان_و_حزب_اللهی.
🔻 شدت و دامنه این جنگ فراگیر، روز به روز افزایش می یابد و از این رو لازم است جریان انقلابی با وانهادن مسائل روزمره و احیانا اختلافات درون جبهه ای، از هم اکنون که در هفته #بسیج قرار داریم، با تمام توان به خط شود برای دفاع و بلکه حمله به مواضع سیاسی خط دشمن.
گذشته از هر نتیجه ای که در سال ۱۴۰۰ رقم بخورد، انگاره های دروغین دشمن، مثل موریانه که بر جان ستون خیمه افتد، ارتکازات و یقینیات مردم عزیز ایران را سست خواهد کرد و از این رو، این میدان مجاهدت را نباید خالی کرد.
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
#گرا
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
✅ رسانه ها چگونه به سرویسهای اطلاعاتی کمک می کند:
🔸برای تبیین بهتر موضوع پرداختن به این نکته ضروری است که ، درواقع عملیات روانی(رسانه ها) محصول برنامه ریزی اتاقهای فکر سیستم های اطلاعاتی می باشد.
هرچند که عملیات روانی رسانه ها در کشور ما با توضیحات فوق فاصله بسیار زیادی دارد و شاهد یک پراکندگی و نابسامانی هستیم و چرخه معیوب و عقب افتاده ای داریم، اما در دنیای امروز رسانه ها بازوی قدرتمند و ابزار ایجاد قدرت و به تبع آن امنیت هستند.
📍با یک مثال ادامه می دهیم:
سناریوی اصلی یک سرویس اطلاعاتی ،کسب اخبار و اطلاعات دقیق از افکار عمومی و مسئولین کشور در مورد آخرین وضعیت هسته ای با توجه به انتخاب بایدن و امکان و شیوه مذاکرات و برجام با ایران است که برای این مهم از راه های مختلف ورود می کند اما آنچه کمتر به آن پرداخته شده جمع آوری اطلاعات از طریق عملیات روانی رسانه ها می باشد.
✔ بنابراین سناریوی اصلی مشخص است ولی مجری طرح به دلایل اطلاعاتی نمی تواند پرده از سناریوی خود بردارد بنابراین از ابزار عملیات روانی رسانه ای استفاده می کند.
طراحی دقیق و هدفمند با شناسایی مخاطب و نگرشهای آنها نسبت به موضوع انجام می شود.
✔ خبرگزاری نیویورک تایمز اعلام می کند تیم ترامپ به دنبال برنامه ریزی برای حمله به مراکز هسته ای ایران است وبعد از این خبر سی ان ان اعلام می کند یک مقام مسئول این خبر را تکذیب کرد.
اما تا این خبر منتشر شود مردم و مسئولین موضع گیری خود را اتخاذ و اعلام خواهند کرد و سرویس اطلاعاتی بازخورد موضوع را خواهد گرفت تا براساس آن سناریوی اصلی را که فشار برای مذاکره مجدد و برجام است کلید بزند هرچند بعدا توسط سی ان ان تکذیب می شود .
بنابراین رسانه ها در دنیای امروز در جهت تامین اهداف سرویسهای اطلاعاتی حرکت می کنند هرچند بسیار نرم و ظریف و با شگردهای رسانه ای این کار را انجام می دهند.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
💠چطور شبکههای اجتماعی به جنگافزار تبدیل شدند؟
✅نگارندگان کتاب «جنگِ لایک» ادعا میکنند که اکنون شبکههای اجتماعی محلی برای کشمکش جهانی اطلاعات است که میلیونها انسان از دهها کشور دنیا بر روی پلتفرمهای گوناگون برپا میکنند.
شبکههای اجتماعی روش فکری ما، نحوه کسب اطلاعات و چگونگی درک ما از دنیای اطرافمان را تغییر میدهند و چیزی بهنام «میدان نبردِ» جهانی ایجاد کردهاند که در آن ستارههای پاپ مانند تیلور سوئیفت و گروههای تروریستی مثل داعش برای مبارزۀ آنلاین بر سر جلب توجه ما از تاکتیکهای یکسانی استفاده میکنند.
🔰لینک مقاله:
🔗 asrehooshmandi.ir
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
⭕️کاربران فجازی و دو هفته محدودیت کرونایی
🔹همزمان با تایید طرح محدودیتهای کرونایی از هفته گذشته، موجی از محتوا دراین باره در شبکههای اجتماعی منتشر شد.
📊براساس رصد دیتاک طی هفته اخیر در این موج ۳۴.۸ هزار توئیت، ۴.۹ هزار پست اینستاگرام و ۱۸۳ هزار پست کانال تلگرام منتشر شده است.
🔹تحلیل احساسات کاربران شبکههای اجتماعی نشان میدهد که به ترتیب:
1️⃣ عمدهی آنان احساس غم و ناراحتی از عواقب روانی و اقتصادی قرنطینه و عملکرد نامناسب دولت دارند.
2️⃣ کاربرانی نیز به ابراز خشم و عصبانیت نسبت به قصد دولت از قرنطینه (نظیر درآمدزایی از جریمهها) پرداختهاند.
3️⃣ تعدادی از کاربران نیز با انتشار اخبار و جزییات طرح بدون هیچ احساسی واکنش نشان دادهاند.
4️⃣ برخی با انتشار محتوای طنز تمسخرآمیز به بیفایده بودن این طرح و اوضاع روحی حاصل از آن اشاره داشتهاند.
5️⃣ تعداد محدودی نیز با تحسین و رضایت از این طرح استقبال کرده و به بهبود شرایط بیماری امیدوارند.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️دفتر کار مجازی با واقعیت افزوده
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ساخت موزیک ویدئویی که هیچگاه تمام نمیشود!
🔹یوتوب به مناسبت یک میلیاردی شدن تعداد بازدیدهای موزیک ویدئو "Bad Guy" ، دست به ابتکاری جالب زده و موزیک ویدئویی ساخته که هیچگاه تمام نمی شود!
🔹این ویدئو با کمک هوش مصنوعی و در کنار هم قرار دادن 15 هزار ویدئوی کاور ساخته شده توسط طرفداران این آهنگ از سال 2019 تا کنون تهیه شده است.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
◽️بازیهای رایانهای، رسانه پرنفوذ در جامعه شبکهای
✍️مسعود صادقی
▫️بازیهای رایانهای یا دیجیتال از دستاوردهای فناوری دیجیتال در طول نیمقرن اخیر هستند که با شتاب روزافزونی توسعه پیدا کردهاند.
▫️امروزه کارکرد بازیها نیز از سرگرمی و تفریح صرف به حوزه آموزش و فرهنگسازی گسترش پیدا کرده است. بدین ترتیب، جذابیت و ضریب نفوذ بازیهای دیجیتال آنها را به ابزاری مؤثر برای انتقال مفاهیم و هنجارهای فرهنگی تبدیل کرده است.
▫️از این دریچه، امروزه بازیهای رایانهای رسانهای پرنفوذ و فراگیر به شمار میآیند و در سپهر آثار اجتماعی رسانهها قابل تحلیل هستند. بر پایه «نظریه یادگیری اجتماعی» آلبرت باندورا، آگاهی انسانها بیشتر از آنچه از راه مشاهده مستقیم باشد، بهصورت غیرمستقیم از طریق رسانههای جمعی است.
▫️طبق این نظریه، انسانها از طریق مشاهده و مطالعه نمونههای رسانهای میفهمند کدامیک از رفتارها به پاداش میانجامند و کدامیک به کیفر منتهی میشوند و رفتارهای اجتماعی را ارزشگذاری میکنند. از جمله شاخصهای تأثیرگذاری فرهنگی بازیهای رایانهای، رواج و پذیرش عناصر زبانی یا بازنمایی سبکهای خاص زندگی را باید مطرح کرد.
▫️نظریه «کنش متقابل نمادین» نیز یکی از تحلیلهای مهم جامعهشناسی امروز درباره بازی است. نظریهپردازان در این پارادایم بازی را بهمنزله مکانیزمی برای اجتماعی کردن افراد جامعه در نظر میگیرند.
🗞منبع: بخشی از مقالهای با همین تیتر، شماره 103 #ماهنامه_مدیریت_ارتباطات، آذر 1397
#آرشیو_مدیریت_ارتباطات
#بازی_رایانهای
#رسانه
برای خواندن متن کامل مقاله، به این لینک مراجعه کنید
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 جدا" تصمیم گرفتم از این به بعد بیشتر #شبکه_پویا ببینم!
برجام ودیپلماسی لبخند رو در دو دقیقه به زبان بچگانه به تصویر کشید!
#انیمیشن_شهر_موشکی با هدف قهرمانسازی برای کودکان، زمان پخش: شبها ساعت ۲۱
کار سازمان اوج
حتما ببینید، مشتری میشید
از تطبیق شخصیتها لذت ببرید😉
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
💠 شهید فخری زاده که امروز عصر به شهادت رسید کیست؟
🔸نام محسن فخریزاده به عنوان یکی از پنج شخصیت ایرانی که در فهرست ۵۰۰ نفره قدرتمندترین افراد جهان که از سوی نشریه آمریکایی فارین پالیسی منتشر شده است.
🔹نام فخریزاده تحت عنوان «دانشمند ارشد وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و رئیس پیشین مرکز تحقیقاتی فیزیک (PHRC)» در تاریخ ۲۴ مارس ۲۰۰۷ میلادی، در فهرست تحریم شدگان ایران توسط شورای امنیت سازمان ملل قرار گرفت.
🔸محسن فخریزاده تنها دانشمند هستهای ایرانی است که «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی نام او را مستقیما در شو تبلیغاتی سال گذشته خود به زبان آورد و مدعی شد روی برنامه تسلیحاتی اتمی کار میکرده است/ صدا و سیما
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وقتی نتانیاهو از نقش شهید فخری زاده که امروز هدف حمله تروریستی قرار گرفت در برنامه هسته ای ایران می گوید:
♦️نتانیاهو : "یک بخش کلیدی از این برنامه شامل ایجاد شکل جدیدی از سازمان ها می شود تا آنها همچنان بتوانند به فعالیت های خود ادامه دهند. این ها سخنانی است که دکتر محسن فخری زاده رئیس طرح آماد گفتم.
♦️نام فخری زاده را به یاد داشته باشید. این دستورالعملی است که او ارائه کرده است. اینجا می توانید آن را ببینید. او می گوید: "هدف کلی اعلام این موضوع است که طرح آماد تعطیل شده است. او می افزاید این که فعالیت های خاص تحت عنوان توسعه فن آوری هسته ای انجام خواهد شد.
♦️ و در حقیقت, این دقیقا همان کاری است که ایران انجام می دهد
شما متعجب نخواهید شد که این نهاد تحت هدایت همان شخصی قرار دارد که هدایت طرح آماد را بر عهده داشت . او همان دکتر محسن فخری زاده است و همچنین باید بگوییم که این تصادفی نیست.
♦️شمار زیادی از پرسنل سازمان نوآوری و تحقیقات دفاعی زیر نظر او بر روی طرح آماد کار کرده اند."/ سیاست آنلاین
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
💢پیوست رسانهای ترور!
🌀پایش رسانههای معاند؛ از ترور تا برجسته سازی روایت درستکاری شده
🔹متعاقب ترور امروز عصر محسن فخری زاده از دانشمندان کشورمان در منطقه آبسرد، که زوایای مختلف آن در حال بررسی است، رسانه های فارسی زبان خارج از ایران در قالب #پیوست_رسانهای_ترور، اقدام به ساخت و ارائه روایت هایی با هدف تطهیر ترور، کاهش حساسیت افکار عمومی و توجیه پذیر کردن این عمل کرده اند.
🔹«پدر هسته ای نظامی»، «چهره مرموز» و «از افراد رده بالای پروژه بمب هسته ای» و « در حال اجرای پروژه بمب هستهای» .... هم اکنون خط روایت رسانههای معاند است.
🔹این رسانه ها در کنار این خط خبری، تاکید دارند ترامپ در مدت باقی مانده اقداماتش را تشدید خواهد کرد!! دوگانه بایدن _ترامپ، برجام یک و دو، بازگشت به مذاکره راه تامین امنیت و... کماکان خط رسانه های معاند است.
معصومه نصیری _کارشناس رسانه
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
⭕️هشتگ #محسن_فخری_زاده در صدر توجه کاربران شبکههای اجتماعی
🔹عصر امروز خبر ترور شهید محسن فخری زاده، رییس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع و از دانشمندان کشورمان توسط عوامل تروریستی به صدر اخبار رسانههای داخل و خارج کشور تبدیل شد.
📊طبق رصد دیتاک این خبر در ساعات اولیه در بستر توئیتر با ۲۴۲۶ پست در ساعت و ۵۸٫۲ هزار توئیت، ۴۳/۲ هزار ریتوئیت، ۵۰/۱ هزار لایک توسط کاربران مورد توجه قرار گرفت.
در توئیتر هشتگ #محسن_فخری_زاده با ۳۱۴۰۰ بار تکرار، #شهید_محسن_فخری_زاده با ۳۵۱۸ بار استفاده در کنار هشتگهای #انتقام_سخت و #شهید_قاسم_سلیمانی مورد توجه کاربران بوده است.
🔹توییت «محسن فخری زاده یکی از مشهورترین دانشمندان کشورمان ساعتی پیش در یک عملیات پیچیده تروریستی توسط یک تیم ترور #موساد ترور شد» با ۴۴۹۵ لایک و ۳۷۴ ریتوئیت مورد توجهترین توئیت بوده است.
🔹در بستر تلگرام کاربران با ۳۸۰ پست در ساعت، ۹/۱ هزار پست منتشر کردهاند که در مجموع ۴۳/۵ میلیون بازدید را به خود اختصاص داده است. کانالهای خبر ویژه، خبر فوری، گیزمیز و بی بی سی پرمراجعهترین بسترهای مخاطبان در تلگرام بودند. اولین تصویر از محل شهادت شهید فخریزاده در کانال خبر فوری با ۱۹۴۱۹۷ ویو بالاترین میزان جلب توجه در مخاطبان را داشته است.
🔹کاربران در بستر اینستاگرام با ۱۲۵ پست و ۱۶/۴ هزار لایک موضوع ترور را مورد توجه قرار دادند. در بستر خبر نیز در ساعات اولیه با ۹۵ پست در ساعت، ۲۳۰۰ هزار خبر منتشر شده که خبرآنلاین، دنیای اقتصاد و مشرق از لحاظ میزان کامنت مورد توجهترین وبسایتهای خبری بودهاند.
🔹برخی کابران نیز با یادآوری همزمانی این ترور با سالگرد ترور شهید شهریاری دیگر دانشمند هستهای کشورمان نوشتهاند «امروز سالگرد شهادت مجید شهریاری (۸ آذر ۸۹) فیزیکدان و دانشمند هستهای بود که در تهران ترور شد. ایران اسرائیل را دست پشت پرده ترور دانشمندان هستهای میداند.
🔹عبارت شهید #محسن_فخریزاده هم اکنون و با گذشت ساعاتی از وقوع این حمله تروریستی همچنان در حال بالا رفتن در لیست موضوعات داغ توئیتر است و سرعت ارسال توئیت با این عبارت در حال افزایش است.
🔹ترور توسط کشورهایی که همواره ایران را به تروریست بودن و حمایت از تروریستها متهم و با همین توجیه انواع تحریمها و فشارها را بر مردم کشور تحمیل کردهاند، نشانه و تاکیدی است بر اینکه ما به آنچه انجام میدهید توجه میکنیم نه آنچه میگویید.
✍🏻معصومه نصیری؛ کارشناس رسانه
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
💢دیکتاتوری مجازی مدعیان آزادی
🔻اینستاگرام ساعاتی پس از ترور دانشمند هستهای، در حال پاک کردن پستهای مربوط به شهید فخریزاده در این پلتفرم است.
🔻شهره پیرانی، همسر شهید رضایینژاد به حذف پست خود درباره شهید فخریزاده در اینستاگرام واکنش نشان داده و نوشته است: هم ترور میکنم هم پست های فضای مجازی رو برمیدارن. از اسم شهدامون هم وحشت دارن.
🔻برای چندمین بار تاکید می شود، وقتی از دروازهبانی رسانهای سخن به میان می آوریم یعنی همین. یعنی آنها تشخیص میدهند چه صدایی به گوش برسد و چه صفحاتی دیده شوند. شعار آزادی سر می دهند اما آزادی را به قربانگاه میبرند. استبداد اطلاعاتی فصل تازهای از استعمار فرانوین است.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
🔴 واکاوی و دادهکاوی واکنش رسانههای داخلی به شهادت محسن فخریزاده | ۸ آذر ۹۹
#️⃣ هشتگها و کلیدواژههای بهکار برده شده: #شهید_محسن_فخری_زاده - #محسن_فخریزاده - #محسن_فخری_زاده - #ترور_دانشمند_هسته_ای - #انتقام_سخت - #حمله_مسلحانه
📝 شرح اجمالی
📌دانشمند شهید محسن فخریزاده مهابادی (مهاباد اصفهان) استاد فیزیک دانشگاه، ریاست سازمان پژوهش و نوآوریهای وزارت دفاع، به ثمر رساننده پروژههای بسیار علمی و دفاعی گمنام میان ایرانیان و نامآور میان غربیها، تنها دانشمند هستهای ایران که نتانیاهو و اولمرت صریحا از او نام بردند و پنجمین شخصیت ایرانی در لیست قدرتمندترین و تأثیرگذارترین افراد جهان در نشریه آمریکایی فارن پالیسی روز گذشته به شهادت رسید.
📌فعالان انقلابی ترور شهید فخریزاده در سالگرد ترور شهید شهریاری را طلیعه دولت بایدن برای کسانی میدانند که گمان میکردند رئیسجمهور دموکرات آمریکا برای ایران و مردم ایران خوشیُمن خواهد بود.
🔷محورهای جریانهای سیاسی
1️⃣ اصولگرا
۱. تاکید بر مجازات عاملان و آمران و ادامه تلاش علمی و فنی شهید فخری
۲. بازنشر توییت 12 روز پیشِ یک برانداز که با انتشار تصویر شهید نوشته بود فخری، قاسم سلیمانی دوم
۳. تاکید بر کوتاهی و اهمال در اتخاذ تدابیر حفاظتی و امنیتی
۴. پالس غلط خواندن پیام تسلیت حسن روحانی
2️⃣ بهاری
۱. ادعای منفعلانه بودن انتقام خون شهید فخری همچون انتقام سخت شهید سلیمانی
۲. تبرئهی ترامپ از ترور شهید فخریزاده و ادعای اینکه نفوذیهای درسخوانده غرب عامل ترورند
۳. ادعای ضعف نهادهای امنیتی و اطلاعاتی
3️⃣ اصلاحطلب
۱. ناراحتی برخی سران اصلاحات و دولتی از سخت شدن احیای برجام با بایدن
۲. تلاش جاسوسان سازمان سیا و برخی اصلاحطلبان و دولتیها برای تأخیر در انتقام
۳. تاکید بر اینکه مسئولیت جان و حفاظت شهید فخری سپاه بود، نه وزارت اطلاعات
۴. ادعای اینکه جاسوس و نفوذیها میان امنیتیها هستند نه فعالان مدنی و محیطزیست و...
۵. ادعای نفع بردن اسرائیل و انقلابیها از ترور شهید فخری
📊دادهکاوی
🔻با در نظر داشتن بازهی زمانیای که این موضوع در شبکههای اجتماعی داغ بوده است میتوان ادعا کرد که حدود ۳۰۰ هزار توییت و ریتوییت توسط ۵۳ هزار کاربر در فضای توییتر نشر داده شده که میانگین ۵.۶ مرتبه مشارکت به ازای هر کاربر را به ثبت رسانده است. اوج پرداختن به این موضوع از ساعت ۱۶ روز جمعه ۷ آذر تا ساعت ۵ صبح روز شنبه ۸ آذر به ثبت رسیده است.
🔻عباراتی که در متن توییتها مورد استفاده قرار گرفتهاند بیشتر حالت خبری دارند و مخاطبان را از شهادت این دانشمند مجاهد مطلع میسازد. برخی دیگر از کلیدواژهها توصیف کنندهی سوابق عملی و اجرایی این شهید است و تعدادی از کاربران وعدهی انتقام سخت را دادهاند.
🔻توییتهای پرلایکی که توسط کاربران این موضوع به ثبت رسیده هر چند حاوی جهتگیریهای سیاسی مختلف است اما از میان کاربران داخلی و حزب اللهی که به بدنهی انقلاب نیز نزدیکاند افرادی چون «علی اکبر رائفیپور»، «حامد کاشانی»، «میثم مطیعی»، «فامیل دور»، «فرید ابراهیمی» و «امیر حسین ثابتی» موضعگیری کردند.
🔻برخلاف توییتر که با هشتگهای ذکر شده عموما در قبضهی کاربران مذهبی است؛ اینستاگرام را رسانههای معاند در چنگ خود دارند و «تلویزیون منوتو» و «ایران اینترنشنال»، «اسرائیل به فارسی» و «مسیح علینژاد» را میتوان از تأثیرگذارترین کاربران این بستر دانست.
🔻مطالب منتشر شده در تلگرام، اینستاگرام و توییتر را میتوان «سیاسی و امنیتی» دستهبندی کرد و محتوای به کار رفته در تلگرام بیشتر تصویری است.
🔻کانال «گیرمیز» که به عنوان کانال خبری شناخته نمیشود و بیشتر مطالب طنز و سرگرمی منتشر میکند در چند پست به این مطلب پرداخته که تمامی آنها جزو پربازدیدترینهای تلگرام در بازهی داغ موضوع بودهاند.
🔻فعالترین کاربران توییتری به طور میانگین بیش از ۸۴ بار مشارکت داشتهاند و این ثبت این عدد به سبب ناگوار بودن اتفاق چندان عجیب نیست، چرا که کاربران در مواجهه با رخدادهای اینچنینی عموما احساسی عمل کرده و به نشر و بازنشر حداکثری محتوای مورد نظر میپردازند.
کانالهای تلگرامی با مجموع هشتگهای ذکر شده توانستند رکورد بیش از ۲۳۶ میلیونی بازدید را بشکنند و میانگین ۱۸۸۵ بازدید به ازای هر پست را به ثبت برسانند.
🔻محتوای منتشر شده در تمام بسترها از نظر بار معنایی کلمات عمدتا منفی ارزیابی شدند و نسبت به سایر موضوعات سیاسی و امنیتی تفاوت چندانی از این نظر نشان نمیدهند.
🔻روند انتشار تلگرام و توییتر تا حد زیادی مشابه یکدیگر است با این تفاوت که محتوای تلگرامی سریعتر منتشر شده و نسبت به توییتر تقدم زمانی دارد.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
🔻 هیولایی پنهان پشت ماسک اینترنت!
🔷 فضای مجازی همچون شمشیر دو لبهای است که بهرهمندی افراطی و بدون دانش کافی از آن آسیب جبران ناپذیری برجای میگذارد؛ جلوگیری از ایجاد فضا و بستر مساعد بروز یک عمل مجرمانه توسط بزهکاران، وابسته به نوع عملکرد هر یک از شهروندان است که میتواند آنها را در برابر مجرمان فرصت طلب محافظت کند؛ لازم است کاربران فضای مجازی، با دانش کافی وارد این فضا شده تا دچار آسیبهای جدی نشوند، خانوادههایی هستند که در اثر استفاده غلط از این فضا از هم پاشیده شده و به روبه زوال رفته اند.
📌 ادامه مطلب: b2n.ir/534871
#فضای_مجازی #امنیت_سایبری #جرایم_سایبری #اینترنت #پلیس_فتا #فناوری #تکنولوژی
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
دوربرگردان!
درست مثل فیلمهای اکشن آمریکایی بوده:
۱- سرِ دوربرگردان بلوار امام، نیسان بدون سرنشین و مجهز به مسلسل اتوماتیک پارک شده بود؛ درست زیر ترانس برق.
مواد منفجره نیز در نیسان جاسازی شده.
آن دستِ بلوار نیز خودروی سانتافه با ۴سرنشین در انتظار بوده. بعلاوه ۴موتورسوار و دو تکتیرانداز.
۲- خودروی «اسکورت۱» عبور میکند.
خودروی دکتر با همسرش که به دوربرگردان میرسد، مسلسل اتوماتیک شلیک میکند. سه گلوله به دست و پای دکتر فخریزاده اصابت میکند. وی پیاده میشود.
خودروی «اسکورت۲» میرسد. حامد اصغری پیاده میشود، خود را روی دکتر میاندازد و ۴گلوله میخورد. ناگهان نیسان با ریموت منفجر میشود. همزمان سرنشینان سانتافه و موتورسواران شلیک میکنند؛ ۱۲نفر همزمان. تیم حفاظت زیرآتش گلوله قرار میگیرد.
۳-هیچیک از تروریستها دستگیر یا کشته نمیشوند!
۴-مجروحین به درمانگاه آبسرد منتقل میشوند. اما برق درمانگاه قطع است! برق منطقه از نیمساعت قبل قطع شده و تمام دوربینها خاموش بوده! و هیچ فیلمی ضبط نشده!
۵-هلیکوپتر میآید اما به دلیل انفجار ترانس و کابلهای برق در بلوار، نمیتواند در بلوار بنشیند. بناچار مجروحین را به انتهای بلوار در پارک الغدیر میآورند تا سوار هلیکوپتر کنند. دکتر در بیمارستان بقیهالله تمام میکند.
چند نکته:
۱- یک تیم ۱۲نفره عملیاتی حداقل ۵۰نفر پشتیبانی لازم دارد. چگونه یک «گروهان تروریستی» در پایتخت با تمام تجهیزات عملیات کردند؟!
۲- ترور در روز تعطیل، و در محل ویلای سوژه در هنگام تعطیلات با خانواده، یعنی اشراف کامل بر ساعت و مکان دقیق عبور و مرور و حتی برنامه خانوادگی.
جاگذاری خودروی انفجار مجهز به مسلسل خودکار و انتظار ۱۲نفر مهاجم یعنی سوژه در تور کامل اطلاعاتی بوده.
۳- حفاظت چند حلقه دارد. و محافظ آخرین حلقه آن است. وقتی حلقههای اطلاعاتی شکسته شده محافظ راهی جز «تن دادن» به گلوله ندارد.
۴- نبایستی این ترور و انفجار نطنز را جناحی و به ناکارآمدی وزیر اطلاعات تقلیل داد و پای برجام را پیش کشید.
ترور شهید اردشیرحسینپور در زمان وزارت غلامحسین اژهای،
ترور علیمحمدی، شهریاری، رضایینژاد و احمدیروشن در زمان وزارت مصلحی و
ترور فخریزاده در زمان وزارت علوی انجام گرفته است.
این یعنی سیستم اطلاعاتی سالهاست حفره دارد؛ حفرهای بزرگ.
جدالهای جناحی بر سر انتقام یا برجام، دامیست برای سرپوش گذاشتن بر این حفره. باید دور زد، برگشت و سیستم را پاکسازی کرد.
#جواد_موگویی
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
🔻سکوت خیانتبار سلبریتیها در برابر ترور دانشمند هستهای
🔰 وقتی منافع ملی به پای ویزای آمریکا قربانی میشود
🔹 با شهادت دانشمند هستهای کشورمان، مردم ایران، هر کسی به نوبه خود، به عملیات تروریستی رژیم صهیونیستی واکنش نشان داده و ترور شهید محسن فخریزاده را محکوم کردند. حتی ایرانی های مقیم خارج و برخی از افراد غیر همسو با جمهوری اسلامی ایران نیز به حمله تروریستی روز گذشته واکنش نشان دادند.
🔹 اما ترجیح سلبریتیها این بود که در این مورد نیز همچون سایر مواردی که کشور و ملت ایران مظلوم واقع شدهاند، مثل کبک سر در برف فرو برده و اظهار نظری نکنند.
🔹 سلبریتیهایی که برای کوچکترین حوادث در غرب در شبکه های مجازی اعلامیه صادر کرده و اشک میریزند؛ و یا از اتفاقاتی که در کشور رخ میدهد برای جلب توجه دولتهای غربی استفاده میکنند؛ اما نوبت به ملت ایران که میرسد، سکوت اختیار میکنند. حتی مواضعشان در رابطه با حوادث و اتفاقات داخل کشور بوی غرب پرستی میدهد.
🔹 گرچه بیاعتنایی این جماعت به منافع ملی مدتهاست که برای مردم ثابت شده، اما به زعم خودشان با سکوت پیشه کردن در ماجرایی مثل ترور دانشمندان هستهای کشورمان، میتوانند وجههای روشنفکرانه از خود نشان دهند.
🔹 در همین رابطه، علیرام نورایی بازیگر سینما و تلویزیون در واکنش به سکوت معنادار سلبریتیهای مدعی در برابر ترور دانشمند هستهای کشورمان توسط رژیم صهیونیستی، نوشت: رفیق؛ سکوت درباره ترور دانشمند هستهای کشورمان نشانه روشنفکری و ضدجنگ بودن نیست. نشانه دیگری است.
🚨 دلیل سکوت معنادار سلبریتیها چیست؟
🔹 اغلب مواضعی که سلبریتیها درباره موضوعات مختلف به نام میهن پرستی میگیرند، بیش از آنکه برگرفته از احساسات مردم دوستیشان باشد، از آن جهت است که شرایط لازم برای ویزای آمریکا را کسب کنند. یعنی لازمه اخذ ویزا و تابعیت ایالات متحده سلبریتیهایی را وادار میکند که در شبکههای اجتماعی، اظهارنظرهایی همسو با سیاستهای دولت آمریکا داشته باشند و بالعکس، از اظهاراتی که موجب محکومیت غربیها شود، خودداری میکنند.
🔹 چرا که از سال ۲۰۱۷ به این سو، دولت ایالات متحده طی قوانین جدیدی که برای متقاضیان ویزای این کشور وضع کرد، از آنها میخواهد که سابقه فعالیت خود در شبکههای اجتماعی طی پنج سال گذشته و همچنین اطلاعات بیوگرافی خود از ۱۵ سال گذشته را ارائه دهند./ رجانیوز
🔗مطالعه بیشتر
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
◾️4 زمینه فهم اینترنت
▪️اگرچه ما حضور اینترنت را در همهجا میبینیم، هنوز قادر به فهم آن نیستیم. آیا اینترنت ارگانیسمی تکنولوژیکی است یا یک موجودیت اجتماعی یا فرهنگی؟ آیا اینترنت موجودیتی خودمختار است یا صرفاً مجموعهای از مؤلفههای همزیست؟
▪️چهار زمینه به هم مرتبط برای مطالعات اینترنتی مطرح میشود. هر کدام از این موارد با بقیه در پیوند منطقی و معنادار است و با آن در همزیستی و سازواری کامل قرار دارد.
▪️زمینه فناوری: اینترنت را میتوان بهعنوان شبکه رایانهها در نظر گرفت. اگر بخواهیم نقش اینترنت را در برآوردن نیازهای انسان توصیف کنیم، همانطور که در بانکداری، خرید، تجارت الکترونیکی و غیره مشاهده میشود، زمینه فناوری از اهمیتی اساسی و بنیادی برخوردار است.
▪️زمینه ارتباطات: اینترنت را میتوان عامل مؤثر موقعیتهای ارتباطی تلقی کرد. زمینه ارتباطات در توصیف نقش اینترنت در برساخت جوامع خاص انسانی بسیار کلیدی است.
▪️زمینه فرهنگی: اینترنت را میتوان بهمثابه رسانهای فرهنگی در نظر گرفت. زمینه فرهنگی در صورتی حائز اهمیت است که بخواهیم نقش اینترنت را در ایجاد یک قلمروئی جدید (نه طبیعی و نه اجتماعی) برای انسان توصیف کنیم.
▪️زمینه ارگانیسم: اینترنت را میتوان بهمنزله ارگانیسمی خاص در نظر گرفت. ارگانیسم اینترنت موجودی مصنوعی است که با تفسیر (مستقیم و غیرمستقیم) ایجاد میشود.
🗞منبع: گزیدهای از مقالهای با تیتر «درآمدی بر صورتبندی ارسطویی اینترنت»، شماره 114 #ماهنامه_مدیریت_ارتباطات، آبان
#اینترنت
#فلسفه_اینترنت
برای خواندن متن کامل مقاله، به این لینک مراجعه کنید
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
💠 #آرتمیس پروژهای برای #حمایت از #کودکان در #فضای_مجازی
🔹 #آرتمیس نام پروژهای است که شرکت مایکروسافت آن را آغاز کرده است و این شرکت به دنبال آن است با کمک فناوری اطلاعات از سوء استفاده افراد از کودکان در فضای مجازی و به خصوص در گفتگوهای آنلاین، جلوگیری شود. آرتمیس ابزار جدیدی است که به نظر میرسد میتواند در رهگیری، کنترل و شناسایی افرادی که قصد سوء استفاده از کودکان در چتهای آنلاین دارند، مفید باشد. این پروژه بر اساس تکنیک مایکروسافت در ایکس باکس، امروزه در اختیار شرکتهای چت آنلاین از جمله اسکایپ هم قرار گرفته است. دلیل طراحی و تولید این ابزار، افزایش سوء استفادههای جنسی از کودکان در چتهای آنلاین بوده است.
🔹این پروژه در نوامبر ۲۰۱۸ آغاز شد تا با کمک فناوری تولید شده از طرف مایکروسافت، خدمات مربوطه را در اختیار شرکتهای ارائه دهنده گفتگوی آنلاین قرار دهد. در این پروژه تیمی متشکل از میت گروپ، روبلاکس، کیک، تورن در کنار طرفهای دیگر با مایکروسافت همکاری داشته و سرپرست پروژه هانی فرید بود که ابزار PHOTO DNA را کشف و گزارش تصاویر کودک آزاری آنلاین، را طراحی و ساخته است.
🔹روند تعریف شده در آرتمیس به این صورت است که این ابزار در قدم اول، کلمات و الگوهای گفتاری و کلامهای مشکوک در چت را تشخیص داده و با نشانه گذاری آنها، باعث تسهیل کار ناظر انسانی میشود. در واقع این ابزار بر پایه ساختار مکالمات گذشته بر پایه گفتگو میباشد. بر این اساس، محتوای گفتگو ارزشگذاری شده و بر اساس امتیازهای داده شده به مکالمه رتبه بندی میشود.
🔹در گام بعدی مکالمه در اختیار مجری ناظر که یک عامل انسانی است قرار گرفته و با ارزیابیهای انجام شده، تهدیدهای احتمالی شناسایی میشود. سپس بر اساس محتوای ارزیابی شده، گزارش لازم به مراجع قضایی و انتظامی یا نهادهای حامی حقوق کودکان، برای کنترل و بررسی نهایی ارسال میشود. پیش فرض عملکرد این سیستم، انتقال داده به ناظر است؛ اما اگر مکالمه از سوی هوش مصنوعی حساس و فوی تشخیص داده شود، اطلاعات به صورت مستقیم در اختیار پلیس و سازمانهای قضایی نیز قرار خواهد گرفت.
🔹این ابزار در اختیار تمام شرکتهای مجهز به چت آنلاین قرار گرفته تا به آنها برای تنظیم استاندارد برای نظارت بر سوء استفاده کنندگان و توسعه ابزارهای پیشگیری برای مقابله با سوء استفادههای آتی، کمک کند. همچنین ادعا شده است که جهانی ایمن برای تعامل کودکان در فضای مجازی با استفاده از فناوری ایجاد میشود که بر اساس آن با ایجاد فضایی پاک، با سوء استفادههای جنسی و ... که کودکان در معرض آن هستند، مقابله میشود/سایک نیوز
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan