⭕️ما صرفا درباره رسانه صحبت میکنیم، بی آنکه درباره آن بیندیشیم
💢به رغم این واقعیت آشکار، که هر روز بیش از پیش, به طیف گسترش یابنده رسانه های اجتماعی وابسته میشویم, شاید جالب باشد بدانیم که ما صرف نظر از اظهار نظرهای پیش پا افتاده درباره رسانه ها، به فرایند رسانه ای شدن عمیقا نمی اندیشیم. نه فقط در زندگی روزمره مردم عادی، بلکه در دانشگاهها نیز، فرایند رسانه ای شدن، مورد تأمل قرار نمیگیرد.
💢سالهاست که دانشگاهها برنامه های پژوهشی و آموزشی خود را در زمینه ارتباطات و رسانه ها گسترش داده اند اما این پژوهش ها به جای تحلیل سرشت و ماهیت رسانه به عنوان یک پدیده، همچنان چارچوب اصلی تحلیلشان را از دیگر رشته ها و چارچوبهای نظری وام میگیرند. از این رو معمولا رسانه را در خدمت چیز دیگری مثلا قدرت، انباشت سرمایه، ایدئولوژی و تعامل اجتماعی و فرهنگی همگانی میپندارند.
💢این در خدمت بودن رسانه برای چیزی دیگر، سبب میشود که اغلب اوقات، رسانه ها به منزله جعبه سیاهی برای شرکتها و مصرف کنندگان به نظر برسد.
💢رسانه ها در همه جا حاضرند، دلیلش نه فقط افزایش مطلق حجم و تنوع تجهیزاتی است که برای آسان کردن فرایندهای اطلاعات و ارتباطات طراحی شده است بلکه بیشتر چیزهای اطراف ما دارند به رسانه های ارتباطی و اطلاعاتی تبدیل میشوند. ما نه صرفا از طریق تلفن همراه یا پست الکترونیکی, بلکه بوسیله مدل مو, آرایش، لباس، مچ بند، تیشرت و اموری از این قبیل نیز ارتباط برقرار میکنیم. در حقیقت, ویژگی جهان ما را میتوان گسترش فرایند رسانه ای شدن نامید.
📚 یوست ون لون
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻رسانه و اینده شناسی
⛔️میکروچیپ ها در اینده ای نزدیک ساختار جهان را بهم خواهند زد
🔻با توجه به عدم استفاده صحیح از تکنولوژی توسط انسانها در اینده نزدیک امنیت و حریم شخصی انسانها از بین خواهد رفت
❌این یک هشدار جدی است !
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
✅ رسانه و گفتمانسازی
🔸یکی از مهمترین کارکردهای رسانه در چند دهه اخیر #گفتمان_سازی است. «گفتمان» از جمله مفاهيم مهم و كليدى است كه در شكل دادن به تفكر فلسفى اجتماعى و سياسى غرب بویژه از نيمه دوم قرن بيستم، نقش بسزايى داشته است.
🔺 گفتمان ها درباره موضوعات صحبت نكرده و هويت موضوعات را تعيين نمى كنند، بلکه آنها سازنده موضوعات بوده و در فرايند اين سازندگى، مداخله خود را پنهان مى کنند. از اين رو، معانى و مفاهيم نه از درون زبان، بلكه از درون اعمال تشكيلاتى و ارتباطات اجتماعى-سياسى افراد با يكديگر، حاصل می شوند. #هماندیشی
🔹در گذشته اگر چه تلاش برای ارائه تصوير خوب از خود و تصويری بد از ديگری از طريق رسانه ها جريان داشت اما اين تاكيدات مصداقی و تک گانه بود. اما امروزه اين جريان در قالب برنامه ای ساماندهی شده و مدون تحت عنوان گفتمان صورت می گيرد و به عبارتی دوران جديد رسانه ای را می توان دوران تولد گفتمان ها برشمرد.
🔺همه اين تلاشهایی كه صورت می گيرد برای آن است كه مخاطب اقناع شود و افكار عمومی و ذهن انسان و به تبع آن رفتار بشر در مسير برنامه ريزی شده توسط رسانه ها جريان يابد. از اين منظر گفتمان سازی يكی از بهترين روش ها برای وصول به اين هدف است، زیرا:
1⃣ ساختار معرفتی انسان اصولاً بر اساس گفتمان سازی عمل می كند.
2⃣ گفتمان از آن جهت كه در داخل زبان، و دقيقاً مثل يک رسانه در داخل فرهنگ عمل می کند. چنين ویژگی منحصر به فردی قطعاً ماندگاری آثار و تداوم نسلی معانی ساخته شده توسط آن را به صورت ويژه ای افزايش خواهد داد.
3⃣ گفتمان سازی خود يک تاكتيک است كه تكنيک های ويژه ای دارد. چرا كه خلق گفتمان ها برای رسيدن به استراتژی های ويژه ای است كه قطعاً در مسير استمرار قدرت و سلطه حاكم به كار گرفته می شود.
4⃣ ما سناريوها را بر اساس گفتمان ها طراحی می كنيم. سناريوهایی كه از طريق گفتمان ها طراحی شده باشد قطعاً قدرت اقناعی و تاثيرگذاری بيشتری خواهند داشت.
💢در بحث رسانه و گفتمان سازی، یک مثلث مطرح می شود که سه رأس آن #قدرت_و_حکومت، #رسانه و #مردم هستند.
🔺رسانه ها می توانند در خدمت دولت بوده و گفتمانی را به گفتمانی غالب تبدیل کرده و آن را به مردم دیکته نموده و از این طریق مردم را با نظام حاکم همراه کنند.
🔺در مقابل رسانه ها می توانند در خدمت مردم بوده و گفتمانی مخالف گفتمان مسلط که توسط نظام حاکم مطرح شده، بسازند و از این طریق به حکومت فشار آورده و مطالبات مردم را پیگیری کنند.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
بزرگداشت فیلسوف عالی مقام و مجاهد انقلابی
با موضوع اثرگذاری آیت الله مصباح در جهت دهی فکری جامعه انقلابی
با حضور حجت الاسلام و المسلمین روانبخش، از شاگردان آیت الله مصباح(ره)
پخش در لایو اینستاگرام نسرا به آدرس
@nasra_guilan
زمان:سه شنبه ۲۳ دی ماه ساعت ۱۸
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
تلگرام یک ایده است، ایدهای که میگوید همه حق دارند در این کره خاکی آزاد باشند
✍️ پاول دوروف
بنیانگذار و مدیر تلگرام
در هفته اول ژانویه، تلگرام از 500 میلیون کاربر فعال در ماه پیشی گرفت. و پس از آن هم رشد مداوم داشت: فقط در 72 ساعت گذشته 25 میلیون کاربر جدید به تلگرام پیوستهاند. این کاربران جدید از سراسر جهان آمده اند - 38٪ از آسیا ، 27٪ از اروپا ، 21٪ از آمریکای لاتین و 8٪ از خاورمیانه و شمال آفریقا.
این نسبت به سال گذشته که هر روز 1.5 میلیون کاربر جدید در آن ثبت نام میکردند، افزایش قابل توجهی دارد. ما در طول 7 سال سابقه محافظت از حریم خصوصی کاربران ، عضوگیریهای زیادی داشتهایم. ولی این دفعه متفاوت است.
افراد دیگر نمیخواهند حریم خصوصی خود را با خدمات رایگان عوض کنند. آنها دیگر نمیخواهند در انحصارات فناوری گروگان گرفته شوند، به نظر می رسد که فکر میکنند می توانند با هر چیزی کنار بیایند، تا زمانی که برنامههای آنها دارای تعداد قابل توجهی از کاربران باشد.
تلگرام با نیم میلیارد کاربر فعال و شتاب رشد بالا، بزرگترین پناهگاه برای کسانی هست که به دنبال بستر ارتباطی متعهد به حفظ حریم خصوصی و امنیت هستند. ما این مسئولیت را بسیار جدی میگیریم. ما شما را ناامید نخواهیم کرد.
شما که در چند سال گذشته از تلگرام استفاده کرده اید، میدانید که هم در امر دفاع از دادههای خصوصی و هم در بهبود برنامههای خود، ثابت قدم بودهایم. برای آن دسته از شما که به تازگی عضو شدهاید و به این فکر میکنید تلگرام مخفف چه چیزی میتواند باشد، میخواهم پست خود را از سال 2018 باز نشر کنم:
شما - کاربران ما - تنها اولویت ما بوده و خواهید بود. برخلاف سایر برنامه های معروف، تلگرام، سهامدار و یا تبلیغات ندارد که با آن کسب درآمد کند. ما با بازاریابها، استخراج کنندگان داده و یا آژانسهای دولتی معامله نمیکنیم. از روزی که در آگوست 2013 راه اندازی کردیم، یک بایت اطلاعات خصوصی کاربران خود را برای اشخاص ثالث فاش نکرده ایم.
ما از این طریق کار می کنیم زیرا تلگرام را به عنوان یک سازمان یا برنامه در نظر نمیگیریم. از نظر ما، تلگرام یک ایده است؛ این ایده که همه در این کره خاکی حق دارند آزاد باشند.
ایران تایمز
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
🌐 ده مهارت برتر در سال ۲۰۲۵!
▪️تفکر تحلیلی و نوآورانه
▪️یادگیری فعال و راهکارهای آن
▪️مهارت حل مسائل پیچیده
▪️تفکر انتقادی و تحلیلی
▪️خلاقیت و ابتکار عمل
▪️رهبری و اعتبار اجتماعی
▪️کنترل، نظارت و بکارگیری تکنولوژی
▪️برنامه نویسی و طراحی تکنولوژی
▪️قابلیت انعطاف پذیری و تحمل فشار روانی
▪️توانایی ارائه استدلال، اندیشه پردازی و حل مسئله
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
🔷الگوریتم اینستاگرام چگونه کار می کند؟
طبق نتایج به دست آمده الگوریتم اینستاگرام برای نمایش پست ها، برحسب 6 فاکتور عمل می کند:
📌 عامل شماره 1: علاقه
اصولاً آنچه در فید اینستاگرام افراد نمایش داده می شود، ترکیبی از تمام رفتارهای اینستاگرامی آنهاست. حساب هایی که با آنها بیشترین تعامل را دارند ، افرادی که در عکس با آنها تگ می شوند و البته نوع پستی که دوست دارند و درباره آن نظر می دهند. به همین دلیل حضور مداوم در اینستاگرام بسیار مهم است. این موضوع سیگنال های مثبتی را به الگوریتم اینستاگرام می فرستد و به مخاطبان شما فرصت بیشتری می دهد تا با محتوای شما تعامل کنند.
ادامه دارد ...
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
💠اگر اضطراب اجتماعی دارید چگونه از شبکههای اجتماعی استفاده کنید
🔸اگر از نظر اجتماعی مضطرب هستید، راه حل این نیست که به طور کلی از شبکه های اجتماعی و ارتباطات آنلاین پرهیز کنید چرا که این کارهزینه بسیار زیادی برای شما خواهد داشت خصوصا در حال حاضر که عمده فعالیت های آموزشی و کاری از طریق ارتباط آنلاین انجام می شود و حضور افراد در شبکه های اجتماعی حیاتی است.
🔹حتی اگر در تعاملات اجتماعی رو در رو با اضطراب دست و پنجه نرم نکنید، ممکن است اضطراب آنلاین مانع از این شود که خود را بیشتر با دیگران به اشتراک بگذارید یا ارتباطات مثبت و عمیق تری با دیگران برقرار کنید. اگر میخواهید شبکه های اجتماعی استرس کمتری برای شما داشته باشند، در این درس چند توصیه مهم عملی، بر اساس تکنیک های رفتاری شناختی ارائه شده که می تواند برای افراد دارای اضطراب اجتماعی مفید باشد.
🔺متن کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼
http://savadezendegi.com/fa/news/614
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
May 11
11.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گاه در فضای مجازی به نظر میرسد جامعه آبستن تحولی شگرف است، در حالی که در دنیای واقعی همه چیز آرام و امور مثل همیشه در جریان است. اگر شما هم چنین پدیدهای را تجربه کردهاید، حتما این ویدیو را ببینید.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasra_guilan
😧 تا نباشد چیزکی ، مردم نگویند چیزها...
⭕️ تا به حال از خود پرسیدهاید که چرا بی بیسی ، ایران اینترنشنال ، منو تو ، صدای آمریکا و بسیاری از شخصیت های وطن فروش داخلی و خارجی به طور وقیحانهای تلاش میکنند ماجرای فوت ها و خودکشیهای اخیر مانند فوت #مهسا_امینی ، #حدیث_نجفی ، #نیکا_شاکرمی و #سارینا_اسماعیلزاده را به قتل تبدیل کنند؟
🔴 ما در تکنیکهای اقناع مخاطب ، تکنیکِ بسیار کارسازی به نام #تکرار داریم که طی آن فرد یا رسانه میکوشد تا با تکرار برند یا شعار یا هدف خود ، مخاطب را به سمت تبعیت از مقصود خود سوق دهد تا منافعش تامین گردد.
⭕️ در واقع اصل ساخت #تبلیغات نیز بر محور بهره بردن از تکنیک تکرار است. زیرا تنها دلیل اینکه صاحب یک محصول میلیونها تومان پول خرج کند تا در طول یک روز چندین بار تبلیغش در مقابل چشمان شما قرار گیرد این است که میخواهد با تکرار نام برند خود ، ذهن شما را فتح کرده و برند خود را در ذهنتان حک نماید تا شما هنگام خرید محصول ، او را انتخاب کنید!
🔴 با این توضیحات باید گفت که شبکههای خبری خارج نشین و شایعه پراکنان در فضای مجازی با بهره گیری از این تکنیک و با تکرار واژهی قتل ، قصد دارند نظام جمهوری اسلامی و نیروهای امنیتی کشور را با #جنایتکار_بودن گره بزنند تا افراد با کناره گیری از بدنهی نظام دست از حمایت کردن نظام بردارند!!!
⭕️ هر چند به این روایت های فاسد و دروغ جواب های مستدلی هم داده می شود تا توهم قتل از میان برود اما برخی مخاطبان هنگامی که با انبوهی از این شایعات و روایت های پر تکرارِ قتل در فضای مجازی و فضای حقیقی روبرو میشود بنا بر ضرب المثل : «تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها» ، شاید به شک بیوفتند و پیش خود بگویند نکند واقعا این افراد توسط نیروهای امنیتی کشته شده اند؟
⚠️ این نقطه ، ابتدای فتح شدن ذهن توسط روایت های دروغین دشمنان به وسیلهی تکنیک تکرار ، و تن دادن به هدف دشمن و زاویه گرفتن مخاطب از نظام کشورش است!
🔴 باید بدانیم که این ضرب المثل غلط ، که رواج بسیاری نیز بین مردم دارد ، توسط لسان قرآن کریم بشدت مورد مَذمّت قرار گرفته و در داستان اِفک و بهتان بزرگ [سوره نور آیات ۱۱ تا ۱۹] شاهد آن هستیم که با اینکه مردم چیزهای زیادی دربارهی همسر رسول خدا (صلی الله علیه و آله) نقل میکردند ، اما اصلِ این ماجرا کذب و حاصل دروغ پردازی منافقینی بود که با تکرار دروغهای خود قصد داشتند رنگ حقیقت به آن بپوشانند!
👈 آری... دشمنان اسلام به خوبی از تکنیک تکرار برای تبدیل دورغهایشان به حقیقت استفاده میکنند!!!
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasra_guilan