💢مراقب لینکها و یا برنامههای ارسالی از طرف افراد ناشناس باشید.
کاربران سایبری با مراجعه به لینکها و یا نصب نرم افزارهای ارسالی از طرف افراد ناشناس امکان دسترسی به اطلاعات ذخیره شده بر روی سیستم خود را به آنها دادهاند، در واقع مهاجمین میتوانند از این طریق بهراحتی کنترل سیستم قربانی را در دست بگیرند و بدون اطلاع کاربر از اطلاعات شخصی کاربران که در دسترس آنهاست سوءاستفاده کنند.
#کلیک_امن
#هکر_ها
🔰نسرا استان سمنان
@nasra_semnan
نسرا استان سمنان
💢نسرا استان سمنان برگزار می کند: 👨👩👧👦سلسله #دوره_آموزشی خانواده و فضای مجازی (به صورت #آفلاین) ب
💢با سلام و عرض ادب خدمت شما همراهان محترم
👈فراگیرانی که در دوره آفلاین خانواده و فضای مجازی ثبت نام کرده و قادر به مشاهده تمامی محتوا دوره نبودند می توانند تا روز شنبه ساعت 10 صبح نسبت به مشاهده این محتوا اقدام کنند.
👈جهت هر گونه مشکل با آیدی @nasraa_semnan ارتباط بگیرید.
🔰نسرا استان سمنان
@nasra_semnan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 تکنیک بزرگ نمایی ...
🔻 گاهی فاصله شما از یک سوژه درک شما را شکل میدهد
🔺 برخی از موضوعات حتی وجود خارجی ندارند ولی ما آنقدر به آنها نزدیک شدیم که فرق و تشخیص واقعیت و حقیقت برایمان سخت شده است...
✅ فاصله هایتان را با موضوعات حفظ کنید تا درک بهتری از موضوع داشته باشید چون هر موضوعی یک زاویه نگاه خاصی را می طلبد ...
#سواد_رسانه_ای
#تکنیک_ها
🔰نسرا استان سمنان
@nasra_semnan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*شاخ های مجازی !*
شاخ شدن در اینستاگرام خرج زیادی ندارد افراد بی هنری که یک شبه بدون داشتن تخصص با گفتنن یک جمله یا یه کلیپ به سادگی به شاخ های اینستاگرام تبدیل می شوند.
#اینستاگرام
#سواد_رسانه
🔰نسرا استان سمنان
@nasra_semnan
💢حداقل این جمله هاوکینگ در فضای مجازی مصداق واقعی دارد....
❌پاشنه آشیل مخاطب در فضای مجازی کجاست؟
♨️در حال حاضر حدود 70 درصد از پروندههای در پلیس فتا به علت سهل انگاری و حسن اعتماد هموطنان به کاربران آنلاین تشکیلشده است، یعنی عدم رعایت برخی از نکات جزئی از جانب هموطنان و همچنین اعتماد بیشازحد به افراد آنلاین در فضای مجازی، میتواند مشکلاتی برای آنها به وجود آورد.
♨️سپردن گوشی های تلفن همراه به دیگران از مهمترین عوامل وقوع برخی از جرائم سایبری در این حوزه میباشد زیرا تلفنهای همراه به مجموعه باارزشی از اطلاعات مهم و خصوصی(کلیپ، تصویر، فایل صوتی، فایل متنی و...) افراد است، لذا اعتماد به دیگران(حتی نزدیکترین دوستان و آشنایان) نمیتواند درست باشد.
♨️استفاده از رمز های عبور ساده، ذخیرهسازی اطلاعات مهم در حافظه دستگاه، سپردن گوشی تلفن همراه به دیگران(از قبیل تعمیرکاران غیرمجاز) و.... ازجمله مواردی است که برای کاربران تلفن همراه مشکلساز است.
#واقعیت_فضای_مجازی
#اعتماد_نکنیم
🔰نسرا استان سمنان
@nasra_semnan
نسرا استان سمنان
💢نسرا استان سمنان برگزار می کند: 👨👩👧👦سلسله #دوره_آموزشی خانواده و فضای مجازی (به صورت #آفلاین) ب
💢نسرا استان سمنان برگزار می کند:
👨👩👧👦 دومین دوره از سلسله #دوره_آموزشی خانواده و فضای مجازی (به صورت #آفلاین) با تدریس دکتر محمد حسین شاه آبادی(کارشناس حوزه خانواده و مشاوره تربیتی کشور)
‼️علاقمندان می توانند ابتدا از طریق لینک زیر با کلیک برروی عضویت در سامانه نسرا ثبت نام کنند:
http://lms.nasraa.ir/IdeaPortal/UserRegister
⭕️سپس با ورود به سامانه lms.nasraa.ir بر روی پرتال آموزش کلیک کرده و با وارد کردن نام کاربری و رمز، پرتال خود را مشاهده می کنید. در ادامه، در بالای صفحه در قسمت آموزش برروی تقویم آموزشی کلیک کنید و در دوره آفلاین خانواده و فضای مجازی استان سمنان ثبت نام خود را انجام دهید و یا با آیدی @nasraa_semnan ارتباط بگیرید.
🔰نسرا استان سمنان
@nasra_semnan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢هنگام شارژ کردن گوشی، این اشتباهات را انجام ندهید
#سلامت_سایبری
#شارژ_تلفن_همراه
🔰نسرا استان سمنان
@nasra_semnan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ گوگل، دستیار خودکشی شما!
#ضرورت_اینترنت_ملی
#گوگل
#ولنگاری_مجازی
@nasraa_ir
✨پرسهزدن در اینترنت چیزی فراتر از اعتیاد است✨
🔸پژوهشهای یک انسانشناس نشان میدهد الگوی استفاده از شبکههای اجتماعی مهمتر از الگوی اعتیاد به چیزهاست.
🔸از شدت پرکاری، یا شاید بیکاری، وقتی حوصلهٔ هیچ چیز را نداریم، احتمالاً تنها کاری که به ذهنمان بیاید بازکردن اینستاگرام یا توییتر باشد. اینجاست که دو ساعت انگشتکشیدن بر روی صفحهٔ موبایل شروع میشود. از روزمرگی بیرون میآییم و میافتیم درون تکرار و ملالتی دیگر. اما این دو ملالت با هم یک تفاوت دارند، در تکرار و خستگیِ دوم همه چیز یادمان میرود: اسکرولکردن، مثل عوضکردن کانالِ تلویزیون، هر آنچه را مربوط به ماست برای چند دقیقه نابود میکند.
#رژیم_مصرف
#اینترنت
#اعتیاد_مجازی
🔰نسرا استان سمنان
@nasra_semnan
#مسابقه
🔹مسابقه #ایستاده_در_مرصاد به مناسبت چهل سالگی دفاع مقدس و گرامیداشت ایستادگی و حماسه آفرینی رزمندگان اسلام به ویژه رزمندگان غیور تیپ 12 قائم (عج) در عملیات مرصاد،برگزار می شود.
⭕️⭕️ مسابقه امروز ⭕️⭕️
🔹علت تخفیف مجازات مسعود رجوی قبل از انقلاب چه بود؟
پاسخ خود را از طریق ربات زیر @semnanmajazibot ارسال نمایید.
منبع سوالات را می توانید از اینجا دریافت کنید.
🔸 هرشب به قید قرعه به دو نفر از شرکت کنندگانی که پاسخ صحیح داده باشند یک کارت هدیه به ارزش پانصدهزار ریال اهدا خواهد شد.
🔹 در شب پایانی نیز به قید قرعه 3 نفر از افرادی که در حداقل 8 مسابقه پیشین به سوالات، پاسخ صحیح داده باشند یک کارت هدیه 2 میلیون ریالی اهدا خواهد شد.
🌐فضای مجازی استان سمنان
🆔 @semnan_majazi
💢چگونه اخبار جعلی در اینترنت را تشخیص دهیم؟
✨در نوامبر ۲۰۱۶ پژوهشگران دانشگاه استنفورد هشدار دادند که : بسیاری از دانشجویان آمریکا توانایی تشخیص "گزارشخبری"، "مقاله فنی" و "آگهی خبری" را از هم ندارند. این کمبود سواد رسانهای میتواند پیامدهای ناگواری داشته باشد.
◀️ اگر میخواهید توانایی خود را در تشخیص خبر درست از شایعه و خبرهای ساختگی تقویت کنید باید این ۵ پرسش را در هنگام خواندن خبر از خود بپرسید.
1️⃣ *خبر را چه کسی نوشته است؟*
در خبر درست، همیشه نامی واقعی از یک خبرنگار یا روزنامهنگار واقعی، که قابل پیگیری باشد به عنوان مرجع و منبع خبر گفته میشود ولی در خبرهای ساختگی، شایعه یا تبلیغاتی، چنین چیزی وجود ندارد. وقتی نام نویسنده یا گوینده را در خبر میبینید حتما بیوگرافی او را نیز دنبال کنید.
🔸 اینگونه درمییابید که آیا این "گزارش خبری" است و یک خبرنگار به قصد اطلاع رسانی آن را نوشته است یا یک "مقالهی فنی" است که یک کارشناس مطلع از موضوع خبر، آنرا نوشته است یا اینکه چیز دیگری از قبیل تبلیغات، شایعه یا خبر ساختگی است!
2️⃣ *خبر چه چیزی میخواهد بگوید؟*
خبر واقعی وقتی درباره موضوعی جنجالی باشد معمولا آنرا به نقل از منابع واقعیِ معتبر که قابل پیگیری باشند، میگوید. درحالیکه خبر ساختگی منبع دروغین، آدرس اینترنتی ساختگی، عنوان کلی غیرقابل پیگیری، یا با استناد به مطالب مشابه غلط انداز دیگر میگوید که با اندکی کندوکاو و ژرفنگری، نادرستی آن قابل تشخیص است.
3️⃣ *خبر چه زمانی منتشر شده است؟*
حتما به تاریخ انتشار خبر دقت کنید اگر به کلمههای "خبر فوری" در خبر بر میخورید بیشتر دقت کنید زیرا احتمال ساختگی بودن یا تبلیغاتی بودن آن بیشتر است.
4️⃣ *خبر در کجا منتشر شده؟*
خبر درست و مهم، حتما در خبرگزاریها و سایتهای مشهورِ دارای اعتبار نیز منتشر میشود. اگر خبر را برای نخستین باردر شبکههای اجتماعی میبینید باید پیش از بازنشر و فرستادن آن برای دیگران، تلاش کنید تا درستی آن را بیازمایید.
5️⃣ *از خواندن خبر چه احساسی به شما دست میدهد؟*
خبر ساختگی مثل همهی تبلیغات دیگر برای برانگیختن احساس شما طراحی شده است. پس اگر با خواندن خبری بسیار ناراحت شدید، دِرَنگ کنید و نفس عمیقی بکشید.
💠ادعایی که در خبر وجوددارد را دست کم در سه خبرگزاری یا رسانهی معتبر تحقیق کنید و سپس تصمیم بگیرید که خبر را ساختگی یا واقعی به حساب آورید.
💠نباید همهچیز را زود باور کرد. هیچ چیزی بهتراز تفکرانتقادی در روبرو شدن با خبر نیست.
💠 اگر ۵ پرسش بالا را در خواندن خبرها رعایت کنید به تدریج سواد رسانهای خود را افزایش میدهید
#اخبار_جعلی
#سواد_رسانه
🔰نسرا استان سمنان
@nasra_semnan
⭕️ خون ایرانی رنگیتر از خون انگلیسی
🔻 خبر دیروز ۲۳ژوئیه ۲۰۲۰ : در انگلیس یک مادر سر فرزندش را برید و به همسرش زنگزد و گفت " من بچتو کشتم"!
🔻 یادتونه سر ماجرای «رومینا» رسانه های ضدانقلاب چند هفته روی اون سوژه کار کردن؟!
🔻 پس چرا این سوژه رو اصلا نمی بینن؟! آیا رسانه انگلیسی خون دختر ایرانی براش مهمتر از خون هموطن خودشه؟! دقیقا چرااا؟!
#تفکر_انتقادی
#رسانه_و_قدرت
#رسانه_آزاد
@nasraa_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢خطرات ضدعفونی کردن گوشی موبایل با الکل
#سلامت_سایبری
#تلفن_همراه
🔰نسرا استان سمنان
@nasra_semnan