eitaa logo
ولایتمداران نصر جعفری
57 دنبال‌کننده
9.3هزار عکس
11.8هزار ویدیو
347 فایل
جهت ارتباط با ادمین @dabghi
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از عصر سلیمانی
🇮🇷 📝 | شیوع طاعون و قحطی‌آفرینی با بمب‌های بیولوژیک و حشره‌ای 🍃🌹🍃 🔻علاوه بر قتل و غارت و تجاوز، یکی از جنایات عجیبی که در شرق آسیا مرتکب شده‌ است نابود کردن زمین‌های کشاورزی کشورهای مختلف است. 🔹، ، ، ، و از جمله کشورهایی هستند که بنابر اعتراف کارشناسان و تاریخ‌نگاران آمریکایی زمین‌های کشاورزی آنها توسط نیروهای آمریکایی بمباران شیمیایی یا به آتش کشیده شده تا دچار قحطی و بیماری‌های کشنده شوند. 🔸اما یکی از وحشتناک‌ترینِ این جنایات را آمريکا در کره جنوبی و بخش‌های شمال شرقی چین مرتکب شد؛ آنجا که مقادير زيادي باکتري، حشرات، پر، بخش‌هاي گنديده حيوانات و ماهي‌ها را بر سر مردم این کشورها و زمین‌های کشاورزی آنها فروریخت. 🔺این اقدام باعث شیوع بیماری‌هایی نظير ، و و مرگ و میر وسیع و سریع مردم این کشورها شد. جنایاتی که تبعات آن همچنان در کشورهای شرق آسیا با تولد نوزادان با بیماری‌های ژنتیکی ادامه دارد. 📚 کتاب جنایات غرب 👤 دکتر مهدی سعیدی | |
هدایت شده از عصر سلیمانی
♦️ادامه اتهام زنی اتحادیه اروپا علیه ایران 🔹وزرای خارجه کشورهای عضو اتحادیه اروپا امروز در نشستی ایران را به ایجاد بی ثباتی در منطقه متهم کردند. 🔸وزرای خارجه کشورهای عضو اتحادیه اروپا امروز (دوشنبه) سند شراکت راهبردی با کشورهای حوزه خلیج فارس را تصویب کردند.
هدایت شده از عصر سلیمانی
🔰 اگر امروز مسیح در میان ما بود در خط مقدم مبارزه با امپریالیسم بود 🔻 گفتگوی KHAMENEI.IR با مادورو، رئیس‌جمهور ونزوئلا: 🔹️علت توطئه غرب علیه ما این است که انقلاب ونزوئلا، آلترناتیوی واقعی برای دیگر حکومتهای منطقه ماست. 🔹️توطئه‌های موساد علیه ونزوئلا به این دلیل است که ما موضع محکمی در حمایت از فلسطین داریم. 🔹️در سال ۲۰۱۹ که ما از حملات سایبری آمریکا علیه تأسیسات برقی رنج می‌بردیم، سردار سلیمانی به ونزوئلا آمد و برای تعمیر تأسیسات برق کمکهایی به ما رسانید. 🔹️ما مسیحیانِ معتقدی هستیم. اگر مسیح هم امروز در بین ما بود، در خط مقدم مبارزه با امپریالیسم و استعمار و تمام اشکال ستم قرار می‌گرفت. 🔹️واقعاً گفتگو با آیت‌الله خامنه‌ای سرشار از معنویت و حکمت است. ایشان همیشه ایده‌های بسیار خوبی دارند. 🔺️ همه ما که با استعمار مبارزه می‌کنیم، بخشی از محور مقاومت هستیم. قرن۲۱، قرن ماست. قرن اتحاد مردم و رهایی خلق و قرن عدالت و حقیقت است.
هدایت شده از عصر سلیمانی
بفرست واسه اونی که می‌دونی😂😂
هدایت شده از عصر سلیمانی
4.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قیام مردم آمریکا و انگلیس در اعتراض به گرانی سوخت و مشکلات معیشتی فقط سه ماهه تحریم شدن‌ها تازه فقط یه کشور تحریمشون کرده
هدایت شده از عصر سلیمانی
خواهش میکنم رحم کنید😒😒😒 برو بزار باد بیاد😒
هدایت شده از عصر سلیمانی
❤️خدمات شش ماه نخست دولت کتاب شد. ♦️مقام معظم رهبری:توصیه‌ی من این است، امروز که دشمن در صدد تخریب مسئولان انقلابی است، وظیفه‌ی قدرشناسی وظیفه‌ی سنگینی است؛ باید از مسئولین قدرشناسی کرد.
هدایت شده از عصر سلیمانی
🔴 مشکل کسری بودجه ۴۸۰هزار میلیاردی دولت بدون استقراض حل شد ♦️رئیس‌جمهور در جمع مردم شهرستان ورامین و قرچک:خیلی‌ها به ما می‌گفتند چگونه می‌خواهید مشکل کسری بودجه ۴۸۰هزار میلیارد تومانی را حل کنید. ♦️بدون استقراض از بانک مرکزی یا چاپ پول از این مرحله سخت گذر کردیم.
هدایت شده از عصر سلیمانی
8.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اولین تصاویر مستند از لحظه حمله به 3 روحانی در حرم مطهر/ عبدالطیف مرادی امروز به واصل شد. 🌷روحشان شاد و یادشان گرامی🌷 🇮🇷 با ما باشید در قرارگاه عمار ⇩⇩⇩ https://eitaa.com/joinchat/3879600153Ca36ccb76db
هدایت شده از عصر سلیمانی
آبروی دوعالم - محمدحسین پویانفر.mp3
زمان: حجم: 13.56M
خداحافظ‌ای‌برادر‌زینب.....💔😭 🇮🇷 با ما باشید در قرارگاه عمار ⇩⇩⇩ https://eitaa.com/joinchat/3879600153Ca36ccb76db
هدایت شده از عصر سلیمانی
به مناسبت سالروز شهادت 🌴 فعال و متواضع 🔹شهید چمران چهره ناب دفاع مقدس، دارای تفکر انقلابی و روحیه جهادی، الگوی کارآمد و بروز، برای نسل جوان کنونی است. شاخصه های زیادی در شخصیت و زندگی ایشان می توان یافت. در این نوشتار به دو شاخصه منفعل نبودن و مغرور نشدن ایشان اشاره می شود. ◀️منفعل نبودن خستگی ناپذیری، تلاش مضاعف، اول و ممتاز بودن، اثر بخشی در محیط، ابتکار و خلاقیت و بن بست شکنی نشانه هایی از منفعل نبودن او است. ممتاز در دبیرستان، دانشکده فنی تهران و دانشگاه برکلی آمریکا، اقامه نماز در دانشگاه تهران، تشکیل انجمن اسلامی دانشجویان در آمریکا، حضور در مصر و آموزش جنگ های چریکی و حمایت از یتیمان شیعه در لبنان و حمایت از تشکیل حزب امل و حضور در عرصه های مختلف پس از پیروزی انقلاب همه و همه نشانه های کوچکی از فعال بودن و بن بست شکنی او است‌. ◀️مغرور نبودن درد دین داشتن تا لحظات آخر عمر، فراموش نکردن گذشته، استقامت و تلاش برای افزایش بار مبنای معنویت تواضع او را نشان می دهد. همسرش می گوید: وسط شب که مصطفی برای نماز شب بیدار می شد من طاقت نمی آوردم و می گفتم بس است! چقدر نماز می خوانی؟ استراحت کن خسته می شوی. مصطفی گفت تاجر اگر از سرمایه اش خرج کند بالاخره ورشکست می شود. باید سود ببرد تا زندگیش بگذرد‌. ما اگر قرار باشد نماز شب نخوانیم ورشکست معنوی می شویم.
هدایت شده از عصر سلیمانی
4.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نظر رهبر انقلاب درباره‌ی جمله معروف شهید باکری رهبر انقلاب: دسته‌ی سوم دق نمی‌کنند بلکه می‌مانند و پیروزی را می‌بینند.✌️ 🇮🇷 با ما باشید در قرارگاه عمار ⇩⇩⇩ https://eitaa.com/joinchat/3879600153Ca36ccb76db