بسم الله الرحمن الرحیم
پرونده ویژه
مسابقه لگد زدن به جسد نتانیاهو
اختلافات نتانیاهو نخستوزیر و گالانت وزیر جنگ رژیم اشغالگر قدس بر سر ثوابت و تاکتیکهای اتخاذشده در جنگ غزه به اوج رسیده است. حتی برخی منابع عبری از تشدید درگیریها میان نخستوزیر رژیم اشغالگر قدس و وزیر جنگ تا حد درگیری فیزیکی خبر دادهاند. نکته قابل تامل اینکه هیچ یک از طرفین چنین اخباری را تکذیب نکرده و حتی آن را اغراقآمیز نخواندهاند. واقعیت امر این است که نتانیاهو و کابینه جنگ رژیم تروریست صهیونیستی، به هیچ یک از اهداف اعلامی خود در جنگ غزه دست پیدا نکردهاند.
پس از نزدیک به ۴ ماه جنگ و نسلکشی مستمر در غزه و خانیونس، نه خبری از نابودی حماس و نه خبری از اشغال نوار غزه است! حتی بازگشت اسرای صهیونیست به اراضی اشغالی نیز تا زمان انعقاد آتشبس دائم و اعلام رسمی شکست اسرائیل از سوی مقامات این رژیم منتفی خواهد بود. در چنین شرایطی بروز منازعات شدید در کابینه رژیم کودککش صهیونیستی طبیعیتر از هر زمان دیگری به نظر میرسد. با این حال در تفسیر وقایع روزهای اخیر در اراضی اشغالی ۲ نکته اساسی وجود دارد که نمیتوان به سادگی از کنار آنها گذشت.
۱ـ نتانیاهو علاوه بر شکست در جنگ غزه، اصلاحات جنجالی خود را نیز بر اساس حکم دیوان عالی رژیم صهیونیستی از دست رفته میبیند. ضمن آنکه برخی اعضای حزب متبوعش (لیکود) برای برکناری فوری وی از مسند نخستوزیری نقشه کشیده و حتی حاضر شدهاند در این باره رایزنیهایی را با مخالفان ارشد نتانیاهو صورت دهند. فراتر از آن، اصرار نتانیاهو بر ادامه جنگ غزه و توهمپردازی جلاد مردم غزه درباره نابودی حماس، منجر به خشم شدید بایدن و کاخ سفید از وی شده است. یکی از اصلیترین دلایل برخی افشاگریهای صورت گرفته از سوی والاستریتژورنال، نیویورک تایمز و دیگر رسانههای آمریکایی مبنی بر شکست قطعی رژیم اشغالگر قدس در جنگ غزه، تشدید همین منازعات پنهان و آشکار است. بایدن که به سبب فرسایشی شدن جنگ غزه و حمایت از ادامه نسلکشی در نوار غزه، با ریزش شدید آرای خود در ایالات خاکستری آمریکا مانند پنسیلوانیا، میشیگان و ویسکانزین در مسیر انتخابات ریاستجمهوری سال 2024 مواجه است، توانی برای استمرار بازی در زمین نتانیاهو ندارد. وی از طریق رسانههای وابسته به حزب دموکرات و لابیهای قدرت در آمریکا قصد دارد یک پیام آشکار به نتانیاهو مخابره کند: تلآویو به اهداف خود در جنگ غزه نرسیده و واشنگتن نیز بیش از این توان پرداخت هزینههای مشترک شکست در این آوردگاه را ندارد.
۲ـ نکته مربوط به آینده سیاسی و شخصی نتانیاهو است. او از یکسو محکوم به استعفا از قدرت است و از سوی دیگر، اصلاحات جنجالی وی نیز به تصویب نهایی نرسیده که موجبات مصونیت وی را از ۴ پرونده قضایی مهیا سازد. در چنین شرایطی بهترین راه برای نتانیاهو قبل از اعلام شکست رسمی در جنگ غزه، خودکشی است. اگر جلاد مردم غزه چنین اقدامی را صورت ندهد، در آینده نزدیک با شدت بیشتر و هزینه دردناکتری از صحنه معادلات سیاسی و وجودی حذف خواهد شد! حتی ممکن است برخی همراهان سابق وی در موساد، ارتش رژیم اشغالگر قدس و حزب لیکود نیز طراحیهایی برای حذف همیشگی نماد اصلی شکست رژیم صهیونیستی در جنگ غزه صورت داده باشند. ماجرا این است که نتانیاهو قدرت تغییر معادلات نبرد غزه را در هیچ یک از ابعاد میدانی و فرامتنی نخواهد داشت. اکنون رقابت اعضای دولت بایدن و حتی همراهان نتانیاهو برای اعلام برائت از او وارد فاز تازهای شده است! افرادی که تا چندی پیش از شجاعت(!) نتانیاهو و جسارت وی در قتلعام ۲۶ هزار غیرنظامی در بمباران بیحد و مرز غزه تمجید میکردند، اکنون در تلاش هستند خود را از شر جسد سیاسی نتانیاهو حفظ کنند! با این حال افکارعمومی دنیا بخوبی جنگ غزه و وقایعی را که از نخستین تا آخرین لحظه آن به وقوع پیوسته هرگز از یاد نخواهد برد. در این معادله خونین، علاوه بر نتانیاهو بسیاری از بازیگران دیگر متهم هستند؛ از بایدن، شولتس، سوناک و مکرون گرفته تا آیزنکوت، بنگویر، گانتس و گالانت. قطعا لگد زدن این افراد بر جسد بیجان نتانیاهو منجر به تبرئه آنها از جنایات صورت گرفته در غزه و رهایی آنها از مجازات و مکافات عملشان نخواهد شد.
نوید مومن
@shohadaymoqavemat
هدایت شده از حديث نور✨❤️
* امام حسين عليه السلام❤️🌷💫 *
«قبل از اينكه خداوند عزّوجل آدم (ع) را خلق كند، شما چه چيزى بوديد؟ فرمود: ما شبحهايى از نور بوديم كه بر گرد عرش خدا مىچرخيديم و به ملائكه درس تسبيح و توحيد و ستايش خدا را مىآموختيم».
(بحار الانوار، ج ۵۷ ص ۳۱۱ ح۱ )
به حديث نور بپيونديد✨👇
@lovelyquranandhadis
11.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹وقتی از تغییر دستگاه محاسباتی می گوییم یعنی این!
🔹رئیس اسبق موساد می گوید: ما در خاورمیانه(جهان عرب) طوری عقل آدمها را برنامه نویسی کردهایم که اگر همین الان همه مقامات اسرائیلی به طور رسمی بگویند ما در عملیات هفت اکتبر و در ۱۰۰ روز گذشته شکست خوردهایم؛ هیچکس از ما نمیپذیرد!
🔹وجه مشترک ذهن اینستازده دانشجویان و دانش آموزان، چند کلیدواژه حول محور سقوط، بدبختی، فقر و نا امیدی ما و اقتدار دشمن است.
🔹اسیر این میدان، ذهن جوان ایرانی است و سلاح دفاع، گفتگوی مستقیم، شفاف، صمیمانه و چهره به چهره.
@shohadaymoqavemat
https://www.middleeasteye.net/opinion/war-gaza-european-philosophy-ethically-bankrupt-exposed
حمید دباشی, استاد دانشگاه کلمبیا, در مقاله ای که بتازگی در Middle East Eye منتشر کرده، با عنوان: *"از نازیسم هایدگری گرفته تا صهیونیسم هابرماسی، همواره رنج «دیگری» اهمیت ناچیزی داشته"*، مینویسد:
-- تصور کنید ایران، سوریه، لبنان یا ترکیه با حمایت کامل تسلیحاتی و دیپلماتیک از طرف چین و روسیه، قصد و امکانات لازم برای بمباران تلآویو را بمدت سه ماه بهصورت شبانهروزی و کشتار دهها هزار اسراییلی، معلولیت افراد بیشمار، بیخانمان شدن میلیونها انسان، و تبدیل شهر به تلی از آوار غیر قابلسکونت، مانند غزهی امروز را داشتند. تنها برای چند ثانیه تصور کنید که ایران و متحدانش به عمد بخشهای پرجمعیت تر تلآویو، بیمارستانها، کنیسهها، مدارس، دانشگاهها، کتابخانهها، یا در واقع هر مکان پر تراکم شهری را هدف قرار میدادند تا از حداکثر تلفات غیرنظامی اطمینان حاصل کنند و به دنیا اعلام میکردند که صرفا بدنبال نتانیاهو و کابینهی جنگی او هستند.... سپس از خود بپرسید که ایالاتمتحده، بریتانیا، کانادا، استرالیا، اتحادیه اروپا و بالاخص آلمان، در عرض بیست و چهار ساعت پس از وقوع این سناریوی خیالی، چه میکردند؟
اکنون به واقعیت بازگردید و این حقیقت را موردتوجه قرار دهید که از ۷ اکتبر (و چندین دهه قبل تر از این تاریخ) تاکنون متحدان غربی تلآویو نهتنها شاهد رفتارهای اسراییل با مردم فلسطین بودهاند، بلکه تجهیزات نظامی، بمب، مهمات و پوشش های دیپلماتیک نیز برای آنها فراهم کردهاند، و در عین حال رسانههای آمریکایی توجیهات ایدئولوژیکی برای کشتار و نسلکشی فلسطینیان را ارائه کردهاند.
سناریوی تخیلی ذکر شده، حتی برای یک روز هم توسط نظم موجود جهانی قابلتحمل نخواهد بود. برای اوباشان جنگی ایالاتمتحده، اروپا، استرالیا و کانادا که تماما حامیان اسراییل هستند، ما مردمان بیپناه جهان، درست مانند فلسطینیان، به حساب نمیآییم و بهرسمیت شناخته نمیشویم. این تنها یک واقعیت سیاسی نیست، بلکه مرتبط به فرضیات اخلاقی و جهان فلسفی آنچیزی است که نام «غرب» بر خود نهاده است.
هیچیک از مایی که در بیرون از این دایره فرضیات اخلاقی اروپایی قرار داریم، در درون جهان فلسفی آنها وجود نداریم. اعراب، ایرانیان، مسلمانان، مردم آسیا، آفریقا و آمریکای لاتین، ما هیچکدام، موجودیت واقعی برای فیلسوفان اروپایی نداریم، جز زمانی که بصورت یک تهدید متافیزیکی دیده میشویم که باید مغلوب و خاموش شود.
از امانوئل کانت و گئورگ ویلهلم فردریش هگل شروع میکنیم و با امانوئل لویناس و اسلاوی ژیژک ادامه میدهیم، ما موجودات عجیب الخلقه، اشیا بی جان و سوژه های قابل بررسی هستیم که وظیفه رمزگشایی از ما بر عهده مستشرقان گذاشته شده، و بدین ترتیب، کشتار دهها هزار نفر از ما توسط اسراییل یا آمریکا و متحدان اروپاییش، لحظهای درنگ و تأمل در ذهن فیلسوفان اروپایی ایجاد نمیکند.
شما مخاطبان اروپایی تبار اگر شک دارید، تنها نگاهی به فیلسوف برجستهی اروپایی یورگن هابرماس و چند تن از همکارانش بیندازید، که در اقدامی حیرتانگیز و با توحشی سنگدلانه، از کشتار فلسطینیان توسط اسراییل حمایت کردند.
پرسش اکنون دیگر این نیست که ما در مورد هابرماس که در حال حاضر 94 ساله است، بهعنوان یک انسان ممکن است چه فکری بکنیم. پرسش اینست که ما دربارهی او بهعنوان یک دانشمند علوم اجتماعی، بعنوان یک فیلسوف و متفکر انتقادی چه فکری میتوانیم داشته باشیم. آیا آنچه او تصور میکند دیگر برای دنیا اهمیتی دارد، اگر که تاکنون داشته است؟
دنیا درباره یکی دیگر از فیلسوفان مشهور آلمانی، مارتین هایدگر، پرسشهای مشابهی را بخاطر وابستگیهای مذموم او به نازیسم مطرح کرده است. به نظر من، اکنون باید چنین سؤالاتی را در باره صهیونیسم گرایی خشن هابرماس و عواقب قابل توجه آن که میتواند بر چگونگی درک مجموعه آثار فلسفی او اثر بگذارد، بپرسیم.
اگر هابرماس ذرهای فضا در فرضیات اخلاقی خود برای مردمانی مانند مردم فلسطین قائل نیست، آیا هیچ دلیلی وجود دارد تا ما ارزش کل پروژه آثار فلسفی او را مرتبط به بقیه بشریت و فراتر از محدوده مخاطبان اروپایی هم تبار خودش، بدانیم؟
آصف بیات، جامعهشناس برجسته ایرانی، در نامهای سرگشاده به هابرماس گفت که سخنان او در مورد وضعیت غزه «با عقایدش در تناقض است». با تمام احترامی که برای آصف بیات قائلم اما نظر من خلاف او است. من معتقدم که بیاعتنایی هابرماس به مرگ و زندگی فلسطینیان کاملاً با حمایت او از صهیونیسم مطابقت دارد. ص 1
بقيه مقاله در صفحه پايين👇
@shohadaymoqavemat
بیاعتنایی هابرماس به زندگی فلسطینیها با یک جهانبینی گستردهتری هماهنگ است که در آن غیراروپاییان انسان به شمار نمیآیند، یا «حیوانات انساننما» هستند.
این بیاعتنایی مطلق نسبت به فلسطینیها عمیقاً در درون فرضیات فلسفی آلمان و اروپا ریشه دارد. باور عمومی اینست که آلمانیها بدلیل احساس گناه بخاطر هولوکاست، تعهدی قوی برای حمایت از اسراییل دارند.
اما برای بقیهی جهان، همانگونه که در اسنادی که آفریقای جنوبی به دیوان بینالمللی دادگستری ارائه کرده است، اثبات شده که بین آنچه آلمان در دوران نازیها انجام داد و آنچه اکنون در دوران رژیم صهیونیستی انجام میدهد، سازگاری کاملی وجود دارد.
من بر این باورم که مواضع هابرماس با سیاست دولت آلمان برای مشارکت در کشتار فلسطینیان توسط صهیونیستها همسو میباشد. موضع هابرماس همچنین با موضع «چپ آلمانی» که احساسات نژادپرستانه، اسلامهراسانه و بیگانهستیزانه را نسبت به اعراب و مسلمانان در سر میپروراند و نیز با حمایت همهجانبهی آنها از اقدامات نسلکشی شهرکنشینان اسراییلی، همخوانی دارد.
بر ما ببخشید اگر چنین میاندیشیم که آنچه امروز آلمان انجام میدهد، نه بخاطر احساس گناه از هولوکاست است، بلکه بهخاطر حس دلتنگی برای نسلکشی است، زیرا همواره در قرن گذشته (نه فقط در صد روز گذشته) از قتلعام فلسطینیان توسط اسراییل به صورت افراطی حمایت کرده است.
*انحطاط اخلاقی* :
اتهام اروپامحوری که دائماً علیه ادراک فیلسوفان اروپایی در باره جهان، مطرح میشود، صرفاً مبتنی بر نقص شناختی در نحوه تفکر آنها نیست، بلکه به سبب نمود مستمر از یک انحطاط اخلاقی در تفکر آنها است. در موارد متعددی در گذشته، من به نژادپرستی درمانناپذیر در قلب تفکرات فلسفی اروپایی و مشهورترین نمایندگان آن در عصر حاضر اشاره کردهام.
این رذالت اخلاقی یک اشتباه سیاسی صرف و یا یک غفلت ایدئولوژیک نیست. بلکه تباهی اخلاقی در تفکر فلسفی آنها ریشه دوانده است و همین امر سبب شده است تا تفکر آنها به طور درمانناپذیری، یک نوع تفکر قبیله ای باقی بماند.
در اینجا، باید این جملهی معروف شاعر پرافتخار اهل مارتینیک، «امه سزر» را تکرار کنیم که میگوید: "بله، بررسی دقیق و بالینی اقدامات هیتلر و هیتلریسم ارزش دارد و ما باید به این طبقه متوسط (اروپایی) ممتاز، انسانگرا و بسیار مسیحی قرن بیستم نشان دهیم که که نادانسته ویژگیهایی مشابه هیتلر را در درون خودشان دارند، گویی یک هیتلر در درون آنها ساکن شده است و مانند شیطان در جلد آنها فرو رفته است. این افراد از هیتلر انتقاد میکنند، درحالیکه دارای ویژگیهای مشابهی هستند و همین نشان دهندهی تناقض آنها است. در نهایت آنچه این انسانهای طبقه متوسط بخاطر آن نمیتواند هیتلر را ببخشند، بواقع جنایت هیتلر، فی نفسه نیست، یا جنایت او علیه بشریت و تحقیر انسان نیست، بلکه جنایت او علیه انسان "سفیدپوست" است و تحقیری که به انسان سفیدپوست روا داشته است. این برای آنها قابل بخشش نیست، چون واقعیت اینست که هیتلر همان روش های استعمارگران اروپایی را که تا آن زمان منحصراً اعمال آنها برای مردم عرب، هند و آفریقا و ... محفوظ بود، بکاربرده است."
فلسطین امروز امتداد جنایتهای استعماری است که سزر در نقلقول بالا بدان اشاره میکند. به نظر میرسد هابرماس غافل از اینست که حمایت او از کشتار فلسطینیان کاملاً با آنچه اجدادش در نامیبیا در طی نسلکشی در هررو و ناما انجام داده اند، مطابقت دارد. فیلسوفان آلمانی چون شترمرغی سر در لاک خود فروبردهاند و خود را در توهمات اروپایی شان غرق کردهاند و تصور میکنند که جهان نیز آنها را آنگونه که واقعا هستند، نمیبیند.
درنهایت، به نظر من، هابرماس هیچچیز تعجبآور یا متناقضی نگفته است، یا نکرده است. برعکس او کاملاً با تبارگرایی درمانناپذیر شجره فلسفی خود، که به دروغ، حالتی جهان شمولی بخود گرفته، همساز است.
جهان اکنون دیگر به این حس کاذب جهانشمولی واقف شده است. فیلسوفانی مانند والنتین-ایو مودیمبه در جمهوری دموکراتیک کنگو، والتر مینیولو یا انریکه دوسل در آرژانتین، یا کوجین کاراتانی در ژاپن، نسبت به هابرماس و امثال او ادعای مشروعتری نسبت به جهان شمول بودن دارند.
به نظر من، ورشکستگی اخلاقی بیانیه هابرماس در مورد فلسطین، نقطهی عطفی بین تناسبات استعماری فلسفه اروپایی با بقیه جهان است. جهان از خواب کاذب فلسفه نژادمحور اروپایی بیدار شده است. امروز، ما این رهایی را مدیون رنج جهانی مردمانی نظیر فلسطین هستیم که قهرمانی تاریخی آنها و فداکاریهای طولانی شان سرانجام بربریت عریان در درون بنیاد «تمدن غرب» را بی مصرف کرده است. ص 2
@shohadaymoqavemat
5.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔆 سخنان شنیدنی جوان اهل سنت:
👈ذهن ما را شستشو دادهاند که شیعیان دشمن ما هستند در حالی که شیعیان مثل ایران و یمن تنها کسانی هستند که که از #غزه دفاع میکنند.
@shohadaymoqavemat
رئیس دیوان بینالمللی دادگستری : پرونده کشتار جمعی علیه اسرائیل را رد نمیکنیم و درباره حکم دادن به اقدامات اضطراری اختیار داریم
🔹ما پرونده کشتار جمعی علیه اسرائیل را رد نمیکنیم و درباره حکم دادن به اقدامات اضطراری اختیار داریم.
🔹اطلاعات نشان میدهد که بیش از ۲۵ هزار فلسطینی کشته و بیش از ۲ میلیون نفر طی جنگ آواره شدهاند.
🔹ملت فلسطین براساس توافقنامه منع کشتار جمعی تحت حمایت هستند.
🔹گزارشات اولیه نشان میدهد غزه به مکان ناامیدی و مرگ تبدیل شده است.
🔹ما گزارش آنروا (آژانس امداد و کار سازمان ملل برای فلسطین) در ۱۳ ژانویه را در دستمان داریم که در آن تأکید شده از این جنگ ویرانگر بیش از ۱۰۰ روز گذشته و بمباران غزه همچنان ادامه دارد و موجب آوارگی تعداد زیادی از ساکنان شده است.
🔹بیش از ۲ میلیون نفر آسیب دیدهاند. از نظر جسمی و روانی آسیب دیدهاند و کودکان در رعب و وحشت به سر میبرند. سازمان جهانی بهداشت ۲۱ دسامبر اعلام کرد ۹۳ درصد ساکنان غزه با سطح بی سابقهای از گرسنگی و سوء تغذیه مواجه هستند.
🔹 یوآو گالانت، وزیر جنگ اسرائیل، غزه را تحت محاصره کامل قرار داد و آب و برق و سوخت غزه را قطع کرد. وی مردم غزه را حیوانات انسانی توصیف کرد. حقوقی که آفریقای جنوبی خواهان آن شده است قابل اجرا است و آن حمایت از فلسطینیها در برابر کشتار جمعی است.
🔹گزارشات و اسناد ارائه شده توسط آفریقای جنوبی معقول و منطقی است و در نتیجه دادگاه باید آن را بررسی کند. فلسطینیهای غزه حق دارند در برابر کشتار جمعی حمایت شوند.
🔹شروط برای اتخاذ تدابیر موقت فراهم است. اسرائیل باید اقدامات لازم را برای ممانعت از قتل یک مجموعه از انسانها یا آسیب رساندن شدید به آنها اتخاذ کند.
@shohadaymoqavemat
هدایت شده از حديث نور✨❤️
13.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️نیمی از قلب من برای #حضرت_زهرا و نیمی دیگر برای #حضرت_زینب است.
پدر کریستوفر، کشیش مسیحی که تحقیقات فراوانی درباره تاریخ اسلام بخصوص زندگی حضرت زهرا و حضرت زینب سلام الله علیهما دیدگاه خود بیان کرده ،حتما ببینید
به حديث نور بپيونديد✨👇
@lovelyquranandhadis
🔴شهید حسین معزغلامی:
«جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را و شوخی گرفته ایم قیامت را
کاش قبل آنکه بیدارمان کنند بیدار شویم»
#همراه_شهدا
@shohadaymoqavemat