فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حجاب و اینترنت و ساحل و کازینو آزاد بود؛ دیکتاتوری را بهانه کردند!
داعش را ساختند تا بشار برود؛ نرفت!
۸ سال عرصه را به مردم تنگ کردند تا جای بشار به داعش راضی شوند!
بشار رفته؛ اما این فقط یکی از انفجارهای حملات دیشب اسرائیل به سوریه است...
بشار و دیکتاتوری بهانه بود...
@seyedmohsenkhademi
هدایت شده از حديث نور✨❤️
🌹سلامعلیکم، ثواب تلاوت آیات امروز را هدیه میکنیم به ارواح طیبه شهدا و درگذشتگان بالاخص #شهید_مروج_نماز احمدعلی نیری
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
✍️ بررسی آیات دربرگیرنده سنت #استدراج در قرآن کریم
۱۴- سوره زخرف آیات ۳۳-۳۵
•┄❁بِـسْـمِاللّٰهِالࢪَّحمنِالࢪَّحیمْ❁┄•
💠 وَلَوْلَآ أَنْ يَكُونَ النَّاسُ أُمَّةً وَاحِدَةً لَجَعَلْنَا لِمَنْ يَكْفُرُ بِالرَّحْمَٰنِ لِبُيُوتِهِمْ سُقُفًا مِنْ فِضَّةٍ وَمَعَارِجَ عَلَيْهَا يَظْهَرُونَ (٣٣) وَلِبُيُوتِهِمْ أَبْوَابًا وَسُرُرًا عَلَيْهَا يَتَّكِئُونَ (٣٤) وَزُخْرُفًا وَإِنْ كُلُّ ذَٰلِكَ لَمَّا مَتَاعُ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَالْآخِرَةُ عِنْدَ رَبِّكَ لِلْمُتَّقِينَ
🌿و اگر [بهرهمندی كفار از انواع نعمت های مادی و معیشت معمولی بسیاری از مؤمنان سبب] این نبود كه همه مردم [به خاطر ضعف ایمان و ناآگاه بودن به حقایق] بر محور كفر امتی واحد شوند، ما برای خانههای كافران به [خدای] رحمان سقفهایی از نقره قرار میدادیم و نردبان هایی كه با آن بر بالای خانهها برآیند. و برای خانههایشان [نیز] درها و تختهایی [از نقره میساختیم] كه بر آن تكیه زنند، و [برای خانهها و زندگی آنان] زر و زیور [قرار میدادیم]، ولی همه اینها جز كالای اندك زندگی دنیا [و امور از دست رفتنی] نیست، و آخرت نزد پروردگارت برای پرهیزكاران است.
✅نكتهها:
زرق و برق دنیا به قدری بیارزش است كه خداوند در این آیه میفرماید: ما حاضریم دنیا را در حد وفور به كفّار بدهیم ولی چون عقل مردم در چشم آنهاست، اگر به كفّار بدهیم همه به سوی كفر گرایش پیدا میكنند.
نه فقط همسان بودن همهی انسانها در مسائل اقتصادی و معیشتی مورد ارادهی خداوند نیست، بلكه در مسائل اعتقادی هم نباید امور به سمتی برود كه حقّ انتخاب از افراد گرفته و گمان كنیم اگر همهی مردم جهان یك فكر و یك عقیده شوند، به مطلوب رسیدهایم.
❇️پیامها:
۱- امّت واحدهای ارزش دارد كه بر اساس ایمان باشد نه كفر. «لَوْ لا أَنْ یَكُونَ النَّاسُ أُمَّةً واحِدَةً»
۲- ثروت، نشانهی عزّت در نزد خداوند نیست. «لَجَعَلْنا لِمَنْ یَكْفُرُ بِالرَّحْمنِ لِبُیُوتِهِمْ سُقُفاً مِنْ فِضَّةٍ»
۳-در دید كفّار ارزش به زینت و زیور و در دید متّقین، ارزش به سعادت اخروی است. وَ لِبُیُوتِهِمْ أَبْواباً ... وَ الْآخِرَةُ عِنْدَ رَبِّكَ لِلْمُتَّقِینَ
📚برگرفته از تفسیر نور حجت الاسلام قرائتی
@lovelyquranandhadis
رهبر معظم انقلاب:
امروز واللّه، آمریکا از ما میترسد[من قسم جلاله خوردم که باور کنید] باید هم بترسند، آنچه که در دنیای امروز تهدید کننده است، بمب اتم نیست، حاملِ یک سخنِ درست بودن است؛ آن، ما هستیم که حامل یک سخن درستیم.
@nasrway
🔻فعالیت گستردهی «موساد» در شرکتهای تولیدکنندهی برنامههای رسانههای اجتماعی
اسرائیل در پوشش شرکتهای غربی، برنامههای ارتباطی متعددی برای جاسوسی و جمعآوری اطلاعات تولید کرده است.
از زمان تأسیس «موساد» این سازمان تلاش کرده، روی سیستمها و دستگاههای ارتباطی کنترل و نظارت داشته باشد، چون بهترین و مخفیانهترین روش برای جمعآوری اطلاعات بهویژه اطلاعات محرمانه هستند.
به همین منظور موساد به سرمایهگذاری در شرکتهایی روی آورد که حوزهی فعالیت آنها به طور خاص کدگذاری یا رمزگذاری سیستمها، فروش دستگاههای ارتباطی و تولید برنامههای رایگان رسانهای هستند.
موساد نهتنها اقدام به تأسیس شرکتهای متعددی در کشورهای مختلف دنیا تحت عنوان تأمین امنیت ارتباطات کرد، بلکه تبدیل به یکی از مهمترین تولیدکنندگان برنامههای ارتباطی و رمزگذاری و کدگذاری مانند VPN شده است که اکنون به یکی از الزامات محافظت از دادهها در شبکهی اینترنت و همچنین شرکتهای ارائهدهندهی خدمات ایمیل ایمن شده است.
اسرائیل همواره تلاش کرده روی برنامههای رسانههای ارتباطی در شبکههای اجتماعی نظارت و کنترل داشته باشد، بهعنوان مثال طراح برنامهی ارتباطی «وایبر» که پیش از واتساپ و تلگرام به شکلی گسترده در دنیا استفاده میشد، یکی از افسران واحد اطلاعات نظامی ارتش اسرائیل موسوم به «امان» بود.
بعد از اعلام هشدارهای جهانی دربارهی جاسوسی وایبر و ارتباط آن با اسرائیل، بسیاری از کشورها استفاده از آن را ممنوع کردند، این باعث شد تا سرویسهای اطلاعاتی اسرائیل برنامههای پیشرفتهتری مانند پگاسوس را برای هک گوشیهای سران کشورها، خبرنگاران، فعالان حقوق بشری و فرماندهان ارشد نظامی تولید کنند.
#شگردهای_جاسوسی_موساد
#متسا
@nasrway
🔻تکنیک های عملیاتروانی
🔹**چارچوببندی دوگانه** یا فریمینگ دوگانه (dual framing)
هنگامی که رسانهها دو تصویر از یک موضوع را با دو برداشت متفاوت ارائه میدهند، به این عمل چارچوببندی دوگانه** یا فریمینگ دوگانه (dual framing) گفته میشود. در این روش، رسانهها با ارائه دو روایت متفاوت از یک موضوع، میتوانند تأثیرات مختلفی بر افکار عمومی بگذارند. این تکنیک میتواند بهطور مؤثری احساسات، نگرشها و دیدگاههای مخاطبان را تحت تأثیر قرار دهد.
به عنوان مثال، یک رسانه ممکن است یک تصویر از یک سیاستمدار را در حالی که در حال کمک به خیریه است به عنوان فردی خوب نشان دهد و تصویری دیگر از همان سیاستمدار در یک وضعیت منفی یا بحثبرانگیز به عنوان فردی بد ارائه دهد.
#متسا
@nasrway
⚡️درباره نوعثمانی گری اردوغان در تحولات سوریه
✍ به قلم: سید نیما موسوی
🔹 در سیاست خارجی کشورهای مختلف همواره دکترینهای توسعهطلب نقش اساسی در تدوین سیاستخارجی بویژه در عصر بحرانهای بینالمللی داشتهاند.
🔸 از دکترین «رشتههای مروارید» در چین تا شیعه هراسی اردن با عنوان طرح مخدوش «هلالشیعی»، «جهان روسی» روسیه، «مراکش بزرگتر»، «سوریه بزرگ» و «کلمبیای بزرگ» و... از جمله نظریات توسعهطلبی هستند که با ایجاد درک تاریخی نسبت به نقش ویژه کشور فوق، برای ارتقای جایگاه آن کشور نظریهپردازی می کنند.
🔹 در سیاست خارجی ترکیه نظریه «نوعثمانیگری» پوششدهنده این تمایل تاریخی جهت تبدیل شدن ترکیه به یک قدرت منطقهای و جهانی بودهاست. مهمترین نظریهپرداز نوعثمانیگری «دیمیتریس کیتسیکیس» فیلسوف یونانی و مشاور تورگوت اوزال در دهه ۱۹۸۰ بود. وی با ارائه نظریه «آرابولگه: منطقه حائل» تمدن عثمانی را تمدن وسط بین غرب و شرق خواند؛ تمدنی که گستره آن از دریای آدریاتیک تا رود سند بود.
🔸 بازتولید عثمانی از دیدگاه کیتسیکیس می باستی در تعامل با روسیه ارتدکس، ایران شیعی و یهودیت اسراییل شکل می گرفت. تحت همین دکترین، تورگوت اوزال شروع به بهبود روابط با صدامحسین، قذافی و دولت سازندگی در ایران کرد.
🔹 با آغاز دوران عدالت و توسعه از سال ۲۰۰۲ عصر دوم نوعثمانیگری این بار با تکیه بر آرای «داوداوغلو» شکل گرفت؛ هرچند که داود اوغلو این مسئله را همیشه تکذیب کرد؛ ولی علاقه وافر شخص اردوغان به «محمد دوم» و «عبدالحمید دوم» که بدنبال احیای نظام خلیفهگری در عصر عثمانی بودند این امر را تشدید می کرد.
📌 در نو عثمانی گری، هویت داخلی ترکیه را بر اساس ارزشهای محافظهکاری اسلامی و نقطه مقابل ارزشهای کمالیستی بنا کرد که تغییر کاربری ایاصوفیه در سال ۲۰۲۰ و رشد سلفی گری در کردستان مصداق آن بود؛ ارزش هایی که ریشه در آرای «نجیبفاضل» روشنفکر اسلام گرای ترک و از دراویش نقشبندی داشت.
💠 اردوغان تا سال ۲۰۱۶ روابط خوبی با نوعثمانیگری اخوانی داشت ولی از ۲۰۱۷ و آغاز ائتلاف او با MHP، اردوغان وزن ترکگرایی را در نوعثمانیگری تقویت کرد. وی با کاستن از نقش خود در آسیای غربی بعد از شکست بهار عربی، به سمت تقویت ارتباط با کشورهای آسیای میانه ذیل اتحادیه کشورهای ترک و فعالیتهای «بنیاد بیلیم» کرد.
❌ در یکسال گذشته اردوغان سعی کرد تا مجددا سیاست نوعثمانیگری را در آسیای غربی به جریان بیاندازد. استفاده از عبارت «شهری از تمدن گذشته ما» برای نامیدن بغداد در سفر اخیر به عراق و نیز سیاست توسعهطلبانه در سوریه با حمایت از جبهه تحریرالشام و نیز تکرار عبارت بکاررفته درباره بغداد این بار در مورد حلب، رقه و ادلب نشاندهنده بازتولید سیاست اردوغان در غرب آسیا طی سالهای ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۷ بود.
✅ نوعثمانیگری در دهه ۲۰۱۰ بحرانهایی نظیر بحران کردها از سال ۲۰۱۵، بحران داعش و ... را ایجاد کرد و حتی باعث ایجاد شکاف در روابط بین اردوغان و اوباما در سال ۲۰۱۶ شد؛ امروز هم معتقدم ورود اینچنینی به ماجرای سوریه بحران مهمی در روابط اعراب و ترکیه، روابط ایران و ترکیه و نیز بحران داخلی کردها و دولت ترکیه را ایجاد خواهد کرد.
❌ سفر ابراهیم کالین به دمشق با هیبتی شبیه به سفر «فیضحمید» رییس ISI به کابل پس از پیروزی طالبان، قیاس معالفارق است و نمی تواند وضع این همانی داشته باشد؛ زیرا سوریه در حال تبدیل به کلاف سردرگمی است که شاید از دل آن یک یوگسلاوی جدید در منطقه با فروپاشی ارتش سوریه شکل بگیرد و بیشترین بحران را برای همسایگان سوریه از جمله ترکیه ایجاد کند.
🏷 #اسلام_سیاسی #ترکیه #حزب_عدالت_و_توسعه #اردوغان #نو_عثمانی_گری #اسلام_سلفی #سلفیه_جهادی #القاعده #هیات_تحریر_الشام #جولانی #سوریه
💥 مسْلِمْنا
@nasrway
⭕️سناریوی سوریه ضعیف
🔹منابع خبری گزارش دادند، ارتش رژیم صهیونیستی ۵۰۰ هدف نظامی در سوریه را با یک هزار و ۸۰۰ بمب منهدم کرده که به نابودی بخش زیادی از توان نظامی سوریه و از دست رفتن زیرساختهای این کشور منجر شد. رژیم صهیونیستی مهمترین پایگاههای نظامی سوریه، از جمله فرودگاهها و انبارها، اسکادرانهای هواپیما، رادارها، ایستگاههای سیگنال نظامی و بسیاری از انبارهای تسلیحات و مهمات را در مکانهای گوناگون از بین برده است. همچنین، بخشهای زیادی از سرزمین سوریه تا نزدیکی دمشق اشغال شد. عجیبتر، اما عکسالعمل مسئولان حاکم بر سوریه بود که گفتند در حال حاضر اولویت ما مقابله با رژیم صهیونیستی نیست! سوریه با همه ابهاماتی که دارد، یک احتمال جدیتر از سوی کارشناسان درباره آن مطرح هست و آن، شکلگیری حکومتی است که در چارچوب ائتلاف غرب عمل میکند. با این حال، رژيم صهيونيستی با حمله به تأسیسات زیربنایی و راهبردی سوریه ثابت کرد مشکل مقامات آمریکایی و صهیونیستی تنها ماهیت نظامهای سیاسی نیست، بلکه آنان اصولاً به دنبال شکلگیری دولتهای ضعیف و حتی دستنشانده در منطقه هستند.
🔸ایران عزیز ما پیشتر این را تجربه کرده و به چشم خویش دیده بود؛ البته تجربههایی سخت و پرهزینه. «دکتر مصدق» نمونه خوبی برای بیان یک تجربه است. اولاً باورهای ایدئولوژیک در دکتر مصدق راه پیدا نکرده بود. جدای از این، مصدق از حیث سیاسی نیز متأثر از تحولات زمانه دل از انگلیس بریده و در آغوش آمریکا غلتیده بود. بر این اساس، قاعدتاً دولت مصدق باید مورد حمایت همهجانبه غرب باشد.
🔹اما آن خصلتی که مصدق داشت و همان هم کافی بود تا آمریکا با کودتا کار دولتش را یکسره کند و سرلشکر زاهدی را به جای او بنشاند،کوشش وی برای ملی کردن صنعت نفت کشور بود. در حقیقت، آمریکاییها اصولاً با ایران قوی، متحد و بزرگ مخالفند. بنابراین، بسیار مهم است که آگاه باشیم آمریکا پیش و بیش از اینکه دشمن نظام جمهوری اسلامی ایران باشد، با ایران قوی دشمنی دارد. حالا اما به نظر میآید طراحان توطئه علیه سوریه چنین خوابی دیدهاند. آنچه در ذهن آمریکاییها و صهیونیستها میگذرد و بیتردید بخشی از برنامه عمل آنان برای آينده سوریه خواهد بود، این است که نظام سیاسی آينده سوریه فاقد ارتش قوی و مجهز باشد. آنها به یک نیروی نظامی در حد پلیس ملی معتقدند. بر این اساس، درک این نکته نیز دشوار نخواهد بود که آمریکا و رژیم صهیونیستی، در سطحی کلانتر اصولاً با هر گونه دولت کارآمد و قوی در سوریه مخالف هستند. روند تحولات آتی مشخص میکند که سیاست طراحان پروژه اخیر در سوریه، به سمت بیثباتی و ناکارآمدی دائمی سوق پیدا خواهد کرد.
@nasrway
در دیداری حضوری با امام خمینی (ره)، فاطمه عباسی ورده، مادر مكرمه شهيدان احمد، علی، یونس و محمد جوادنيا عکس فرزندان شهیدش را با خود آورده بود. عکس اول را درآورد و گفت: این پسر اولم محسن است. عکس دوم را گذاشت روی عکس محسن و گفت: این پسر دومم محمد است، دوسال با محسن تفاوت سنی داشت. عکس سوم را آورد و گذاشت روی عکس محمد؛ رفت بگوید این پسر سومم …، سرش را بالا آورد، دید شانههای امام (ره) دارد میلرزد. امام (ره) گریهاش گرفته بود. فوری عکسها را جمع کرد زیر چادرش و خیلی جدی گفت: چهار تا پسرم رو دادم که اشکت را نبینم.
👇ديروز رفت پیش پسرهای شهیدش.
1403/9/25
#امالبنین
@nasrway
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرحوم دکتر ابومحمد عسگر خانی ( رحمه الله عليه.شادي روحش صلوات)
اول بمب هسته ای بعد مذاکره
دکتر عسگرخانی روی مساله انسجام، یکپارچگی و وحدت ملی بسیار تاکید داشت و معتقد بود که دولت باید در مقابل بلوکهای قدرت قوی باشد نه ضعیف اما در برابر مردم و جامعه نباید گردنفرازی کند
@nasrway
🔻معرفی جامعهی اطلاعاتی رژیم صهیونیستی
🔹موساد: سازمان اطلاعات و عملیات ویژه
موساد سرویس جاسوسی ملی رژیم صهیونیستی است. تفاوت آن با امان در مستقل بودن آن و تفاوتش با شاباک در این است که مأموریتهای خارجی را انجام میدهد. رئیس موساد مستقیماً از سوی نخستوزیر انتخاب میشود.
ساختار تشکیلاتی موساد متشکل از چندین اداره است که هر کدام از آنها نقش و مسئولیت مشخصی را بر عهده دارند. مهمترین این ادارات عبارتند از:
🔸بخش جمعآوری اطلاعات یا تزومت : بزرگترین بخش موساد است، افسرانش کاتسا نام دارند و وظیفهی جاسوسی در خارج از کشور و هدایت و کنترل جاسوسان را برعهده دارند. کارمندان تزومت تحت پوششهای مختلف، از جمله دیپلماتیک و غیر رسمی فعالیت میکنند.
🔸بخش همکاری و اقدام سیاسی (وادات): فعالیتهای سیاسی و همکاری با سرویسهای اطلاعات خارجی کشورهای دوست اسرائیل را انجام میدهد.
🔸قیصریه : عملیاتهای ویژه را انجام میدهد و واحد کیدون، مسئول ترورهای این واحد است.
🔸کشت یا رنگین کمان: فعالیتهایی مانند جاسوسی الکترونیکی، سایبری، هک، نفوذ و استراق سمع توسط این واحد انجام میشود.
🔸بخش تبلیغات و ضد تبلیغات: مسئول اجرای جنگ روانی، تبلیغات و عملیات فریب میباشد.
🔸بخش تکنولوژی: مسئول توسعهی فناوریهای پیشرفته برای پشتیبانی فنی از عملیاتهای موساد است و در استارتآپهایی که در حوزهی تکنولوژیک و فناوریهای نوین فعالیت میکنند، سرمایهگذاری میکند.
#سازمانهای_اطلاعاتی
#موساد
#اسرائیل
#متسا
@nasrway