محمد طاهر رحیمی از کادرهای درجهیک سازمان هم در اعترافات خود نوشته است: بهرام آرام در خانه تیمی خیابان ظفر در حالی که شدیداً ناراحت بود، مطرح کرد: «از این به بعد دیگر آنها (مجید شریف واقفی و مرتضی صمدیه لباف) بهصورت دشمنان ما خواهند بود و با توجه به تعصب شدید مرتضی در مورد مذهب، ممکن است بعد از این مهمترین رسالت خود را از بین بردن افرادی دانند که سازمان را به مارکسیسم سوق دادند.» مرکزیت تصویب کرد که شریف واقفی، صمدیه لباف و سعید شاهسوندی را تصفیه فیزیکی (ترور) کنند. طبق قراری که از طریق لیلا زمردیان به شریف واقفی ابلاغ شد، وحید افراخته و او در ساعت 4 بعدازظهر روز 16 اردیبهشت ماه 1354 در سهراه بوذرجمهرینو (15 خرداد شرقی)، باید یکدیگر را میدیدند. قبلاً محسن سیدخاموشی و حسین سیاهکلاه در یکی از کوچههای خیابان ادیبالممالک مستقر شده بودند و در انتظار ورود شریفواقفی بهسر میبردند که قرار بود علامت آن را منیژه اشرفزاده کرمانی بدهد. زمردیان (بیآنکه از جریان ترور مطلع باشد) او را تا محل ملاقاتش با وحید همراهی کرد و جدا شد. قرار بود در این ملاقات آخرین حرفها زده شود و وحید (احتمالاً و صرفاً بهلحاظ تاکتیکی جهت انحراف ذهن شریف) موافقت سازمان را به شریفواقفی اعلام کند...
کتاب خاطرات دردناک، ناصر کاوه
☀️وحید او را به داخل خیابان ادیب برد و زمانی که به کوچه محل استقرار دو عضو دیگر رسیدند و خواستند از آن عبور کنند، حسین سیاهکلاه یک گلوله از روبهرو به صورت شریفواقفی و وحید افراخته نیز گلولهای از پشتسر به او شلیک کرد. جسد او بهسرعت در صندوق عقب اتومبیلی که از قبل آماده بود قرار گرفت، وحید و دو نفر دیگر با رانندگی محسن خاموشی بهسوی بیابانهای مسگرآباد حرکت کردند. در آنجا شکم شریفواقفی توسط خاموشی و سیاهکلاه پاره شد و در آن، محلول بنزین و کلرات و شکر ریختند و آتش زدند. پس از سوزاندن جسد، آن را قطعه قطعه کردند و در چند نقطه دفن کردند. در حین سوزاندن و مثله کردن جسد، یکی از دستهای حسین سیاهکلاه مقداری سوخت که در نتیجه نتوانست در برنامه بعدی که قرار بود ساعت 6 بعدازظهر اجرا شود (ترور صمدیه لباف) شرکت کند.
موسی خیابانی در چهارمین سالروز ترور شریف واقفی، عاملان شهادت وی را اپورتونیستها خواند و گفت: «ما بر آن نیستیم که مجید را بزرگ کنیم و از او شخصیتی خارقالعاده و افسانهای بسازیم.
☀️رهبران بعدی سازمان بر مدار ترور
حذف شریف واقفی و بهدنبال آن ترور ناکام صمدیه لباف و بازداشت او در همان روز، شکاف میان نیروهای مذهبی و مرکزیت سازمان بهرهبری تقی شهرام و بهرام آرام را عمیقتر کرد. لطفالله میثمی از ناباوری اولیه نیروهای سیاسی در مواجهه با خبر برادرکشی مجاهدین خلق سخن میگوید. «مرحوم بازرگان از اینکه سازمان مجاهدین که دستپرورده تفکر مذهبی خودش بود اینطور شده بهقدری وحشت کرد که گویی آذربایجان میخواهد تجزیه شود و مملکت دارد از دست میرود.»
کتاب خاطرات دردناک، ناصرکاوه
☀️از این رو رهبران بعدی سازمان مناففین خلق یعنی مسعود رجوی و موسی خیابانی عنوان میکردند که اقدام تقی شهرام و بهرام آرام اشتباه بوده است و آنان را اپورتونیستهای چپنما میدانستند؛ اما درمقابل همچنان بر مسیر مارکسیسم حرکت میکردند و اندیشه شریفواقفی برای ادامه حیات سازمان را مطلوب نمیدانستند. در روز ۱۶ اردیبهشت سال ۱۳۵۸ دومراسم همزمان و جداگانه در دانشگاه صنعتی شریف ودانشگاه تهران با عنوان بزرگداشت سالروز شهادت مجیدشریف واقفی برگزار شد. مراسم دانشگاه صنعتی شریف را سازمان منافقبن خلق برپا کرد و مراسم دانشگاه تهران را دانشجویان مسلمان دانشگاه تهران برگزار کردند. سازمان منافقین خلق از قبل با عنوان "ادامهدهنده راه شهید مجید شریفواقفی" و با مرزبندی با دیگر نیروهای مذهبی که به سرزنش قاتلان وی میپرداختند، اعلام کرده بود که بهجز مراسم دانشگاه شریف مراسم دیگری ندارد و بدین ترتیب به مراسم دانشگاه تهران مُهر عدمپذیرش زده بود. در مراسم دانشگاه شریف، موسی خیابانی ضمن یک سخنرانی مفصل، رهبران مارکسیستشده سازمان مجاهدین خلق در سال ۱۳۵۴ را "اپورتونیستهای چپنما" خواند
مرکزیت سازمان مجاهدین خلق پس از پیروزی انقلاب، هرچند خود را "ادامهدهنده راه شهید مجید شریفواقفی" میدانست، اما در عمل همچنان معتقد به مارکسیسم و مخالف با اسلام بود
😎 تقی شهرام اگر مسلمانهای داخلی سازمان را ترور کردند، رجوی و خیابانی ۱۷۰۰۰مسلمانهای بیرون از سازمان را هم ترور کردند و به شهادت رساندند.
☀️رجوی حتی به موسی خیابانی و اشرف ربیعی هم رحم نکرد وباعث کشته شدن آنها در خانه زعفرانیه، شد. کتاب خاطرات دردناک، ناصرکاوه
☀️اما ماجرای مجید شریف واقفی چه پیامی برای امروز میتواند داشته باشد؟ شریف قربانی التقاطی شد که مدعی بودند اسلام مکتبی کهنه است و به کار مبارزه و سیاست نمیآید؛ بلکه برای این مهم باید از مکاتب مدرن کمک گرفت. آن روز از بین دو مکتب مدرن مارکسیسم و لیبرالیسم، مارکسیسم جذابتر و رونقاش افزونتر بود و به همین دلیل سازمان مجاهدین خلق با گرایش به مارکسیسم و عبور از اسلام ابتدا منحرف و سپس مشغول تروریسم شد و از قضا تروریسم را از درون خود آغاز کرد. امروز هم برخی معتقدند اسلام محترم است اما برای سیاست و حکومت باید باز هم با چیز دیگری مخلوط و ممزوج شود. و حالا که مارکسیسم به پایان آمده و رونق از آن لیبرالیسم است، معتقدند باید لیبرالیسم سیاسی را پیگیر بود. ماجرای مجید شریف واقفی این هشدار را میدهد که التقاط تا کجا میتواند خطرناک و بیرحم باشد!
☀️بعضی دیگر اما معتقدند که لیبرالیسم نه مانند مارکسیسم یک مکتب و ایدئولوژی، بلکه حکمرانی بیطرفی است که اجازه میدهد سایر مکاتب آزادانه و بدون خشونت در آن فعالیت داشته باشند. صرفنظر از کذب بودن چنین ادعایی که پیشتر در تسنیم درباره آن نوشتهایم و بازهم خواهیم نوشت، حتی اگر بیطرف بودن ارزشی لیبرالیسم را هم بپذیریم، باز هم صاحبنظرانی در دنیا از جمله مایکل سندل استاد مشهور دانشگاه هاروارد معتقدند که نه تنها بیطرفی یک حکومت ممکن نیست بلکه به تولید رادیکالیسم هم منجر میشود.
☀️تولید و بازتولید تروریسمی مانند داعش از دل فرهنگ غربی و با ظاهر اسلامی نشان میدهد که چگونه ادعای بیطرفی ارزشی یک حکومت هم میتواند رادیکالیسم وحشتناک تولید کند. در این باره بعدها بیشتر خواهیم نوشت...
ارادتمند: #ناصرکاوه
14.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در روز شهادت حضرت حمزه(ع)، شما را دعوت میکنم، به مداحی بی نظیر حیدرالبیانی، تحت عنوان یا حبیبی!؟ التماس دعا، ناصرکاوه
9.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹 ببینید ! روایتی اشکآلود از رهبر معظم انقلاب ، دردیداراعضای همایش حضرت حمزه سیدالشهدا (ع)
🌺 رسول خدا (ص) فرمود : بیمحابا میرویم تا لحظه شهادت.
🏴 ۱۵ شوال ، سالروز شهادت حضرت حمزه سید الشهدا (ع) ، یارو یاور،عمو و برادررضاعی نبی مکرم اسلام (ص) تسلیت باد.
* حضرت حمزه علیهالسلام، شخصیت مورد افتخار ائمه است. شخصی خدمت پیامبر گرامی اسلام آمد و گفت یا رسولالله! خدا به من فرزندی داده، اسمش را چه بگذارم؟ پیامبر فرمودند حمزه که محبوبترین اسم نزد من است. پیامبر گاهی میفرمود بهترین برادرانم علی علیهالسلام و بهترین عموهای من حمزه است. گاهی هم ایشان میفرمود روز قیامت همه پیاده میآیند، اما چند نفر سواره وارد محشر میشوند. یکی خود من هستم، یکی علی علیهالسلام است، یکی حضرت زهرا سلاماللهعلیها و دیگری حمزه است.
در لسان ائمه و روایات همواره شخصیت حمزه علیهالسلام مورد افتخار و احتجاج بوده است؛ مثلاً، امیرالمؤمنین علیهالسلام بعد از سقیفه فرمودند امروز حمزه و جعفر نیستند و من تنها شدم. در واقع، منظورشان این است که اگر این دو نفر بودند شاید سقیفه اتفاق نمیافتاد. (حجت الاسلام رفیعی)
🖤سالروز شهادت حضرت حمزه، عموی عزیز پیامبر اسلام(ص) تسلیت باد.
✍تولّد ۴۷ نوزاد از برادران اهلسنّت طیّ یک روز در بیمارستان حضرت علی ابن ابی طالب علیهالسّلام زاهدان‼️
⚠️دختران شیعه و ولایی و مذهبی پرادّعا هم دنبال گرفتن فوقلیسانس و دکترا یا در حال کار و کسب درآمد هستند‼️
⛔️ اگر یه وقت تصمیم به ازدواج هم بگیرند حقّ طلاق و مهریهء ۱۱۰ سکّهای میخواهند.
خواستگارهایشان هم حتماً باید شغل دولتی داشته باشند و همسن باشند تا اجازه بدهند بیایند‼️
❌پسرها هم که اخیرا نازشان برای ازدواج از دخترها بیشتر‼️
💠الآن هم میدانم خیلیها وضعیت اقتصادی را بهانه میکنند‼️ یا میگویند هنوز همسری که خوب و مناسب باشه سر راهمون قرار نگرفته
امّا، امیدوارم بتوانیم پاسخ حضرت ولیّعصر(عج) را بدهیم‼️💔
⚠️کاش سرسوزنی از بصیرت، فهم و آگاهی جوانان اهلسنّت را جوانان شیعه هم میداشتند.
فقط نام شیعه یدک کشیده میشود، ولی در عمل، رفتار و تفکّر چیزی جز بیدینی، آتئیسم و فمینیسم دیده نمیشود.
💐اندکی تفکّر...!!؟؟🤔🤔🤔
#ازدواج
#جمعیت
#کلاس_درس_دشمن_شناسی(۶)
😎لشکر سازمان منافقین در سال ۶۰ هستند، صدها برابر براندازان کنونی جمعیت و قدرت داشتند. ۱۷ هزار ترور انجام دادند ولی موفق نشدند به انقلاب اسلامی آسیبی بزنند. خودشان یا دربدر شدند و رهبرشان در توالت هواپیما پنهان شد و فرار کرد. و عده ای از آنها نیز نابود شدند. جمعیت براندازان کنونی را با جمعیت آن روز منافقین مقایسه کنید آن وقت متوجه خواهید شد که این گونه تحرکات و اغتشاشات اخیر در حکم مشت زدن عده ای قلیل بر کوه دماوند است.
🔴چرا مجاهدین خلق را منافقین خلق می نامند!؟ نسل امروز شاید دلهره و اضطراب ترورهای جلادان رجوی را نتواند به خوبی درک کند اما روایت دست اول و بیکم و کاست از آن دوران میتواند فهم ما از شرایط سخت دهه شصت را به واقعیت نزدیک کند. روی دیگر مسئله، حکایت فداکاری و ایستادگی کسانی است که موج وحشت از توحش و ترور منافقین را در هم شکستند و امنیت از دسترفته را به مردم بازگرداندند، .پاسداران کمیته های انقلاب اسلامی و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از جمله این افراد هست، اما غالب روایتها درباره دهه شصت معطوف به بحث مقابله با منافقین در تهران شده است؛ غافل از اینکه نیروهای مومن و انقلابی در جای جای این کشور حماسه قابل تحسینی را در پایان دادن به جولان مجاهدین ضد خلق ( که امام خمینی بخاطر عملکردشان علیه مردم و ترور بیش از ۱۷۰۰۰ از مردم و مسئولین و مامورین، اونها را منافقین خلق نامید)، آفریدند.
#منافقین_قاتلان_هفده_هزار_شهیدترور
#منتشرکنید