سیمولاتور یا شبیهساز آموزش خلبانی طراحی و ساخته شده برای آموزش خلبانان هواپیماهای جت جنگنده آموزشی تهاجمی سبک یاسین با اوبونیک فول گلس کاکپیت مشابه اویونیک هواپیمای آموزشی تهاجمی سبک یاک-130 در نمایشگاه هوافضای کیش گوشه دیگری از توانمدیهای متخصصان ایرانی را در معرض دید عموم و جهانیان قرار داد.
هر چند یاسین که در راه رسیدن به نمایشگاه هوافضای کیش بود به همراه دو استاد خلبان ورزیده و خوبش با بدشانسی همراه شد و در فیروزآباد سقوط کرد، اما تجربهای که از ساخت آن به دست آمده، بدون شک در نمایشگاه بعدی با نمونه به روزتر و بهترش حاضر خواهد شد... هیچ پیشرفتی بدون هزینه نبوده، اما همین که یک جنگنده آموزشی با توان 100درصد داخلی ساخته میشود، یک نوید خوب برای نسل جوان کشور است.
@navad_siasi
.
✍ متاسفانه گویا تحلیل هایی که عواقب تلخی دارد اینروزها درست از آب در می آیند.
چهارشنبه بود که نوشتم مصر یا باید برای حمله به یمن با اسرائیل همراه بشود یا در خطر فروپاشی قرار میگیرد.
و حالا این خبر 👆 تایید میکند که :
با وساطت (در واقع فشار ) عربستان و امارات و تطمیع غربی ها مصر به ائتلاف نظامی اسرائیل بر علیه یمن پیوسته!
اینکه چقدر این تصمیم عملی بشود یا نه بستگی دارد به وقایع پیش رو اما سوال اینجاست مگر چه فشاری بر مصر وارد میشود ؟!
متاسفانه هر لحظه به یک حمله بزرگ و تغییرات ژئوپلتیک عجیب تر در منطقه نزدیک تر خواهیم شد.
تمام کشورهای عربی به نوعی زیر سایه یک ترس از یک تهدید قرار گرفتند و بدنبال انتخاب یک قربانی بجای خود هستند.
سایه ترس مصر، ایجاد کریدور داوود است و حاکمان این کشور احمق تر از این هستند که بفهمند حتی در صورت پیوستن به این ائتلاف بازهم اسرائیل به سمت ایجاد چنین کریدوری خواهد رفت.
ادامه دارد👇
.
✍ کریدور داوود ( در عبری به معنای محبوب ) بر اساس یک افسانه ساختگی مسیحی صهیونیستی در قالب یک ایده مذهبی ست که ترامپ از موافقان و داماد یهودی اش کوشنر از طراحان و سرمایه گذاران اصلی آن هستند.
این کریدور از طریق اشغال جنوب سوریه( استانهای درعا، سویدا، التنف و دیرالزور ) در حال پیگیری ست لذا بیشتر درگیری های کنونی در همین مناطق رخ میدهد که عمدتا کردنشین هستند.
نکته جالب توجه نقطه پایانی این کریدور است که به آذربایجان خواهد رسید و این یکی از دلایل ارتباط نزدیک میان تل آویو و باکوست.
اگر چنین کریدوری شکل بگیرد عملا کانال سوئز و تجارت مصر بسوی نابودی پیش خواهد رفت.
#فوری_سراسری
@navad_siasi
🔴 دستنوشتهای که شهید میلاد شادکام برای مادرش به یادگار گذاشت
🌪نود سیاسی🌪
🔝 @navad_siasi
.
✍ یکی از مهمترین خدمات رضاشاه ِ پالانی در ایرانِ پیشرفته آن زمان، تریاکی کردن مردم بود.از جمعیت حدود ۱۵ میلیونی ایران ۲ میلیون تریاکی داشتیم که این نشان دهنده پیشرفت پهلوی در صنعت هوا فضا بوده ...
منبع : روزنامه اطلاعات ۲۹ آذر ۱۳۵۵
@navad_siasi
✴️نگاهی به تانک قدرتمند خرمشهر
🔸تانکهای مدرن ایرانی خرمشهر یا نسخه ایرانی تانکهای تی 80/ تی-84 که برمبنای تانکهایT-80UD (نسخه اوکراینی تانکهای تی-80) طراحی و ساخته شدند و وارد خدمت در نزسا شده و حتی صادر شد. طراح و سازنده این تانک صنایع زرهی شهید لاری است که اگر از مدعیان میلیتاریستی در داخل ببرسید، اصلا نمیدانند چنین تانکی در کشور ساخته شده است.
🔸این تانکها در کلاس وزنی ۵۲ تن طراحی و ساخته شدند با برجکهای دارای طراحی مدولار، مجهز به توپهای پرقدرت ۱۲۵میلیمتری بدون خان مجهز به سیستم بارگذاری خودکار بدون دخالت دست یا اُتولودر با قابلیت اتوماسیون و استاپ لیزر، دارای فن و فیلتر شیمیایی، سیستمها و سنسورهای پیشرفته هشداردهنده و سامانههای کنترل آتش پیشرفته برای توپچی و فرمانده بشکل موازی و دارای تیربار فرماندهی ریموت کنترلی از درون دهلیز جنگی یا اجرای آتش به شکل دستی یا مکانیکی، قابلیت عبور از موانع آبی و رودخانهای با کمک لوله تنفس و تجهیزات غواصی، دارای پرتابههای دود استتار ۸۲میلیمتری از نوع الکتریکی هستند....
🔸همچنین این تانک دارای سیستمهای پیشرفته همچون سامانههای مخابراتی، جنگال و جمینگ در کنار تجهیزات و لوازم جانبی به علاوه سنسور تشخیص وضعیت هوای بیرون و قابلیت نصب و حمل مخازن سوخت اضافی در کنار ساختار قدرتمند حفاظت زرهی برجک و بدنه بصورت چندپارامتری شنیهای ضدانفجار مقاوم در برابر پارگی و خوردگی است. تانکهای خرمشهر دارای ۳نفر خدمه شامل فرمانده، راننده و توپچی است. برد تانکهای خرمشهر باکمک مخازن سوخت اضافی ۷۵۰مایل است.
✍️:کریم جعفری
@navad_siasi
توپهای به کار رفته به عنوان سلاح اصلی تانکهای خرمشهر مجهز به چشمی نشانهگیری لیزری و سایت مرجع دهانه لوله توپ، توپ پرقدرت ۱۲۵میلیمتری بدون خان 2A46M-4 به عنوان سلاح اصلی نسخه پایه تانکهای خرمشهر با پیشران دیزلی ۶سیلندر خطی چندزمانه چندنوع سوخت هواخنک توربوشارژردار -61-DT با توان ۱۰۰۰ اسب بخار و توپ پرقدرت ۱۲۵میلیمتری بدون خان 2A46M-5 مجهز به سامانههای کنترل آتش لیزری با پردازشگرهای آتش رایانهای از نوع دیجیتال به عنوان سلاح اصلی نسخه تکامل یافته و توسعه یافته تانکهای خرمشهر با پیشران دیزلی احتراق داخلی توربوشارژردار هواخنک چندزمانه چند نوع سوخت ۶سیلندر خطی -62-DT باتوان ۱۲۵۰ اسب بخار. این دو نوع توپ پرقدرت ۱۲۵میلیمتری بدون خان در کشور بانام HM-50L توسط صنایع الحدید بومی سازی و تولید انبوه شدند و به عنوان سلاح اصلی و سازمانی تانکهای ایرانی به کار گرفته شده و حتی صادر هم میشوند.
ساخت این توپها که دارای سطح پیشرفتهای از تکنولوژی و متریال بوده، یک جهش بزرگ در صنعت تانکسازی کشور به شمار میرود و تا امروز روی هزاران دستگاه تانک ساخت داخل نصب و به کارگیری شده است. توسعه و ساخت این توپ، یک جهش بزرگ در صنایع نظامی کشور به شمار میرود که حتی کشور سازنده، یعنی روسها را هم به لحاظ کیفیت شگفتزده کرده است. امروز بسیاری از کشورهای دوست برای اورهال تانکهای شرقی خود از این توپها استفاده کرده و بسیار هم راضی هستند. حتی کشوری مانند پاکستان که نسخه اوکراینی تانکهای تی-80 را در اختیار دارد هم از قرار معلوم مشتری این توپها است.
✍️:کریم جعفری
@navad_siasi
ساختار طراحی برجک تانکهای خرمشهر به شکل مدولار و مغزی با برجک تانکهای کرّار و قلاویزان که بسیار مشابه هم هستند و براساس فناوری پرس صنعتی به روش سرد طراحی و ساخته و قالبریزی و فرمدهی شدهاند. تانکهای مدرن خرمشهر که نسخه ایرانی تانکهای T-80/T-84 محسوب میشوند در ابتدا از پیشران دیزلی احتراق داخلی توربوشارژردار هواخنک چندزمانه چند نوع ۶سیلندر خطی پیستون بزرگ اوکراینی DT-1-6 باتوان ۱۰۰۰اسب بخار بعنوان پیشران در نسخه پایه استفاده شد و بعدها بدلیل بیعملی و بدعهدی معمول از طرف اوکراینیها در تأمین این نوع پیشران به عنوان بخشی از بسته قوای محرکه یکپارچه تانکهای خرمشهر که ناشی از اطاعت محض اوکراینیها در برابر خواستههای تحمیلی غرب بود، متخصصان داخلی براساس فناوری مهندسی معکوس موفق به طراحی و ساخت نسخه بومی این موتور دیزل سنگین احتراق داخلی در صنایع الکترودیزل و کارخانجات دیزل سنگین کشورمان شدند و عملا این نیاز برطرف گردید. موتور دیزل سنگین قدرتمندتر دیگری برای این تانکها در کشور با همکاری صنایع الکترودیزل و کارخانجات دیزل سنگین کشور با توان ۱۲۵۰ اسب بخار طراحی و ساخته شد که روی نسخه توسعه یافته تانکهای خرمشهر با موفقیت یکپارچه سازی و است موفق عملیاتی شد.
✍️:کریم جعفری
@navad_siasi
تانکهای جدید و فوق مدرن قلاویزان مجهز به تور استتار حرارتی (ترمال)، توپ پرقدرت ۱۲۵میلیمتری بدون خان، دارای بارگذار چرخشی و چرخ و فلکی بدون دخالت دست و خرج پران خودکار، مجهز به سامانه کنترل آتش الکترواپتیکال با پردازشگر آتش رایانهای دیجیتال، حفاظت بالستیک رایانهای دیجیتال، سامانه حفاظت زرهی تمام فعال و سامانه هشداردهنده پدافنده لیزری، مجهز به ۲سایت موازی کنترل آتش برای فرمانده و توپچی تانک بطور همزمان، مجهز به سایت مرجع دهانه لوله توپ، آشکارسازی و آشکارسنجهای پیشرفته، هشداردهندههای پیشرفته دید حرارتی بسیار پیشرفته، قابلیت استتار و اختفا در برابر کاوندههای حرارتی، سنسورهای تشخیص وضعیت بیرون و دکل هواشناسی، سامانههای مخابراتی، جنگال، جمینگ، اخلالگر و اختلال انداز، شنود و استراق سمع به همراه سامانه کشف رمز، نورافکنهای جلونگر فروسرخ، دوربین کنترل و نظارت پیشرفته خدمه، ناوبری و مکانیابی پیشرفته، پرتابههای دود استتار تا قابلیت تزریق سوخت دیزل به لوله اگزوز جهت استتار و اختفا، شنیهای ضدانفجار و مقاوم در برابر پارگی و خوردگی، به علاوه تیربار سنگین فرماندهی ریموت کنترلی کالیبر ۱۰۸*۱۲/۷میلیمتری NSV-T باقابلیت نشانه گیری و چرخش زاویهای ۳۶۰درجهای و کنترل از درون دهلیز جنگی بوسیله خدمه، قابلیت عبور از موانع آبی و رودخانهای تا عمق ۵متر و قابلیت شیب روی طولی و عرضی تا عبور از زمینهای ذوعارضه و توان نصب و حمل باکهای سوخت اضافی، وزن ۵۵تن و دارای پیشران احتراق داخلی توربوشارژردار هواخنک چندزمانه چند نوع سوخت و سرعت بیشینه ۷۲کیلومتر، دارای بسته قوای محرکه یکپارچه است.
@navad_siasi