🔴تفاهم 25 ساله همکاری ایران و چین بر توسعه سرمایه گذاری و تجارت بین دو کشور تاکید دارد ... اما برنامه دولت برای اجرایی شدن آن چیست؟
🔹آقای شی رییس جمهور چین در سفر بهمن ماه 1394 خود به تهران که 6 روز بعد از شروع برجام صورت گرفت، بسته سرمایه گذاری چین در ایران را به دولت #روحانی ارایه نمود! ... دولت ایران به امید برجام و گسترش همکاری با غرب، تنها 4 روز پس از سفر رییس جمهور چین، به آقای شی اطلاع داد که علاقه ای به اجرای بسته سرمایه گذاری ندارد و روابط دو کشور به سردی گرایید!
🔻قهر سیاسی چین و ایران تا روی کار آمدن دولت آقای رییسی ادامه یافت ... در ادامه چین مجددا به ایران بسته سرمایه گذاری را پیشنهاد نموده که ظاهرا قرار است این بار مدنظر قرار گیرد ... بر اساس این بسته:
1- در فاز اول چین تا 10 میلیارد دلار فاینانس برای طرحهای توسعه ای ایران تخصیص می دهد تا از طریق پیمانکاران چینی اجرا شود
2- ضمانت این سرمایه گذاری، سپرده گذاری منابع حاصل از نفت ایران در چین است ... با این تفاوت که در دوره آقای احمدی نژاد نسبت فاینانس به سپرده گذاری حدود 0.8 بود و حالا ضریب 3 در نظر گرفته شده که بهتر از قبل است (قبلا هر 100 دلار سپرده گذاری نفتی، 80$ فاینانس برای ایران آزاد می شد و حالا 300$)
3- اولویت چین در طرحهای مورد فاینانس، پروژه های مربوط به کریدور شرق به غرب و همراستا با جاده ابریشم است! در واقع طرحهای در دست اجرای چین در پاکستان بایستی به ایران متصل و در ادامه به عراق وصل شود ... مشخصا هدف چین در فاینانس، توسعه منطقه آزاد چابهار در گام اول است و در ادامه، سایر نقاط نیز مدنظر قرار می گیرد! هم افزایی با پاکستان البته ایده بدی نیست و بعنوان نمونه، اگر ایران به برنج پاکستان نیاز داشته و آن را وارد می کند، در ازای آن کالای تولیدی منطقه چابهار می تواند به پاکستان صادر شود تا تجارت دو کشور رونق گیرد.
4- بانکهای چین احتمالا از ورود مستقیم به همکاری با ایران خودداری کرده و فاینانس توسط مکانیزم دیگری در ارتباط با بانک مرکزی ایران مشابه 10 سال قبل اجرایی می شود
کامودیتی: در سطح دولت، معاون اول رییس جمهور مسئول اولویت بندی طرحها و معرفی به طرف چینی به منظور شروع مذاکره است ... این فرایند در قالب کارگروههایی با حضور وزارت اقتصاد و صنایع و نفت انجام می شود و دولت مصمم است هرچه سریعتر اقدام به اجرای فاز اول فاینانس نماید.
@navad_siasi
۲۸ بهمن ۱۴۰۱
🔺۵۰ متر خانه در محله های جنوبی تهران ۳ میلیارد تومان شد!
🔸️ میانگین قیمت آپارتمان به متری ۶۰ میلون تومان رسید!
🔹️ اگر یک کارگر یا کارمند با حقوق هفت میلیون تومان در ماه (هشتادوچهارمیلیون تومان در سال) تمام حقوق سی سال خودش رو جمع کنه و نخوره و با آب و هوا زندگی کنه بازم نمیتونه یه واحد آپارتمان ۵۰ متری تو محله های پائین شهر بخره.
🔸️ آقایون مسئول ابتدای سال ۱۴۰۱ میانگین قیمت مسکن در تهران ۳۵ میلیون تومان بود.
🔹️ فقط بیاید به مردم توضیح بدید چه اتفاقی افتاده و چه کاری کردید که قیمت متوسط آپارتمان در تهران در عرض کمتر از یکسال دو برابر یعنی شصت میلیون تومان شده؟!
⚠️آقای رئیس جمهور در مناظره های تلویزیونی در زمان انتخابات فرمودند همه مشکلات مربوط به تحریم ها نیست.
آیا باید باور کنیم چهار نفر دلال ارزی در خارج از مرزها مسبب این حجم از گرانی هستند؟
@navad_siasi
۲۸ بهمن ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تصویری وحشت ناک از مدفون شدن خانه ها زیر برف /ارتفاع برف در برخی مناطق کوهرنگ به سقف خانهها رسید
@navad_siasi
۲۸ بهمن ۱۴۰۱
✅ لزوم تقویت نظامی #حسینیون در این زمان محدود پسا زلزله ترکیه
🔹 طبق بسیاری از تحلیل ها از رفتارهای جمهوری باکو بر میامد که قرار بود جفتک اندازی هایی را در انتقام به پشتیبانی ایران از روسیه در جنگ روسیه ترتیب داده شود که صد البته زلزله ی ترکیه نقشه هارا عقب انداخت .
🔹 برای ناتو ایجاد ضربه به روسیه در اوکراین با پشتیبانی سنگین صنعتی , نظامی و اقتصادی امری تقریبا انجام شده تلقی میشد تا اینکه صنعت نظامی تاکتیکی و ارزان قیمت ایران به میدان آمد و تمام نقشه هارا نقش بر آب کرد .
🔹 همانطور که برای زلنسکی یهودی مهم نبود چه بلایی سر اوکراین میاید , برای علی اف یهودی هم مهم نیست چه بلایی سر باکو در جنگ با ایران خواهد آمد . مهم خواسته غرب مبنی بر ایجاد یک ضربه به ایران است تا حواس ها از فلسطین و در راس آن کرانه باختری پرت شود .
🔺 حال راه چاره چیست ؟
🔹 ایران میبایست هرچه زودتر حسینیون را در این زمان محدود مسلح و سازماندهی کند وگرنه باز معلوم نیست باکو بعد از جریان زلزله ی ترکیه رو چه موضوعی مانور بده ؟ حمله با یک پهپاد ناشناس به منزل علیف ؟ یا برخورد گلوله های سرگردان به مرزبانان باکو ؟
🔹 درگیری بین شیعیان یا حداقل مسلمین همیشه مطلوب غرب بوده . و همانطور که در جنگ 8 ساله شاهدش بودیم ایشان همواره در پی راهی برای انجام این مهم بودند .
🔹 پس از جنگ نیز خیلی سعی شد ایران را با عربستان وارد جنگ کنند و بدین منظور تسلیحات فراوانی را روانه عربستان سعودی کردند تا حداقل جنگ به صورت ضربتی هوایی پیگیری شود ( که شاخص آن فروش 110 میلیارد دلار تسلیحات در سال 2017 به عربستان بود ) اما ایران با تقویت انصارالله نقشه آمریکا را به سود خود تغییر داد .
🔹 در صورت تسلیح و سازماندهی حسینیون ( درست مثل انصارالله ) مکر خودشان رو به خودشان برمیگردونیم . و دست بالاتر رو در قفقاز حخواهیم داشت .
🔹 اینگونه علاوه بر جایگاه ابرقدرتی در منطقه خاورمیانه , به ابرقدرت #قفقاز هم تبدیل خواهیم شد و هم اینکه به وظیفه ی دینی خودمان در قبال مردم مظلوم اذربایجان عمل کردیم .
🔺 فقط قبل از هرچیز میبایست باند الهامی ها در ایران از قدرت به زیر کشیده شوند .
@navad_siasi
۲۸ بهمن ۱۴۰۱
♦️از نظر آذری جهرمی این شعر مناسب کودکانه و مبتذل هم نیست:
🔹اگه یار من نشی دیوانه میشم
من اراذل میشم گنگستر شهر آمل میشم
عرق سگی میخورم مست الکل میشم
آنقد مست میشم که حتی نتونم راه برم …
🔺بخاطر سیاسیبازیهاتون دیگه اخلاق و بدیهیات رو زیرپا نذارید!
@navad_siasi
۲۸ بهمن ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸️ارتش به میدان آمد/ محور شهرضا-سمیرم بازگشایی شد
فرمانده گروه ۲۲ توپخانه #نزاجا :
🔺از ساعت ۱۰ شب ۴ شنبه تا ساعت ۱۵ امروز پنجشنبه مشغول بازگشایی محور شهرضا به سمیرم بودیم و کلیه خودروها اعم از سبک و سنگین که در این محور در #برف و بوران مانده بودند را نجات دادیم.
🔺بالغ بر ۵۰۰ دستگاه خودرو را یدک کشیدیم و با تلاش و کوشش گروه ۲۲ توپخانه ارتش محور شهرضا به سمیرم به طور کامل بازگشایی شد به شکلی که حتی یک خودرو در داخل محور نبود به غیر از خودروهایی که صاحبانشان خودرو را کنار جاده رها کرده و بازگشته بودند.
@navad_siasi
۲۸ بهمن ۱۴۰۱
13.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️حاج حسین یکتا
این فیلم را صد بار باید دید! 🎵 این صدا را صد بار باید شنید!
🔹 این سخنان دردمندانه از حاج حسین یکتاست.
#نود_سیاسی
@navad_siasi
۲۸ بهمن ۱۴۰۱
🔺 این نقشه را با دقت ببینید تا عمق خدمت تاریخی مردم آذربایجان در برابر دشمنی های چند هزار ساله به ایران را عمیق درک کنید
ما در طول تاریخ چند هزار ساله ی خود 68 حمله از سوی ترکیه را شاهد بوده ایم.
حملاتی که جز با مقاومت مردم غیور آذربایجان ، مرزداران شمال غربی ایران دفع نشده است.
توضیحاتی درباره این نقشه : در دو هزار و پانصد سال از تاریخ ایران، این سرزمین مجموعا ۴۴۴ تجربه جنگی داشته است. یعنی به طور متوسط هر ۵/۵ سال یک جنگ.
بر اساس داده های موجود از دهلیز شمالغرب ایران، مجموعاً ۷۹ حمله به کشور صورت گرفته است؛ که ۱۱ مورد آن از قفقاز و ۶۸ مورد از سرزمین کنونی ترکیه بوده است. در این ۷۹ جنگ، آذربایجان و مردم غیور آن در خط مقدم دفاع از کیان و فرهنگ ایران بوده است./ دکتر یداله کریمی پور، استاد دانشگاه خوارزمی
@navad_siasi
۲۸ بهمن ۱۴۰۱
۲۸ بهمن ۱۴۰۱
🔸بالگردهای شینوک ارتش به پرواز در آمدند.
🔹کانال سپاه قدس: طبق اعلام ارتش و به دستور فرمانده نیروی زمینی از صبح امروز بالگردهای هوانیروز ارتش به ویژه اسکادران بالگردهای ترابری سنگین شینوک جهت انتقال مایحتاج و کمکهای امدادی به مناطق تحت محاصره برف در استانهای اصفهان و چهارمحال و بختیاری که راههای ارتباطی آنها قطع شده است اعزام شدند
@navad_siasi
۲۸ بهمن ۱۴۰۱
♦️ دیگه واقعاً نمیدونم اینها حقیقاً انقدر بیسوادند که حتی یک سرچ کوچیک هم بلد نیستند ، یا عمداً این کارو میکنند. چون آبروی نداشته شان براشون مهم نیست ، یا اینکه مخاطبین خودشونو پشت کوهی فرض میکنند.
🔹احسان کرمی دوباره یه توییتی زده و چندتا عکس کنار هم چیده و ادعا کرده که برای خیابانهای تهران است و شهرداری تهران رو مسخره کرده.
🔹 جناب برانداز بیسواد! بغیر از یک عکس از ۹ عکس هیچ کدام برای ایران نیست ، همه برای آمریکاست.
@navad_siasi
۲۸ بهمن ۱۴۰۱
24.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️گوشه ای از اقتدار
🔹ایران سرزمین قدرتمندترین پهپادهای نظامی/ جهان در شگفتی تنوع گسترده پهپادی ایران
@navad_siasi
۲۸ بهمن ۱۴۰۱