♦️عه شروین حاجی پور ک برااااای آزااااادی دخترا اهنگ میخوند چی شد یهو تو ترک جدیدش به زن شوهردار میگه به شوهرت نگو بچت از منه 😑
💥مفهوم شما از ازادی و هم فهمیدیم زااارررت
#آزادی_حیوانی
@navad_siasi
🔴سردار سلامی امید داده که بازار ارز درست میشود!
🔹️ یکی به سردار بگوید وقتی موشکها را غلاف کردید و دنبال آرامش در منطقه بودید دشمن سراغ اقتصاد و جامعه ما آمد، اجازه شروع شلیکها را بدهید اثراتش را در بازار خیلی زود میبینید.
🔺اقتصاد ایران به موشک نیاز دارد تا طرح مدیران بیسواد.
@navad_siasi
🔳وتوی امریکا بر طرحهای آتشبس در اوکراین
▪️همه کشورهای دنیا بر این باور هستند که برافروزنده جنگ در اوکراین، امریکا و انگلیس هستند. جنگی که نشان از تغییر ماهیت جهان قدیم به جهان جدید دارد. در طول یک سال گذشته اتفاقات و رویدادهای مختلفی در شرق اروپا روی داده که هر کدام از این رویدادها میتواند اثرات شدیدی بر ماهیت رفتارهای هژمونیک کشورها داشته باشد. اینکه چرا امریکا نمیخواهد جنگ در اوکراین به پایان برسد، سوالی است که این روزها همه از خود میپرسند. گسیل سیل سلاح و حمایت سیاسی و تبلیغاتی از این جنگ نشان از برنامههای وسیع و گسترده غرب به ویژه امریکا و انگلیس برای این کشور دارد.
▪️نخستین ایده صلح از سوی «لولا داسیلوا» رئیسجمهوری برزیل همزمان با نخستین سالگرد جنگ اوکراین، مطرح شد که وی پیشنهاد خود مبنی بر ایجاد گروهی از کشورها برای تشکیل میز مذاکره به منظور دستیابی به صلح را تکرار کرد. پیشتر نیز داسیلوا در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با صدراعظم آلمان گفته بود: پیشنهاد من این است که گروهی از کشورها ایجاد شود که گفتوگوی بین اوکراین و روسیه را برای یافتن صلح ترویج کند و پیشنهاد میکنم این گروه از خود آلمان، فرانسه و ایالات متحده و در میان دیگر کشورها، برزیل، چین و هند به عنوان میانجیهای احتمالی تشکیل شود.
▪️در این میان چین که همواره بر بیطرفی در قبال جنگ اوکراین تاکید می کند در یکسالگی بحران اوکراین وارد گود شده و طرح صلح ۱۲ مادهای ارائه کرده است؛ طرحی که در آن بر آغاز گفتوگوهای صلح میان مسکو و کییف، آتشبس، پایان تحریمهای غرب علیه روسیه، اتخاذ تدابیری برای تضمین امنیت تاسیسات هستهای، ایجاد گذرگاههای بشردوستانه برای خروج غیرنظامیان و گامهایی در راستای تضمین صادرات غلات تاکید شده است.
▪️طرح صلح چین همچنین بر مواضع این کشور مبنی بر «تضمین موثر حاکمیت، استقلال و تمامیت ارضی» همه کشورها تاکید و خواستار پایان «ذهنیت جنگ سرد» شده است؛ بندی که بیش از همه به مذاق زلنسکی خوش آمده و وی اعلام کرده که در نظر دارد به زودی با شی جین پینگ رئیس جمهوری چین ملاقات و در خصوص این طرح پیشنهادی با وی گفت وگو کند.
▪️با این حال، درست چند روز پیش از آنکه چینیها طرح خود را علنی کنند، شاهد حمله شدید غربیها به چین مبنی بر کمک به روسیه در جنگ علیه ناتو بودیم!! این سوال از همان ابتدا شکل گرفت که چرا غربیها حالا باید چین را زیر شلاق اتهامات اثبات نشدهای بگیرند که حتی به گفته جان کربی دستگاه اطلاعاتی این کشور هیچ سندی مبنی بر کمک ارسالی چین یا نیت این کشور برای کمک به روسیه در جنگ علیه ناتو در اوکراین ندارند؟ حمله به چین چند روز قبل از کنفرانس امنیتی مونیخ شروع و در هنگام برگزاری نشست افزایش یافت و حالا به مراحل تازهای رسیده است.
▪️وانگ یی مقام ارشد وزارت خارجه چین که در واقع، وزیر خارجه حزب کمونیست چین و یا به عبارتی سیاستگذار ارشد این کشور در دوران جدید به شمار میرود، اما در کنفرانس مونیخ از طرح ابتکاری صلح گفت و همان زمان دلایل حمله بیامان و شدید غربیها به چین و سیل اتهامات واهی و بدون سند علیه این کشور مبنی بر کمک تسلیحاتی به روسیه تشدید شد. این حملات مشخص کرد که غربیها به هیچ عنوان تمایل ندارند چین واسطه جنگی شود که امریکا و انگلیس در شرق اروپا شعلهور کردهاند و به همین دلیل چین را زیر بارانی از دروغهای رسانهای خندهدار مانند فروش 100 فروند پهپاد انتحاری گرفتند تا جایگاه این کشور در مقام میانجی صلح را از بین ببرند.
▪️با این حال، مشخص شد که چینیها دنبال اهداف خاص خود هستند و حاضر به عقبنشینی نیستند. این موضوعی است که به مذاق غربیها خوش نیامده و هر چند که روسها نیز احتمالاً از طرح پیشنهادی چین به دلیل وجود یک گزینه تحت عنوان «تضمین موثر حاکمیت، استقلال و تمامیت ارضی» خوششان نیاید، اما به دلیل جایگاه چین در سیاست خارجی و اقتصاد روسیه سران کرملین چشمشان را در وهله اول بر این موضوع خواهند بست. آنها به خوبی میدانند که غربیها، به ویژه امریکا و انگلیس با شامورتیبازی و دروغهای خاصر خود طرح چین را به حاشیه خواهند برد.
▪️امریکا و انگلیس بدون شک دنبال پایان جنگ و آتشبس در اوکراین نیستند. هزینههای هنگفت امریکا در جنگافروزی در اوکراین نشان داد که این کشور به شدت دنبال تشدید نبرد است و به هیچ کشوری اجازه نقشآفرینی را نخواهد داد. رئیسجمهور اوکراین نیز به نظر آن اندازه استقلال رای و جسارت ندارد که در دومین سال جنگ و ویرانی در این کشور بخواهد مستقل فکر کند و تصمیم بگیرد.
@navad_siasi
🔴 ابلاغ دستورالعمل پوشش کارکنان داروخانه ها
♦️ سازمان غذا و دارو دستورالعمل نحوه پوشش کارکنان داروخانه را ابلاغ کرد که از جمله مفاد مهم آن میتوان به ملزم شدن کارکنان خانم (اعم از مسوول فنی و سایر کارکنان) به پوشیدن مقنعه به رنگ مشکی اشاره کرد.
♦️ مسوولین فنی باید ملبس به روپوش سفید بوده و از برچسب مشخصات استفاده کنند. همچنین کلیه کارکنان غیر داروساز داروخانه باید از روپوش با رنگ سبز یا آبی استفاده کنند. ضمن اینکه کلیه داروخانهها موظف به الصاق ضمیمه این دستورالعمل در معرض دید مراجعین داروخانه هستند.
♦️ کلیه کارکنان داروخانه موظف به رعایت رفتار حرفهای، اخلاق داروسازی و کلیه شئون اسلامی و قانونی در همه جنبههای ارائه خدمت در داروخانه هستند و موسس داروخانه باید بر رعایت موارد فوق توسط سایر کارکنان داروخانه نظارت داشته باشد.
♦️ معاونتهای غذا و دارو در مرحله قبل از راهاندازی داروخانه ملزم به اخذ تعهد کتبی از موسس داروخانه مبنی بر رعایت مفاد این دستورالعمل از زمان شروع فعالیت داروخانه هستند و کیفیت رعایت این دستورالعمل در ارزشیابی داروخانهها لحاظ خواهد شد.
@navad_siasi
♦️اروپا چند نهاد ایرانی را تحریم کرد
🔹اتحادیه اروپا نیروی هوا فضای سپاه، سازمان جهاد خودکفایی سپاه، شرکت اوج پرواز، شرکت پرآور پارس، صنایع هوایی قدس و صنایع هوایی شاهد را با ادعای حمایت نظامی از روسیه تحریم کرد.
@navad_siasi
8.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸شهرام عبدلی: تکه پارچه سوخته خیمه امام حسین رو با هیچی عوض نمیکنم
🔹روایت شهرام عبدلی از حضور در عزاداری امامحسین در محرم : پدرم نذر کرده بود اگر خدا بهش بچهبدهد ببرد هیئت امام حسین زنجیر بزند و عزاداری کند. من را میبرد در دسته عزاداری و در حین زنجیر زنی نگاهم میکرد.
این ده روز بهترین روزهای زندگی من بود
هر سال منتظر رسیدن ده روز ماه محرم بودم.
♦️خدا رحمت اش کنه، راهی است که همه ما خواهیم رفت😪
@navad_siasi
6.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اصابت پهپادهای انتحاری شاهد (136 یا 131) از دید دوربین حرارتی نصب شده در نزدیکی اهداف
زمان و مکان ویدئو مشخص نیست
براش آهنگ هم ساختند.
@navad_siasi
🔳وقتی تنها راه پیروزی برای غرب، نبودن پوتین میشود / 1
▪️گاهی اوقات فکر میکنم نویسندگان رسانههای غربی ابله هستند یا مخاطبان آنها احمق! البته در تمام طول بیش از دو دهه کار خبری هیچ وقت در حوزه رسانهای اعتمادی به این رسانهها نداشته و ندارم، چرا که آنها به صورت سیستماتیک با دستگاه امنیتی و تبلیغاتی متصل بوده و خبرنگاران و اصحاب رسانه در این کشورها در بزنگاهها کاملا مانند رباتهای بیاختیار شروع به نوشتن گزارشها و تحلیلها و خبرهایی میکنند که گذشته از شاخ، گاوها بلانسبت آدم میشوند! هر چه فکر میکنم مثلا در این کشورها مخاطبان چگونه این دروغها را باور میکنند به کشور خودمان و دروغهایی که سعودی اینترنشنال، بیبیسی و من و تو و دیگر رسانههای ضدایرانی روزانه به خورد ملت میدهند و آنها هم باور میکنند را نگاه میکنم، متوجه میشوم که برخیها واقعاً دوست دارند دروغ بشنوند.
▪️جنگ اوکراین، میدان سقوط نهایی اخلاق رسانهای و حرفهای در میان رسانههای کشورهای غربی بود. این رسانهها از همان ابتدا دروغهایی گفتند و خبرهایی نادرستی منتشر کردند که مرغ پخته خندهاش میگرفت و راست بودن حتی یکی از آنها ثابت نشده است. برای من دلایل این دروغگویی دیگر مبرهن شده و نمیخواهم به چرایی آن بپردازم و فقط در یک کلمه میتوانم آن را تفسیر و تبیین کنم: «هر چه از جنگ میگذرد و افکار عمومی غرب بیشتر مخالفِ جنگ میشوند، میزان دروغگویی رسانهها به عنوان ابزار دولتها و کمپانیهای اسلحهسازی جهت همراه کردن مردم بیشتر میشود!» این یک معادله است و روز به روز شاهد درک بیش از پیش درستی آن هستیم. با تداوم جنگ و ناکامی کشورهای غربی در شکست دادن روسیه، نوع و شکل دروغگویی هم متفاوت میشود.
▪️به عنوان مثال، نشریه تایم گزارشی و از شش سناریوی احتمالی پایان جنگ در اوکراین گفته که با مطالعه آن، آدم سردرد میگیرد! حقیقت نمیخواستم به این گزارش بپردازم، اما چون شکل و نوع دروغپردازی و قلب حقیقت توسط دستگاه رسانهای و بوقهای تبلیغاتی ناتو را در فاز جدید نشان میدهد، میخواهم به بخشی از آن اشاره کنم. باشد که با مطالعه آن به زاویه دیگری از دروغهایی که روزانه به خورد مخاطب میدهند و البته در خلال آن میتوان آرزوهای دست نیافته غربیها را هم مشاهده کرد، پی برد. در همان ابتدای این یادداشت آمده است: «ماموریت کشاندن اوکراین به میز مذاکرات ماموریت دشواری خواهد بود به ویژه پس از آنکه مسکو توافقنامه منطقهای سابق را که با کییف امضا کرده بود، نقض کرد، برکناری پوتین به عنوان رئیس جمهوری میتواند راه طولانی ترغیب اوکراین به امکان دستیابی به یک توافق صلح قابل اجرا را طی کند.»
▪️دقت کنید؛ روسیه را متهم به نقض توافق منطقهای سابق که منظورش همان توافقات مینسک یک و دو است، میکند! این مساله که آدم و عالم میدانند که این توافق به قول نویسنده تایم منطقهای به گفته آنگلا مرکل برای خرید زمان توسط غربیها تدارک دیده شده بود و از همان ابتدا هم قرار نبود که غرب به ویژه طرف اوکراینی به آن عمل کند. اما مساله بعد که بسیار جالب است، برکناری پوتین به عنوان «تنها راه ممکن» برای برقراری یک صلح قابل اجرا است! یعنی تایم دارد به مخاطبان غربی میگوید تا زمانی که پوتین در کرملین در قدرت است، جنگ ادامه دارد! حالا سال دیگر در روسیه قرار است انتخابات برگزار شود و بدون شک دوباره پوتین رئیس جمهور میشود؛ آیا کشورهای غربی باید خود را برای سالها جنگ در جبهه شرقی آماده کنند؟ مردم اروپا که همین الان هم مشکلات عدیدهای دارند، چگونه میتوانند زیر بار یک جنگ چند ساله کمر راست کنند؟
▪️در ادامه این گزارش که به طنزی بیمعنی، اما برای ابله کردن هر چه بیشتر مخاطب غربی لازم است؛ آمده: «روسیه با وجود هزینههای غیرعادی که در این جنگ متحمل شده که حدود ۲۰۰ هزار کشته یا زخمی و انهدام نیمی از تانکهای آن برآورد شده، تلاش میکند منابع اوکراین را نابود کند و احتمال استمرار جنگ فرسایشی برای چندین سال و با شدتهای مختلف وجود دارد...» به عدد 200 هزار کشته و زخمی دقت کنید! این عدد الان چهار ماه است ثابت است و اصلا تغییر هم نمیکند. از آبان تا الان دارند روی این عدد مانور میدهند و معلوم نیست در این چهار ماه اصلا کسی کشته یا زخمی شده است یا نه! این شکل از اطلاعرسانی در مورد تلفات انسانی روسیه در حالی اعلام میشود که نوشتن در مورد انهدام نیمی از تانکهای این کشور، مغز آدم را به سوت زدن وادار میکند. به نظر شما، نویسنده آمار دقیقی از تعداد تانکهای ارتش روسیه داشته است؟ این نیمی از تانکها دقیقاً چه عددی است؟ به نظر شما جریان موهای خر ملانصرالدین و تعداد ستارههای آسمان نیست که کسی شمرده باشد؟ #کریم_جعفری
@navad_siasi
🔳سقوط اودسا، فروریختن دیوار برلین / 2
▪️در ادامه نویسنده تاکید دوباره به تداوم جنگ به شکل فرسایشی دارد که در اصل گزارش به اشکال آن هم مانند جنگ چریکی در مناطق تحت کنترل روسیه اشاره شده است. این هم نشان میدهد کسی که مطلب را نوشته، یکی مثل همین صادق زیباکلام، یا عباس عبدی، محمد مهاجری، حسین علائی و دیگر نویسندگان زبردست ایرانی است در این یک سال هر چه نوشتند، برعکس شد، چرا که چیزی از دنیای نظامیگری نمیدانند و اصولا در مناطقی که توسط روسها تصرف شده به دلیل ماهیت طبیعت قابلیت جنگ چریکی وجود ندارد و مهمتر از همه، اکثریت ساکنان این مناطق روستبار هستند که امروز در جبهه ضد ناتو میجنگند.
▪️این یادداشت مطالب و دیدگاههای طنز بسیاری دارد که از آن عبور میکنیم اما از این قسمت به هیچ عنوان نمیتوان گذشت کرد: «اوکراین بر این نکته پافشاری دارد که میتواند روسیه را در میدان نبرد شکست دهد و تاکید کرده اگر حمایت غرب ادامه یابد، این کار را احتمالا ظرف یک سال آتی انجام میدهد!!» قضاوت با خود شما! دقیقا اوکراین اگر ناتو همه نیروهایش را وارد خاک این کشور کند و نظامیانش با لباس نظامیان اوکراینی به میدان نبرد نرود و ارسال تجهیزات به گفته نخستوزیر انگلیس دو برابر اندازه فعلی شود، شاید بتواند یک سال دیگر مقاومت کند. صحبت کردن از شکست دادن روسیه به همان دلیلی که در بالا گفته شد، در رسانههای غربی برجسته میشود در حالی که خودشان هم میدانند خبری در این زمینه نیست. آنها حتی اگر بخواهند هم به دلایل مختلف توان این کار را ندارند.
▪️حالا آرزوی نویسنده که همان توهمات زلنسکی است را داشته باشید که در مورد شکل پیروزی نوشته است: « شکل این پیروزی برای اوکراین هنوز روشن نیست؛ اما کییف اصرار دارد که این پیروزی باید شامل بازپسگیری شبهجزیره کریمه که روسیه آن را به اراضی خود ملحق کرده و نیز بازپسگیری کنترل بخشهایی از منطقه دونباس باشد که کنترل آن در سالها ۲۰۱۴-۲۰۱۵ خارج شد و در صورت موفقیت اوکراین در تحقق این اهداف، این کشور را در وضعیتی قدرتمندتر از زمانی قرار میدهد که حمله روسیه آغاز شد!!» روسها اگر از خرسون عقبنشنیی کردند دلایل تاکتیکی داشت، پس از عقبنشینی به پشت دنیپر، شما یک خط خبر در مورد یک متر پیشروی طرف اوکراینی شنیدهاید؟ در این چهار ماه در محور باخموت دقیقا چه اتفاقاتی روی داده و کسی میداند تا دو هفته دیگر در غرب اودسا چه اتفاقی روی خواهد داد؟ بنابراین اینکه هنوز کسی باشد که فکر کند میتواند پا به کریمه بگذارد، یا روانی است یا اینکه شیاد و کلاهبردار که زلنسکی و البته تولیدکنندگان تسلیحات در غرب شایسته همه این موارد هستند.
▪️اما برای آنکه بدانید دلایل وحشت و نگرانی غربیها از اهداف روسیه چیست، بهتر است این چند خط را بخوانید تا بهتر از دلایل ترس غربیها از پیروزی روسیه در اوکراین آگاه شوید: « زمانی که پوتین عملیات نظامی ویژه را آغاز کرد، گفت که این جنگ برای خلع سلاح اوکراین و نابودی نازیهای مقیم آن است؛ اما هدف اصلی او بازگرداندن اوکراین به اتحادیه امپراتوری بود، همان کاری که با بلاروس انجام داد و در واقع میتوان استراتژی پوتین در قبال اوکراین را اینگونه توصیف کرد، اگر من نتوانم آن را داشته باشم، هرگز کسی آن را نخواهد داشت!!» بله، برای غربیها مساله این است که آنها نگرانی گسترش قدرت روسیه در شرق اروپا هستند. هر چند اگر امریکا و انگلیس در اوکراین دست به فتنهگری نمیزدند شاهد جنگ نبودیم، اما حالا که جنگ شروع شده، تبعات عجیبی دارد که گفتن در مورد آن کمی احتیاط میخواهد.
▪️با این حال، من احتیاط را کنار گذاشته و به صراحت مینویسم اگر روسیه نیروهایش را در غرب اودسا پیاده کند و به منطقه ترانسنیستریا دسترسی یابد، بدون شک مولداوی سقوط خواهد کرد. پیامد سقوط مولداوی اثرات این پیشروی بر رومانی و بلغارستان است، کشورهایی که اکثریت مردم آن پیرو کلیسای ارتودکس هستند. ادامه این واکنشها که جنگ را عملا دینی میکند، به یونان هم خواهد رسید کما اینکه در بالکان کشورهایی مانند صربستان و مقدونیه نیز راحتتر میتوانند موضعگیری کنند. پیشروی روسیه در غرب اودسا مانند فروپاشی دیوار برلین است. این یک خط را از من برای آینده داشته باشید. نویسنده تایم باید نگران این مساله باشد.
▪️همانگونه که فروپاشی دیوار برلین باعث فروپاشی بلوک شرق شد، بدون شک پیاده شدن نیروهای روس در غرب اودسا هم میتواند چنین اثری برای ناتو و اتحادیه اروپا داشته باشد. باید دید در بهار چه روی میدهد و نالههای وحشتناکی که از اروپا و امریکا به گوش میرسد بدون دلیل نیست. آنها به خوبی از وضعیت زندگی مردم در کشورهای فقیر اروپای شرقی که همین الان هم زیر بار سنگین جنگ کمر خم کردهاند خبر دارند...
@navad_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️مشکل جهانی پیاز؛ هر کیلو 1000 دلار!
🔹 شبکه قطری الجزیره در گزارشی افزایش شدید و جنون آمیز قیمت پیاز این امر را یک مشکل جهانی عنوان کرد که ناشی از عوامل فصلی خصوصا سیلاب های شدید در کشورهای تولید کننده اصلی یعنی هند و پاکستان و به دنبال آن کاهش تولید دانست.
جنگ اوکراین که باعث افزایش مالیات و هزینه بالای حمل و نقل در سطح جهانی شده نیز در دیگر عوامل این مساله است
@navad_siasi