🌪️نود سیاسی 🌪️
باز هم شبهای تاریک دمشق و باز هم پذیرایی پدافند آماده سوریها از تجاوزات مکرر ارتش عبری. منابع خ
🔴 روزنامه هاآرتص اعلام کرد که سامانه پدافند هوایی ارتش رژیم صهیونیستی یک موشک را که از سوریه به سمت بلندیهای اشغالی جولان شلیک شده بود، منهدم کرده است و چند موشک از پدافند عبور کرده و به اهداف برخورد کرده اند
اویحای ادرعی سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی هم در توئیتی عنوان کرد که سامانه پدافند هوایی ارتش به منظور مقابله با چند فروند موشک زمین به هوا که از سوریه شلیک شده بود، فعال شده است.
#شما_هم_به_نود_سیاسی_بپیوندید
👇👇
🆔 @navad_siasi
🌪️نود سیاسی 🌪️
🔴 روزنامه هاآرتص اعلام کرد که سامانه پدافند هوایی ارتش رژیم صهیونیستی یک موشک را که از سوریه به سمت
رژیم صهیونیستی بار دیگر اهدافی را در دمشق هدف حملات موشکی قرار داده است به نوشته رسانههای این رژیم این حمله نسبت به حمله وقتی پیش این رژیم گستردهتر بوده است و البته هنوز مشخص نیست هدف واقعی این حمله چه مناطقی بوده اما برخی از منابع وابسته به گروه های تروریستی مدعی هستند که بار دیگر هدف یک هواپیمای ترابری ایرانی بوده که در فرودگاه دمشق به تازگی فرود آمده بود. واکنش پدافند سوریه به این موشکها باعث ورود آنها به شمال فلسطین اشغالی شد که در نتیجه پدافند رژیم صهیونیستی فعال شد.
#شما_هم_به_نود_سیاسی_بپیوندید
👇👇
@navad_siasi
💢 پیام نتانیاهو به ایران از طریق عمان
🔹🔸سعد الله زارعی:
♦️نتانیاهو با سفر به عمان به پادشاهی این کشور گفته که از طرف ما به ایران بگو تهدید نباش تا تهدید نباشم. درحالی که قبلش گفته بود که ما به هیچ وجه اجازه نمی دهیم، نیروهای ایرانی در سوریه بمانند. اکنون می گوید در سوریه بمان اما تهدید علیه اسرائیل نباش.
✅ #شما_هم_به_نود_سیاسی_بپیوندید
👇👇
🆔 @navad_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اروپاییها با شنیدن نام ایران به یاد چه میافتند؟
❌ قدرت رسانه را ببینید، ایران در این چهار دهه هیچ جنگی را #آغاز نکرده است، خود قربانی جنگ و تروریسم بود اما با وجود اینکه آمریکا بزرگترین جنگها را راه انداخته، افکار عمومی تحت تاثیر رسانه ها ایران را مساوی جنگمیداند!
براستی اگر #ایران کشور مهمی نیست، اگر کشوری بی اهمیت و منزوی است، چرا رسانه های دنیا انقدر به ما میپردازند؟
این از موضع قدرت و اثرگذاریست
#شما_هم_به_نود_سیاسی_بپیوندید
👇👇
@navad_siasi
#اختصاصی_نودسیاسی
❇️مشخص شد #رهبری در مورد #هاشمی_رفسنجانی نخواستند آن_#شهادت را بدهند
♨️۵ دی ۹٧ | علی #مطهری، نایب رییس مجلس توئیت کرد: رهبر انقلاب در نمازی که بر پیکر مرحوم آیتالله #هاشمیشاهرودی خواندند جمله «اللهم انّا لانعلم منه الا خیرا» را ذکر کردند، اما در نماز بر پیکر مرحوم آیتالله #هاشمیرفسنجانی این جمله را نخواندند؛ به نظر میرسد علت آن نوع برخوردی است که این دو مرحوم درباره #معترضان انتخابات سال ۸۸ داشتند
💢 ۵ دی ۹٧ | فیلم اقامه #نماز_میت بر پیکر هاشمیشاهرودی به امامت رهبر انقلاب
🔶در نماز #میت هاشمیشاهرودی توسط رهبر انقلاب، جمله "اللهم انا لانعلم مِنه اِلاّ خیرا"، "خدایا ما جز خیر و خوبی از او ندیدهایم" خوانده شد
🔷 در نماز میت هاشمیرفسنجانی توسط رهبر انقلاب، جمله "اللهم انا لانعلم مِنه اِلاّ خیرا"، "خدایا ما جز خیر و خوبی از او ندیدهایم" #خوانده_نشد و بهجای آن دعای خیر و #غفران خواندند
🔹 قبلا این جمله توسط رهبر انقلاب برای مرحوم خوشوقت، آقا #مجتبیتهرانی و #مهدویکنی هم قرائت شده بود و دقیقا ۲ سال بعد از #هاشمیرفسنجانی، آن جمله را مجددا خواندند؛ مشخص شد، موضوع اختلاف فقهی در قرائت نماز میت نیست، بلکه فقط در مورد هاشمیرفسنجانی نخواستند آن #شهادت را بدهند
#شما_هم_به_نود_سیاسی_بپیوندید
👇👇
🆔 @navad_siasi
🔴 #فوری
«پرزیدنت ترامپ» در سفری اعلامنشده وارد عراق شد.
«پرزیدنت ترامپ» رئیسجمهور آمریکا در سفری از پیش اعلام نشده وارد عراق شده و با نظامیان آمریکایی دیدار کرده است.
ترامپ با حضور در «پایگاه هوایی الاسد» در استان الانبار گفته است به هیچ عنوان قصد ندارد نیروهای آمریکایی را از عراق خارج کند.
#شما_هم_به_نود_سیاسی_بپیوندید
👇👇
🆔 @navad_siasi
🌪️نود سیاسی 🌪️
🔴 #فوری «پرزیدنت ترامپ» در سفری اعلامنشده وارد عراق شد. «پرزیدنت ترامپ» رئیسجمهور آمریکا در سفری
🔴 تصاویری از حضور از پیش اعلام نشده «پرزیدنت ترامپ» و بانوی اول آمریکا، «ملانیا ترامپ» در بین سربازان آمریکایی در (پایگاه هوایی الاسد)، استان الانبار عراق
#شما_هم_به_نود_سیاسی_بپیوندید
👇👇
🆔 @navad_siasi
#فوری
🔴 پارلمان اسرائیل خود را منحل کرد
پارلمان اسرائیل در شامگاه چهارشنبه ۵ دی (۲۶ دسامبر) خود را منحل کرد و بدین گونه راه را برای برگزاری انتخابات زودهنگام هموار ساخت. از ۱۲۰ کرسی نمایندگان، ۱۲۰ تن از نمایندگان کنست در اورشلیم به انحلال پارلمان رأی دادند.
با خروج یک حزب راست به رهبری آویدگدور لیبرمن و کنارهگیری او از مقام وزارت دفاع در ماه نوامبر گذشته، بنیامین نتانیاهو با اکثریتی شکننده دولت ائتلافی را سر پا نگه داشته بود.
این انتخابات قرار است در ۹ آوریل ۲۰۱۹ برگزار شود.
#شما_هم_به_نود_سیاسی_بپیوندید
👇👇
🆔 @navad_siasi
🌪️نود سیاسی 🌪️
🔴 تصاویری از حضور از پیش اعلام نشده «پرزیدنت ترامپ» و بانوی اول آمریکا، «ملانیا ترامپ» در بین سربازا
⭕️خبر فوری / حمله موشکی به سفارت آمریکا در بغداد در پی سفر غیرمنتظره ترامپ
شبکه العالم در خبر فوری به نقل از منابع عراقی اعلام کرد در پی سفر غیرمنتظره دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به پایگاه نظامی در استان الانبار عراق ، سفارت آمریکا در منطقه الخضراء بغداد سحرگاه امروز هدف دو موشک قرار گرفت.
#شما_هم_به_نود_سیاسی_بپیوندید
👇👇
@navad_siasi
◾️عادل الجبیر هم برکنار شد
▪️از قرار معلوم عادل الجبیر نیز از وزارت خارجه سعودی کنار رفته تا فرد دیگر جایگزین او شود. این اتفاق باید دو ماه پیش و پس از سکوت معنادار الجبیر در برابر کشتن جمال خاشقجی صورت میگرفت. او به دلیل دفاع نکردن از محمد بن سلمان مغضوب واقع شده بود و حالا باید تاوانش را بدهد.
▪️ البته یک نگاه دیگر نیز وجود دارد مبنی بر اینکه الجبیر به دلیل آنکه سیاست های تند و نگاه بسیار بدی نسبت به کشورهای منطقه داشت دیگر در آن جایگاه و آن پایگاه نداشت که بتواند روابط ریاض با دیگر کشورها را مدیریت کند، به همین دلیل نیاز است تا فردی با فکر دیگر جای او را بگیرد.
▪️الجبیر که در دستگاه دیپلماسی سعود الفیصل وزیر خارجه اسبقِ آلسعود پرورش یافته بود همه چیزش را مدیون مکتب سیاسی وی است تا به این ترتیب با رفتن او از وزارت خارجه این رژیم نسلی تازه که ارتباط کمتری با الفیصل داشتند دیپلماسی سعودیها را مدیریت کنند.
#شما_هم_به_نود_سیاسی_بپیوندید
👇👇
@navad_siasi
🔴 پایان بزن و در روی موشکی صهیونیست ها!
♦️پس حمله موشکی اخیر صهیونیست ها به خاک سوریه 👇
🔻برخی منابع رژیم صهیونیستی مدعی شده اند که #روسیه به تل آویو پیغام داده که در صورت تکرار حملات هوایی به مواضع ارتش #سوریه موشک های SA-5(S200) تمام اهداف هوایی ممکن را در قلب #اسرائیل هدف قرار خواهند داد و این یعنی ایجاد منطقه #پرواز_ممنوع بر فراز صهیونیست ها و لغو تمام پروازها!
#شما_هم_به_نود_سیاسی_بپیوندید
👇👇
🆔 @navad_siasi