🔴 #علــــــــی_برکت_الله
⛔️به لطف برجام گوگل هم سرویس نقشه اش را از ما گرفت
🔻هر روز بر تحریمهای کاربران فضای مجازی در ایران اضافه میشود؛ بتازگی سرویس نقشه گوگل هم برای سایتهای ایرانی تحریم شده است.
🔻حذف برنامههای با چرخه مالی آنلاین ایرانی از اپلاستور و گوگلپلی، محدود کردن کاربران ایرانی در گوگل آنالیتیک، عدم اجازه بارگذاری اپلیکیشنها در استورهای بینالمللی، مسدود کردن برنامههای آموزشی گوگل برای دانشجویان و اساتید دانشگاه مانند برنامه کورسرا (Coursera) نمونههایی از محدودیت های ایجاد شده برای کاربران ایرانی در فضای مجازی است.
⭕️ البته محمدجواد آذریجهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، قول کریمانهای 😏 مبنی بر مذاکره با تحریمکنندگان کاربران ایرانی داد که به نظر میرسد بعد از گذشت نزدیک به 9 ماه این مذاکرات هنوز پایان نیافته است😏
📛اما گوگل در جدیدترین تحریم خود علیه کاربران ایرانی، خدمات رایگان سرویس «نقشه» خود را برای وبسایتهای با دامنه ایرانی (IR) مسدود کرده است.
📛 این موضوع باعث میشود تا کسبوکارهای نقشهمحور با مشکل جدی مواجه شوند. با توجه به اینکه اغلب استارتآپهای ایرانی از تاکسیهای آنلاین گرفته تا برنامههای جغرافیایی و آب و هوایی به این خدمت احتیاج دارند، این اقدام گوگل میتواند آسیبی جدی به آنها برساند.
🔻حسین مرادقلی، مدیر فنی «اسنپ»، در این خصوص میگوید: گوگل به ما چیزی را اعلام نکرده و ایمیلی نزده اما نقشه لود نمیشود و خطای ۴۰۱ دریافت میشود.
⚠️خطا ۴۰۱ یعنی، بلاک کردن دامین که گوگل فعلاً در این باره سکوت کرده و پاسخی نداده.
📛این تحریمها به صورت گزینشی اعمال میشود و هدف به صورت مشخص کسب و کارهای اینترنتی و فعالیتهای وابسته به آنهاستدر حال حاضر 50 درصد خدمات گوگل برای ایران مسدود است که در این بین ۱۰۰ درصد از خدماتی که مورد نیاز توسعهدهندگان کسبوکارهای نوپاست مشمول این محدودیتها میشود.
📛نبود زیرساخت ثابت و قابل اعتماد در فضای مجازی مانند سرویس «نقشه» داخلی باعث شده سرمایهگذاری کسب و کارهای اینترنتی در ایران با توجه به تحریمهای پیدرپی بسیار ریسکپذیر باشد و هیچ سرمایهگذاری رغبت به حضور در این فضا را نداشته باشد.
🔴اما یک نکته مهم در خصوص تحریم هایی که کاربران فضای مجازی به برکت برجام با آن روبرو هستند
🔻از لحاظ قانونی نمیشود به شرکتهایی که اپلیکیشنهای ما را تحریم میکنند فشار وارد کرد به دو دلیل
1⃣ این شرکتهای تحریمکننده همگی خصوصی هستند،
2⃣ آنها به دلیل تحریمهای آمریکا از ایران درآمدی ندارند و طبیعی است که ما را محدود کنند.
⛔️خلاصه اینکه گلابیهای برجام در فضای مجازی هم کرم انداخته و نهتنها ارتباط ایران با کشورهای صاحب این فناوری بهتر نشده، بلکه دایره تحریمها در این حوزه هر روز تنگتر میشود.
🔸امید است در سنوات آتی صنعت ارتباطات کشور به سمت خودکفایی حرکت کند یا در غیر این صورت با دیپلماسی پایدار به سمت توافقی حرکت کنیم که نیازهای مردم در آن نادیده گرفته نشود.
🆔 @roshangari_iran
#براندازها_بخوانند
💢براندازها: مهرماه امسال #زنگ_مدارس را ما به صدا در میاوریم
سال ۱۹۸۳ (۱۳۶۲) در لندن یک کنسرت معروف توسط #فریدون_فرخزاد برگزار شد. اولین بار بود که حدود ۴ هزار ایرانی مخالف جمهوری اسلامی پس از انقلاب در یک سالن دور هم جمع میشدند.
بیشتر از اینکه کنسرت بصورت معمول و متداول آن اجرا شود، با سخنرانی های #فرخزاد به یک #کنسرت_سیاسی تبدیل شد.
اما کدام نکته برای امروز اهمیت دارد، بخشی از #اپوزیسیون یا همان براندازها در آن سال میگفتند: "مهرماه زنگ مدراس تهران را ما به صدا در خواهیم آورد!!!"
آن زمان، اوج جنگ ایران و عراق بود، #براندازها از کاباره های لس انجلس با مشروب گیلاس کنار لیدی های مو بِلوند به #صدام دل بسته بودند که #انقلاب مردم را سرنگون کند!
بعدها به رجوی و سازمان قاتل او دل بستند، بعدتر به تحریمهای کلینتون و تهدید به جنگ جرج بوش و زیرکی اوباما.
امروز هم به دیوانه ای بنام #ترامپ دل بسته اند آن هم از پشت توییتر و تلگرام در حال جنگ با انقلابِ مردم هستند.
بیش از ۳۰ سال از آن #کنسرت و سخنان فرخزاد میگذرد، خیلی از آن براندازها، پیر شدند، بسیاری مُردند و صدای #زنگ مدارس را که قرار بود به صدا در آوردند نشنیدند.
نسل جوان تر و فرزندان آن جماعت دل به ناکجا آباد بسته اند و در آرزوی پدران خود روزگار سپری میکنند.
مردم، انقلابی را که خودشان خلق و با #خون از آن دفاع کرده اند، با چند توییت و پُست در اینستاگرام رها نمیکنند.
تنها چیزی که به این انقلاب #آسیب میزند، دوری از آرمانهای انقلاب توسط خود ماست، وقتتان را با براندازهای مجازی تلف نکنید.
#علیرضا_زادبر
@roshangari_iran
🔴 بعد از نزدیک ۳ سال، عربستان جسد حجاج پاکستانی را که در حادثه منا شهید شده بودند، تحویل داد.
پ. ن:ذلت مردم کشوری که رهبر مقتدری مثل ایران ندارد را ببینید!
@Roshangari_iran