5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوب میمردید ای گزارش را همان لحظه انهدام مقر این تروریستها منتشر میکردید؟! در حمله موشکی و پهپادی ایران به پایگاه اصلی این تروریستهای تکفیری در مجموع ۹۵ نفر به هلاکت رسیدند که تمام مسوولان و مربیهای آموزشی این گروهک هم آنجا بودند. ایران در دو نوبت با چند فروند موشک و پهپاد درست مقر تروریستها را هدف قرار داد که خود طرف پاکستانی هم ناچار به اعتراف به آن شد.
اما ارتش اتمی پاکستان به خاطر اینکه هندیها داشتند مسخرهاش میکردند و از طرف دیگر از اینکه ایران این قدر دقیق و حرفهای و با اشراف کامل مقر تروریستهای تحت پوشش آنها را زده (ملاحظه کردید که وزارت خارجه پاکستان برای سلب مسوولیت از گندی که زده بودند گفت بر این منطقه اشراف نداشته است!!!) آمد و چند خانواده گرسنه و آواره را کشت... پیش از این نوشته بودم که ایران باید تمام ویدیوهایی که در آن از طرف پاکستانی میخواهد تا به فعالیت این گروهکها پایان دهند را برای مردم منتشر کند تا همه چیز دست همه بیاید. #کریم_جعفری
@navad_siasii
نخست وزیر موقت پاکستان بعد از اینکه تفریحاتش در سوئیس به پایان رسید، اسکی بازیش را هم انجام داد و خوشگذرانیاش هم به صورت کامل نهایی شد برگشته پاکستان و بیبیسی فارسی خوشحال است که طرف میخواهد نشست کمیته امنیت ملی برگزار کند؟! در حوزه رسانه بیاطلاعی و ناآگاهی درد بزرگی است اما برای اینکه بدانید دقیقاً چه اتفاقی افتاده و موضوع از چه قرار است ادامه این مطلب را بخوانید.
جت اطلاع باید بگویم که ایران زد، خوب هم زد، اساسی زد محکم زد و نخست وزیر پاکستان که باید سه روز پیش به اسلام آباد باز میگشت، دو روز بعد از حادثه برگشت والا منت سر مردم پاکستان و همه میگذارد که سفرش را نیمه کاره رها کرده است جت طلا باید بگویم تمام نخست وزیران و رئسای جمهوری که در نشست داوود حضور داشتند در روزهای نخست باید سخنرانی میکردند و بعد نوبت خارجه و بعد نوبت به کارشناسان میرسید؛ باید بگویم که نخست وزیر پاکستان و وزیر امور خارجه ایران با هم از داووس به اسلام آباد و تهران بازگشتند.
خلاصه آنکه شورای امنیت پاکستان هرچه دوست دارد برگزار کند، ایران کانون بزرگ تهدید و ترور را در نطفه خفه کرد و ما در گزارشی مبسوط به این مسئله اشاره خواهیم کرد. #کریم_جعفری
@navad_siasii
✴️ضربه کاری ایران و گیجی پاکستان
🔸صدا و سیما همه ویدئویی ضبط شده از حمله ایران به مقر تروریستها را منتشرنکرد؛ اما به نظرم حداقل خود پاکستانیها متوجه شدند که ایران چه کرد و خودشان چه کردهاند که پس از راکتپرانی و کشتن چند زن و کودک حالا به التماس افتاده و مدام تماس میگیرند و میخواهند ایران بیش از این فعالیت تروریستها در خاک پاکستان را به افکار عمومی خود نشان ندهد. مقامات پاکستان همواره فکر میکنند که چهرهای خوب در ایران دارند و فکر میکنند که باید تلاش بیشتری به خرج دهند تا این چهره خراب نشود!!
🔸این نوع نگاه در طول سالهای گذشته یکی از عوامل مهم مخفی کردن تروریستها و پوشش چندلایه برای آنها بوده است اما به مدد دست بلند ایران و داشتن تکنولوژی خوب و به روز، ایران مدتهاست در بیابانهای پاکستان از زمین و هوا تحرکات این تروریستها را زیر نظر دارد. اشراف ایران بر تحرکات تروریستها در حالی صورت میگیرد که آنها از مبدأ خاک پاکستان چند عملیات تروریستی را از ابتدای سال جاری در ایران شروع کردند که دستکم به شهادت دهها نفر از نیروهای فراجا ایران منجر شد.
🔸هر وقت مسوولان صلاح ببینند مستندات بیشتری را منتشر خواهند کرد، اما واضح است که دو ضربه اساسی ایران در عمق خاک پاکستان که منجر به کشته شدن 95 تروریست شد (بیش از 50 نفر را دستگاههای اطلاعاتی ایران 100 درصد تاییدیه گرفتهاند) و پس از این حملات خود ارتش پاکستان هم در محل عملیات حاضر شد و اقدام به انتقال زخمیها به برخی مراکز درمانی کرد، باز هم برای ایران کاملاً واضح بود و حتی مستندات این اقدام طرف پاکستانی که سخنگوی وزارت خارجهاش گفته بود هیچ اشراف و کنترلی بر آنجا ندارد در دست ایران بوده و آن را به مقامات این کشور نشان داد.
🔸در همین مسیر است که ایران پس از این ضربه اساسی، کاری و بنیادین با سعه صدر با طرف پاکستانی برخورد کرد و تمام مسائل و موارد گذشته را به یاد مقامات این کشور آورد که چگونه به جای همسایهداری، همسایه آزاری را در پیش گرفته است. این موضوعی بود که در طول ساعتهای پس از حمله ایران به این کشور منتقل شد و حتی مستندات کشتن شهروندان بیگناه و آواره و گرسنه پاکستانی هم به برای مقامات این کشور ارسال شد. به نظرم یک ویدئویی در مورد این خانوادهها هم تهیه شده که طرف پاکستانی ترجیح میدهد اصلا منتشر نشود.
🔸بر همین اساس، وزیر امور خارجه پاکستان به همتای ایرانی خود زنگ میزند تا با او در مورد توسعه روابط گفتوگو کند. امیرعبداللهیان وزیر امورخارجه کشورمان در تماس تلفنی جلیل عباس جیلانی ضمن با اهمیت خواندن جایگاه پاکستان در سیاست خارجی و همسایگی جمهوری اسلامی ایران گفت: مناسب است محور همکاریهای امنیتی و نظامی که در گذشته مورد توافق و تاکید مقامات دو کشور قرار گرفته است، با جدیت دنبال شود؛ نیروهای امنیتی ایران در قرارگاههای عملیاتی خود با هرگونه عملیات تروریستی در همان ابتدا مقابله مینمایند و اجازه تحرک عملیاتی به تروریستها نمیدهند.
🔸رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان با اشاره به عملیات ضد تروریستی اخیر قرارگاه محلی ایران علیه گروهک جیشالظلم که مسئولیت بسیاری از عملیات تروریستی از جمله حمله اخیر به پاسگاه انتظامی راسک را بر عهده گرفته تاکید کرد: این اقدام عملیاتی در راستای وظایف آنی قرارگاه عملیاتی منطقه سیستان و بلوچستان و در جهت خنثی سازی تهدید تروریستی فوری بود که با توجه به شواهد و مستندات بیش از 50 تروریست در این مکان در حال آماده سازی برای انجام اقدام تروریستی علیه ایران بودند که با اقدام به موقع نیروهای ایرانی ناکام ماندند.
🔸 امیرعبداللهیان با تاکید بر احترام جمهوری اسلامی ایران به حاکمیت و تمامیت ارضی کشور دوست، برادر و همسایه پاکستان اظهار داشت: حاکمیت و تمامیت ارضی پاکستان قویا مورد توجه ما هست و همکاریهای دو کشور برای خنثی و نابود کردن اردوگاه های تروریستی در خاک پاکستان ضروری است. در شرایطی که رژیم صهیونیستی به کشتار زنان و کودکان در فلسطین مبادرت میورزد، لزوم اتحاد جهان اسلام و کشورهای بزرگ و موثر، بیش از پیش احساس میشود.
🔸در حالی که جلیل عباس جیلانی از وزیر خارجه کشورمان برای دیدار از اسلامآباد دعوت کرد (طرف خودش فهمیده چه گندی زده و ایران چگونه دستش پر است و چه بلایی بر سر تروریستهای مورد حمایت اسلامآباد درآورده است) در اظهاراتی که بیشتر دیپلماسی زرد است تا دیپلماسی اقتدار گفت: تروریسم دشمن مشترک ماست و نباید به تروریست ها و دشمنان روابط تهران و اسلام آباد، اجازه سوء استفاده داد. همکاری و برادری محور اصلی کار ماست. #کریم_جعفری
@navad_siasii
لود بمب بالدار روی بمب افکن سوخو 22 نیروی هوافضای سپاه. به قول یکی از دوستان با ورود بمبهای بالدار جدید که برخی هنوز هم رونمایی نشدهاند، بمبهایی که چند سال پیش رونمایی شده بودند دارند کهنه میشوند و منظورش سرعت توسعه و ساخت این نوع بمبهای راهبردی در کشور بود که روی تعدادی از جنگنده بمبافکنهای کشور هماهنگ شده است. این عکس در حاشیه رزمایش مشترک تخصصی پدافندی کشور برداشته شده است. سپاه تعداد قابل توجهی فیتر در اختیار دارد که همه عملیاتی بوده و بیشتر بستر آموزش و تست تسلیحات هواپایه نیروی هوافضا است.
مهمتر از خود بمب و هواپیما، به نظرم ساخت تجهیزات لود بمب در کشور است. اگر دقت کنید این تجهیزات همگی نو بود و همه هم خوشبختانه ساخت دست فروزندان همین مرز و بوم است و باعث خوشوقتی و خوشحالی بسیار است.
@navad_siasii
این هم پیرمرد کهنهکار نیروی هوایی ارتش؛ پیرمردی که نه تنها بار هشت سال جنگ را بر دوش کشید، بلکه سه نسل خلبان (حالا نسل چهارم) در حال آموزش و پرواز با آن هستند. برخی از ساختهها و تجهیزات به قول امریکاییها فقط یک حادثه هستند و بعد از آنها هیچ وقت ساخته نخواهند شد و این پیرمردها نیز به زودی باید برای طی کردن دوران بازنشستگی (البته اگر فرماندهان نیروی هوایی و ارتش کلا اجازه بدهند) راهی آشیانه ابدی خود شوند.
@navad_siasii
به نظر من بهترین سامانه پدافندی ساخت کشور، همین سامانه سوم خرداد است. سامانهای که در عین جمع و جور بودن، قدرت آتش خوبی دارد، تحرک بالایی دارد، از برد زیر 50 تا بیش از 250 کیلومتر را در اختیار کاربر میگذارد، قابلیت توسعه دارد، رادار بسیار مطمئنی دارد و خلاصه هر چه دیگران فقط یکی دارند، این همه را یکجا دارد. به همین دلیل هم سرمایهگذاری خوبی روی این سامانه شد و گردانهای متعدد آن در مناطق مختلف کشور مستقر شده است. بیشترین گسترش پدافند نیروی هوافضای سپاه در قالب قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء با استفاده از همین سامانه صورت گرفته که در تعداد قابل توجه در خط تولید بوده و باوجود معرفی سامانههای مهران 1 و 2، اما هنوز هم دارد تولید میشود.
با توجه به وسعت کشور و تجربه جنگ اوکراین ما نیاز به در خدمت گرفتن دهها گردان از این سامانه را داریم. ساخت این سامانه ایران را وارد تولیدکنندگان کلاس جدید و مدرنی از سامانههای پدافندی کرد و تا جایی که شنیدهام مشتریان بسیاری هم دارد.
✍️: #کریم_جعفری
@navad_siasi
سامانه پدافندی برد کوتاه 9 دی که روی پلتفرم سوم خرداد اجرا شده است. این موضوع نشان میدهد که ما با یک پلتفرم قابل توسعه و تغییر روبهرو هستیم که امکانات قابل توجهی در اختیار ما میگذارد. موشکهای خانواده 9 دی را پیش از این در کانال دیدهاید که دارای طیفهای مختلفی بوده و برد گوناگونی دارند. قدرت شلیک 8 فروند موشک (که اگر اشتباه نکنم در برخی ویرایشها تعداد این موشکها بیشتر هم میشود) قدرت آتش خوبی به این سامانه داده است.
✍️: #کریم_جعفری
@navad_siasii
حقیقت حمله ایران به مقر تروریستهای تکفیری در عمق خاک پاکستان به این سادگی علنی نخواهد شد و دلیلش هم روابط گسترده دو کشور است. بسیاری بر این باور بودند که اتمی بودن، بازدارندگی میآورد و حتی مقامات خوشخیال پاکستانی هم فکر میکردند با پنهان شدن پشت بمب اتم میتوانند هر کاری میخواهند کنند و دیگران جرأت انجام کاری را نخواهند داشت. بر همین اساس یک دستگاه بزرگ تروریستپروری تشکیل داده و عملا شروع به اخاذی و بیثبانی در کشورهای همسایه خود میکردند. اما حمله پهپادی سنگین ایران به دو مقر تروریستهای تکفیری مورد حمایت انگلیس و رژیم صهیونیستی، نشان از جدیت ایران در حفاظت از امنیت خودش بدون توجه به سطح نظامی طرف مقابل داشت.
@navad_siasii
ای کاش ایران تصاویر این حمله را پیش از آتشبازی و ترقهبازی طرف پاکستانی علیه سه خانه خشتی در جدار مرزی منتشر کرده بود. تبلیغات وسیع ارتش پاکستان در پرتاب دو راکت و چند ریز پرنده (همانگونه که پیش از این هم گفتم هیچ جنگندهای در این حمله مشارکت نداشت و هیچ بمبی هم پرتاب نشد) باعث شد تا ایران فقط گوشهای از اشراف هوایی خود در عمق دهها کیلومتری خاک این کشور را در رسانهها منتشر کند. این اقدام ایران لگد محکمی به ارتش پاکستان و توهمات بیپایان آن بود. پرواز پهپادهای ایرانی در عمق بسیار زیاد این کشور و ناتوانی در شناسایی آن و حتی فهمیدن از اینکه این پهپادها در آنجا پرواز میکنند، باعث سرافکنده شدن طرف پاکستانی شد.
با این حال، این حمله نه تنها زدن یک باند تبهکار تروریست بود که قصد داشتند در داخل کشور ما خرابکاری کنند، بلکه پیامی آشکار و روشن به سایر طرفهایی است که همچنان در حال قمار با مهره سوخته صهیونیستها هستند که بدانند ایران هیچ شوخی با هیچ طرفی نداشته و ندارد. جهت اطلاع باید این را بنویسم بین رصد و زدن این دو پایگاه کلا 30 دقیقه زمان نبرده است که این سطح آماده باش نیروهای مسلح ایران برای انهدام هر تهدیدی را نشان میدهد. بدون شک در مورد انهدام قدرت عملیاتی تروریستهای تکفیری مطالب بیشتری برای گفتن هست.
✍️: #کریم_جعفری
@navad_siasii
🔳چرا عملیات ایران علیه تروریستها کاملا موفق بود؟
▪️هفت نکته در باب منطق استراتژیک اقدام ایران علیه گروه تروریستی جیش الظلم به روایت معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور؛
۱. عملیات در پاکستان یک اقدام دفاعی پیشدستانه، ضد تروریستی و هدفمند بود. یک گروه تروریستی آماده عملیات مشاهده شد. تهدید قریب الوقوع بود. جغرافیا و زمان محدودیت ایجاد میکرد. عدم اقدام فوری قطعا جان بسیاری از شهروندان و سربازان وطن را به خطر می انداخت و فاجعه ای بدتر از راسک و کرمان را ایجاد میکرد. دولت جمهوری اسلامی از اقدام قاطع و به موقع نیروهای مسلح تقدیر میکند.
۲. انتظار جمهوری اسلامی ایران از کشور همسایه عمل به تعهدات امنیتی و برخورد با اینگونه تهدیدها که تحت هدایت سرویس های اسرائیل و انگلیس عمل میکنند بود. ما همچنان آماده تقویت چارچوب همکاری های دو جانبه میان ایران و پاکستان هستیم.
۳. این عملیات گامی مهم در راستای ارتقاء سطح بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران است و به لحاظ دکترینی مبتنی بر مفهوم دفاع پیش دستانه/ روبه جلو ولی بدون استقرار نظامی است. بازدارندگی در مقابل گروه های تروریستی متفاوت از سطح بین دولتی است و حتی گاهی بخاطر پیچیدگی های آن، نیازمند کنش فعال و مبتنی بر عملیات های اطلاعات پایه امکان پذیر است. اگر چه همکاریهای امنیتی در این زمینه اولویت ایران است.
۴. هدف عملیاتی ما تروریست ها هستند و نه کشور دوست و برادر پاکستان. در این میان باید مراقب اخبار جعلی بود که هدفشان تحریک ملت ایران یا پاکستان است بود. از آن جمله میتوان به برخی اخبار دروغ مبنی بر حمله با جنگنده و موشک اشاره کرد اما در عمل چیزی جز پهپاد سبک و کوچک که در جدار مرزی عمل کردند نبود. فیلم قطعات ان پهپادها موجود است.
۵. جمهوری اسلامی ایران همواره نشان داده است که قدرتی امنیت ساز است ازجمله به این علت که هیچگاه اجازه نداده که نگرانی احتمالی همسایگان به جایی برسد که همسایه ای مجبور به اقدام شود. دیگران هم باید از این الگوی رفتاری سرمشق بگیرند.
۶. اولویت جمهوری اسلامی دفاع از حقوق مردم مظلوم فلسطین است، ولی دچار حواس پرتی استراتژیک نمیشود. حمایت از غزه به معنی بی توجهی به امنیت مردم از مدیترانه و قفقاز تا شبه قاره و جنوب خلیج فارس نیست.
۷. سیاست همسایگی و همگرایی سیاست موفق و اعتمادسازی بوده است. اکنون نیز در چارچوب همین سیاست، گفتگوهای مثبت و سازندهای با مقامات پاکستانی در جریان است و چشم انداز همکاری ها را مثبت میبینیم.
@navad_siasii
📌پدافند هوایی و حملات پاکستان
سیستم پدافندی کشورها با خط دهی سیاستمداران فعال می شود.
🔥این سیاستمداران هستند که تعیین می کنند پدافند چه تصمیمی را باید بگیرد.
تصميم مقامات ارشد هم برآیندی از پیچیدگی های امنیتی و سیاسی تعیین کننده است.
🔺آن ها به انتهای ماجرا می اندیشند که فعال شدن پدافند قرار است چه شرایطی را ایجاد کند و آن شرایط برای کشور چه پیامدهایی خواهد داشت
🔺سیگنال مورد نظر ایران به پاکستان منتقل شد،اصطلاحا سیلی اول رو هرکی زد برد.
🔥حمله مستقیم به پاکستان یعنی بازدارندگی این کشور از حیث ادراکی در ذهنیت ایرانی ها از بین رفته است برای همین ایرانی ها تصمیم به این اقدام گرفته اند.
البته ایران هرگز بدنبال استقرار تنش با پاکستان نبود.
⚠️فعال شدن پدافند مستقر در جنوب شرق کشور و رهگیری راکت های شبه بالستیک پاکستان منجر به تکرار حملات پاکستان می شد و عملا تنش ها به نقاط حساس و استفاده از تسلیحات وسیع تر برای اصابت اهداف پیش بینی شده می رفت و این رفت و برگشت ها گام جدی برای تشدید تنش میان ایران و پاکستان می شد
🔺بنابراین فعال شدن سیستم پدافندی منتج به تشدید تنش با پاکستان می شد،مساله ای که اساسا ایران در این مرحله به آن نیازی نداشت.
🔥نکته اساسی این هست که پاکستانی ها از عدم پیش بینی حمله ناگهانی ایران رنج می برند و آن ها برای شکست اطلاعاتی خود از ایران پاسخ متقابلی در دست ندارند.
حمله به رفیق قدیمی ضروری بود تا ذهنیت جدیدی در مقامات پاکستان شکل بگیرد
🔺توپ در میدان پاکستان است،آن ها بخوبی می دانند که اگر شرایط تغییر نکند ایران مصمم به تکرار حملات به پاکستان است ،آن ها برای جلوگیری از تکرار این شرایط ،گزینه تشدید تنش را انتخاب نکردند و طبیعتا به تعمیق روابط تجاری و اقتصادی و مبارزه جدی تر با تروریسم می اندیشند.
@navad_siasii