8.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شهادت_حضرت_زینب سلام الله علیها
#حضرت_زینب سلام الله علیها
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#امان_از_دل_زینب
#عقیله_بنی_هاشم
❇️ آیا امروز هم می توان گفت سنقروکلیایی یک شهرستان بن بست است ؟ چرا؟
پاسخ مشروح و تحلیلی این سئوال تا دقایقی دیگر تقدیم نگاه پر مهر شما عزیزان خواهد شد .
(شما هم نظرات خود را بیان نمایید)
🚀 #لیگ_جت (جهاد تبیین)
شاید بتوان گفت مهمترین پیش شرط لازم پس از تاءمین امنیت برای رشد و توسعه و پیشرفت یک کشور ،منطقه،استان و شهرستان وجود زیرساخت های پایدار در آن است . مانند راه و جاده های مواصلاتی ، ارتباطات ، برق و سوخت و انرژی ، و ...
◀️با اقدامات عمرانی و زیرساختی اعم از راه سازی و جاده سازی و آسفالت و .. که طی چند سال اخیر به همت و تلاش و پیگیری های دولت های مختلف و نمایندگان و مسئولان استانی و شهرستانی در جهت توسعه راه هاي مواصلاتي اين شهرستان انجام شدهاست، اکنون ديگر سنقر و کليايي مانند قبل از انقلاب اسلامی يک شهرستان بن بست نيست.
1/--
يکي ازمهمترين ارکان توسعه هر منطقه راه هاي ارتباطي آن است که شهرستان سنقر و کليايي تا چندي پيش از اين موهبت محروم بود. لذا براي خروج اين شهرستان از بن بست پيگيريهايي انجام گرفت و اکنون مي توان گفت سنقر و کليايي از هر چهار طرف به شهرستانها و استانهاي اطراف راه دارد و از حالت بن بست خارج شده است.
البته نباید به این حد از پیشرفت قانع نبود.
2/__
تا سال 1383 جاده سنقر به همدان که از سال 1369 کار احداث آن شروع شده بود کمتر از 20 درصد پيشرفت داشت که با پيگيريهاي بعمل آ مده احداث اين جاده در سال 1383 به اتمام رسيد. از طرف غرب هم جاده سنقر به سنندج باز شده است.
3/
طی سالیان گذشته از زبان بعضی از مسئولان یا مردم ساکن شهرستان یا اهالی ساکن سایر شهرها میشنیدیم که این شهرستان بن بست است و امکان رشد و پیشرفت آن وحود ندارد.
قبل از آنکه به سئوال بالا پاسخ دهیم ابتدا باید دید تعریف و معنا و مفهوم بن بست بودن یک کشور ، منطقه یا شهر از لحاظ جفرافیایی (یا حتی سیاسی و اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی ) چیست ؟
این دیدگاه و نظر (بن بست جغرافیایی ) فقط مختص به شهرستان سنقرو کلیایی نبوده بلکه
برای شهرهایی دیگر در استان هایی دیگر نیز وجود دارد مانند :
📌نهاوند و تویسرکان در همدان
📌آران و بیدگل در اصفهان ،
📌سیروان و دره شهر در ایلام
📌املش در گیلان
📌سراوان ، خاش و میرجاوه در سیستان و بلوچستان
📌و ...
اما آنچه که می تواند یک شهر را از حالت بن بست جغرافیایی خارج کند ،دسترسی یا ایجاد راه های ارتباطی و مواصلاتی برای آن لست
که خوشبختانه شهرستان سنقروکلیایی از سال 1383 به بعد با تلاش نمایندگان وقت و مسئولان و مقامات کشوری و استانی و ... و ایجاد مسیرهای مواصلاتی و کارهای عمرانی زیرساختی و جاده سازی تا حدود زیادی از این وضعیت خارج شد ...
✳️ #سئوال 2: زیرساخت چیست ؟
و انواع آن کدام است ؟
شاید بتوان گفت مهمترین پیش شرط لازم پس از تأمین امنیت برای رشد و توسعه و پیشرفت یک کشور ،منطقه،استان و شهرستان وجود #زیرساخت_های_پایدار در آن است .