⚠️زنگ عبرت
⛔️رفع فیلترینگ، گواهینامه موتورسواری بانوان، سکوت در مقابل بی حیایی و برهنگی با اجرائی نکردن قانون عفاف وحجاب، سه شعار سخنگوی دولت است که این روزها برای فرار از سه مطالبه ی واقعی مردم یعنی: مبارزه باتورم، ایجاد اشتغال و رفع بیکاری، و ایجاد مسکن مناسب، سرداده می شود.
⚠️دولت محترم نباید به جای این سه اولویت، آن سه بحث انحرافی را مطرح کند.
✅ #نزدیک_قله
🔗با ما همراه شوید...
🆔https://eitaa.com/joinchat/4158980797Ce030282bf3
7.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طوفانالاقصی🇮🇷🇵🇸
.
🎥 کار قشنگ و تمیز یعنی کار مربی کامپیوتر مدرسهٔ تمدن نوین اسلامی اسلامشهر(تهران)، خانم سلمانی
⚘ببینید و لذت ببرید.
✅ سخنان حضرت آقا به منظور آشنایی دانش آموزان با شخصیت و اندیشه های حضرت آقا با برنامه ی اسکرچ در یک محیط شاد و عاطفی پیاده سازی می شود.🇮🇷🇵🇸
🔸️به مناسبت دفاع قدرتمند پدافند کشور.
🔸️۱۳ آبان روز دانش آموز،روز مبارزه با استکبار جهانی
✅ #نزدیک_قله
🔗با ما همراه شوید...
https://eitaa.com/joinchat/4158980797Ce030282bf3
هدایت شده از کانون فطرت
🇮🇷 #جلسه_ماهانه جمعهٔ ماه قمری (ماه #جمادی_الاولی)
🎙سخنوران: سردار #نوعی_اقدم و حاج آقا #علیپور
📆 زمان: جمعه ۱۸ #آبان ۱۴۰۳
✅ ساعت ۹:۱۵ الی ۹:۳۰ قرائت حدیث شریف کساء
✅ ساعت ۹:۳۰ الی ۱۰:۱۵ سخنرانی سردار نوعی اقدم
✅ ساعت ۱۰:۳۰ الی ۱۱:۱۵ سخنرانی حاج آقای علیپور
🌎مکان: تبریز، خیابان ورزش، مسجد فاطمة الزهراء (سلام الله علیها) در نشان
https://nshn.ir/ddrbAarE_CVZhj
🎥 #پخش_زنده از کانال کانون فطرت در ایتا:
@kanounefetrat
✅#کانون_فرهنگی_تبلیغی_فطرت
✅#معاونت_فرهنگی
🔻#رسانه_فطرت
🔗اطلاع از برنامه های #کانون_فطرت
https://eitaa.com/joinchat/1553858647C25198e9682
هدایت شده از 🇮🇷 ابوحسین / abuhossein
💢 اثرات راهبردی ورود موشک فاتح ۱۱۰ در نبرد با اسرائیل
✍ #علیرضا_تقوی_نیا
🔸️ حزب الله لبنان امروز برای اولین بار از موشک نقطه زن فاتح ۱۱۰ رونمایی کرد و با چند فروند از این پرتابه قدرتمند، تل آویو را هدف قرار داد.
🔸️در خصوص ورود این عنصر جدید به نبرد با اسرائیل چند نکته باید گفته شود.
1️⃣ موشک فاتح ۱۱۰ به موشک لبنان معروف است؛ یعنی ایران از اساس این پرتابه را برای حزب الله ساخته بود ؛ بُرد ۳۰۰ کیلومتری و نقطه زنی همراه با سرجنگی ۵۰۰ کیلوگرمی ، فاتح را به کابوس اسرائیل تبدیل کرده و صهیونیست ها در سالهای گذشته بارها از خطر این موشک برای تاسیسات خود سخن گفته بودند.
2️⃣ شهید سید حسن نصرالله قبلا اعلام کرده بود که جنبش حزب الله در جنگ سال ۲۰۰۶ نیز این موشک را در اختیار داشته اما نیازی به استفاده از آن ندیده است ؛ یعنی از دو دهه قبل نیز فاتح ۱۱۰ در زرادخانه موشکی مقاومت لبنان موجود بوده و حزب الله امروز از سلاح ۲۰ سال پیش خود رونمایی کرد.
3️⃣ وقتی فاتح ۱۱۰ سلاح ۲۰ سال پیش حزب الله به شمار میرود، پس باید نتیجه گرفت که مقاومت در سالهای اخیر موشک های بسیار پیشرفته تری را در زاغه های زیرزمینی و شهرهای موشکی خود ذخیره کرده که می تواند در صورت لزوم از آن بهره گیری کند.
4️⃣ فاتح ۱۱۰ می تواند تمام جغرافیای فلسطین اشغالی را پوشش داده و هر هدفی را با دقت مورد اصابت قرار دهد. سرجنگی ۵۰۰ کیلوگرمی این موشک قادر است به راحتی و در صورت نیاز، تاسیسات حیاتی اسرائیل از جمله پالایشگاه ها، نیروگاه های برق ، تاسیسات شیرین کننده آب و ... را نابود کند ؛ نکته مهم این که اسرائیل نتوانست با سامانه های دفاعی پیشرفته خود از جمله فلاخن داوود، حمله امروز مقاومت لبنان به تل آویو را خنثی نماید.
5️⃣ فاتح ۱۱۰ در تقسیم بندی موشک ها، یک موشک تاکتیکی محسوب می شود اما به دلیل کوچک بودن جغرافیای اسرائیل و عمق استراتژیک بسیار کم این رژیم، به یک سلاح راهبردی و ارزان قیمت برای حزب الله تبدیل شده است.
6️⃣ راهبرد تسلیح جغرافیای پیرامون اسرائیل امروز نتیجه خود را به وضوح نشان داد؛ موشکی با سرجنگی ۵۰۰ کیلوگرمی با قیمت کمتر از ۱۵۰ هزار دلار، ظرف ۳۰ ثانیه پس از شلیک به تل آویو اصابت کرد؛ در حالی که موشک های میانبرد ایران با همان سرجنگی ۵۰۰ کیلوگرمی، هم هزینه بیشتری دارند ، هم زمان بیشتری را برای رسیدن تا فلسطین طی می کنند و نیز دشمن فرصت بیشتری برای آماده سازی خود جهت مقابله با آنها پیدا می کند.
7️⃣ موشک های فاتح ۱۱۰ تغییر دهنده معادلات نبرد خواهند بود و ارتش اسرائیل که مدعی بود اکثر توان موشکی حزب الله را نابود کرده ، حالا باید پاسخگوی این حملات سنگین به مهم ترین شهر اشغالی (تل آویو) باشد.
8️⃣ به موازات طولانی شدن نبرد و فرسایش توان ذهنی و روانی و البته تاب آوری جبهه داخلی اسرائیل، حزب الله احتمالا از تسلیحات جدیدتری همچون "موشک عماد" پرده برداری کند که تاثیرگذاری آن از فاتح ۱۱۰ نیز بیشتر است و فشار سنگین تری بر عموم صهیونیست ها وارد می آورد.
حزب الله لبنان نشان داد از شوک روزهای ابتدایی جنگ که ناشی از غافلگیری اطلاعاتی بود، بیرون آمده و سعی دارد ابتکار عمل در نبرد را آرام آرام در دست بگیرد تا جایی که گالانت وزیر دفاع معزول اسرائیل نیز دیشب به قدرت بالای این جنبش اذعان و اعتراف کرد.
@abuhossein
رهبر انقلاب: مفاخر تاریخی ما مثل جومونگ خیالی نیستند
🔹در مورد ساخت فیلم هم، دوستان دفتر ما اینجا حضور دارند، بگویند به مسئولین صداوسیما؛ هم در مورد جناب حمزه، هم در مورد جناب جعفر. اینها دنبال موضوع میگردند؛ به قول خودشان دنبال سوژه میگردند، کدام موضوع بهتر از اینها؟
🔹اینها مفاخر تاریخیاند، واقعیّت هم دارند، وجود هم دارند، مثل جومونگ خیالی هم نیستند امّا مثل جومونگ جنگ کردند، مبارزۀ سیاسی کردند، مبارزۀ نظامی کردند. حضور داشتند، بعد هم شهید شدند.
https://eitaa.com/joinchat/4158980797Ce030282bf3
هدایت شده از کانون فطرت
🇮🇷 #جلسه_ماهانه جمعهٔ ماه قمری (ماه #جمادی_الاولی)
🎙سخنوران: سردار #نوعی_اقدم و حاج آقا #علیپور
📆 زمان: جمعه ۱۸ #آبان ۱۴۰۳
✅ ساعت ۹:۱۵ الی ۹:۳۰ قرائت حدیث شریف کساء
✅ ساعت ۹:۳۰ الی ۱۰:۱۵ سخنرانی سردار نوعی اقدم
✅ ساعت ۱۰:۳۰ الی ۱۱:۱۵ سخنرانی حاج آقای علیپور
🌎مکان: تبریز، خیابان ورزش، مسجد فاطمة الزهراء (سلام الله علیها) در نشان
https://nshn.ir/ddrbAarE_CVZhj
🎥 #پخش_زنده از کانال کانون فطرت در ایتا:
@kanounefetrat
✅#کانون_فرهنگی_تبلیغی_فطرت
✅#معاونت_فرهنگی
🔻#رسانه_فطرت
🔗اطلاع از برنامه های #کانون_فطرت
https://eitaa.com/joinchat/1553858647C25198e9682
هدایت شده از کانون فطرت
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنرانی سردار نوعی اقدم در جلسه ماهانه جمعه ماه قمری
هدایت شده از کانون فطرت
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنرانی حاج آقا علیپور در جلسه ماهانه جمعه ماه قمری
کانون فطرت
https://eitaa.com/joinchat/1553858647C25198e9682
🇮🇷 مواضع صریح و قاطعانه وزیر خارجه در گفتگو با رسانه آلمانی
🔻 عراقچی در مصاحبه با اشپیگل آلمان:
🔹در مورد مرگ یک تروریست حدود ۲۰ دقیقه است از من سوال میکنید در حالی که در مورد مرگ ۵۰ هزار نفر در غزه به اندازه مرگ همین یک نفر شاهد هیچ اقدامی در آلمان نبودهایم
🔹شما اینقدر که برای شارمهد سر و صدا کردید برای برای آن ۵۰ هزار نفری که در غزه قربانی شدند، شلوغ نکردید
🔹 در ماجرای هسته ای ما حسن نیت خود را نشان دادیم ولی از سمت شما حسن نیتی وجود نداشت
🔹اشتباهات غرب، امریکا و اروپا را به پای جمهوری اسلامی ایران نگذارید
🔹 من به خانم بائربوک خط همکاری پیشنهاد دادم ولی آلمان تقابل را انتخاب کرد
🔹به دنبال تصاعد تنش در منطقه نیستیم
🔹خود را برای پاسخ به هر تجاوزی از سوی اسراییل مُحق میدانیم، پاسخ ما در زمان مناسب و به شکل متناسب خواهد بود
🔹ما فقط براساس منافع خود عمل میکنیم، انتخابات آمریکا و هیچ فاکتور دیگری، منافع ملی ما را تحت تاثیر قرار نمی دهد
https://eitaa.com/joinchat/4158980797Ce030282bf3
هدایت شده از گروه جهادی فطرت (تبریز)
#قرار_خدمت
گروه جهادی فطرت با همکاری کانون جهادی شهید قاضی دانشگاه علوم پزشکی و ناحیه امامت سپاه عاشورا
روز جمعه ۲ آذرماه ۱۴۰۳ اردوی جهادی پزشکی ودندانپزشکی
در شهرک اندیشه برگزار می کند...
#گروه_جهادی_فطرت
@fetratjahadi
هدایت شده از کانون فطرت
12.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چطور از خدا #شهادت رو تضمینی بگیریم؟
#کانون_فرهنگی_تبلیغی_فطرت
🔗با فطرت همراه شوید...
https://eitaa.com/joinchat/1553858647C25198e9682