⊰⃟𖠇࿐ྀུ༅࿇༅════════
#دوره_تربیت_معلم
✅️ اولین دوره تربیت معلم مآ (معمار آینده) به ایستگاه پایانی رسید
🔸️ آیین اختتامیه اولین دوره تربیت معلم مآ (معمار آینده) صبح امروز ۹ آذر با حضور دکتر علی مطهری مدیرکل آموزش و پرورش، دکتر عزیز سهندی مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام استان و دبیر قرارگاه عدالت اجتماعی بنیاد برکت کشور در سالن جلسات باشگاه فرهنگیان ارومیه برگزار شد.
🔸️ از جمله برنامه های این مراسم میتوان به، تجلیل از نفرات برگزیده دوره و برگزاری کارگاه مواجهه با اختلالات یادگیری اشاره کرد.
╔═ೋ✿࿐
💻 روابط عمومی آموزش و پرورش نازلو
🌐 @nazlu_edu𑁍
╚🦋⃟ ━━━━━━━━━━ೋ❀࿐
⊰⃟𖠇࿐ྀུ༅࿇༅════════
#دوره_تربیت_معلم
دکتر عزیز سهندی:
✅️دوره معلم مآ، یک مسیر نوین توانمندسازی معلمان در آموزش نوین بود
💠به گزارش کمیته روابط عمومی دوره تربیت معلم مآ استان آذربایجان غربی، آیین اختتامیه اولین دوره تربیت معلم مآ ( معمار آینده) صبح امروز ۹ آذر با حضور دکتر علی مطهری مدیرکل آموزش و پرورش، دکتر عزیز سهندی مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام استان و احمدرضا اکبری دبیر قرارگاه عدالت اجتماعی بنیاد برکت کشور در سالن جلسات باشگاه فرهنگیان ارومیه برگزار شد.
▫️دکتر سهندی در این مراسم ضمن تقدیر از استقبال معلمان استان، اظهار داشت: این دوره یکی از اقدامات ویژه ستاد در خصوص پرداختن به مسئولیت اجتماعی در برقراری عدالت آموزشی است که تا حد زیادی توانسته است به اهداف خود دست پیدا کند و نهایتا هدف از برگزاری توانمند سازی و تربیت معلمان تراز انقلاب اسلامی می باشد.
▫️مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) استان در ادامه بر کیفیت این دوره اشاره و افزود: معلم مآ یک دوره آموزشی با همکاری اساتید مجرب تهیه و تدوین شد و حضور مولفان کتب درسی بعنوان مربی توانست سطح علمی آن را دو چندان کند. این امر سبب شد سبک نوینی از توانمندسازی همکاران فرهنگی در استان شکل بگیرد.
╔═ೋ✿࿐
💻 روابط عمومی آموزش و پرورش نازلو
🌐 @nazlu_edu𑁍
╚🦋⃟ ━━━━━━━━━━ೋ❀࿐
⊰⃟𖠇࿐ྀུ༅࿇༅════════
#دوره_تربیت_معلم
💠 حضور همکاران منطقه نازلو در اختتامیه دوره معلم مآ (معمار آینده) که با برگزیدگان استانی دوره و تقدیر از نفرات برتر دوره توسط دکتر مطهری مدیرکل آموزش و پرورش و دکتر سهندی مدیر کل ستاد فرمان اجرایی امام (ره) امروز ۹ آذر در باشگاه آموزشی فرهنگیان از صبح ساعت ۸:۴۵ تا ساعت ۱۶ برگزار شد.
╔═ೋ✿࿐
💻 روابط عمومی آموزش و پرورش نازلو
🌐 @nazlu_edu𑁍
╚🦋⃟ ━━━━━━━━━━ೋ❀࿐
⊰⃟𖠇࿐ྀུ༅࿇༅════════
#کنکور
💠 💢پیشنهاد بازگشت درسهای عمومی به کنکور
👤دبیر کمیسیون آموزش مجلس: براساس پیشنهاد کمیسیون، مقرر شد که درسهای عمومی برگردند. درسهایی مانند ادبیات، عربی و دینی فرصتی برای کنکوری هایی باشند که در درسهای اختصاصی خوب عمل نکردهاند.
🔸️در مصوبه تأثیر قطعی معدل، دروس عمومی از کنکور سراسری حذف شده بود و با این پیشنهاد قرار است که از سال ۱۴۰۵ این دروس در آزمون سراسری گنجانده شوند.
╔═ೋ✿࿐
💻 روابط عمومی آموزش و پرورش نازلو
🌐 @nazlu_edu𑁍
╚🦋⃟ ━━━━━━━━━━ೋ❀࿐