آقای روحانی! یادت هست وقتی امام خامنهای مذاکره با آمریکا را مضر خواند، وقیحانه به ایشان طعنه زدی؟!
آقای ظریف! یادت هست وقتی مست قدرت دیپلماسی بودی، رهبرمان به انقلابی بودن افتخار کرد؟!
آقای عراقچی! یادت هست وقتی مستند مذاکره با گرگها پخش شد، طلبکارانه آن را توهین به خود دانستی؟!
✍ سیاوش آقاجانی
🆔 @nazokbin
طبق برجام، امکان فروش هواپیما به ایران را متعهد بودند اما هم از نظر تأخیر درصدور مجوز فروش، هم مناسبات بانکی و هم زمان تحویل هواپیما زیرتعهدشان زدند! فقط چون مشتریهای جدیدی یافتهاند! بعد روحانی به منتقدان اعتماد به آمریکا توهین میکرد و ظریف به هنر دیپلماسیش مینازید و به عراقچی هم برخورده بود که چرا سیما، مستند شطرنج با گرگها را پخش کرده است! کاش غیرت عذرخواهی داشتند!
✍ سیاوش آقاجانی
🆔 @nazokbin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کسی برای این اشکها میتواند قیمت بگذارد؟!🌹
🆔 @nazokbin
آیا هنوز وقت آن نرسیده است که دولت درباره توافقات سری خود با تلگرام توضیح دهد؟! توافقاتی که دست تلگرام را در تحمیل هرگونه فتنه و آشوب بازگذاشت در حالی که آزادانه به پیامرسان انحصاری کشور تبدیل شد؟! آیا اینها صرفا سهل انگاری در حوزه امنیت ملی است، آن هم توسط امنیتی ترین دولت تاریخ جمهوری اسلامی؟! یا فضای مسمومی است که دولت برای نیل به مقاصدش درست کرد و امروز خودش را هم گرفتار کرده است؟!
🆔 @nazokbin
ترامپ دچار توهم شده است که ایرانیان دیگر شعار #مرگ_بر_آمریکا نمیگویند که البته همچون ذکر یومیه به آن معتقدیم و مدام هم میگوییم! واین در حالی است که حتی #سهل_اندیشانی مثل #روحانی و #ظریف که چندسال پیش اوباما را مودب و آمریکا را قابل توافق، مذاکره و تعامل میدانستند و حاضر نبودند او را دشمن خطاب کنند الان آمریکا را صراحتاً دشمنی غیرقابل مذاکره میخوانند!
✍ سیاوش آقاجانی
🆔 @nazokbin
آن قدر دولت، نفوذیهای آمریکا را به راحتی آزاد کرده و پس داده است که #شیطان_بزرگ، این بزرگترین ناقض #حقوق_بشر، امروز به بهانه بازداشت متهمان جاسوسی یا عناصر دوتابعیتی، ایران را مشمول تحریمهای به اصطلاح حقوقبشری میکند! حالا بلند و رسا بگو #مرگ_بر_آمریکا و #DownWithUSA که ترامپ نگوید نشنیدم!
✍ سیاوش آقاجانی
🆔 @nazokbin
🔴پیرامون حرفهای امروز آقای ابوترابی درباره افزایش حقوق کارمندان
🔵امروز حجه الاسلام والمسلمین ابوترابی در نمازجمعه تهران با اشاره به عدم پایداری منابع درآمدی کشور، از درخواست افزایش 50 درصدی حقوق کارکنان جهاد کشاورزی که توسط وزیر مربوطه از دولت انجام شده است و درخواستهای مشابه انتقاد کرد که اگر چه کلیات سخن ایشان درست است اما نکات قابل تأملی در حاشیه سخنان ایشان قابل طرح است که نباید مغفول بماند:
1⃣ چرا وقتی وزارتخانه ها و سازمانهای با نفوذ، که درآمدشان اساساً بیش از سایر وزارتخانه ها و نهادها است با عدول از نظامهای عادلانه و قانونی حقوق، بدون سروصدا برای خودشان حقوق بیشتر یا ضریبهای تکمیلی در نظر میگیرند، کسی صدایش در نمی آید ولی هنگامی که وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به سابقه موجود، چنین درخواستی را علنا مطرح میکند، حساسیتها برانگیخته میشود؟!
2⃣ به راستی چرا کسی به دنبال ایجاد عدالت در پرداخت کارکنان دولت نیست و صدای اعتراضها تنها وقتی در می آید که سازمانهای با سطح حقوقی پایین درخواستشان مطرح میشوند؟! و آیا اعتراض آقای ابوترابی میتواند موجب کاهش حقوقهای نجومی یا حذف ضریبهای افزایشی گردد که بی سروصدا اعمال شدند یا فقط جلوی ترمیم حقوق کارمندانی را میگیرد که همواره از قافله افزایشات عقب هستند؟!
3⃣ نکته دیگر این که کاش آقای ابوترابی درخلال ایراد این سخنان توجه میکردند که در همین فقره جهش نرخ ارزی که اخیرا رخ داد، ارزش واقعی حقوق کارمندان به شدت کاهش یافته است و حدود 12 سال است که ضرایب افزایش سنواتی حقوق کارمندان، عملاً حقوق ایشان را با نرخ تورم به پیش نبرده است و در واقع، قدرت خرید کارمندان سال به سال به حدی کاهش یافته است که از حداقل هزینه های یک خانواده عقب مانده است.
🔵البته مواردی که ذکر شد اصلا به معنی انکار اهمیت اصلاح وضعیت اقتصاد کشور و غیرنفتی شدن آن نیست بلکه با تأکید بر این اصول بدیهی که دولت باید به انضباط مالی، حرکت در مسیر اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولید داخلی پایبند باشد، بلکه معتقد است ناعدالتیهای موجود در پرداختیهای کارمندان باید به نحو مطلوبی اصلاح و اعمال گردد.
✍ سیاوش آقاجانی
🆔 @nazokbin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این اعترافات به خوبی نشان میدهد:
1⃣هدف آمریکا از تشدید تحریمها، ایجاد فشار بر زندگی مردم و کشاندن اعتراضات به خیابان است واقعیتی که بعضا آن را با عبارت "تحریمهای هوشمند" انکار کردهاند.
2⃣بودجهای که آمریکا برای مبارزه با حجاب صرف میکند همراستا با تحریم و فشار بر مردم است و با هدف براندازی انجام میشود.
✍ سیاوش آقاجانی
🆔 @nazokbin
سردار سلیمانی و یارانش برای امنیت مردم منطقه و ایران از شر داعش که آمریکا و عربستان ساختند، جانفشانی کردند ولی دیپلمات ویلچرنشین، به غربیها میگوید هدف ایران کسب قدرت بوده است و باعث نابودی منطقه شده است! دیپلماتی که روحانی او را همسنگ سردار سلیمانی و کارهایش را شبیه فتح خرمشهر میخواند! خدایا! به حرمت خون حججیهای عزیز، خائنان به انقلاب و شهدا را معذول و مخذول فرما!
✍ سیاوش آقاجانی
🆔 @nazokbin
👏👏کانال #هواتو_دارم
✅یه کانال پر از مطالب روانشناسی و مشاورهای...
📌با موضوعات:
👨👩👧👧خانواده
💑همسر داری
👩👧👧فرزند پروری
💍ازدواج
💰اقتصاد خانواده
👌و...
👈تازه!!
❤️❤️جملات عاشقانه و شعر هم برا فرستادن برای همسرتون پیشنهاد میدیم...
✅راستی؛ سوال و جواب هم داریم... منتظر شما هستیم، هم خودتون و هم کسایی رو که دوست داری #هواشونو_داشته_باشی
🆔 آیدی ما تو همه پیامرسانها اعم از سروش، ایتا و...
@havatodaram
ایتا:
https://eitaa.com/havatodaram
منتظرتونیم...
جناب دیپلمات ویلچرنشین! با کدام غیرت و انصاف و با کدام ماموریتی، جلوی بانیان و حامیان داعش گفتی ایران بابت قدرتطلبی خود، باعث ویرانی منطقه شده است؟! چطور از شهدایی که همه چیزشان را گذاشتند تا منطقه از شر وحوش تکفیری در امان بماند شرم نکردی؟! چطور از دو دختر دلبند حامد کوچکزاده شرم نکردی که پدر نازنینشان را دادند تا کودکان منطقه و ایران طعم بردگی و یتیمی را نچشند!؟
✍ سیاوش آقاجانی
🆔 @nazokbin
🔴سریال حرفهای خیانت بار ظریف ادامه دارد
🔵اخیرا محمد جواد ظریف در شورای روابط خارجی آمریکایی که خود بانی و حامی داعش بوده است، گفت ایران هم مثل عربستان در منطقه دنبال قدرت طلبی بوده و باعث ویرانی منطقه شده است که این سخنان، ظلم آشکار به نقش مثبت ایران در بیرون راندن وحوش تکفیری از منطقه بود که این سخنان نابخردانه، مورد استقبال معاندان قرار گرفت که البته قبلا هم مشابه هایش مشاهده شده بود:
1⃣ظریف، قبلا در خلال مذاکرات هسته ای که مقام معظم رهبری برخی خطوط قرمز را برای مذاکره کنندگان اعلام میکرد، در قامت یک انسان بی طرف، از حکومتهای دوطرف خواست که برای مذاکره کنندگان خط قرمز تعریف نکنند و البته در عمل هم نهایتا آن خطوط حیاتی را با خوشبینی محض به طرف مقابل رعایت نکرد که بخشی از مشکلات برجام ناشی از همان بی مبالاتیها است.
2⃣همین آقای ظریف بارها در خلال مذاکرات چه در دوره اصلاحات چه در دوره اعتدال، چه در همنشینی با البرادعی و چه در مصاحبه با هاله اسفندیاری، این را بارها به طرف مقابل مذاکرات گفته بود که اگر توافق نکنند غربگرایان در ایران شکست میخورند و عملا، در خلال مذاکراتی با موضوع ملی، به بهانه فشار بر طرف مقابل مذاکره، منافع حزبی خود را دنبال میکرد.
3⃣همین آقای ظریف در برابر پرچم آمریکا می ایستد در حالی که جان کری هم در برابر پرچم ایران ایستاد و عکس گرفتند در حالی که از قبل هم این جابجایی در برابر پرچمها توسط یکی از خبرنگاران اعلام شده بود تا ادعای تصادفی بودن این اقدام منتفی گردد، ظریف با این اقدامش میگفت ما با آمریکا در یک رابطه دوستانه قرار داریم! در حالی که همگان میدانند مذاکرات هسته ای و تنظیم توافق قرار بود با بدبینی به طرف مقابل پیش رود نه با حسن اعتماد و رفاقت!
4⃣در حالی که طرف مقابل مرتکب بدعهدی و کارشکنی و نقضهای متعدد برجامی میشد، همین آقای ظریف تا مدتها به جای این که با فشار بر طرف مقابل، ایشان را به عمل به تعهداتشان وادارد، همکلام با رئیس جمهور، به انکار نقضهای طرف مقابل میپرداخت و از فواید بیکران برجام حتی با وجود آثار #تقریبا_هیچ آن میگفت تا طرف مقابل، همچنان به یکه تازیهایش در تحدید منافع ایران در برجام ادامه دهد و مطمئن باشد دولت ایران اینقدر به برجام نیاز دارد که در برابر هر بدعهدی و نقضی به تعهداتش ادامه میدهد.
5⃣این ادعای ظریف که در جمع دانشجویان گفت آمریکا میتواند با یک بمب، ظرف 5 دقیقه همه توان هسته ای کشور را نابود کند مثل حرفهای آقای روحانی که میگفت خزانه خالی است یا حتی مشکل آب خوردن ما به مذاکرات بند است، قطعا در کاهش قدرت چانه زنی ایران، پای میز مذاکره موثر بود، ضعفی که قطعا باعث کاهش امتیازات ما و کاهش ضمانتهای اجرایی برای پایبندی طرف مقابل به تعهداتش گردید.
6⃣درحالی که طرف مقابل هرگز از تلاش مضاعف خود برای حفظ تحریمها و تحدید توان هسته ای ما چه در طول مذاکرات و چه در زمان تنظیم متن توافق و چه در زمان اجرای آن ابا نداشته است، این اصرار دولتمردان ما به این که باید توافق برد برد باشد اقدامی تأمل برانگیز بود در حالی که برای ایران هیچ بردی وجود نداشت چرا که هم تحریمهای مورد مذاکره و هم توان هسته ای مورد مذاکره هر دو از جیب مردم ایران بود نه از جیب طرف مقابل.
7⃣ابراز تمایل و تلاش مستمر ظریف، روحانی و دولتمردان برای این که برجامهای دیگری بر کشور تحمیل شود یا این که همان مذاکرات هسته ای به موضوعات موشکی و منطقه ای نیز بپردازد، در تمام طول مذاکرات و پس از آن مطرح شد در حالی که این القائات با وجود زیاده خواهی و بدعهدی طرف مقابل در همان موضوع هسته ای، غیرقابل دفاع بود، خصوصا که آقای ظریف در هنگام قرائت متن برجام، جمله ای را میخواند که به اذعان خانم موگرینی به درخواست ایران در متن توافق گنجانده شد مبنی بر این که برجام هسته ای مقدمه ای برای سایر برجامها باشد!
🔵در حالی که مجلس شورای اسلامی به عنوان ناظر بر دولت میتواند ظریف را بابت رفتارهای مخالف با منافع ملی و در راستای منافع حزبی مورد سوال و استیضاح قرار دهد میبینیم که به راحتی، دستپختهای دولت در زمینه های برجام، FATF، پالرمو، توافق پاریس، سند 2030 و... را با دیده اغماض می نگرد و جایگاه مهم مجلس را به جایگاهی برای مطامع سیاسی علی لاریجانی و تیم لابی گرش در مجلس تنزل داده اند که این وضعیت حداقل لزوم دقت نظر و وحدت بیشتر در انتخابات بعدی مجلس شورای اسلامی را گوشزد میکند.
✍ سیاوش آقاجانی
🆔 @nazokbin
🔴تأملی بر گلایه گذاری عمومی رئیس جمهور از برخی وزرا
🔵این که آقای رئیس جمهور در یک نشست عمومی میگوید برخی از وزرایش ناامید هستند یا به تعهداتی مثل کوچک کردن بخشهای دولتیشان عمل نکرده اند شاید به زعم برخی مثبت و نشانه شفافیت باشد اما در واقع نقطه مثبتی نیست چرا که:
1⃣منطقی است که رئیس جمهور اگر گلایه یا اعتراضی به عملکرد وزرایش دارد، این را خیلی جدی، دقیق و صریح در جلسات خصوصی مطرح کند و طرح شوخی آمیز آن در جلسات عمومی نمیتواند فایده خاصی داشته باشد.
2⃣وقتی آقای روحانی در جلسه عمومی از وزرایش گلایه میکند این اثبات میکند متأسفانه همانطور که برخی از داخل دولت خبر میدهند، رئیس دولت وقت کافی برای شنیدن حرف وزرا یا تذکر به ایشان یا ایجاد هماهنگی بینشان نمیگذارد و این باعث میشود حرفهایی که باید در جلسات خصوصی مطرح شود به جلسات عمومی برسد.
3⃣عدم صرف وقت لازم رئیس جمهور برای وزرا البته در جای دیگری هم خودش را با حرفهای متناقض دولتمردان یا برخی گلایه گذاریهای ایشان از یکدیگر قابل مشاهده است به نحوی که نشان میدهد فرمانده دولت، هماهنگی لازم را بین دولتمردان ایجاد نمیکند که این امر موجب گلایه گذاری و ناهماهنگی و چندصدایی در دولت میگردد.
4⃣در حالی که حجم انتقادات به ناکارآمدی دولت افزایش یافته است و مقصر خواندن دولت اسبق و سپاه حتی از سوی حامیان دولت هم دیگر پذیرفته نیست، شاید بهترین و حتی تنها راه فرافکنی آقای روحانی، مقصر خواندن وزرایش باشد اما مگر چه کسی ایشان را به مجلس معرفی کرده است یا ایشان را امروز جایگزین نمیکند جز شخص آقای روحانی؟!
5⃣این که آقای روحانی امروز و پس از 5 سال از دوران ریاست جمهوری خود، امروز هم صدا با برخی منتقدانش، به ناامیدی برخی وزرایش اعتراف میکند آیا قابل پیش بینی و پیشگیری نبود؟! آیا اگر ایشان به جای وزرای سالخورده، اشرافی، خسته و رانتی از وزرای جوان، با انگیزه و شایسته استفاده میکرد، امروز دولت وضعیت بهتری نداشت؟!
6⃣یکی از مواردی که بارها مقام معظم رهبری به آن توصیه کرده اند، این است که مسئولان کشور، اختلافاتشان را به میان مردم نیاورند و چگونه میتوان پذیرفت آقای روحانی تریبونهای خود را مدام به گلایه گذاری از دیگران اعم از دولت اسبق، سپاه پاسداران، سایر قوا، ضمائر غائب و مبهم و اخیرا نیز وزرای خودش اختصاص دهد؟!
7⃣این که آقای رئیس جمهور بین مردم و رسانه ها، وزرایش را ناامید و بی انگیزه معرفی میکند به راستی چه حاصلی دارد جز سرایت ناامیدی بیشتر به مردم؟! آیا بهتر نیست ایشان با جایگزینی وزرای توانمند، باانگیزه و امیدوار، در عمل اثبات کند همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند، در کشور مشکل لاینحل نداریم؟!
✍ سیاوش آقاجانی
🆔 @nazokbin
اقدام رهبری در پذیرش برجام درست بود چون #نگرش_غلط برخی که تعاملناپذیری شیطان بزرگ را انکار میکردند و بخشی از مردم را نیز تحت تاثیر القائات خود قرار داده بودند، جز با یک توافق واقعی با آمریکا رسوا نمیشد! آری! آن تفکر غلط رسوا شده است ولی مروجانش که زمانی برجام، محصول آن نگرش غلط را رافع همه مشکلات کشور میدانستند، هنوز از فرط وقاحت طلبکاراند!
✍ سیاوش آقاجانی
🆔 @nazokbin
🔴چه کسانی رهبری را مقصر اصلی مشکلات کشور معرفی میکنند!؟
قسمت 1⃣
🔵میگویند امام خامنه ای ۳۰ سال در جایگاه رهبر جامعه بوده است پس همه مشکلات متوجه اوست، این را چه کسانی میگویند؟! همان اشخاص و جریانهایی که دهها سال بر مصادر امور قانونگذاری، اجرایی، فرهنگی و... نشسته بودند و هر کاری که خودشان صلاح دیدهاند انجام دادهاند نه آن کاری را که اسلام، امام و رهبری خواستهاند! همانهایی که وقتی رهبری گفت اقتصاد مقاومتی را اجرایی کنید مبنی بر این که در گام اول از همین سرمایهها، نیروهای انسانی و منابع داخلی استفاده کنید، اقتصاد مقاومتی را هم مشروط به جذب سرمایه خارجی کردند و حتی کارگر خارجی وارد نمودند و در عوض سرمایهداران، فعالان اقتصادی و نخبگان داخلی را هم از دست دادند یا ورشکسته و از کار بیکار کردند! همانهایی که وقتی رهبری فرمودند علوم انسانی را اسلامی کنید گفتند کجایش را اسلامی کنیم! همانهایی که وقتی رهبری فرمودند به دشمن اعتماد نکنید و به او بدبین باشید این جمله را به سخره گرفتند و با خوشبینی و اعتماد به او، کشور را دچار خسارت کردند، همانهایی که به جای اسلامی کردن، شعار جدایی دین از سیاست دادند و در انتصابات و فعالیتهای خود، نگاه سکولار را ترویج و اجرایی کردند! همانهایی که وقتی امام و رهبر جامعه گفتند مسئول باید سادهزیست باشد خاطرات رنگارنگ از تفریحات و زندگی اشرافی خود منتشر کردند و سادهزیستی را با عوامفریبی مترادف خواندند! همانهایی که وقتی امام و رهبر جامعه گفتند با فساد و مفسد برخورد کنید برای منتسبان و منصوبان فاسد خود خط قرمز تعریف کردند و برخورد با ایشان را به منزله جنگ اعلام کردند! همانهایی که وقتی گفته شد با نجومیبگیران برخورد کنید گفتند با بگیر و ببند درست نمیشود و اینها ذخیره و امانتدار هستند و حتی حقوق نجومی ۲۰ میلیون تومانی را برایشان قانونی کردند! همانهایی که وقتی رهبری گفتند مجموعههای حاکمیتی اعم از دولت و مجلس به دنبال استفاده از کالاهای ایرانی باشند از خودرو تا تجهیزات سالنهای همایش و تا کفپوشهای مجلس شورای اسلامی را از کالاهای خارجی ابتیاع کردند! همانهایی که وقتی امام و رهبری اصرار دارند حکومت باید نسبت به کمال و معنویت و هدایت حساس باشد، گفتند به دولت چه ربطی دارد که مردم را بهشتی کند! همانهایی که وقتی امام و رهبری گفتند مسائل و مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم را حل کنید گفتند مشکلات اصلی مردم، قانون حجاب، نظارت استصوابی و حصر است! همانهایی که وقتی رهبری فرمودند اسلام ناب محمدی را اجرایی کنید و نه اسلام آمریکایی مصطلح به رحمانی را، بارها و بارها از اسلام رحمانی سخن گفتند! همانهایی که وقتی رهبری فرمودند در تنظیم برجام خطوط قرمز مذاکرات هسته ای و در اجرای آن، شروط ۹ گانه ایشان و شرایط مجلس رعایت گردد، به دروغ مدعی شدند همه را رعایت کردهاند ولی نکردند! همانهایی که وقتی رهبری گفتند من از فریبکاری دشمن در مذاکرات نگرانم پاسخ دادند نگران نباشید دکانتان کساد نمیشود! همانهایی که وقتی رهبری خواستار استفاده از مدیران لایق، جهادی و انقلابی شدند ژنرالهای خودخواندهی تنبل، پیر، بدسابقه، رانتی، سودجو و اشرافی خود را بر امور مردم تحمیل کردند! همانهایی که وقتی رهبری فرمودند بهترین و تنها راه خنثی کردند تحریمها اقتصاد مقاومتی است گفتند بدون توافق با آمریکا حتی مشکل آب خوردن مردم هم حل نمیشود!
قسمت بعد را هم بخوانید...
#سیاوش_آقاجانی
🆔 @nazokbin
🔴چه کسانی رهبری را مقصر اصلی مشکلات کشور معرفی میکنند!؟
قسمت 2⃣
🔵...همانهایی که با وجود تاکیدات رهبری برای حمایت از کشاورز داخلی گفتند کشاورزان دولت را درک کنند که خرید محصولات خارجی برایش به صرفهتر است! همانهایی که باوجود این که میبینند رهبری به حمایت از هنر سازنده، انقلابی و ارزشی تأکید دارند میگویند هنرمند ارزشی و غیرارزشی نداریم! همانهایی که بجای تبعیت از قانون اساسی و نتیجه آرای مردم در انتخابات پرشور قانونی، بر قانون شوریدند و از دشمن درخواست تحریم کردند و حتی نقاط ضعف اقتصاد را گرا دادند! همانهایی که امروز نانخور شبکههای دولتی آمریکا و انگلیس هستند و علیه انقلاب و مردم سنگاندازی میکنند! همانهایی که در مواردی که با قوای دیگر مشکل دارند بجای این که از رهبری درخواست شورای حل اختلاف قوا بنمایند، خودشان به دعواهای علنی و گروکشی و بگم بگم در برابر یکدیگر میپردازند، همانهایی که دستورات اکید رهبری درباره جدی گرفتن تهاجم فرهنگی، شبیخون فرهنگی، ناتوی فرهنگی و جنگ نرم را ناشنیده گرفتند و حتی برایشان بسترسازی کردند! همانهایی که به جای دنبال کردن اقتصاد غیرنفتی که بیش از ۲۰ سال پیش رهبری به آن دستور دادند، دل از اقتصاد نفتی نکندند! همانهایی که باید سیاستهای کلی نظام که با مشورت مجمع تشخیص تهیه و با امضای رهبری ابلاغ شده است را در حوزههای مختلف اجرا کنند ولی به درستی اجرا نمیکنند! آری! اگر کشور بر اساس نظرات رهبری اداره شده بود، همه باید ایشان را مقصر اول مشکلات معرفی میکردیم اما مگر در چند بخش نظرات ایشان رعایت و اجرایی شده است! جز این که هر جایی نظرات ایشان واقعا در دستور کار قرار گرفته است مردم شیرینی اثرش را چشیدهاند؟! و بعد با این وضع از یک سو اگر رهبری در کاری مستقیما دخالت کند او را دیکتاتور و مستبد میخوانند و اگر در جایی هم دخالت نکند و به توصیه، مطالبهگری و روشنگری بسنده کند او را ناکارآمد میخوانند! هر جایی که دنبال شریک ناتوانیهای خود میگردند که عموما هم ناشی از بیتوجهی به آرمانهای انقلاب، امام و رهبری است، به دروغ مدعی میشوند که همه چیز را حتی در جزئیات با رهبری هماهنگ کرده و حتی اجازه گرفتهاند و در جاهای دیگر، جایگاه رهبری را جایگاهی استبدادی معرفی میکنند که نباید در امور دخالت کند! آری! کاش جریاناتی که امروز رهبری را عامل اصلی مشکلات معرفی میکنند کلاه خود را قاضی کنند که چقدر به حرف رهبری گوش دادهاند که امروز انگشت اشارهشان به سمت اوست؟! و البته با این وجود، رهبری هرگز از مسئولیت خود فرار نکردهاند و خودشان را نیز درباره مشکلات مردم مخاطب قرار داده اند و شرمنده خواندهاند، لیکن همانطوری که ایشان بارها فرمودهاند و در عمل هم نشان دادهاند، عمیقا به رأی مردم اعتقاد دارند و از انتخاب مردم حمایت میکنند و حتی در جایی که آنها را درست نمیدانند، همزمان با روشنگری و هدایت، فرصت کسب تجربه و رشد و کمال را برایشان فراهم میآورند که اگر احترام نظام و رهبری به رای مردم اثبات نشده بود، امروز دشمنان این کشور هم مردم را به انتخابات تشویق نمیکردند، آن هم در نظامی که ۴۰ سال از عمرش را تنها با دو رهبر حکیم و فرزانه سپری کرده است.
پایان
#سیاوش_آقاجانی
🆔 @nazokbin
مروری بر سوابق موجود درباره مسئولیت برجام
با توجه به افزایش تحریمها و روند رو به رشد نقض برجام از سوی آمریکا و خنثی شدن همان آثار تقریباً هیچ برجام از طریق بدعهدیها و کارشکنیهای جدید، مشاهده میشود که همان افراد و جریاناتی که میکوشیدند بدون رعایت خطوط قرمز رهبری و بی توجه به ملاحظات کمیسیون برجام و با دور زدن شروط 9 گانه رهبری در اجرای برجام آن را با عجله در کشور به اجرا درآورند، الان تلاش میکنند برای بستن دهان منتقدان دو کار را با هم انجام دهند یکی حاشیه سازیهای کم اهمیت برای پرت شدن حواسها و دیگری شریک جرم کردن مقام معظم رهبری و مجلس نهم! امروز در شرایطی هستیم که تعهدات زیادمان را نقداً و قریب دو سال پیش انجام داده ایم و خوش خیالانه منتظریم تعهدات نسیه طرف مقابل برآورده شود، در حالی که هر روز بر حجم بدعهدیها، کارشکنیها و تحریمهایشان افزوده میشود و تازه برخی بانیان برجام، حرف از برجامهای جدید هم میزنند! لذا برای این که به یاد آوریم دولت چگونه و به چه شکلی برجام را به اینجا رسانده است، بد نیست مروری به سوابق موجود در این خصوص داشته باشیم.
#سیاوش_آقاجانی
🆔 @nazokbin