کسی که به تسلط بیگانگان بر کشورش کمک میکنه به قول آیت الله جوادی آملی به #دیاثت_سیاسی مبتلاست.
آیا شورای شهر تهران و سران #اصلاحات با ننگ دعوت از کسی مثل #مجید_توکلی که حامی تحریم علیه کشورشه مشکل ندارن؟!
چه سوالیه خب! معلومه ندارن، اصلاحطلب جماعت هرچه خائنتر و فاسدتر، عزیزتر!
https://twitter.com/nazokbin_ir/status/1086606642806804480?s=19
🆔 @nazokbin
شما که از #مرضیه_هاشمی به عنوان یک شاهد، با غل و زنجیر، کشف حجاب، زندان و گوشت خوک پذیرایی میکنید، غلط میکنید به بازداشت، محاکمه و مجازات قانونی جاسوس، نفوذی، قاتل، متجاوز و تروریست در ایران معترضید!
#FreeMarziehHashemi
https://twitter.com/nazokbin_ir/status/1086654484175114241?s=19
🆔 @nazokbin
پاسخ به مجموعه شبهات با عنوان "بصیرت چیست؟"
شبهه ۱۲: "بصیرت آن است که تلگرام را فیلتر کنی تا مردم با استفاده از فیلترشکن هم از تلگرام بهره مند شوند و هم خواسته یا ناخواسته در سایتهای مستهجن به فیض کامل برسند."
پاسخ شبهه ۱۲: این که شبهه گذار مسئله فیلترینگ تلگرام را به رهبر معظم انقلاب ربط میدهد از این جهت عجیب است که این مسئله در مقطعی توسط شورای امنیت ملی و در مقطعی توسط قوه قضاییه انجام شده است که آن هم با دلیل موجه است که در ادامه خواهد آمد:
تلگرام تا مقطعی که در دیماه ۹۶ در زمینه حمایت آشکارا از گروه های حامی قانون شکنی و شورش حمایت نکرده بود فیلتر نشده بود لیکن وقتی مدیر تلگرام رسما به حمایت از کانالهای تلگرامی پرداخت که روش مواجهه با پلیس و شیوه ساخت بمبهای دستی را آموزش میداد و هماهنگی برای شورش و اغتشاش را در کشور هماهنگ میکرد در حالی که دستهای منافقین و سعودیها و غربیها در این اغتشاشات کاملا آشکار بود و خودشان هم به این امر اعترافاتی داشتند، عملا مهار تلگرام به مسئله ای امنیتی تبدیل شد در حالی که تا قبل از آن، تنها جنبه های فرهنگی، اجتماعی، استفاده های نامشروع سیاسی و انتخاباتی، هتک حرمت افراد و اشخاص، عدم پاسخگویی درباره مفاسد اقتصادی بر بستر تلگرام و... مطرح بود.
ورود آشکار تلگرام به حوزه ناامنی سازی کشور از دیماه ۹۶ باعث شد ابتدا شورای عالی امنیت ملی و سپس قوه قضاییه از جهت جلوگیری از وقوع جرم و حفظ امنیت کشور به فیلتر تلگرام ورود کنند که این امر با مهار فتنه دیماه ۹۶ همراه شد لیکن مسئله ای که پیش آمد این بود که کوچ گسترده مردم به پیامرسانهای داخلی با دو مسئله مواجه شد، یکی کیفیت پایین این پیامرسانها در اثر عدم حمایت دولت از آنها و دیگری تردید آفرینی درباره امنیت استفاده از این پیامرسانها که عمدتا از سوی حامیان تلگرام انجام شد باعث بازگشت طیفی از مردم به تلگرام با استفاده از فیلترشکن گردید که این امر موجب شد دولت با توجیه مهار استفاده از فیلتر شکن، پوسته هایی را به راه اندازد که بدون استفاده از فیلترشکن، کانالهای مخل امنیت را فیلتر کند.
و امروز عملا با وجود پوسته های تلگرامی مورد حمایت دولت دیگر نیازی نیست برای استفاده از تلگرام، از فیلترشکن استفاده شود لیکن دولت مکلف است هر چه سریعتر پیامرسانهای داخلی را به نحوی تقویت کند که بستر مناسبی برای استفاده ایرانیان باشند و در صورت اصرار به حفظ پوسته های تلگرامی موجود، آنها را صرفا بر بسترهای داخلی ارائه نماید و ارتباطشان با سرورهای خارجی را قطع نماید. نکته مهم این که عدم احترام تلگرام به قوانین بین المللی و کشورها صرفا موجب نارضایتی ایران نبوده است و بالاترین سطوح مدیریتی کشورهایی مثل روسیه، فرانسه، انگلیس و... هم در این خصوص صراحتا انتقاداتی را مطرح نموده اند و بعض هم اقدام به فیلتر یا جایگزینی پیامرسانهای دیگر نموده اند.
سیاوش آقاجانی
🆔 @nazokbin
پاسخ به مجموعه شبهات با عنوان "بصیرت چیست؟"
شبهه ۱۳: "بصیرت آن است که قانون اساسی ۴۰ سال آزمودهی مالامال از ایراد ساختاری و ماهوی را به حال خود رها کنی و آن را بازنگری و اصلاح نکنی ولی برای ۵۰ سال آینده برنامه و راهکار ارائه کنی."
پاسخ شبهه ۱۳: اولاً که برخلاف آنچه که از نظر مطرح کننده شبهه بیان میشود، عمده مشکلات کشور ناشی از عدم رعایت قانون اساسی یا عدم اجرای کامل و دقیق آن است و نه رعایت آنها.
ثانیاً سازوکار اصلاح قانون اساسی در خودش آمده است و در مواردی مثل اصلاح برخی اصول قانون اساسی درباره ولایت فقیه یا نخست وزیر این سازوکار مورد استفاده قرار گرفته است و اگر مسئولان امر که باید اصلاح قانون را پیشنهاد بدهند در این خصوص کوتاهی کرده اند، این ایرادی را متوجه رهبران معظم انقلاب نمی نماید.
ثالثاً حتی با فرض این که در قانون اساسی مشکلاتی وجود دارد، این دلیل نمیشود برای آینده برنامه ریزی انجام نشود، یا برنامه ریزیهای انجام شده به تمسخر گرفته شود یا علامت بی بصیرتی معرفی شود!
رابعاً اصلاح قوانین و برنامه ریزی تعارضی با یکدیگر ندارند و باید به موازات هم دنبال شوند یعنی در عین حال که برای اصلاح قوانین، تحقیق و بررسی و برنامه ریزی و مسیر قانونی طی میشود، برای اداره کشور هم باید برنامه های بلندمدت، میان مدت و کوتاه مدت داشت و اجرا کرد.
سیاوش آقاجانی
🆔 @nazokbin
صفهای طولانی امروز مردم برای خرید #گوشت_منجمد مصادف با فشار دولتمردان برای تحمیل #FATF ، عجیب یادآور صفهای طولانی #سبد_کالا در بهمن ۹۲ و آغاز تنازلهای هسته ای در برابر آمریکا شده است!
https://twitter.com/nazokbin_ir/status/1086667048443351042?s=19
🆔 @nazokbin
با رئیسجمهوری که میگه حکومت درباره آخرت مردم هیچ مسئولیتی نداره، میگه هنرمند ارزشی و غیرارزشی نداریم و از عاشورا درس مذاکره میگیره چرا باید درباره تربیت جامعه بحث بکنیم اونم وقتی که میدونیم تنها هدفش اینه که مسئله اصلی مردم یعنی معیشت و تورم ۱۰۰ درصدی رو به حاشیه ببره؟!
#روحانی
https://twitter.com/nazokbin_ir/status/1087257624188379137?s=19
🆔 @nazokbin
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
⚡️مجمع تشخیص جلوی این گروگانگیری و راهزنی را بگیرد
هشت وزیر دولت آقای روحانی به رهبر انقلاب درباره الحاق به کنوانسیونهای تکلیفی FATF نامه نوشتهاند.
به خاطر داشته باشیم، فردا که خسارات FATF آشکار شد، همین جماعت آن را "تصمیم نظام" خواهند خواند، چنانکه در قصه برجام چنین کردند.
اعضای دولت آقای روحانی نه حاضرند تضمین بدهند که با اجرای FATF مسئله مبادلات بانکی ما حل خواهد شد، و نه حاضرند تضمین بدهند که با اجرای FATF مشکلی برای کشور پیش نخواهد آمد، بلکه صرفا میگویند اگر دستورات FATF اجرا نشود، مشکلات بیشتر خواهد شد!
این نحوه مواجهه با مسئله، نوعی باجخواهی و مسئولیتگریزی توامان است که فقط در داستان راهزنان و گروگانگیران شنیدهایم. مبادلات بانکی را که در اختیار کامل دولت است، گروگان گرفتهاند و میگویند اگر درخواستهای ما را انجام ندهید، وضعیت مبادلات بانکی بدتر میشود، اما اگر درخواست ما را انجام دادید، درباره بهبود یا بدتر نشدن وضعیت مبادلات بانکی هیچ تضمینی نمیدهیم!
دولت آقای روحانی به جای نامهنگاری با رهبر انقلاب، باید درباره فرجام FATF تضمینهای سلبی و ایجابی لازم را بدهد. تضمین بدهند که اولا هیچ گونه مشکلی از ناحیه این کنوانسیونها برای کشور پیش نخواهد آمد، ثانیا باید دقیقا مشخص کنند کدام مشکل بانکی به چه نحوی حل خواهد شد و فیالمثل در وضعیت مشخص "الف" در مبادلات، پس از الحاق به CFT و پالرمو چه تغییری ایجاد خواهد شد.
با کلی گویی و هوچیگری حق ندارند کشور را وارد یک باتلاق دیگر کنند و بعد از روشن شدن فرجام ماجرا بگویند این وضعیت تصمیم نظام و تقصیر ترامپ بوده است.
مجمع تشخیص مصلحت نظام وظیفه دارد با اخذ این تضمینها، در مقابل این گروگانگیری بایستد.
@syjebraily
حرفهای تکراری، فرعی و مردمفریب امروز #روحانی یعنی یا داریم به یک انتخابات نزدیک میشیم یا برای تحمیل یک شبه #برجام نیاز به جوگیری و حمایت مردم داره!
https://twitter.com/nazokbin_ir/status/1087314047282737152?s=19
🆔 @nazokbin
همین ۳ سال پیش #روحانی برجام را با آزادی خرمشهر قیاس کرده بود و #هاشمی آن را مهمتر از آزادی خرمشهر دانسته بود ولی میدانید چرا بعد از ۳ دهه برای آزادی خرمشهر جشن گرفته میشود ولی برای #برجام بعد از ۳ سال نه؟! جز این که یکی کار خدا و بندگان خوبش بود و یکی طرح کدخدا و کدخداباوران؟!
https://twitter.com/nazokbin_ir/status/1087336842549051393?s=19
🆔 @nazokbin
سلطان #فیلترینگ کسی است که مرغ، #گوشت ، لبنیات، میوه و... را از سفره مردم حذف کرده جناب #روحانی!
https://twitter.com/nazokbin_ir/status/1087356846078193664?s=19
🆔 @nazokbin
اصلاح الگوی مصرف فقط دولت #روحانی! کاری کرده اونایی که حاضر نبودن گوشت منجمد بخورن براش صف بایستند!
#روحانی_مچکریم
https://twitter.com/nazokbin_ir/status/1087370628108349441?s=19
🆔 @nazokbin